Обичам го, но никога няма да сме заедно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го, но никога няма да сме заедно.
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 9075 пъти
Здравейте пишеви едно момиче на 24 което има нужда да сподели своята история. Преди 6 години се запознахме с моя любим на един панаир в мойто градче. След което той ми призна че, си има сериозна приятелка и не искал да ме лъже и си останахме много добри приятели. Но аз си продължавах да си го наресвам виждахме се рядко защото е от друг близък град.

Аз вече бях хлътнала до уши и една вечер му казах че, го обичам с цялото си сърце а той не знаеше какво да ми отговори. Аз съм на това мнение че, когато обичаш някого трябва да му го кажеш а не да го криеш. Мина малко време и чух за него че, се е оженил за неговата си приятелка него очаквах толкова скоро. Плачех и си мислих това е краят. На следващата година той вляза в казармата един хубав ден обади ми се по телефона и така продължихме да си звъним да се търсим. Той ми се обаждаше за да го изпращам на гарата когато го изпращах винаги се разплаквах.

Казармата свърши и той спря даме търси. Толкова исках да го видя че, направих грешката да му се обадя по телефона жена му ни е чула. След това той ми се обади ядосан ми беше сякаш ме мразеше. Не съм искала да му създавам проблеми но това беше краят. Направих един опит да го моля да ми прости да неме мрази а той не искаше. Три години неме потърси до лятото на тази година видяхме се каза ми че, разпитвал за мен че, не ме е забравял и че, иска дасе виждаме аз се съгласих защото все още го обичам.

А сега от три месеса не ме е потърсил сякаш ме е забравил сякаш не съществувам за него. И да искам не мога да го потърся за да не се разсърди пак. Толкова съм нещастна чакам го даме потърси но загубих всякаква надежда. Така и неразбрах дали имаше някакви чувства към мен. Моля се да го забравя но не мога. Него виня за решението да неме търси. Мили хора не тръгвайте с женени ще страдате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: f6d456276c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещо не разбирам ти се надяваш той да се разведе с жена си заради теб ли??? На какво се надяваш ??? При условие, че си му признала чувствата си, а той се е оженил значи този мъж не те обича и си му безразлична!! А от личен опит мога да ти кажа, че връзка с женен мъж е най пагубното нещо за една жена знай, че ти винаги ще си на 2 място дори и само приятели да сте това е невъзможно. От търви се от този мъж час по скоро!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dac79ba40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай много, ама си или крайно наивна, или прекалено глупава. Разбираш, че нищо няма да излезе с този мъж, явно не си толкова глупава... какво тогава още му мислиш?! Никой не те кара да го забравяш, помни си го цял живот, ако щеш, ама се осъзнай, отвори си очите, пълно е с необвързани и стойностни мъже, които. Защо ти е да се обсебваш от мъж, който явно не знае какво иска или те използва да си му на разположение, когато му скимне... след като можеш да намериш мъж, който да те обича, уважава, зачита и да е твой! И не ми казвай ''Ама такъв няма..'' напротив - има!!! Но докато не се научиш да се уважаваш и цениш едва ли ще го срещнеш.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d54905dcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пак ще те потърси, дано тогава да ти дойде акъла и този път да прекратиш завинаги тази връзка. Ще е най-добре за всички, най-добре за самата теб.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 568fc7627c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сякаш чета история на 15 годишно....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: edd034f266
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хахаха млада госпожице ама ти сама си отговори на всичките въпроси.. ''не тръгвайте със женени, защото ще страдате''

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ed1c574cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Когато обичаш някой преполагам че е естествено да се държиш като 15 годишно ...
Не е лесно да забравиш някой когото истински обичаш :/
и аз съм така и знам какво е, но от гледната си точка на мъж бих ти казал че никога не бих се оженил за някоя ако обичам друга :/, освен ако не се е случило нещо като по-филмите и жената ме заплашва, изнудва да съм с нея.. :) или е много богата и съм се е оженил за нея да се подсигуря финансово .
знам че е трудно ,но му откажи и забрави за него, може би те пази за секс само...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bcf3d1e58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те, мила, аз пък се влюбих в едно момиче, с което се познаваме от 6 години, дълбоко в себе си винаги съм я харесвала беше ми приятно да се гледаме право в очите продължително, но преди 2 години осъзнах, че съм влюбена в нея и много я обичам, осъзнах всичко това от случайна среща.
Проблемът е, че тя не ме допуска до себе си, защото е приятелка на враговете ми, и защото в миналото си направих грешки, за които съжалявам.
Другите мъже и жени просто не могат да ме развълнуват, колкото и красиви да са, просто нищо в тях не може да ме впечетли, опитвам се да си харесам някого, но уви!
Бих била много щастлива, ако имахме връзка поне като приятелки, имам нужда да общувам с нея, достатъчно ми е да я прегърна освен това съм готова на всичко за нея без условия, но за съжаление може би никога няма да имаме нещо общо.
Защо животът е толкова сложен, има милиони мъже и жени, които са готини и добри, а мен грам не могат да ме развълнуват, а тази, която винаги ще обичам, и която наистина ме впечетли нямам шанс с нея дори за приятелство, не я обичам, защото ми бяга дори да имах шанс с нея пак щях да я обичам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8622a7b8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 7, няма да успеят да те развълнуват други, ако ти не им позволиш. Знаеш, че е невъзможно да си с нея, затова дай шанс на някой друг, дори и да не те е е впечатлил първоначално, след време може да станат нещата и да си щастлива. От личен опит го казвам :)
Същото важи и за авторката, насочи се към друг, този не таи нищо към теб явно, затова не си заслужава да се измъчваш. Той си има живот, създай си и ти твой, с някой достоен мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 59dc6da957
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   аз харесвам едно момче но сме само приятели във фейса.... това за мен е кошмар искам да сме приятели или нещо повече извън фейса

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 89e1ba94e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   не се надявай че нещо ще се случи между вас. Ти пак си го обичай. Той ти е казал ме си има приятелка и след време се е оженил за нея. Това че той те тарси не означава че испитва нещо към тем или пак те обича. Ти за него си просто една добра приятелка на която може да званне да си погововорите или да се видите на някое кафенце. но не очаквай нищо повече от него освен да сте приятели.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1f0ae4d33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като знаеш че си има приятелка къде се мешаш... нали не искаш и ти да изпадаш в такива сутуации на твоя приятел да се натискат най различни жени..

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 5efdb846a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе хора не сте ли били влюбени??
Дори една 22 годишна млада дама може да се надява нещо да се случи..!!! Надеждата умира последна.. Почакай го още малко ако не се върне опитай да го забравиш.. може би не искаш съвет от 17 годишна, но поне реших да си дам мнението

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 39d7da82bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Знам, че ако някой, който ме познава прочете този коментар, ще каже че съм нагла... (добре че са анонимни :)) Имам проблем със същата основа - знам че трябва да го забравя, ама нещо не става... Наясно съм с обстоятелствата и си ги набивам в главата, но на мен лично не ми се получава ;(... И все пак бих ти препоръчала да си запазиш достойнството, защото ако бях на негово място, щеше да ми изглеждаш жалка. Съжалявам за коментара си, не искам да те обидя, но мисля че трябва да се изправиш на краката си и да допуснеш други хора до себе си... Ами, огледай се малко - може би не забелязваш, че около теб има хора които те обичат, за разлика от него..

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 49641a2df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Съгласен съм с №13 Да, ти сега му изглеждаш жалка, и допускам, че някога, но не сега, може и да съжали, че се е държал така с теб. Но да го разведеш с жена му е доста амбициозно и егоистично, вероятно затова той ти се е ядосал. Първата ти грешка е, че си му признала чувствата си. Така го поставяш в много трудно положение, пък и цялата загадъчност на ситуацията пропада и оттам самото ви общуване много и много се затруднява. Имала си шанс, ако по женски хитро го съблазниш, така че той да те гони, но с твоите правила за (преждевременна) откровеност си проиграла шанса си. (Аз, уви, съм правил същата грешка...) Не бива да даваш на когото и да било повече от това, което получаваш в замяна, иначе отношенията стават нверавнопоставени и губят перспектива.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 49641a2df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №14 е пределно точен. Да му признаеш чувствата си е най-голямата грешка и най-голямата глупост, която си могла да направиш. Която и аз допуснах и проиграх шансовете си. Мъж съм, но то е същото и от двете страни. Какво целиш, като си признаеш? Нищо! От едно признание няма как да възникнат някакви чувства у другия, ако ги е нямало. По-скоро биха възникнали, ако има интрига, някаква неизвестност. С признанието само си облегчаваш душата, но натоварваш другия и унищожаваш правилната атмосфера. Слд което автоматически ставаш досадница. Сега какво можеш да направиш? Да се престориш, че си му доблра приятелка, ама той дали ще се хване на въдицата, е много съмнително. По-скоро ще иска да те държи далеч от себе си и жена си, за да не разбиеш брака му. Има една ария: "Не любиш ти, но аз те любя, и щом те любя аз - пази се ти! " Обаче това е Кармен - могъща изкусителка. Колко могат да се похвалят с чара и таланта й? Ти явно не си от тез майсторки-изкусителки. Много трябва да учиш за флирта и любовта, но не се отчайвай, защото като те видят отчаяна и всички ще бягат надалеч.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker