Да продължавам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължавам ли?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2731 пъти
Малко съм объркан и реших да споделя и да се посъветвам. Имам приятелка на 21 год. а аз съм на 22год. Заедно сме вече 3год и нещата си бяха наред. Наскоро възникнаха съмнения, че се среща с някой друг. Опитах се да поговорим, попитах я дали има нещо такова и ако има нужда от нещо друго да ми каже. При което имаше малко изблици на гняв след което малко мир и любов. Нещата си останаха така с думите "ако пожелая нещо такова ще ти кажа няма да те лъжа обичам те! . "

След няколко дена разбрах, че не се е прибрала след като се разделихме. Реших на другия ден да я попитам какво става защо телефона и е изклиючен не се е прибрала. Каде е била? Малко дълъг и сложен разговор си призна, че се вижда с друг от 3-4 седмици... мъж на 34 с жена и дете хаха. Бях потресен! Има ли са интимни отношения 2 пъти при което 1вия не сполучлив.

Започнаха се сълзите колко много ме обича неможе без мен, че това е просто авантюра (поддала се на изкушението и любопитството с по-голям). Разделихме се за 2 дена, но на 3тия разбрахме, че неможем един без друг обаче не е сигурна в себе си и преминахме в не ангажираща връзка.

Немога така мина седмица нещата са си както преди освен, че никой недържи сметка на другия. Тя подържа още връзка със МЪЖът за по кафенца. Просто и била приятна компанията му, а мен ме обича неможе без мен. Говори и, че след време пак ще сме заедно, че неможе да се разделим много се обичаме. Да права е аз много я обикнах и незнам какво да правя. Във всички случай няма да ми е леко. Мисля да спрем да се виждаме най-разумно звучи. В друг момент нещо ме свива искам да и простя. Немога да продължавам по нейния начин. Благодаря за съветите. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: dcb7f8f370
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само мога да ти кажа, че простиш ли и сега тя ще го направи пак, а ако наистина те обича тя няма да погледне друг...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 58db017156
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никак не си случил на гадже. Намери си друго. Много си млад, за да се примиряваш с това. И да не ти пука от нищо, недей да си губиш времето в страдане и обмисляне, във взиране в детайли и подробности. Усмихвай се повече и всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fc63f00b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много те обича.. хаха.. това не е обич.. ако беше нямаше да ходи при друг...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6940ed0f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей.. вяраш ли че те обича толкова много колкото твърди ако те обичаше нямаше да е сдруг.. виш ти си момче обичаш я много и не и изневеряваш или някви такива както тя на тебе.. не че искам да те накарам да ти е гадно, но замисли се малко кой би направил така .. мисля че по-добре е да поговорш с нея и да й кажеш или с него или с теб и ако толкова те обича ще е с тебе..но ако избере него.. знам как ще се почустваш ацки болки и мъка.. в момента аз съм така.. даже мисля да му предложа да се виждаме целуваме и вс. както преди, но да не си държим сметка ..абе "нормални" приятели но да се целуваме и т.н. е късмет. Момиче на 14.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8d6d0cf0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за коментарите... а относно до момичето в момета сме така и е още по-гадно... затова се чудя как да постъпя и продължа ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d9a07f8cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абе на вас 14 годишните само тва ви е в главата - целувки милувки и дрън дрън. Момчето е на 22 със съвсем различно мислене!!! На никого няма да му е приятно да гледа човека когото обича в компанията на мъж с когото е имала авантюра...

Братле и аз съм на 22 и съм преживял същото и знай, че щом го е направила веднъж ще има и втори и трети път. Не искам да те отчайвам, но при 90% от случаите, които познавам е така. Говорили сте вече, тя не била сигурна ами тогава се отдръпни пък може да и дойде сигурността, а ако не значи така е по-добре. Ще боли адски много, но по добре сега отколкото да се измъчваш доста време напред и знай, че никой няма нужда от месеци аногия. Желая ти успех и горе главата :))
АТС.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a68c2f677d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Простиш ли сега считай, че тя винаги ще те върти по този начин. Мисля, че най-добре е да се разделите нека да си чука главата с този уж приятел. Бягай от такива жени които не знаят какво искат и кой искат!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a4d22f2ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1 е прав. Как така те обича и в същото време се среща с друг? Тва са пълни глупости. Тя не те обича, просто си те държи, та да си има некой. Не ти трябва такова несериозно момиче. Даже ти е и изневерила.
Махай я!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c628dde6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това нейното не е обич, по-скоро я е страх, че ще остане сама. Защото вижда, че онзи е женен, следователно няма как да е само неин, защото едва ли ще се разведе заради нея. А теб те вижда, че си луд по нея, не можеш без нея и го използва това нещо. Не бъди такъв глупак! Бягай от нея! Знам, че много те боли, но така е по-добре! Не й позволявай да си играе с теб и да те използва! Остави я, тя това заслужава! Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1ba6e1b208
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В любовта има взаимни компромиси, но тя не е един голям и вечен компромис. Любовта е по-скоро съзвучие, мелодия. Ако дори една единствена нота е фалшива, мелодия няма да се получи.

Ако сам усещаш, че не се получава, по-добре не продължавай.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b71240f042
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Разкарвай я !!! Малко съм строга, но счупено не може да се залепи, ако се залепи то винаги си личи. А и вече и нямаш никакво доверие, никога. Не си заслужава.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8d6d0cf0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря за съвета и подкрепата ви... От седмица сме като в началото на бръзката си и сме си дали време да съберем мислите си, че сме объркани и да разберем какво искаме...

В интерес на истината това е като тест за мен и нея... нужни са ми още 2 дена и ще се обедя за себе си дали наистина държи на мен (голямата обич).... То ще боли и в двата случая, но поне искам да знам, че няма да допусна грешка и ще бъда по силен и умен ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: efb310886b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Няма да допуснеш грешка. Остави я, тя сама ще дойде след време, друг е въпроса дали ще я искаш тогава. Бъди мъж бе, къде ти е достойнството. Тя ти е изневерила и продължава да се вижда с тоя човек. Стягай се и продължавай напред. Все пак сме само на 22, живота е пред наз :). И аз бях в подобна ситуация.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 40470902ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хей :)! По-добре да страдаш на 22 от раздяла, отколкото да свикнеш на компромиси и да страдаш на 32 или когато вече си създал деца и се окаже, че жена ти е невярна. Свикнеш ли един път да приемаш такива жени, животът все от същите ще ти поднася, докато не се научиш на собствено достойнство и не опознаеш себе си.
Навикът е голяма сила. Другата голяма сила е 'какво ще кажат хората'. Това са главните фактори, които те държат при нея сега. Никой от нас не може да измами живота, колкото и да ни се иска. Затова си помисли кой си ти в ситуацията, помисли си за страха си от изоставяне и дали прощаването в случая не е просто слабохарактерност. Знам, че си много млад, но това не пречи да помислиш по-надълбоко.

Поздрави!
Soul

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5dc622ea66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Пич, всичко е според зависи и както се разберете. И аз имам гадже, с която взаимно си кръшкаме чат-пат, ей така, за любопитството и за тръпката.

Само че има две големи разлики: първо сме от доста време заедно, поради което и природната нужда си казва думата, не може да си 10 години с един човек и да не ти се прииска поне малко смяна. И второ, си казваме всичко от само себе си ПРЕДВАРИТЕЛНО. Няма нужда да се следим един друг, да си правим "засечки" кой кога се прибрал, що му бил изключен телефона и такива детинщини. Досега не е имало основание който и да е от двамата да се съмнява в лоялността на другия.

Това, че твоята мацка се е опитвала в началото да те баламосва, е огромна разлика и е МНОГО лошо. Ся вярно, че сте на 21-22, тогава човек го е шубе от много работи, срах го е да си признае някои неща, само защото "кво ще си помисли другия" (както каза колегата по-горе). Само че това е приципна нагласа - или си лицемер и лъжец, или си искрен и като си сгафил събираш топки да го кажеш.

Как е в твоя случай не знам, не я познавам твоята. Бих казал, че на твое място бих й дал още един шанс (хора сме все пак, на всеки се случва да сгреши), но ще й кажа другия път като стане така, идва и казва, еди си как си е работата. А не да те мотае и да те баламосва, пък ако мине метър - чудесно.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3d481e8a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ако и простиш, не те очаква нищо добро...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker