Наживях се, време ми е за семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наживях се, време ми е за семейство
преди: 6 месеца, 20 дни, прочетена 1644 пъти
Мъж съм на около 35, до 30 година бях девствен. Преди това няма опит с жените, беше ми тъпо. Бях се озлобил. На първо място ми беше работата и нищо друго. Но това не беше така. Исках и аз като всеки друг мъж да разбера какво е да си желан мъж. И малко преди да навършат 30 реших че трябва промяна. Започнах да си променям стила на обличане, тренирах и влезнах във форма. Някои мои приятели ми казваха че сексът не бил толкова важен. Но това беше глупост. Разбрах че сексът е хубаво нещо и ми подобри всички неща в моя живот. Разбрах какво съм пропуснал

За мен беше важен, за съжаление ми стана приоритет и исках и аз да знам какво е да си с жена. Първата ми приятелка я намерих малко след като навърших 30. Беше ни добре заедно, но исках да видя какво е да си други жени и я зарязах въпреки че беше добра с мен. Започнах да излизам и да правя секс с други жени, Еми беше си готино. Жените ме харесват, сексът беше добър, започнах да ги заряавам и да разбирам как те самите не искат добър мъж до себе си и доста от тях изневеряваха на мъжете си. Бяха лицемерки, които пред обществото се правеха на добри, но в действителност говореха дори и лошо за мъжете.

И аз искам да имам семейство, но с времето се отказах от това. Въпреки всичко не съм изгубил надежда, но пък ми харесваше да сменям жени. И да си кажа честно не знам как ще си намеря жена като виждам какво е положението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 19 дни
hash: fc886a798d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Ами, и на жените им харесва да сменят мъже, това е положението.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 530f6704be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   На 30 бил девствен, сега на 35 и се бил наживял, смях в залата.
Аз съм почнал на 16, сега съм на 38 и още не съм се наживял, като съм бил с много жени, разбирай наистина много. Само че това не е за хвалба, защото колкото повече ходиш, толкова по-добре ги опознаваш.
Предвид ситуацията в България, има малко жени с високи доходи, те или са нечия дърванка, тоест някой прави секс с нея и тя така се развива професионално, или другият вариант е наистина някоя да загърби всичко и да се отдаде на кариера, което винаги е с много жертви.
Та останалите са със среден или нисък доход, те мислят само за пари почти в 90 % от случаите. Защо мислят за пари? Защото не са успели със знания и търпение да се развият, но пък виждат във фейсбука техни познати и приятелки как се миткат на ляво на дясно, знаеш на снимки всичо е перфектно, а женската завист е пословична.
Тоест с този смешен 5 годишен сексуален опит и възрастта, ще намериш някоя от категорията най-долу, демек някоя да ти роди, да си я храния за което, вероятно все няма да и стига и все ще си виновен.
Друг е въпроса дали в днешни дни изобщо трябва да имаш дете, защото от заобикалящата ме среда (адски много хора), повечето от тях са нещастни, независимо че повтарят колко яко било. Голяма част за разведени вече, виждат рядко децата си като поотраснат и знаят, че са просто касичка когато им потрябват пари, с тези ценности нещата са ясни на къде отиват.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 8cc4982547
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Авторе, разсъждаваш много повърхностно и елементарно!

Знай, че в живота духовните неща са много по-важни от материалните!

Относно жените - с такива разсъждения няма да си намериш подходяща жена и да се ожениш!

Виж сега, жените не са само средство за доставяне на удоволствие на мъжа!

Господ е създал жената, за да бъде другар на мъжа! (за да не бъде мъжът сам! ) И двамата заедно, като се подкрепят взаимно в трудностите - да преодоляват всички проблеми и препятствия по трънливия житейски път. И заедно да достигнат до Бога и да спасят душите си!

Това е същността на нещата!

Така, че, позамисли се малко и за духовните неща! Обърни се към Бога! И ще видиш всичко по коренно различен начин...

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 61020cfcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   И на тая жена ще и предложиш амортизиран орган и прецакана психика.
Сменяй жени.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: c1049cffd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   То каквото и да е положението с жените ти вече гониш последния влак. 35 години са много. Дано срещнеш някоя, но от сега се приготви, че изискванията към теб ще са големи. Не е като да хванеш гадже на 18-20. Тогава всичко е цветя и рози и градите заедно от начало. На 35 от тебе се очаква да имаш жилище и додтатъчни доходи, за да издържаш семейството си и то веднага, защото, която и да хванеш ще трябва бързо да правите деца, че времето отлита, а това е най-важното нещо.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: c76bd90733
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Ами това са жените, които като станат лелки, живеят с кучета и котки, защото никой не ги иска за нещо сериозно. Един уважаващ себе си мъж, не би взел жена, използвана като носни кърпички от един влак мъже. В бг повечето жени са такива. Ако си заможен, по-добре си купи булка. Хем новичка, хем младичка. Овехтелите лелки, лягащи всеки месец с някой нов, ги остави на домашните любимци :D

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: a99d8224ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Абе кой ги пуска тези теми, подобна на онази с дебелото момче дето станало як пич?

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 949d50374d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Тоз и той до 30 не бил е*ал и после ги изоставял. Пази Боже сляпо да прогледа, мега спрели хора.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 6f512edd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Половината тук са толкова негативни, особено номер 2. За 5 години е нормално да си се наживяла и да искаш семейство. Нито ги чети, нито го слушай. Какви са мъжете позволили да имат повече жени, същите като жените позволили си да са с повече мъже. Обиждат се, гледат повърхностно на живота... за една връзка трябва да се работи постоянно, важното е да решите да останете заедно. Успех, ще я намериш!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 13f6cc31b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Авторе,
Не знам доколко си струва да се ожениш. Аз направих тази грешка понеже нямаше какво да еба, но се оказа капан. След като се ожениш секса полека лека замира. Трябва от време на време да плаша жена си с развод за да го пусне. А драми и скандали за глупости колкото щеш.
Чукай си ги пичките, и ако можеш направи на някоя дете, плащай и издръжка не не живей с нея. Аз бих направил така ако можех да върна времето назад.
До 3
"Господ е създал жената, за да бъде другар на мъжа! "
- това пък откъде го разбра?
"за да не бъде мъжът сам! "
- че кво му пречи да е сам ако жените му дават секс? Трябва ли някоя да му се дзвери в къщи?
До 6
"гониш последния влак. 35 години са много... "
- това е за жена, не за мъж. Прозореца на фертилноста при мъже е огромен- поне до 50г. че и повече. Един приятел се ожени на 50 за много по- млада жена и сега имат деца. Ама както казах вече, не е далавера в днешно време. И без това много жени тук заявяват че искали деца пък мъж не им трябвал- ако е вярно е чудесно.
"На 35 от тебе се очаква да имаш жилище и додтатъчни доходи, за да издържаш семейството... "
- на всяка възраст това се очаква. Пък навярно ги има. Ходенето по жени не е ефтина работа.
"Не е като да хванеш гадже на 18-20. "
- накои на 35 хващат и такава за гадже. На автора сега му е пика на атрактивноста и може да се пласира най- добре.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 4605b1dbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   До номер 6:

Що бе пич - ако автора си хване младо гадже на 22, дали пък момата ще бърза за деца?

Един приятел на 33 си хвана една приятелка на 22 и си живеят вече 2 години. Айде моля ти се - това, че е на 35 не го задължава да си хване дърта мома на 30 (дето вече почват да се осъзнават и да мислят за деца и семейство).

Напротив - един мъж може да си щрака до 40 и пак да си хване млада жена (че и до повече, ако е богат).

Не плаши човека напразно. :)

Ако даваше съвет на жена на 35 да създаде семейство - разбирам, ама на мъж да даваш! :D

Е го Робърт Де Ниро има ново дете на 80 - квото и да ти говорят феминистките, за мъжете и жените... НЕ СМЕ СЪЗДАДЕНИ ЕДНАКВО!

Тея лафчета за тва, че "до 30 трябва да се ожениш", са ги измислил баш жените за да могат да хванат последния влак. Еми нема нужда да им се водим по акъла.

Нека пича си ебе на воля, пък ако реши да се жени тогава. Пише, че не виждал смисъл в момента. Нека изчака, нека потърси - може да му хареся някоя за семейство.

Ама моля ти се - не го плаши! :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: aa94d96ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   И сега остава по поръчка да ти кацне едно хубаво и свестни момиче, че да те влачи заедно с комплексите ти :)))) трудна работа

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: c1049cffd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 12 и 13 аз не говоря за мъжката фертилност, която е до по късни години от женската, затова сте прави. Имам предвид, че като е на 35 и докато хване някоя, пък да я тества дали става за съвместен живот, пък да забременеят и родят и станал на 40. Когато детето му стане на 20години, той ще е на 60, а може и да не е жив. А тези, които нямате деца още ви е бедна фантазията какви мисли могат да минат през главата на един по-възрастен родител. Дали ще съм жив да го отгледам, пък да го изуча, дали ще съм здрав, че да не съм му в тежест, ами ако нещо се случи с мен какво ще стане с детето ми, кой ще се погрижи за него, каквъв ще е животът му? Сега ви е далечно, но като ви връчат плачещото вързопче друга песен ще запеете. Като осъзнаете, че едно малко същество зависи изцяло от вас, мирогледът на повечето хора се променя.
Затова не се мотайте и мъжете и жените. Не се подлъгвайте по това, което ви внушават, че тте си самодостатъчни, че е важно да сте кариерно успешни, да сте консуматори и т. н. Най-важното и хубаво нещо в живота е човек да си има семейство и деца. Сега знам, че много хора ще напишат, че не е вярно, но според мен, на който не му се е случило, той няма как да знае и да коментира.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 697831a373
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Много ме кефят такива коментари като на номер 13.

Мили мъже, че можете да станете татковци и дядовци в едно на 80 можете. Че жените могат да станат майки до една много по-ниска възраст, така е. Само че всичките забравят, че като нещо може не значи, че трябва. И че като стреляте и на 80, не значи че качеството на спермата ви е такова както на 30.

Иначе разбирам защо отлагате този момент. Даже древните римляни и гърци са смятали, че мъжете озряват едва след 25, даже по-скоро към 30. А всички знаем, че техния живот не е бил лесен. Какво да очакваме сега.

Само много искам, някой мъж като кресне, че българките не раждат, да си спомни точно тази изповед и коментарите. Защото една жена на 22 не мисли за деца в днешно време, а една жена на 30 не ще запуснат шкембенлия с малка разлика от годините на баща и.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 8d70970739
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До 12, ако ти беше толкова зле с жена ти да си се развел до момента. Ти или си мазохист, или не казваш нещата такива, каквото са. На 35 е много трудно някой да събере пари за апартамент. Или ипотека, или наследствен, като в повече от половината случаи с наследствени апартаменти майките на мъжете не ги пускат там, сакън да не влезе там снаха, дори да са празни, като така обричат младите или на квартира, или на ипотека, или ако има късмет мъжа жената да е с наследствено жилище.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 13f6cc31b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18, аз съм 12
Аз исках развод но децата ревяха- искали да си имат и тати. Не е лесно да се разделиш с 3-ма, от които 2ма нищо не са виновни.
Пък ми обеша секс 2 пъти седмично, но не изпълнява обещанието- обикновенно не е повече от веднъж.
Може да се разведа като му дойде времето.
"Или ипотека, или наследствен... "
- ми кво и има на ипотеката? Все едно си е твой...
На 35 е доста вероятно да си с високи и стабилни доходи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 4605b1dbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   От 13 до 16:

Ами съжелявам - нема да чакам една жена да се наебе с 20-30 тъпкача, да стане на 30 и "да си паснем".

И аз ще си тъпча до 50, па вие ако искате раждайте.

Значи ние мъжете сме виновни, че си живеем живота и затова "вие не раждате", така ли!? :D

А за българите и българките - не ме интересува. Аз съм го отписал тоя народ. В БГ съм щото е евтино и мога да си правя кефа.

Нищо не дължа на тая държава и на българките...

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: e234e55673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ти още си озлобен и не заслужаваш никоя ддо себе си даже и за секс.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 50c1e8f8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Хахахах наживял се бил. Ти се смотан. Хората правят секс от 15 годишни. Ти си на акъла на 20 годишен в момента. Има още 10на години да минат, докато узрееш за семейство. Не ми се мисли за бъдещата ти съпруга. Има голяма разлика между това до 20 да се Бел девствени и до 30. До 30 девствен значи че не си сексуален въобщеее. Пълен ужас. Не бих си взела такъв отшелник.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 378a375d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   20, благодаря ти, че си толкова честен.

Никой не те кара да я чакаш, "една жена да се наебе с 20-30 тъпкача, да стане на 30 и "да си паснем". " Стани рано татко, вземи си я на 20, ти също на 20-25, направете семейство и това е. Твоето мислене обаче (а и за съжаление, не само твоето, а масово на мъжете) е сакън да не се прекарам :" И аз ще си тъпча до 50, па вие ако искате раждайте. " и тропна детенце то с краче.

"Значи ние мъжете сме виновни, че си живеем живота и затова "вие не раждате", така ли!? " от кого да раждаме по точно? Ако беше едностранен процес отдавна и за това да сме ви отписали.

С недорасал Ганьо, а българските мъже са масово такива, семейство не се прави!

Къде са всички мъже, коментирали в този сайт вината на българката за липсата на потомство? Нещо се умълчахте? Какво стана?

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 4605b1dbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От 20 до 23:

На 31 съм - нема как да стана на 20-25. Мойто мислене е ПРАВИЛНОТО мислене, щото на един мъж най-вървежните му години са след 30.

На 36-38 години мъжете сме хем що годе млади, хем финансово стабилни и с кариера, хем има още накъде да се развиваме. Аз до 35 ще съм милионер, и до 45 годишна възраст не мисля да създавам семейство. :)

А като тръгна да създавам - няма да е с българка и няма да е в България!

А и до 45 имам много неща да свърша - не ми трябва семейство и жена да ми късат нервите. До няколко месеца ставам съветник в едно министерство, по-нататък може да ме гласят и за "народен представител".

В момента мисля как мога да направя 10 милиона - рано ми е за деца.

А на въпроса ти - от който щете раждайте! Хвани си некой чужденец - нали сами пишеш, че Ганьо за нищо не става.

С една моя бивша учителка живеем балкон срещу балкон - беше топ пичка на млади години, ходи по Англия да си търси англичанин, търси "джентълмени" и на други места. Сега е на 50 сама с котката си.

Приземете са малко "принцеси" и се хванете с некой пръдльо да ви направи деца, пък после му слагайте рога редовно.

Нали това е играта на "съвременната българка"!?

И пак да подчертая, защо ме РАЗЧОВСТВА ЖЕСТОКО - изобщо НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА бъдещето на тоя народ!

П. П. И последно да добавя - в 21-ви век сме. ЕДНОСТРАНЕН процес е - колко му е една жена да вземе някаква донорска сперма и да си роди дете?

Не ви е до децата! Искате да имате до вас някакъв ТОП МЪЖ, ама няма. :)

В туй гето България - ТОП МЪЖЕ (за 1 жена) просто няма.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: dcc244d76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24 е типичен представител на мъжете в днешно време. До 45 не мисли за деца.
Но пък за сметка на това дава акъл на жените до кога да го направят. Ковто е несериозно, разбира се. Разбирам някой семеен със стабилен брак и деца да дава акъл, да се замислиш, ама ти, който нищо не предлагаш, направо се излагаш. Банките за сперма са вариант, да и много жени прибягват до него, предвид, че повечето са като теб. Идеята обаче е, че жените търсят и баща, не само донор. Детето е добре да има бащин пример и тн. Неща, които са много далече от теб. И не на последно о място, ако искаш си направи и дете на 60, само че на тия години едва ли ще ти е до това да тичаш по него в парка. И след без сънна нощ заради това, че е ревалл, няма да си енергичен като на 24. А. Ако разчиташ ти да си на 60 жената на 25.... Мда, ще трябва да си милионер. А и в днешно време на 20 жените не мислят за деца.

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: a978b8f995
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   24 мен не ме мисли, аз съм си намерила, който трябва и когато трябва ;)

Съгласна съм с номер 25!

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 4605b1dbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От 24 до 25:

Къде ме видя да давам акъл на жените до кога да си направят дете!?

Само им давам акъл, че могат да използват и донори. Па ако искат и на 50 да го направят - какво ме интересува?

Извинявай - няма сега на 31 години да се заженя и да направя деца, само за да давам "обективен и одобрен от женската аудитория акъл". :)

Написал съм какво е правилно за мен и ще си живея живота според моите разбирания.

А и кво ви пука - нали съм само 1 мъж, който както и ти посочи "няма какво да предложи". Има толкова много други... не е загуба това. :)

За бащин пример - не знам. Давам на племенниците си акъл как да мислят разумно и да се оправят в живота. Бих могъл да науча децата си как да са тарикатчета и да се оправят в живота - да са упорити и дисциплинирани, да не позволяват да ги използват, да си гонят целите за сметка на всичко, и др.

Ама да - нема да разбера скоро, дали наистина мога. :D

От 24 до 26:

Браво на теб! :)

Е тогава що не си гледаш мъжа и не спреш да даваш акълитет на хората, как е "правилно" да живеят!?

А това което съм написал с коментар 13 си е "биологичен факт". Мъжете могат да имат деца и на 80 години.

Верно мъжката и женската "сексуални стратегии" се разминават и са противоположни на места, ама аз давам съвет от мъж на мъж (на Автора). Кой е казал, че трябва съвета ми да "устройва жените"!?

Айде моля Ви се!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 4605b1dbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   От номер 24 до Автора:

Брат, трябва да призная - жените са прави.

Трябва да се ожениш на 35, щото има изследвания, че ако един мъж не се ожени до 35 - шансът да се ожени след това е 15%.

Много ще му хареса да си прави кефа, и ще има цял куп 30 годишни на разположение. :D

Та да - време ти е! :)

Но да, на един авер вуючо му е стар ерген - на 55 си излиза с 30-35 годишни и си ги менка.

А и си в България пич - що ти е да мислиш за семейство. След има нема 20-30 години над 1/2 от населението (най-малко "младото" население) ще са роми. Тука ли искаш да си оставиш децата?

Прави си кефа и да не ти пука!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker