Искам да съм самотна майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да съм самотна майка
преди: 6 месеца, 10 дни, прочетена 2165 пъти
Искам да съм самотна майка. Тази идея ми харесва все повече напоследък. На 34 години съм и нямам сериозен партньор. Имам един приятел, с който правя секс. Като цяло мъжете в България се държат отвратително, несериозни са и търсят единствено и само секс. Единствените мъже, които искат сериозна връзка, са физически противните, които трудно си намират жени дори само за секс. Не искам да ходя с някой отчаян за внимание мъж колкото да не съм сама. Животът ми е хубав, имам висок стандарт, единствено не успях да си уредя личния живот. Доскоро си мислих, че ще е пълен ужас да бъда самотна майка - един вид неуспяла жена и никой няма да ме иска след това. В момента обаче смятам, че това е най подходящият вариант за мен. Аз много искам да имам дете. Просто не съм срещнала мъж, с който да си пасваме и да искаме същото. Ако съм самотна майка ще имам свобода да срещна някой подходящ за мен човек. Няма да се вържа с някой мъж, който не харесвам, само за да не съм сама. Смятам, че повечето жени над 30 действат като отчаяни и се хващат като удавник за сламка за първия срещнат. Аз не съм такава. Аз съм от силните жени със силни характери и не смятам, че е позорно да си родя и гледам дете сама. Вече е остарял възглед да мислим самотните майки за отчаяни и провалени жени. Мен не само, че не ме е страх от това, ами като че ли е по добре, отколкото цял живот да съм вързана с един мъж и да имам само проблеми. Повечето мъже изневеряват, случвало ми се е и на мен. Освен да си късам нервите, друго рядко ми се случва с мъжете. Искам да посъветвам всички жени на моята възраст да действат смело и да раждат, а не да се обричат на нещастие с мъж, в който не са влюбени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 5e12244c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Браво! Хайде сега кажи какво работиш и колко взимаш на месец?

Иначе, мисленето ти е адски отблъскващо! Физически противните мъже... Които трудно си намират жена дори само за секс...
Сега се замислих дали аз не попадам в тази категория? Хммм?

А, ако аз поискам добър и спокоен живот с жена като тебе, мога ли да го получа или ще се натреса и аз на лъжи и изневери?

Да не се окаже, че в България жените са несериозни, държат се отвратително и търсят единствено и само секс?

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: d307ba40cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Темата е пълен фейк. Начина, по който е написана го издава!

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: c518c5fce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   И какво ти е направило детето?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: c518c5fce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Има ли кой да те издържа, докато си в майчинство и докато детето боледува през ден първите 5-6 г.? Или ще го захвърлиш на бабите?

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: c518c5fce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Значи правиш секс с някакъв тип, с който нямаш връзка, ама иначе мъжете били несериозни.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: d2c97535ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Аз съм напълно съгласна с тезата да не се обвързваш с някого само за да не си сам.
Но не мисля че имаме право да определяме живота на децата си да бъде само с един родител. Това може да се случи винаги, да останеш самотна майка, но в случая ще е твое лично решение да сътвориш това дете без да си има татко пред него. И един ден, ако това има негативно отражение върху неговата личност, ти ще си единствената отговорна.
Това е единственото нещо, което мен ме ограничава от същата идея. Нямам желание да се обвързвам по принуда. Много искам да имам дете, че и деца. Имам възможност да отгледам дете сама. Но не мисля че е морално спрямо мъничето, което ще се роди. Аз доброволно да го лиша от нещо, което му се полага по природа. В случая - някой.
Не съм тук да се разубеждавам. Просто изказвам своята теза.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: df11715baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Дори не си заслужава да си оставям мнението. Даже предполагам, че темате е фейк с цел провокация.
И все пак, давай раждай да те видиме после колко си силна и независима. Като се забиеш да го гледаш няколко години и няма кой да ти помага с елементарни неща. Ще трябва да го гледаш, да готвиш, да го водиш по лекари. Ще се видиш в чудо, обаче нали сте силни и независими и през ума нв ти минава за последствията. А липсата на баша във възпитанието даже няма и да го споменавам.
Имам познат, на който жена му роди и има проблеми в момента и той прави абсолютно всичко свързано с детето, защото тя не е добре. Какво щеше да е ако тя мислеше като теб?
Спокойно и аз като мъж не бих те доближил да ми късаш нервите. Не си толко прекрасна, колкото си мислиш. Аз пък виждам супер много щастливи двойки напоследък и си мисля, че явно има хора, които наистина се разбират и явно жените не се имат за висша формс, че да обясняват как всички мъже не стават. Като мъж на твойте години бих ти дал съвет първо да си оправиш мисленето и комплексите, тогава създавай живот. Иначе още едно дете без баща и промит мозък как мъжете са боклуци.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: aa90df39ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   За съжаление, като "самотна майка", възможностите ти за това, на което казваш "сериозна връзка", ще са близки до нула. Съществуват, но ще са наистина минимални. В смисъл на дестки пъти по-малки от сега....

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 85fda0abc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Чудесно, само че някак … егоистично. Ти искаш да си самотна майка, а бъдещето ти дете дали е много ок с това? Детето има нужда от ДВАМА РАЗНОПОЛОВИ родители. И хич моля не ми казвай “е, какво от това, нали и без това повечето двойки с деца се разпадат!? ” защото от мой опит и наблюдения раздялата на родителите е една от най-сериозните травми за едно дете. Но… живеем в модерни времена, важно е ти да си щастлива, а как това ще повлияе върху психиката на бъдещето ти дете не е от значение. Такива като теб ги има много, но всеки сам си преценЯ. :)

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: ab6e7fa2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   В банката за сперма и готово... вече няма истински мъже, на който примерно да му родиш дете... всичко е педераси и джендъри... там поне ти ще си го избереш....

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 519ace70ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   На същото мнение съм и те подкрепям на 100 %.
Ако не допринася- да не пречи!
Без това в днешно време повечето жени сами си гледат децата дори с и с мъжко присъствие. А мъжкото присъствие само товари, изнервя и на всичкото отгоре е като още дете, но и физическо и емоционално инвалидче, което също очаква да уволнен на ярята на жената и тя да се грижи за него- не, мерси!
По- добре свободна, единствен ангажимент към детето.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 8e9be184b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Може би провокативна тема, но ще отговоря сякаш е истинска, понеже има много подобни случаи.
Авторке, искаш да си самотна майка, за теб може да е по-добре, ама за детето? Едно дете има нужда от баща и от майка, мъжки и женски ролеви модел. Прочети малко психология. Казвам ти го от опит, израснал съм без баща. Ами гадно е. Живее се, но кофти. Някои неща го научих трудно и в зряла възраст. Сега, случва се смърт на един родител или развод. И по-добре детето да разсее с един родител, отколкото с баща алкохолик примерно. Но да обречеш детето от раждането да е без баща, е жестоко и егоистично.
Казвам ти го и като човек в подобно на твоето положение. На 37, ерген, с петцифрен доход. Добър живот имам. Номи аз имам проблем с обвързването. Искам дете, мислех да осиновя или да платя на жена да ми износи, но се отказах. По описаните горе причини.
Замисли се, след като Господ не ни е дал да срещнем подходящ партньор, може би не сме за родители. Не ни е писано. Планетата е пренаселена. Защо да даваме живот на нещастно следващо поколение?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 35c06a1305
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Ами ти си знаеш. Но типично по женски пасивно-агресивно обвиняваш другите, че не са достатъчно добри за теб и не били отговорни. Знам, че може би не се интересуваш от истината, но замисляла ли си се, че толкова много български мъже искат само секс просто защото друго не могат да намерят? Какво друго хубаво предлагате? В крайна сметка никой мъж не е длъжен да търпи някоя нацупена, погрозняваща с годините неприятна жена с лошо възпитание (повечето българки), изкуствено надуто самочувствие и алчност. Ако толкова не ти харесват българските мъже, живеем в свободен свят - пробвай да видим дали някой добре устроен западняк ще те търпи и ще те иска за повече от секс. Успех!

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: b44ae99409
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ми хубаво, щом си решила, раждай. Не видях въпрос към нас, явно чувстваш нужда да го споделиш. Решението си е твое, какво очакваш от нас: браво ли? Няма нужда от браво.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 78f998a3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Да мъжете масово изневеряват.

Всичките ми познати изневеряват и това се знае от много хора.

По добре сам отколкото тормоз и неуважение всеки ден.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 5abac6b2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   ""Повечето мъже изневеряват, случвало ми се е и на мен. "" Съмнявам се, че почти всички мъже изневеряват. Според моите наблюдения, всички го правят в един или друг период, при едни или други създали се обстоятелства и, контрола върху тези обстоятелства нямаш, и като правило не можеш да влияеш. Някои възникват толкова внезапно и като, че ли случайно, и време за реакция, и обяснения няма. Не можеш и не искаш да обидиш милата позната или колежка. Това е като първи скок с парашут, в едно се сливат страх, смелост, срам да не се изложиш, желание да се докажеш и т. н. Всеки мъж, даже най-стеснителният, най-срамежливият, гори от желание да бъде с нормална и умна жена. Нямам представа защото се получава така. Нека някой фройдист да го обясни. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 2ddeaa3180
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Едва ли обаче искаш детето ти да има комплекс към възрастни мъже, ако е момиче, или да е пасивно гейче/джендър, ако е момче, защото не е имало баща...

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: bd04e9812d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм жена, но за мен сексът е също толкова важен, колкото се пише, че е за мъжете. С уточнение, че мога да правя секс единствено с мъж, към когото изпитвам силно привличане и съм влюбена.
Никога не са ме интересували парите, никога не ми е била фикс идея като на повечето жени да имам деца и да се размножавам.
Важно е било да има до мен човек, към когото да изпитвам силно привличане още от пръв поглед, да се влюбим и да се обичаме.
Развитието на връзката след това стига от самосебе си до брак и деца.
23 г съвместен живот, от които 21 години брак и деца разбира се.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 59ef94feea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Авторке, струва ми се, че "буташ масло"!

Това, което си написала, че искаш - не е нормално!

Такива помисли са от лукавия(дявола)! Не ги слушай и не ги изпълнявай!

Вземи и порасни малко! (нищо, че вече си на 34г. - разсъжденията ти са като на 14г. )

Това да имаш отношения само за секс, или да искаш да родиш дете без баща - е най-голямата глупост и простотия!

Аз през целия си живот съм се стремял само към сериозна връзка с цел брак - минаха години, докато успея да го постигна, но слава Богу, срещнах подходящата за мен жена и съм щастливо женен! Имаме добро, сплотено и задружно семейство, и живем в мир, разбирателство и любов!

Но хора като теб - просто не ги разбирам! Това е толкова низше, елементарно и идиотско, че думи нямам!

Бог да те просвети и вразуми!

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 4a0804dc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Реално, ако можеш сама да се издържаш за какво ти е мъж? Да те ограничава, да се съобразяваш, да те обижда, изневерява и да си клати краката на дивана. Накрая да ти каже-мръсно е, не си сготвила, дете така не се гледа, ти си мърла и подобни пък всеки да си харчи неговата заплата, ама твойта за теб и детето. Като имаш жилище, доход сама ще се справиш и ще ти е 100 пъти по-спокойно, като имаш зор наемаш детегледачка.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 6fad2a16fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Ако повечето мъже искат само секс от теб, значи са преценили че не ставаш за друго. Какви качества имаш за да бъдеш пълноценен партньор в една връзка?
Както жените знаят на кого ще пуснат още в първите минути от срещата им, подобно е и с мъжете - те веднага преценят дали ставаш за жена или само за секс.
А това с детето е много егоистично. Искам дете, имам си вагина и утроба, ще си родя. Добре, ама можеш ли да направиш от това дете човек? Къде ще е бащенския пример? Откъде ще види това дете как е правилно да се държи в семейството? Дано да имаш момче и да го гледаш как страда докато иска да създаде семейство.
Децата не са домашни любимци! И не съществуват за да удовлетворяват социалните потребности на самотните майки! Пари деца не гледат, и не правят от тях човеци! Примери колкото искаш.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 78bd1a354e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Темата че е провокация, това е очеизвадно, но все пак не мога да се въздържа от коментар, прекалено много ме сърбят пръстите. Ще отговоря на всичките пачи в коментарите, които подкрепят и защитават този нечовешки, изродски женски начин на мислене, защото той действително се среща сред много жени в реалността. Драги, мили еманциПатки, на всички вас, които мислите по този престъпен начин, трябва предварително да ви се изтръгват детеродните органи през влагалището точно, както е правил Джак Изкормвача с жертвите си, за да ви бъде попречено на всяка цена да си постигнете тази ваша пъклена зла цел, съвсем нарочно и целенасочено да лишите бъдещите си деца от баща, и да не станат педерасти, наркомани, лесбийки и феминистки като вас, като пораснат големи и да не им се провали живота, заради вас. Изтърканото оправдание, че "всички мъже не ставали" и "нямало свестни мъже" вече не минава, за да си оправдаете вашия курвалък и необуздано желание за курвеене наред без никакви ангажименти, защото около вас има предостатъчно ясни примери за здрави, сплотени семейства от мъж и жена, които си гледат заедно децата и си ги разхождат с количките по парковете, обичат си се, разбират се и си живеят щастливо заедно, и нищо им няма. Но вие, разбира се, удобно игнорирате този факт и го отричате до последно, защото сте нагли, зли, пъклени дяволски изчадия, изпълзели от най-дълбоките недра на Ада, които искате умишлено да накарате децата си да страдат и да изпитват болка без да има никаква нужда, това ви доставя най-искрено, откровено и извратено вътрешно задоволство, както нищо друго. Искате ги само за себе си, за да можете да ги оформите по ваш си калъп както вие си искате, да ги настройвате срещу бащите им с всякакви глупости, лъжи, измислици и простотии, с които им пълните главата и да ги направите точно копие на ВАС - защото сте големи егоистки и от всичко друго на света най-много обичате СЕБЕ СИ, и не искате детето ви да е като никой друг, освен като ВАС. Не искате то да изразява лична индивидуалност, не искате да си има собствен характер и мнение, различни от вашите, даже се ядосвате и когато се е метнало физически на баща си и прилича на него, а не на вас. Ето толкова сте злобни, себични, гадни, надути, отвратителни, непоносими, самовлюбени егоистки, изпълнени с грандоманство и простотия едновременно, не се понасяте, не се дишате от нормалните хора. Искате, държите на всяка цена всичко да е на вашата, все вие да сте правите, никой за нищо да не ви възразява, всички наоколо да се съобразяват само с вас, да ви слушат само вас и да изпълняват вашите заповеди безропотно, без да издават нито стон. Точно в такива безгласни роби и слуги искате да превърнете и децата си, затова и толкова много държите непременно, задължително да ги отгледате без баща, въпреки, че няма никаква нужда от това. За да няма кой да ви спре да ги програмирате и оформите по ваше си лично усмотрение, да ги манипулирате, настройвате както и срещу когото си искате и в най-общи линии, да ги превърнете във ваши малки копия, мислещи, действащи и приличащи като вас. Е, драги еманциПатки, имам новина за вас. Децата не са ви пластелин, който да си купувате от магазина и да го разтегляте, точите, месите и оформяте в каквато форма си искате. Децата са ЖИВИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА със свое собствено мнение и възгледи за живота, и свой собствен предопределен път в живота, който трябва да си извървят сами, отделно от вас, и вие нямате абсолютно никакво право да им се вмешателствате в личните решения. На такива злобни, алчни, токсични "родителки" като вас, които раждат деца, с предварителната идея да им тровят живота, да ги задушават и да им пречат да станат самостоятелни цял живот, не трябва да им се разрешава да раждат, а както казах да им се режат половите органи навреме, преди да са довели на бял свят едно същество, което само ще бъде мразено, презирано, тормозено, малтретирано, измъчвано и изтезавано цял живот, без да има никаква вина за това.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 3c70999b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

29.   100% те подкрепям, браво! На прав път си! Щом си финансово независима и можеш да си го позволиш. Тези, които пишат, че ще лиши детето от баща - пи-добре, отколкото да направи компромис и да търпи влечуго, само защото има израстък между краката си. Такава среда, основана на компромиси, бързо се превръща в токсична, което е вредно за детето. Много е трудно да намериш читав мъж, от опит го казвам. Боклук до боклука

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 7ed466f52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   Абе стига с тия глупости, по-добре детето с един родител, но щастливо и обичано, отколкото двама, които се карат. Никой не пречи някой ако иска да е добър баща и след раздяла да е такъв, но истината е, че хвърлят една минимална издръжка и жената да се оправя, рядко вкарват емоция и разход извън това, да ги заведат на море, планина. Българските мъже са повече вторачени в майките си, отколкото в собствените си деца, как са къде са. Всеки ще иска да е самотна майка. Повечето от нас нещо от психологията са научили, комплекс към възрастни мъже, ала-бала, но нещата са толкова строго индивидуални, че няма накъде. Познавам много деца на разведени, пораснали, бащите грам не се интересуваха от тях, станаха много успешни и стойностни хора и знаете ли каква е причината? Нямало братко, нямало татко от ранно детство да ти замазва дивотиите, поемаш отговорност и право напред. Най-разглезени станаха сестрите на по-големи братя, дето и татко и братко им замазваха тъпотиите от ранно детство, та и после.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 1a69275da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Аз съм мъж. Мъж и то с патриархални ценности. Но като виждам какви смотаняци, комплексари и некадърници са представители на мъжкия пол, категорично подкрепям авторката. Имам 2 познати, които са в сходно положение. Сами си гледат децата, борят се с живота и са щастливи. За какво им е някой льольо, който никога няма да изпълнява мъжка функция, а само ще мрънка и ще се държи за полата им?

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: b3bd85ee4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   30, а не е ли ое по-добре с двама родители, които не се карат? Това, че може да е по-зле, не го прави хубаво.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: cb3f17282f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Не е добре без баща. Имам три момчета - две, от които близнаци. Много се гордея с тях и съпруга ми. Не подценявайте ролята на бащата. Глупаво е!
Ж. 55 г., с 30 години брак

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 268333fd0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   И аз се боря да стана независима и да имам дете сама. И ще стане, времето е пред мен. Има ли пари една жена изобщо, ама изобщо няма нужда от мъж. Сама може да осигури щастие и спокойствие на детето си. Няма я фигурата на мрънкащия пърдялник на дивана.
Ж, 25

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 9db8807364
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Аз много исках дете, като фикс идея, избрах си мъж малко набързо, а и той много се натисна. Бях влюбена, или поне така си внуших, но след бебето нещата станаха много зле. Не работеше и живееше в детската ми, само го обслужвах и се чудех, какво да го правя. След 4 г. го изпратих да си търси друга жертва. Вече с детето, бях свободна да си намеря нормален, стабилен мъж. Нямах зор за бебе, така че не беше нужно да търпя който и да е. Знам, че не се прави така, но така се получи. Имах по - добър живот, и от най - смелите ми представи, и се омъжих за страхотен мъж, с когото отгледахме детето. Чувствам се виновна за избора на баща, но пък нямаше да срещна мъжът ми. Родих на 26г., тогава над 30 си беше късно.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 4fb7bb842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Да използваш един мъж за да си имаш дете е равносилно на изнасилване, само че в женски вариант.
Трябва да бъде наказвано със закон. А не легализирано и поощрявано.

Всички самотни майки, които познавам имат психични отклонения и по никакъв начин не са част от обществото. Споделете ако сте на различно мнение.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: d446918955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Успех! Щом си успешна спокойно ще си наемеш филипинка която да се грижи за детето 24/7. Така ще елиминираш нуждата от помощ на баби и дядовци. Лично съм против това (самотна майка), но след толкова много майки и съпруги намерени в куфари съм съгласен че не ти трябва съпруг на всяка цена! На тази възраст кръгът ти от евентуални бъдещи партньори подходящи за семейство е ограничен.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: abac01f819
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Документирани те резултати от самотните майки за децата им:
- 80% затворници
- 60% клошари
- мнозинството наркомани, убийци, изнасилвачи и т. н.
- слаби девствени мъже на по 30 години
- дъщери които са за квартално ползване

Мъжете били несериозни, а нея я чукат без да има връзка - смях в залата.

Когнитивен дисонанс

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 5af2f605b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Щом ти е приотитет и го искаш - действай.

Темата ти излишно се опитва да разгаря междуполовата "война", но казуса ти е съвсем реален, така че съвета ми към теб е да го направиш.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 21709d27cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   "24. Авторке, струва ми се, че "буташ масло"! "

Тя не само че бута масло, ами я" хапе кучето" и то доста яко.
Авторке, приличаш на варианта с лисицата и гроздето. На 34 и се правиш на голямата работа. Ще те вземе мъж, когато цъфнат налъмите. Жена с такива претенции никой мъж няма да погледне. Котките ще са си спътници в живота. И побързай да ходиш до банките със сперма, че току виш ти свършил яйчниковият резерв, пък след като родиш (ако изобщо родиш), може да ти се падне мургаво дете от "миллетя", те често дават сперма за пари. Наистина щеше да си смешна, ако не изглеждаше толкова жалка жена!

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 5abac6b2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

43.   Браво на авторката. Не знам защо някои подценяват жените в интелектуално отношение. Трябва да се знае, че един двадесет сантиметров израстък няма нервни клетки, и синапси. Има пещеристи тела и "съветите ", които дава този израстък в много случаи водят до големи драми и неприятни изненади. Съпругата ми е от тези жени, които са много горди, но иначе е стеснителна, волева, целенасочена с чувство за лично достойнство. Някога когато се запознахме, в една нейна тетрадка по частни диференциални уравнения, на първата страница с момичешки почерк, които има и до сега, беше написала една сентенция "Смъртта е нищо, честа е всичко". Даже не знаех от къде я беше намерила, а нямаше още навършени двадесет години. Зодия лъв е, може би за това е така организирана и горда. Веднъж на някаква среща отговори на един "Юнак", "аз не съм дама, нямам маникюр, не мога да се лигавя, превземам, да бъда очарователно безпомощна. Аз съм инженер и ръководител, който уважава своите хора и се съобразява с тяхното мнение". Та тя без мен можеше спокойно да си живее, заплатата И е три пъти колкото моята, а аз не работя за средна заплата, а доста над нея и то за София, годишният и бонус впечатляващ, Щедра, но не разсипница. Така, че тя си е напълно самодостатъчна, ако беше помислила за това. Много организирана, работохоличка, все една в нея има някакъв ядрен реактор или пък такъв на студен синтез. Освен в сила, мъжете не виждамв какво друго превишават жените. Когато една жена реши, че сама може да мине през живота, то за какво И е мъж, особено тези безказарменици. Може да се каже, че са good for nothing. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 21709d27cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   "43. Браво на авторката. Не знам защо някои подценяват жените в интелектуално отношение. Трябва да се знае, че един двадесет сантиметров израстък няма нервни клетки, и синапси. Има пещеристи тела и "съветите ", които дава този израстък в много случаи водят до големи драми и неприятни изненади. "

Десантчик, дали знаеш, че между интелект и интелигентност има разлика. Мъжете са с вродена интелигентност, каквато жените нямат и са с доста повече неврони, които способстват за повече натрупване на информация-интелект. Жена няма как да е по-голям майстор от мъж в която и да е професия. Успокой топката и я научихме на какво е способна тая твоя прехвалена жена. Подозирам, че ти нещо не си мъж както трябва. Израстъка ти от незнам колко сантиметра може и да няма нервни клетки, но мъжките израстъци на нормалните мъже си имат доста нервни клетки и са чувствителни при допир. Метафората ти се отнася и за теб, но помисли си с какво толкова е значима една спарушена смрадлива мида, която също има израстък, само че микроскопичен. Отивай да тренираш бойни изкуства за самозащита, щом жена ти е толкова много горда, волева и целенасочена с чувство за лично достойнство. Току виж извадила пак ножа или отвертката и те прободе на някое смъртоносно място и остане самотна майка, мечтата на авторката.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 3da75d8ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Номер 39 и оценката на коментара е показателен колко обичат истината жените.

Щото това не е мнение, а са факти.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: b1eae01827
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Вие си чешете езиците ама фактите са факти. И тези статистики които се цитират в коментар 39, са си реални.

Лично на мен ми харесаха коментарите 13 и 15. Съвсем представителна извадка като мироглед, изказ, способност да се мисли рационално. Човек може да си направи доста изводи, особено ако се е научил да чете между редовете...

Женската логика наистина кърти, затова нека отбележим и този бисер - "В банката за сперма и готово" :) Проблемът се решава толкова просто, мисията успешна, след 9 месеца ще си играя на мама и всичко ще е наред. Тотален игнор на хората които са израстнали без баща и съвсем открито си казват, че това е оставило трайна негативна следа в тяхната психология и съответно - живот. Избор който те дори не са имали въжмност да направят. Но кой го е грижа за тях, нали вие ще си имате нова играчка. Само трябва да имате достатъчно пари, нали така номера 25 и 29 (тия двечките пък са клонинги. точно като повечето)? Щото от ваша гледна точка проблемът тука е единствено дали можете да си позволите новата играчка наречена дете, от чисто финансова гледна точка. Което всъщност е показателно кои са критериите по които жените избират на кого да родят, впрочем. Ако случайно има все още някакво съмнение и по този въпрос. Абсолютно консуматорски начин на мислене в една сфера чиито фактори би трябвало да са всичко друго но не и материални. Нали така, уважаеми нежни и ефирни дами които сте толкова над нещата?

И все се споменават тези мъже дето "само седят и пърдят на дивана" :) Добре де, всички ли са такива селяни? :) И най вече - кой точно ги избира точно тези мъже, че да седнат да пърдят конретно на вашия диван, който вие лично сте купили, пренесли, сглобили? :) Не ми отговаряйте - патриархалното общество което ви пресира и ви е натресло насила този селтак въпреки, че вие сте "уникална, красива, ангел". Или поне така твърдят на поканите ви за приятелство на фейсбукчето ви :)

За финал ще поставим и един въпрос с повишена трудност - да вземем номер 29. да речем, че е на 25 години. Като повечето си вършее из тиндър и си сменя "приятелчето с привилегии" горе долу на всеки месец. Въпросът е - като стане на 35 години и реши и тя да става майка, и почне да реве, че никой мъж не я взимал за жена, но проблемът не бил при нея, видиш ли, колко саламчета ще е изяла дотогава?

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 5580f214b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Само една корекция- що пък "самотна"? !
Сам родител- жена не значи самотна. Много накланят дума са наложили някога за манипулиране на жената да си трае, че да не става обект на клюки и срам, но това време е отминали и никога няма да се върне. Било е измислено така предполагам да пазят "мъжете" да са закачени за някоя жена, която да ги кърми след майка им... завалийките сами как ще се гледат.

Не се отнася за МЪЖЕте!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 7ed466f52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   39, тази статистика ти си я измисли.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 58bf7db49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Авторката и някои от коментарите отдоло доказват колко неадекватни и без никакво чувство за реализъм са жените.
Никога не са гледали деца, нямат си и идея как се гледат и най- добре е и никога да не стават майки, особено пък самотни.
Аз съм женен за жена която беше самотна майка. Ако беше толкова хубаво да си гледаш сам детето щеше ли да се ожени за мен? Аз съм от мъжете които всички жени отминават като експрес малка гара. И не съм успявал да преспя с никоя друга жена. Можете да си представите за какво смъкване на критериите към мъжете става дума. Но трябва първо да се опарят и да видят че морето не е до колени. И освен детето от другия мъж сме отгледали и 2 от мен. И никак не е лесно. При това децата ни са отраснали в Швейцаря където заплатите са многократно по- високи. И когато сме идвали до България винаги съм се изумявал как памперси, детски храни, дрешки, колички, играчки са много по скъпи от Швейцаря. Как може да се отгледат деца в БГ, особено от сама жена за мен е загадка.
Ако някоя пък толкова иска, мога да я уредя с един тука дето много иска да има дете но не може да си намери жена. Може да се уговорят да си го гледа в България, пък той да я издържа. Ако и дава да речем 2000 франка на месец, това са близо 4000 лева. Предполагам че с тези пари няма да има нужда да работи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: d09ad3d00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Моят въпрос е защо не се омъжиш за мъж от друга държава? Арабин, италианец, американец, латино? Аз съм опитвала да имам връзка с българин и си права за всичко, което си написала, затова и не обръщам внимание на българи. Чужденците се държат прекрасно с мен. Омъжена съм за наполовина италианец/наполовина арабин на 30, аз съм на 21, и той не ме кара да работя, не ме кара да върша домакинска работа, всичко ми купува, джентълмен е, красив, фитнес тяло, има много пари и бизнеси, много забавен, весел и добър, не ми прави проблеми за нищо, нито за облекло, перфектен е за мен, луд е по мен, дойде до България и веднага се омъжихме и ме взе с него и сега живея в Милано. С българин това никога няма да се случи, той ме гледа като принцеса и не правя нищо, а с българин ще правя всичко-ще работя, върша домакинска работа и ще бъда неуважавана, ще гледа жени и т. н, ами за какво ми е такъв мъж? А и повечето българи са грозни, с къси прически, анцузи… Арабите масово имат много гъсти хубави черни коси, издържат жената финансово, имат хубави очи и лица, правят страхотен секс, друго, отиди някой път на екскурзия в Милано ще видиш колко елегантно са облечени мъжете-с костюми, ризи, като джентълмени. Въобще не знам защо българските жени са с българи, хубави жени, а се хващат с подобни мъже. Моето мнение е да си търсиш мъж от друга държава, чужденец. Тук ще ме нахейтят, че съм родоотстъпник и куп подобни безсмислици, само тук подобни изказвания има, в другите държави е напълно нормално да има смесени бракове, но България е 3 века назад, защото единствено българи ме хейтят, че не работя, че съм с чужденец, че пътувам постоянно и т. н., те просто са неадекватни и завистливи, защото те искат аз да съм мизерна като тях. Просто пробвай, от опит глава не боли, ако слушаш мен ще си оправиш живота и ще живееш супер. Постоянно се поддържай и бъди красива, бъди нежна и мила, прочети за женските архиетипи, създаваш си снапчат и инстаграм и започваш да добавяш мъже от които държави ти искаш и като си хубава те ще започват да ти пишат много и ще те свалят и ще ти предложат да се ожените и като се ожените си направете бебе. Не прави бебе без да си омъжена и не бъди самотна майка, защото какъв е смисъла да си усложняваш живота, трябва живота ти да е хубав и лесен и ако мъжът не го прави такъв, значи не ти трябва и взимаш мъж, който те гледа като кралица. Хвани си мъж и няма да се налага да работиш, да готвиш и чистиш, само ще се забавляваш с детето си и той ще ти помага с отглеждането на детето. Просто бойкот на лошите мъже, нека си стоят сами като нищо не предлагат и тровят живота на жените, има толкова много страхотни мъже, и хубави и работливи и джентълмени, и добри в секса, за какво ти е търтей който за нищо не става? И аз не говоря само за богаташи, масово чужденците от средната класа също предпочитат жената да не работи, дори и бедните са ок с това, но те повече от плащане на сметки и нормален живот не мога да осигурят освен, ако не ги мотивираш да работят още повече. Аз говоря от моят опит всичко това и как мъжете се държат с мен.

Проблема ти е, че търсиш мъж в България, извън България има много мъже, които са прекрасни, но трябва онлайн да комуникираш с тях, няма как иначе.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: f69084cef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   46 фактите са си факти, да. Така е. Ето ти факт, че мъжете масово са инфантил и и "не да готови" до към 45. Не им се поема отговорност, не им се ангажира сериозно. Спомена финансовата гледна точка, пич жените са готови доста рано емоционално, не са като господата, за това за женитте е важно да се стабилизират финансово. Относно примерът, който даваш с жена на 25, която си сменя приятеля с привилегии ами в днешно време това е изборът. Или да си с приятелка с привилегии за някой или да си сама. Аз лично не бих била секс играчка за някой, но това си е мое мнение. Разбирам обаче момичетата, няма да хващат паяжина, щото Ганьо не предлага нищо сериозно.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 21709d27cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   "Много накланят дума са наложили някога за манипулиране на жената да си трае, "

47, жената трябва да си трае защото винаги е виновна, а щом си отвори гадната уста, за нея ще има "дървен Господ" и ако пак продължи да злобее несъмнено ще отиде при "Свети Петър"!
Знам, че жените трудно проумяват този факт и се мислят за безнаказани, защитени от извратени феми-закони и това им е грешката, истината е друга. Никоя жена не трябва да се чувства безнаказана и да наръга мъжа си с нож или отвертка, както жената на десантчика, само защото била горда, независима, борбена и останалите глупости на тоя женчо, дето владеел бойни изкуства.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 78bc372259
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Като искаш, стани! Пречи ли ти някой?

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 58bf7db49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   "... защо не се омъжиш за мъж от друга държава? Арабин, италианец, американец, латино? "
Тая работа не е толкова безопасна.
Имаше разни случаи на мацки накарани да проституират и дори продадени за органи.
От бай Ганьо най много един бой да изядете, пък най- често дори и това го няма. От арабин, италянец, латино и прочие намерени по интернет не е ясно какво ще ви се случи.
Пък и за кво си мислите че всички италянци, амариканци и латино са се засилили към България?
Тукашните (швейцарците) от закъсалите най- често се женят за филипинки, латино (южна америка), китайки, африканки, италянки, германки, рускини, полякини. Има и за българки но са много малко.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 5580f214b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Н 52, тц, няма да си траем:))))
Иначе на изчезване сте вие, психопатите и много се кефя от това. Сами си се унощожавате, продължавайте така!

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 5abac6b2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Нека никой не се заблуждава, че жените над тридесет години не са висококачествени жени. Те може да са само достатъчни имат вече известен професионален, културен и социален опит и контакти. Те са сами, но не са самотни, те имат кръг от приятели и роднини. Нека никой мъж не се заблуждава, че е нещо повече и може повече от една жена. Да мъжът е физически по-силен, средно към три пъти. Преди много години, когато бях млад, след една конференция в МДУ "Жолио Кюри" в курорта тогава "Дружба", сега "Константин и Елена", бяхме правили с една колежка незабравим секс. На връщане самолета премина през зона на нестабилна въздушна обстановка и много друсаща. Колежката, може би още под влияние на емоциите и доколкото позволяваше обстановката се притискаше в мен и си държахме ръцете. Нарочно бяхме седнали към опашката, за да бъдем по далеч от другите колеги. От чувство на вина, при завръщане, както се казва, щом си оставих багажа отидох да купя пералня на съпругата си от магазина срещу зала "Универсиада". Беше събота, нямаше товарни таксита, за да закарам пералнята се наложи да действам със семейният "Фиат 125Р". Сам си натоварих пералнята, беше модел "Перла -04 Вариант" сам си я разтоварих, сам си я качих седем стъпала до асансьора, одрасках я леко и я качих до апартамента ни. Тежеше 94 кг, поне така пишеше на една метална табелка нитована на задната страна. Тя и така ни трябваше защото от съвсем скоро имахме наш апартамент, относително близо до апартаменти на родителите ни. Това, че това го направих, прави ли ме нещо повече от съпругата ми, съмнявам се Колкото и да силна съпругата ми, ами тя тогава я тежеше 52-53 кг, тренирала в училище спортна гимнастика, и доста добра на дистанциите 100 и 200 метра за любители, нямаше да я качи. Че е отлична математичка и с диплома от гимназия 6, 00 и влезнала във ВМЕИ -ФРЕ/факултет радио-електроника/, космическо IQ, папка с грамоти от олимпиади по физика и математика, сестра И също добра математичка, завършила с отличен успех СМГ. Колежките в института също умни, възпитани, културни с добър произход момичета. Така, че голяма част от трудовият ми път е минал сред такива жени. Съпругата ми е успешен технически директор в голяма иновативна фирма, уважавана от хората, които ръководи, а те са над 300 мъже и само още една жена. Сама отговори на някакъв комплимент, нещо от сорта "аз не съм дама, не мога да се лигавя, да се превземам, да бъда очарователно безпомощна, аз съм инженер и ръководител, ръководя и уважавам хората си и се надявам, че това е взаимно". Както каза един от тях, "Ако чуеш, че гласчето на инженер Александрова/ не е тази фамилията ни/, звънне като камбанка, да знаеш, че си настъпил и двете мотики"Толкова по нерво-псипология, те да ни силягат с трудовете на Фройд и Юнг. Лично аз бих им препоръчал да прочетат "Половият върос" от Август Форел. Все пак трябва да съм внимателен какво пиша, за мое добро. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: b1eae01827
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

57.   Много често чувам тази фраза - "мъжете не обичат да поемат отговорност". Това което жените всъщност искат да кажат е, че мъжете които те си избират, не поемат отговорност към тях лично :)

Да вземем за пример средно статистическата модерна жена. Като махнем грима, стягащите и повдигащи клинчета, крещящата липса на каквато и да е обща култура и интерес към нещо различно от телефончето й, тя не блести с нищо. Шопинг, грим, дрехи, храна не се броят. И в момента в който я изклатиш, и седнеш да си говориш с нея, разбираш, че нямате абсолютно никакви общи теми. Защото тя няма никакви реални хобита, никакви познания относно как всъщност работи света. Единственото за което можете да си говорите, е един безкраен монолог за нейните "чувства", "нужди" и най досадното - "мечти". За които тя просто си говори защото е чула, е много модерно да се казва "искам да видя света". Ама някак си все така се получава, че нещо й пречи да си стегне куфарчето и да цъфне на терминал 2.

Разбира се, след 5-тата минута ти се иска просто да ракараш това чудо от дома си. Ето това се интерпретира като "липса на отговорност".

Да погледнем нещата от страната на мъжа в тази история - Най често, този мъж е няколко нива над конкретната жена и пича има огромен избор. Просто не е логически обосновано да се заробва с някоя кифла, която е решила, че е много готина, красива, и прочие, а реално е 5/10. Разбира се, тя си мисли, че е 9/10, поне. Разбира се, са привлечена е само и единствено от 10/10 пичове, останалите са абсолютно невидими за нея. В най лошият случай - някой 9/10, защото все и казват, че "трябва да си намери обикновено момче който просто да я цени такава каквото е" и тя великодушно прави компромис с последното едно ниво но не повече. И решава, че точно тя ще е тази която ще "опитоми звяра". Разбира се, нещата не се получават, защото пича го е гледал този филм много пъти и знае как да разкара такива оптимистки които са решили, че трябва да си "повишат стандартите".

Дали ви харесва или не горепосочената историйка, е абсолютно без никакво значение. Факт е, че това се случва в поне 8 от 10 случаи днешно време.

Повечето мъже са наясно с този процес и просто не се занимават с днешните жени. Концентрират се върху своето развитие, в професионален и личен план, реално поемат стъпки за да си повишат стандарта на живот. Собсветна кола, собствен дом, някой страничен бизнес. Ей такива работи.
И изведнъж осъзнават, че така е много по лесно, спокойно и безпроблемно. Нямат нужда от постоянна валидация и внимание. Просто си вършат работата както трябва, за което им се плаща както трябва. След това се занимават със своите хобита които им носят удовлетворение. Вечерта си сипват едно и спокойно си го изпиват, слушайки хубава музика и рефлектират върху деня и нещата които са научили днес. И са във мир със себе си и със света.

За финал искам да учочня, че аз лично не желая да споря с никого. Това са мои лични наблюдения през последните 5 години. Единствената причина да се включа, е че засяга все още неродените деца които ще израстнат с такива майки. Имам не едно и две наблюдения върху такива деца, вече големи индивиди, и мога да ви кажа, че са мокрия сън на всеки един психолог. И аз дълбоко ги съжалявам защото те са истинските потърпевши в тази нелепа история.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: c0b76bc7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   Отново съм аз - имах предвид коментар номер 28. Извинявам се за грешката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker