Поздравяваме се, гледаме се измъчено и тъжно питаме се как сме и отговора е бивам, или карам я някак си, и двамата изглеждаме тъжни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поздравяваме се, гледаме се измъчено и тъжно питаме се как сме и отговора е бивам, или карам я някак си, и двамата изглеждаме тъжни
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3337 пъти
Здравейте!
Ето и моята история.
Сигурно поредната банална за някой, но за мен дойде края на света.

Имахме много дълга връзка с един мъж. Всичко беше много хубаво, но порди независещи от двама причини трябва да се разделим. Решението го взехме заедно. От известно време сме разделени опитваме се да се държим като чужди когато се срешнем, а то се случва доста често защото работим на 20 м. един от друг а и дейностите които извършваме са еднакви и се засичеме непрекъснато. Поздравяваме се гледаме се измъчено и тъжно питаме се как сме и отговора е бивам, или карам я някак си, и двамата изглеждаме тъжни.

Моля ви кажете ми как да се справя с така създалата се ситуация? Колко време ще ме боли толкова много? Как да забравя? Затворила съм се в себе си и си мисля за всичко хубаво което ни си е случило.

Всички тук сте разумни хора, моля дайте ми съвет и БЛАГОДАРЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: dc862182ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, ако имаш някакви чувства към него.. говори с него.. Ако не - смени си работата. Понякога успехът е в промяната. : )
Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c88f42ffb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е каква е тази толкова страшна причина, поради, която двама, които очевидно още се обичат и държат един на друг, не могат да бъдат заедно, а не са на 5000 км един от друг?

Бъди по-конкретна и може би ще успеем да ти помогнем : ))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 338ef0c4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Eми мисля че ще е добре да ни разкажеш историята по подробно за защо сте скъсали?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c69fc4ce7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи какво ви е разделило

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 92b79cc83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А какви ще са тези "независещи от двамата причини"? Как така ще искате да сте заедно и ще страдате, че сте разделени?! Явно, че не разстоянието е причината. Мисля, че никой не би могъл да ти даде адекватен съвет без да е запознат с причините за раздялата.

Иначе предполагам си знаеш- не мисли толкова много. Гледай възможно най-много да избягваш срещите с него. Но според мен най-разумното е след като искате да сте заедно, да се съберете пак.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 81b316c3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бъди по-настоятелна. Уговори си среща с него, като измислиш някакъв повод - например кажи му, че имаш нужда от помощта му, ще измислиш за какво. Поговори по-дълго с него. Бори се за любовта му. Пък и само като сте ва "здравей - здрасти", той самият може да мисли, че нямаш чувства към него.
***Кървавата роза***

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3686b05aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма такива причини, има недостатъчно Любов, ако не в двете то поне в една от страните.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 68477c0879
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами така ще я карате... докато не ви писне и на двамата :) Явно си имате нужда да пострадате малко!

Но всяко зло за добро - затова пък 1000-кратно по-голяма ще е радостта и удоволствието, когато го почувстваш отново вътре в себе си, на пук на "независещите и от двама ви обстоятелства"!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7c146dabaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съберете се. Какво е това нещо? Ние хората сме много тъпи същества. 99% от нещастието си го причиняваме ей така, защото няма какво ново да измислим. Ако страдате, че не сте заедно се съберете, обичайте се, изживей те си животът красиво и спокойно.ЖИВОТА ЕЕЕЕ ТВЪРДЕ КРАТЪК

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d3575844a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да се съберем!
Явно наистина единият не обича достатъчно както някой беше писъл или поне за това се хващам.
Как и кога ще спрада го обичам и желая? Кога ще спре да ми се свива стомаха, кога ще спра да мисля за него? Хем искам да го мразя, хем искам да го видя. Опитвам се максимално да избягвам срещите ни но немога да спра да мисля къде е сега какво прави за какво мисли. Ужасно мъчително е и наистина искам да се избавя от това. Да забравя но не мога!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f1ae3d9518
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Тая история ми намирисва на поредната изповед на любовница. Ей, много отчаяни и глупави жени ги има на тоя свят. Не можахте да си намерите свободни мъже.... заради това и винаги ще сте нещастни и изтривалки!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e6941d0623
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Независещи от двама причини........ явно наистина единия не обича достатъчно."

Истината е, че ти обичаш повече, ти си се раздала повече. Разделяйки се, ти си се съгласила на това, дълбоко в себе си надявайки се, че ще преосмисли нещата, ще разбере какво е изгубил и ще те потърси. Е да, но не винаги нещата стоят така.
Но това няма да стане, ако се виждате всеки ден и се поздравявате приятелски. Моят съвет е да не говориш с него за чувствата си, това което сподели на нас да не стига до него. В същото време не живей с очакването, че един ден ще дойде и ще те помоли да се съберете. Насочи вниманието си някъде другаде, разсейвай се. Погрижи се за външния си вид, направи промяна. Бъди винаги ослепителна и усмихната. Но не прави първата крачка. Ако наистина те е обичал, но не достатъчно ще установи контакт с теб и ще ти засвидетелства чувствата си. Ако ли пък не с времето ще започне все по-малко да ти се свива стомаха, все по-малко да мислиш за него и накрая или ще го забравиш напълно или ще се примириш и ще продължиш живота си.

Всички сме преживявали това, де да имаше точна рецепта как да се забравя любим човек, как да не боли..
Но от любов не се умира..
Успех

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c69fc4ce7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Той има друга ли? Женен е? Има приятелка? Няма пари и ти не искаш такъв голтак? Майка му не дава, твоята майка не дава ;)

Странно е, че не искаш да споделиш причините за раздялата.

Ако той не те обича може да гледа измъчено, защото ти си измъчена и да чувства вина. А кога ще спреш да го обичаш? Защо бе хора сте толкова странни, когато се разделяте с някого?
Разделих се с мъж, когото обожавам. Всичко в него ме радва. Разсмивам се като знам само на какви маймунджълъци е способен, когато иска да зарадва някого, когато той е тъжен. Той е достоен, умен и привлекателен. Лоялен приятел и истински мъж. Разделени сме и ми е мъчно, че не мога да се гушна в него, че не мога да го търся по телефона, както преди, но това не ме е накарало да го обичам с по-малко радост.
ОК пътищата ни понякога се разделят, всеки тръгва по сво, може би предстои среща, но може и да не предстои. Кой знае какво ще се случи утре? Сама се измъчваш! Обичай си го, кой може да ти отнеме правото да те радва това, че този човек съществува. Че някъде там живее и посреща слънцето сутрин, развива се, гради и руши, бърка и учи уроците си.

Любовта е радост от това, че другия съществува, а не непременно - Другият да е до мен, да ходим на кафета, да правим секс, да се чувствам сигурна, защитена, да му родя деца. Това е разумна преценка, но не и любов. Със всеки можеш да събереш живота си, на всеки можеш да посветиш времето си. Когато изгубиш един мъж, печелиш всички мъже.

Защо ти е да бориш чувствата си. Обичай си го, радвай му се и продължи по своя път!
Но спри за бога да си навиваш да страдаш!
Какво толкова е станало - да не е умрял! Нали е там, нали го виждаш.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d3575844a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "Любовта е радост от това, че другия съществува"

БЛАГОДАРЯ! Наистина това е! ще се опитам да се радвам на това. Не знаеш колко си пров/ва! Живота е толкова кратък! Никой незнае каво ще се случи УТРЕ!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e6941d0623
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 13 дано повечето хора разсъждават като теб, ще си спестят много много разочарования и болка. Напълно те подкрепям, всяка една дума. Много точно си го казала.

Лоша

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker