Мъжете обичат САМО веднъж, а жените САМО 100 пъти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121327)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете обичат САМО веднъж, а жените САМО 100 пъти
преди: 6 месеца, 2 дни, прочетена 1550 пъти
Нямам проблем.
Не пиша, защото ЕДИ какво си ми се е случило.

Чета и чета тука и едно искам да споделя на жените.

Мъжете... та даже и момчетата (зависи на кого, кога му се случи) обича... само... само веднъж. Истински. Силно и до край. Прави какви ли не неща, за любимата си. Света би околил да обира всички рози расли навсякъде, да ги събере и да и ги сложи в краката, само за да получи 1 целувка.

Имаше едно момиче, когато бях 18-21г възраст. Беше всичко... ама всичко. Правех какво ли не, излизах от зоната си на комфорт за милионен път. Не мислех трезво, всякаш някой друг ме управляваше. (и тя също страшно много ме обичаше - проверено и доказано) Причината поради, която се разделихме е, че баща и застана между нас. Аз тогава не бях толкова знаещ, можещ и с пари или да идвам от богато семейство. Сега нещата са различни и къщи в чужбина имам и последен модел немски автомобили карам, но как да е.

Беше уникално. Само като чуя името и... ако ще и 200 жени масаж да ми правят и да съм най-спокойният човек на земята, сърцето ми почва да бие с 200 удара в минута. А, сетя ли се за нея или някой спомен изкочи ли в ума ми веднага след това още същата нощ я сънувам - винаги. За това избягвам да мисля за нея.

С много мъже (сериозни хора, не ала бала смотльовци) съм разговарял по тази тема и всички единодушно се съгласвят. Някой казват "А, бе... може и два пъти да обича, но много рядко. "

А, жените обичат всеки един от бившите, настоящите и бъдещите си партньори. Как после да вярваш на една жена? Един познат беше казал "Всяко зло в самото начало... започва с една жена" и е вярно. Не случайно е казано по такъв начин и в Адам и Ева. Не си заслужава да се жениш за някоя, нито да инвестираш толкова много чувства, време, пари и внимание.
Леко, леко. Недейте да изсипвате негативни коментари.
Казвам, че не си заслужава, за хората, които са намерили истинската и голямат любов и след това са я изгубили, сбъркали са нещо и прочие. Свърши. Както се вика - Game over.
Не е краят на света, разбира се, но те променя изцяло.

Така, че жени - да знаете, ако усещате, че нещо мъжа не ви обича, толкова, колкото искате или смятате. Когато усещате, че нещо куца, не винаги "има друга" или е "загубил интерес" към вас, или "предпочита да гледа мача, пред това да ви чука"- не, не винаги е така. Понякога просто няма искрата, изгубил я е по някоя друга. Любовта на мъжа е еднократка. Не може да се "запълни" пак или да се зареди, както зареждате телефоните си или да напълниш резервоара до горе и газ пак. Не... като кърпички за еднократно ползване е. Като иглите с лекарства, които ви инжектират в тялото. Веднъж, но ПЪЛНА доза.

Всичко след това пак е любов. Пак е готино на чувство, пак си става оная работа и искаш дадена жена, не само физически, но и от сърце, но не е същото. Не е даже 10% от това, на което всъщност сме способни.

При жените е друго. Един мине - дойде друг, ония не става, отива при другия. На където духа вятъра - натам. Който ви омае и излъже по-хубаво при него отивате. Само дето тази ваша любов, която имате е фалшива. Единствената безпрекословна обич, която една жена може да има - тя я дава на детето си, на рожбата си.

Мъжете никой не ги обича безпрекословно и без "сега те цункам ама после нали знаеш? Онази чанта на Шанел".

Само жените, децата и домашните любимци биват обичани без да се очаква да направят/дадат нещо в замяна. Обичаш ги, храниш ги, грижиш се за тях и ги пазиш - без да искаш и очакваш нищо.
А, от мъжете винаги се очаква нещо в замяна. Може да не е веднага, но ВИНАГИ жената си иска нещо след това.

Приятно прекарване на празниците.
Много любов, разбирателство, хубава енергия и лични успехи.
Наздраве, момци!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 1 ден
hash: dd1c23c7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Мъжете обичали? ! Това виц ли е? Посмях се.
Изпитват т. н любов към кифли, меркантилки и разпасани. Тях приемат за Жени. Другите кучета ги яли.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 1a932bbf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Авторе, не е така!

Всичко е строго индивидуално и зависи от конкретните хора!

Аз примерно съм обичал 5 жени в живота си. И не мога да кажа, че някоя от тях съм обичал повече, а другата по-малко!

С 2 от тях стигнах до брак и създаване на семейство!
И сега съм щастливо женен за втората си жена - обичаме се, разбираме се, живеем в мир и любов!
Но не мога да кажа, че нея я обичам повече от предишните!

Така, че при всеки човек е различно!

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: ff1ce7823e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Забавно е че говориш каква е жената и какво иска, когато ти всъщност не си една.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 4bab89777c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Смешко без опит, това си ти!!!
Не си жена, за да говориш от името на жените и то на всики жени.
Всеки има минало, има и спомени.
Изобщо не е вярно, че обичам бившите. Някои от тях, някога, да, но те отдавна са забравени.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: b1f551f5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Кви са тия глупсоти не знам, индивидуално е, не до пол, а до възпитание и морал. Факт е че като някой смени 20-30 човека, чакай да получиш от него емоции.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 752083551d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Авторче, само заглавието ти прочетох, не си направих труда да ти чета излиянията, понеже си бил отхвърлен от жените и сега си дошъл тука да си лееш евтината омраза...
Но, заради заглавието, реших да напиша кратко коментарче и да не си губя времето... -накратко, изказването ти е адски инфантилно.
Аз например, ЦЯЛ ЖИВОТ обичам САМО ЕДИН -ЕДИНСТВЕН МЪЖ и съм жена:) Затова авторче, пий чай от Лайка и успокой нервите си:)

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 6d6ed00a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Само като прочетох заглавието и паднах от смях. Аз мъж, който да обича само веднъж не съм срещала. Виж срещала съм мъж, който обича ВСЯКА ЖЕНА ПО ВЕДНЪЖ. Срещала съм и мъж, който обича само себе си, както и такъв, който обича само майка си. Срещала съм и мъже, които обичат само притежанията си, разбирайте колата, телефона и прочие.
Виж за това пък съм срещала жени, които погазват себе си за мъжете си, които работят и после обслужват мъжете си, дори и да са болни(не мъжете, жените са болни), виждала съм и жени, които не стига, че носят парите вкъщи, ами правят и всичко останало, не дай си боже горския мъж да се пресили. Виждала съм жени да местят цяло домакинство от точка а до точка б, виждала съм жени и да се справят с ремонти и всякакви други проблеми. Та така, мили ми авторе. Илюзията ти е хубава, живей си в нея.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 75d06a996e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Не съм харесвала обобщенията, жените така, а мъжете онака, независимо дали са изречени от мъж или жена. В моят живот отправната точка е и ще бъде какъв човек седи срещу мен, има ли читаво държане, предател, лъжец и използвач ли е, а това не зависи от пола. Има го и при мъжете, и при жените, всеки обаче гледа от собствения си опит и най-много да чуе сходна гледна точка от приятел на по чашка, и хайде с лека ръка се стига до извода-жените обичат по 100 пъти, а мъжете само веднъж. Ти да не би да познаваш всички мъже, или пък всички жени, съдбите им и т. н. за да правиш такива общи изводи!? Аз съм обичала само веднъж, от цялото си сърце мъж, който приемах с всичките му негативи, абсолютно истински и безрезервно, без да съм очаквала нищо в замяна.. освен почтеност и искреност. Въпреки, че не е имал пари, въпреки че имаше дете от предишна връзка, въпреки че пиеше, въпреки всичко... И какво получих в замяна-предателство и лъжи. Години след като се отдръпнах и уж бях преодоляла разочарованието отново му дадох втори шанс, защото бях наивна да си мисля, че щом не престана да ме търси и вече на средна възраст е улегнал, асимилирал си е грешките. Нищо подобно, оказа се доста долна и путкенска причината- просто през цялото това време е търсил контакт с мен за да си чеша болното его в моменти на слабост, когато е бил на сухо или някоя друга му е свила сърмите, играл си е на емоция, за да захранва себе си. Това мъжка или женска постъпка е, а? Аз бих казала нечовешка! Няма пол за долното отношение. Разбирам някой да иска само секс, но да си каже или поне да от поведението му да става ясно за какво става въпрос, но да търгува с лъжи и думи за обич, за да си го набави е просто отвратително. Още повече да знаеш, че другият човек изпитва нещо повече и да не ти пука, че го нараняваш по този начин. С лека ръка ми каза, че няма да си позволи да ме изгуби втори път, е точно това направи, проигра го по същия курвенски начин както и преди. Не аз сипех голословно думи за любов, а той. След този втори удар, както и след първия, аз друг мъж не съм обичала и няма и да обичам, просто нямам запас останал, доверието ми е пречупено завинаги. Не мога да простя на себе си, че дадох най-хубавите си усещания, отношение, мисли и мечти за един човек без капчица стойност. Правилно пише в Библията: " Не хвърляйте бисерите си на свинете! " Явно съдбата ми е била такава да разбера смисълът на това, по трудния начин, може би е имало да изкупувам от минал живот.. За това, без да знаеш какво се таи в душата на един човек, независимо мъж или жена, недей да обобщаваш!

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 9736647c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Да бе да, те затова ги сменят мъжете и накрая се женят за някоя, щото само първата са обичали дето са се разделили вече.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: f9d0261a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   В тази криза, никои няма да иска нещо материално, повечето са заедно за приятни моменти хора.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: f9d0261a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Индивидуално е.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 5363812363
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Като такива си ги избирате, не знам какъв развой на нещата очаквате. Страхувате се от независимите жени. После се хванете с някоя, която само ви използва и ви празни портфейла. В грешка си. Да, определено много голям процент от жените са използвачки. Ама баш всички... Никога, никога не съм очаквала нищо в замяна от мъжа до мен. Ако такива жени ви се падат, сами сте си ги избрали.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 часа
hash: f32e2c1e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Прав си - българките стават само за бройка. Алчни меркантилни създанийца са всички. Взимай си чужденка за жена, за да си нямаш ядове после.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 часа
hash: ee5ee39711
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Жените са неспособни на любов.
Някои жени обичат децата си, не всички.

Мъжът обича безусловно.
Примери в релания живот безброй. Едниствено искаме да не е дебела да не е курва. Две неща максимум, някои мъце даже и дебели си вземат.

Жената обича докато покриваш определени критерии. После се хваща за следващия.
Примери отново безборй - да е висок, да има професия, да има пари, да има жилище и т. н. и т. н.
В момента в който за млако се изплъзнеш, се нанизала на ония дето е "само приятел".

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 часа
hash: e501c870cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Съгласна съм, че първата любов винаги се помни и остава специална, но това до голяма степен е, защото е неизживяна. Хората сме склонни към сантименталност, идеализираме миналото, младостта. Нормално, като нещо за теб е останало неизживяно и сте се разделили заради външни фактори да мислиш така. Но има огромна доза меланхолия и сантименталност в думите ти, явно в амбицията си да постигнеш повече в материален аспект емоционално си заклещен в миналото.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 42 мин.
hash: 2318f00572
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Глупости. Мъжете обичали един път? Ама голямата любов не им пречи да се отъркалят с колкото могат всевъзможни бръмчалки и проститутки. Понеже били полигамни, ловци и трябвало да се разнообразят.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 8b001f0a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Още един комплексар. Даже не прочетох какво пише.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 2424c1da5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Прав си, човече. И аз преди 7 години се разделих с любовта на живота и не мога да я забравя, помня я сякаш беше вчера. С колко жени излизах, не става, няма ги онези чувства, наивно и по детски. Белязва те за цял живот такава любов и ръжда не хваща. С изтръгнано сърце съм. Научих се да съм си самодостатъчен и вече никоя жена не може да ме нарани. Никога няма да допусна отново да преживея онази болка от раздялата и да взема жена на сериозно, а и днешните не си заслужават, бройкат, въртят номера, изискват. Затовa секс и чао. Имам пари, апартаменти, bmw-то e пред гаража. Красавец съм и момичетата ми пускат. Ергенския живот е сладък. Как ли пък ще тръгна да се обвързвам сериозно и да правя деца с някоя вещица да ми трови живота. Приемам рaздялата не като трагедия, а като ценен опит. Научих много за жените. На този свят се раждаш сам и сам умираш и единствения човек, който може да те обича истински е майка ти (ако е читава).

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 0ca3cdf701
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Аз съм жена и обичам веднъж, но съм изключение. Жените около мен скачат от връзка на връзка и все казват, че ги обичат мъжете си. Как става това, наистина не знам.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: aad9909969
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Повечето жени изобщо не обичат. Женската обич е с хиляди условности. Освен това, жените не прощават мъжките несъвършества и грешки. Та тва при жените не е обич, а корист.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: c15f6a5b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До номер 1.
Това че една жена е леко или повече невзрачна, по никакъв начин не й добавя други добродетели. Има жени скромни, дето нито могат да готвят, нито са домакини, нито две изречения правилно граматически да сформират. Ако една жена е красива, това пък не я прави лоша домакиня, майка и т. н. Няма зависимост между двете неща. От собствен опит говоря.
Ако имаш проблем с мъжете, огледай се какво не ти е наред. Щото ние външния вид можем до някъде да го прескочим, ама кофтия характер - не.
Също така се замисли, точно кои мъже приемаш за мъже, да не се окаже че се целиш далеч над възможностите си. Напоследък всички жени, открай до край, си повярваха че заслужават най-доброто, което може един мъж да представлява. И това само като база от която да надграждат...

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: dd1c23c7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   21, темата е, че мъжете обичали. Не обичат. Кефят се на бръмчалки, изневери, да мятат кинти, да ги правят на маймуни. Кефят се на неуки, чалгарки и молски кифли. Реват най-много за леката жена, не за вярната и умната.
За готвенето и деца търсят някоя много зле, тоест кротичка, невзрачна и вярна.
То и мъжете много си повярваха.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 3c05bd45e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   22, това всичкото, което си го написала, можеш да го кажеш точно за жените. Само жените ревете за лоши батки чалгари с много кинти, та да можете да мятате кючеци в Студентски град 24/7. Ако беше някой добричък благороден мъж, но строител с Москвич '99 и живеещ в панелка в Люлин, никога нямаше и да го погледнете на улицата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker