Защо повечето жени във връзка се държат зле - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо повечето жени във връзка се държат зле
преди: 6 месеца, 7 дни, прочетена 1984 пъти
Причината в буквално 90% и нагоре от случаите в които една жена прави фасони, унижава мъжа, един път на месец секс и тн. не е защото 90% от жените са лоши хора а просто 90% от тях не са с мъже които обичат на 100% и когато една жена не обича мъжа си изцяло тя започва да се държи зле и по-зле в зависимост от колко далече е от тези 100% и тъй като нормалните отношения между двата пола са толкова "редки", мъжете почват да мислят че нормата е жената да е тежест в живота на един мъж и даже напаст а това тя да е добра започва да се счита за нещо "уникално" и мега рядко но както обясних по-горе, истината е съвсем друга

Естествено когато една жена прави тези неща, тя използва евтини лъжи като: "боли ме главата", "ниско либидо", "просто съм фригидна", "сърби ме левия косъм на десния крак" а мъжа седи и иска не иска вярва на тях защото в противен случай ще трябва да приеме че жената до него не го обича на 100% а това боли

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 70f06a8844
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   повечето хора когато влязат във връзка се отпускат и спират да охажват половинката си мислейки че те вече е спечелена во веки веков, други махат хубавата маска и показват истинските си цветове нормално е.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: ef763530f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Уф, омръзнал си на жена си.
Пльосваш се на дивана или пред компютъра и прекарваш часове там, без да говориш, без да пипваш нищо вкъщи, посхождаш към секса все едно жената до теб ти е длъжна, събуваш се и очакваш да те обслужи, бе и подсряваш цветя, не й оравиш комплименти, не й подсряваш нищо, но питаш какво ти е сготвила и т. н
. После пускаш теми тук.
Отношенията са огледални, драги, а жената, не е майка ти или баба ти...

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: f1a371eea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако това ще Ви успокои и зарадва, има и жени, унижавани от мъже, които са с тях ей така, за удобството, секса, 50:50 разходи, безплатната камериерка и прочие. А мъжете издевателстват над тях, защото не са хванали мечтаната жена, или не им се дават пари, а скромната женица за тях не заслужава.

Всякакви ги има... Има и нормални, обичащи и уважаващи се хора.

Никой в наши дни не те кара да си с партньор, когото не искаш ей така, да не си сам и да не те говорят хората. Не ги разбирам такива, не мога и да ги съжаля. Както и не разбирам мъже и жени, мачкани и гаврени от партньора, които си стоят до него и си го гледкат. Явно им харесва да са мазохисти. Намерили са се.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 3232e52418
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Че мъжът обича ли 100%? В най-добрият случай "обича" 30 %. Даже и това е много.
Жената е човек с чувства. Не е надуваема кукла, нито робот. За фасоните на мъжа може да се изпишат 3 тома.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: f45ead7be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Драмата е съвсем друга, много плоско си го нагласил.
Жената мечтае да се похвали пред родата, приятелките, приятелките на приятелките, бившите, приятелите на бившите, че е ужасно щастлива с настоящия.
В същото време, настоящия няма никаква идея че тя е имала повече бивши, от колкото може да смята, с времето се разбира.

Една такава не цени партньора, тя цени това което и дава, финансово или за оправдание за хилядите и разочарования, някак временно се зарича че ще натрие носа на всички и че този път “ сама е направила невероятно геройство”, намирайки точно този балък, че трябва да е достойна за завиждане.

За същата е много важно да е постоянно във връзка, този, онзи, крив, грозен, няма значение, за нея е срамно да е сама, това за нея е падението, все едно работохолик да не може да си намери работа … кой каквото го влече.

Така след 2-3 години, ако изобщо се стигне до там излиза грозната реалност, тя вече се нахвалила и никой не го интересува какъв балък си е хванала, вече няма на кой да се показва, да се доказва и остава само с партньора си и нуждата от взаимна грижа, уважение, отношение. Съответно това не се е случило в целия и живот да уважава някой, няма как това да се случи и баш сега, макар тя самата да чака тази “магия” да се случи, а тя все не идва, пуст характер. Така се появяват малките кусури, големите дупка във взаимоотношенията, изведнъж тя забелязва че той визуално всъщност няма да бъде избран дори от 1 от 100 жени, досега това не е било важно, сега сякаш се буди и вижда някакъв кошмар и не може да го обясни, няма на кой, до вчера хвалила се, днес как да се оплаче на кой?

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: c7b6eee3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   А може би не винаги ни се прави секс? Намери си някоя нимфоманка и гледай тя да те задоволява, щом това е единствената ти потребност. от една жена Жените не са секс кукли, като им се прави секс ще правят, като не - няма.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: f31f94b2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Жена съм и ще кажа, че за тези отношения си трябва компромис, защото ако единия постоянно отказва, ще се стигне до това рано или късно партньора да си намери някой любовник/любовница.
Но се замислих и за нещо друго, аз на бившия си никога не съм отказвала, когато сме се виждали, винаги супер добре съм се държала (даже и той го казва това), и накрая пак ми е бивш :ДД, просто понякога се случват раздели дали ще е от липса на секс, или от някое друго нещо.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 99ce714764
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Шансовете да си намериш жена която те обича са нищожни.
Сигурно трябва да си бил с 50 или 100 жени за да попаднеш на такава. Повечето мъже на се били с повече от 10. Така че нормално е.
Или търпиш или въобще не се обвързваш с жена и си живееш както за теб е най добре.
Ако не държиш да имаш деца, навярно най добре е да си живееш сам.
Ако искаш деца- правиш компромиси.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: f28e78b8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Не искам да давам нелепи сравнения, но прочети темата за проститутките отскоро колко пари дават мъжете за тях и се замисли нещо харчат ли по една жена? Някога взимат ли й едно цвете поне или в един момент забравят и за това. Пищят ли пред техните колко е меркантилна, а да "забравят" лични нейни празници като имен ден? Рожден ден? Знаеш ли колко случаи са такива? Не пътуват? Отделно много мъже се занемаряват и дори рядко се къпят, докато жени и след раждане гледат бързо да са в топ форма? Липсата на старание на мъжа води до това. Тя ще се старае: чисти, готви, пере, простира, дете гледа, във форма да е, всичко: за нея нулево старание, няма да чуе дори веднъж, че е добра майка, няма никакви изненади, почивки да гледа само на другите във фб и накрая цялата му рода да я мрази, мисли за меркантилна, за какво? Отделно той си писал преди с други обиждали я някакви обекти около него, само кажи за какво й е на една жена само да угажда? От любов? Чудесно. А нея кой ще обича?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: da5aae7c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Проблемът си е изцяло в мъжете.

1. Защо изобщо избират да са с жена която не е луда 100% по тях, то е ясно - защото мнозинството от мъже е посредствено, винаги избира най-лекия път, на хляба мекото. Искаш да имаш топ жена, трябва да си топ мъж. Няма друг начин. Всеки човек заслужава хората в живота си. Ти самия си мързеливец, не очаквай че жена ти ще ти чисти и готви. Ти си дебел - схващате картинката.
Който с какъв се събере, с такъв си ляга.

2. Дори да е 100% отдадена на нас, ти си ДЛЪЖЕН да останеш същия интересен и готин мъж цял живот. Съвсем не означава "тя ми е вече сигурна цял живот", почвам с бирата и леженето пред дивана. Напротив, още по-трудно е, и така е цял живот, докато не отидеш в гроба. Елементарно е, но много трудно изпълнимо. Затова се провалят повечето мъже.

И пак се връщаме на точка 1 - бъди най-добрия мъж който можеш да бъдеш - финансово, емоционално, физически, в социалния свят. И пак няма никаква гаранция, но пак е по-добрия вариант от нещастното съществуване без жени и/или жени които да ти съсипят живота.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 1433b62702
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Не мога да разбера как жените казват, че когато една жена се държи лошо с един мъж това било огледално държание. А когато един мъж се държи лошо с жена това не било огледално поведение, а той бил комплексар, не бил мъж и някакви такива твърдения.
От това разминаване и неправилната оценка започват проблемите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 3d6d10e97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   От мъж на близо 60г - щастливо женен

В моите връзки жените никога не са се държали зле!

Но аз винаги съм търсил само сериозна връзка с цел брак и веднага разпознавах повърхностните жени не започвах изобщо връзка с такава!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 348f709025
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До 12 от автора: Защото сме различни полове и една жена би си позволила да се държи зле с мъжа си само ако той не става (не го обича на 100%) т. е ако видиш такава двойка може да си на 99% сигурен че тя не го обича или уважава на 100% а мъж да се държи лошо може да се счита за наличие на комплекси тъй като, кой уверен джентълмен би се държал лошо с жена си?

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 879008c077
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Колкото повече се угажда на мъж толкова по-зле. Имам един колега, който всеки ден обяснява колко му е писнало жена му да го пита какво да му сготви, до гуша му било дошло от този въпрос. Ако съм на мястото на жена му една седмица ще го оставя гладен да му дойде акъла в кухата кратуна.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 40d21d3f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До 11, що за тъпотии?
Няма как всички мъже да са топа на топа. Отделно топа на топа не търсят нещо адски красиво, нито търсят мис свят, търсят лоялност, защото мис свят докато вземе титлата мине през 30 кревата, само за тази титла. Топа на топа не са спортистите, а са едни други кукловоди с акъл в главата.

Споменаваш за дебелаци. Познавам такива, които всъщност са с много красиви мацки, не са с дебелани. Е вярно, всичко е защото имат кинти и си ги гледат и единственото ти вярно нещо е, че хората не се намират случайно. Той дебелак с комплекси, цял живот жените го отбягват, намира кинти, лепи му се готина мадама. Той си казва че такова “щастие” не е срещал и не иска да пуска кокала, а тя находила се, счупила безброй буя, ходила с разбито сърце и айрян в главата, вече мислеща само за кинти. Перфектна комбинация, в която нито има секс като хората, нито любов, едностранна работа в името на шепота на парите, погубени животи.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: f69d637843
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Номер 5 и номер 8, много зле.
Истината е някъде посредата. Ако човек търси съзнателно човек до себе си, ще се преценяват още преди да се вземат.
Има и друго с времето всички се променяме, на 25-30 сме едни и като визия и като начин на мислене. На 40-45-50 нещата изглеждат по друг начин. Визията рано или късно, отпада като водещ критерии, комуникацията остава и е много важно да я има. Проблемът на много от връзките е, че днес хората в един момент могат да спрат открито да споделят и да общуват, като си казват истината без да се нараняват. Има и друго, ако хората влизат през травмите си във връзка, нещата пак рано или късно се разпадат.
Повърхностно е да определяме мъжете като Еди какви си, а жените като други... всичко е до човек и умението да съхрани ценностната си система и да надгражда

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 11148f8fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Коментарът на номер 13 е добре обяснен и правилен.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 0131436b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До 14: Колко жени познаваш, които са избрали партньор по любов, щото много знаеш? Аз ще ти кажа, една на 20 евентуално избира по емоции, другите са по черга, от там и останалото.

До 17: Детски работи, като пораснеш ще схванеш. Е тук не една тема, пича минал 50, направил деца, гледа жена си идеално, финансово, сексуално … обаче я хванал на калъп, яко комуникация в случката. Комуникацията е 80% оправдаване на действия и навиване на другия за дадена цел.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 162884542d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Нормално, все пак повечето двойки се сформират на базата на стереотипи. Псевдо връзки, в които единствено се поддържа идеята, че трябва да ходят по разни места и да се правят на щастливи, а да правят секс е на последно място. Да не говорим, че почти всяка обвързана млада или улегнала жена се заглежда по други мъже, които просто стават за секс, но тези мъже няма да искат да са в такъв тип взаимоотношения, в какъвто са с настоящите си мъже. С други думи алфа мъжете са свободни и нямат гаджета, те са тъпкачи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 1433b62702
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 14, това все едно го е писала жена. Явно и си авторът и разбирам сега откъде идват проблемите ти. Мислиш като жена, но очакваш да те разглеждат като джентълмен.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: b5d850017f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Каквато жена си избрал с такава живееш. Това е истината. Същото важи и за жените.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 0c3320c57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До 19- и после тя му изневерява и го развежда въпреки че той е от голямата черга, нали? Алфа фъкс, бета бъкс

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 7ad8bc6cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Ами можеби жената не получава нужното внимание и уважение щом се държи зле, можеби се обижда от нещо. А и има едно нещо което много мъже не разбират. В повечето случаи мъжът свършва и си почива, ама не се замисля половинката му дали е свършила. Ако на жената секса и харесва и тя също е задоволена след това ще иска да прави секс с половинката си по-често. Ама за повечето мъже секс означава да си задоволят собственият нагон и до там.

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 1433b62702
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   24, а да започнем ние да кърмим жените не очакваш ли?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 9a4fb34d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Специално в секса, доста голяма част от мъжете са голяма нула. За тях, любовната игра е да те ръчнат един път и да ти кажат "ай праим секс, ма". Сигурно така си мислят, че жената веднага ще се подмокри.

Жените си споделяме това-онова. Малко са приятелките ми, които казват "Да, моят мъж си върши работата като хората". Изгрухтят един - два пъти, свършат и чао. Жената дали ще получи оргазъм - все тая. И после, същите тези мъже, ходят да се оплакват, че жена им не им пускала.

Казвам го като жена, женена от 14 години - ако мъжете се раздават в секса като хората, жената сама ще ги моли за секс и сама ще им се слага. Съгласна съм с коментар 13. Аз също винаги съм разпознавала мъже, които искат само секс и се радвам, че съпругът ми е нормален мъж, който знае как да се държи с една жена.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 3232e52418
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   25, а да проявиш човешки емоции кога?

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 9a4fb34d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   27, никога. На повечето мъже емоциите са им трудни. Гледат си техният кеф.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: e01cee06af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Над 80% от жените са били с над 7-8 партньора.

Само балък и слаб мъж взема жена с 4 .

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: e385f08ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 24 и 26,
"можеби жената не получава нужното внимание и уважение щом се държи зле, "
- понякога го получава и пак се държи зле. Щото е нервна, истерична, търсеща драмата, дори когато я няма.
"Жената дали ще получи оргазъм - все тая. "
- не е все тая. Това което се е променило през 2рата половина на 20ти век в секса е че удоволствието на жената започва да е важно за мъжете. За повечето мъже е голям гъдел за егото да докарат жената до разтърсващ оргазъм. Навярно изключение са женкарите, мъжете с лесен достъп до жени. На тези им е все тая понеже жените при тях са за кратко.
За жените секса е по- скоро разменна монета- дават го за нещо. Оргазма не ги интересува особено. Моята понякога казва че путката и била предателка. Тя не искала секс, ама като взема да и се натискам и се "газирала". После не ще да свършва понеже бърза за нещо. Само че след усърдна стимулация от моя страна свършва. Не ще многократни оргазми- един и стигал. Ако сме се чукали вечерта, на другата сутрин не ще.
Та тия работи че мъжете били нула в секса ги разпрявяйте на някой дето още не е виждал путка на живо. Жените са нули и саботират секса от мазохизъм- представят си че са жертва. Също саботират и връзката като се държат зле. Най- често когато си мислят че има накой по добър от паркньора им. Само че не я прекъсват понеже им е ясно че по- добрия реално е боклук и от него ще получат само един сейкс (най- вероятно некачествен).

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 0131436b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   До 31. Не се напъвай, няма да си го признаят.
Всъщност почти нищо не се върти около секса. Всичко се върти около филмите в главите им. Искам вика спокойствие и стабилност- хванат та го намерят. После се окаже, че не очаквали баш това, отегчение и скука до безобразие, да не говорим за външния вид на мъжо. Накрая сещаш се, пак вечните циркове, намиране на странична тръпка или изпадане в дълбока депресия.
После Ганьо им виновен.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 02bdac81ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Българките се държат зле във връзките защото са с лошо възпитание от прости родители и защото последните няколко години социалните мрежи и технологиите им скъсаха връзката с реалността. Като почнаха всякакви мъже да им пишат постоянно във фб колко са красиви и страхотни почнаха да си вярват, че наистина имат неограничени възможности и съответно простотията, наглостта, лицемерието и алчността им се умножиха 50 пъти и сега си мислят, че са повече от мъжете и че някой нещо им дължи. Истинският живот не работи така и в една връзка трябва да има реципрочност и уважение. С нашите ганьовици (а и ганьовците които те си избират) това няма как да стане.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 6f17f67f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Хората се държат с теб така както ти сам им позволяваш. Шефът ти също може да се държи зле с теб, комшията, магазинерката и прочие. Децата също бият някой в училище, до като той си трайка премиреченски. Спрете да бъдете мухльовци, и тогава жените ви ще ви уважават. Ако лошото държания на жената не бъде незабавно секнато, то ще бъде последвано от изневяра. Никоя жена не иска да има до себе си една премиреченска изтривалка.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: e385f08ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   36,
Прав си обаче много мъже са заблудени относно жените.
Образованието и културата ги учи да са добри и да поставят жената на пиедестал. Мъжественоста им и смачкана съзнателно за да са безопасни за обществото.
Аз това го открих самостоятелно след много години на "синьо хапче".
Когато си добър с жена, тя е лоша. Когато се държиш зле с нея, тя се държи добре.
После поразгледах какво казват хората по въпроса и нвщата се потвърдиха.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 9a4fb34d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Повечето мъже изобщо не знаят как да се отнасят с жените. После жените се държали лошо.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: f45ead7be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   До 37: Грешиш много по отношение на развоя на нещата, очевидно и в дефиницията що е то мъж, в обобщението си прав обаче.
Мъж не прави компромиси с някои неща, независимо каква цена ще плати. Тоест ако трябва да бъде сам, вместо да е посредствен избор с някоя пачавра, той ще избере да е сам, не да се обезличава до някоя скумрия. Ще чака онази, която мисли че заслужава, може да остане само с чакането, но все пак ще го направи.

Повечето не са мъже, защото преценяват че трябва да се натискат на всяка с която имат шанс, да направят там едно дете, пък после каквото сабя покаже. А пък то очевидно какво ще стане, детето ще расте в нездравословна среда, само защото в днешно време никой не е принципен. Никой не учи мъжа, че жената е на пиадестал, нито културата, нито образованието. Само че като иска да ебе точно днес, да има някоя до себе си, е готов да се прави на маймуна, да не си отстоява себеуважението и да целува нечии обувки, само защото е лабилен и все някой трябва да го дондурка. Така седят нещата и при жените, бързат, този онзи, там да се случи нещо, после се окаже че трябвало друго.

В този свят лисва търпение и морал. За това всичко се е изкурвилясало. Хора играещи си на семейство, а реално отстрани се вижда че само си играят и накрая като на всяка игра, някой ще реве, пък тъпото е че цената ще плати детето, колкото и грозно да звучи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker