Някой бил ли е с американка/американец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Някой бил ли е с американка/американец
преди: 8 месеца, 13 дни, прочетена 1041 пъти
От няколко месеца си пиша с една жена (26г) от Америка и си говорим за това да се видим с прочие, ама знам ли. Да не стане така да отида и всичко да е само за единият секс или пари. Имам малка фирма в чужбина, където и живея, мога да си позволя да отида до САЩ за 1 месец и да се видя с момичето, но не ги знам като култура (като изключим филми, музика и политика).

Някой има ли пряк опит с американци? Някой може би даже женен/омъжена?

Мисля си и друго, че ако ми хареса мога да замина да живея там, но пак ме притеснява да не стане като по филмите, да ми изхарчи парите и кой откъде е.

Харесвам момичето, изглежда свястно и добро. Не ползва социални мрежи с нейни снимки, скромна, учи в момента и се развива, което е много хубаво и показва, че има планове да работи и да се развива, а не като нашите българки, дето една метла не могат да ударят и на мъжа/приятеля си един сандвич за работа.

Мерси.
Поздрави, Белгия!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 11e7b8c22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   А виждал ли си я? Да не се окаже мъжко?
Колко сте наивни мъжете!

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 1ce5357b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Единствената жена която съм срещал в живота ми, която не се интересуваше от дохода ми и при това беше красавица беше американка от немски произход. Беше ми трудно да го възприема. Дълго време бях на нокти защото не можех да повярвам, че е истина в предвид българските жени сред които съм живял цял живот.
Иначе американците са пъстра нация и не може да се обобщава изобщо. Има всякакви. Външно може да изглеждат бели, спретнати и изискани, но това не трябва да те подвежда, че е е гаранция, че и от вътре са такива. Не и демонстрирай, че имаш голям доход, изобщо да не знае за това за да си една идея по-спокоен, че не си подбран по него. Аз затова и бях спокоен с моята. Ако досега не ти е намеквала за някаква финансова помощ поради нейни затруднения, подаръци или пари(попадал съм и на такава американка) които да и пращаш по куриер, може да рискуваш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: b6545d8c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Да, те харесват българите като че ли.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: cd6222e536
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Никой не може да ви гарантира, че жената няма да ви измами. В Америка, ако имаш дете без брак, пак ти вземат всичко.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 4ef076ce37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами това е вече въпрос на преценка. Някои хора умеят бързо да преценяват отсрещния, други не. Не знам какви са ти уменията в това. Аз примерно буквално за 5 Мин мога да преценя човека дали си заслужава. И за 40 г. съм бъркал 2-3 пъти. Затова пък някои хора цял живот се женят и развеждат и пак не се научават да преценяват.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: f17ff4a05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Отиди, но поискай да ти прати снимка на документите си. Има измамници, които дори и видео разговор правят. Зависи от коя част на Америка е. По принцип има различия, но щом си в Белгия, значи познаваш хора от различни националности. В Америка има много хора с немски и английски произход, в някои частни има и от Южна Америка, всякакви общо взето... Така че не може да се обобщава.. Аз имам познат, женен за американка, той е много доволен. Имам и приятелка тук в Германия, която е женена за мексиканец с американски паспорт. Той е добър човек..
Но моят съвет е да не се доверяваш прекалено. В Белгия няма ли жени?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: bdccc8a09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз лично не съм. Един приятел се е мъчил да изгради връзка с 3 американки. Казва че всеки път са си пазарували на воля по бутиците в Цюрих (той е швейцарец) с неговата кредитна карта и после му казвали чао. Казва че като седнеш там в някой бар и се мъчиш да заговориш някое кюфте, първия въпрос е не "как се казваш", "откъде си" и т. н. а каква ти е годишната заплата.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: d8ea517bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това ми прилича на скамърска история, затова се чувствам длъжна да те предупредя - един познат наскоро пострада от такава схема.
Уж жена от САЩ, неактивна в социалните мрежи, много привлекателна и срамежлива, го беше прикоткала в месинджър да отиде там при нея да се видят. Всички се радвахме за него. Беше ни я показвал на снимки и ни беше разказвал за нея, викаме си - ех, колко романтична и хубава история ще излезе от това.
Е, да, ама не. Няколко дни преди да си хване полета, вече с купен билет и запазени хотели и т. н., тя му пише, че нямала пари и нямало как да го посрещне.
Сещаш се, той лудо влюбеният какво направи - веднага ѝ изпрати колкото пари тя пожела, за да се чувства комфортно той като дойде.
Бяха около 2000 евро. Майната им на парите - това се преживява.
Но точно в деня на полета, вече В САМОЛЕТА, малко преди излитане, той я търси в месинджър да ѝ каже, че тръгва, а тя го е блокирала отвсякъде.
Няма ѝ номера - тя не си го е давала. Само ѝ има cashapp акаунта, на който ѝ е пращал парите. Такава драма беше, че не ми се обяснява.
Когато ни изпрати линк към профила ѝ (помнеше ѝ потребителското име в самия линк), видяхме, че вече е и с друго име и снимки. :)
Та моля те, имай си едно наум. В момента има бум на схемите с хора, представящи се за секси мадами от Щатите и можеш да се опариш.
Чувала съм и от други мъже за подобни случаи в последните няколко месеца.

Колкото за самите американци - не съм била романтично обвързана с такива, но имам много познати от САЩ - кореняци. Мога да ти кажа нещата, което имат като общи черти: огромно самочувствие (всичко извън САЩ е трети свят за повечето от тях и са крайно учудени, когато осъзнаят, че не е така), меркантилни са, консуматори и повечето пъти са с доста нисък интелект - предимно жените им.
И внимавай, защото там жените са крайни феминистки и дори една дума да кажеш не както трябва и където трябва, може да извика полиция и да имаш нощувка в пандиза.
Това чужденец да обиди американка е като терористичен акт там и с очите си съм виждала как прибират момче за такова нещо. Полицейска държава е ти всичко е в услуга на жената, не е като в България да можеш да си псуваш жената на улицата и всеки да те подминава все едно нищо не се случва. ;) Да не говорим, че по всяко време може да те обвини в нещо или да те изрита като куче.
Не се заблуждавай особено по уж женственото им поведение - и аз съм го виждала в тях, когато свалят мъже, но в рамките на няколко седмици се изпарява и се започва с властването над мъжа.

И последно - това да си скромен, да учиш и да се развиваш няма общо с това да удряш метла и да направиш сандвич на мъжа си. Едното е желание за кариерно развитие, а другото - за домакинстване. Досега българки, които да не могат да правят и двете - да работят и да се грижат за дома и хубавата храна на масата, не съм срещала. Виж, за американките вече е друго нещо - такава жена (да работи, да учи, да чисти и да готви едновременно) би било като да видиш еднорог. Много от тях дори живеят на социални помощи и им е все тая и за двете. :)


Съжалявам, че си имал явно лош опит с българките. Виж я тази американка дали е истинска, на първо място, а след това опитай - без да видиш сам за какво става дума, всички думи са излишни. Като цяло американките не са готини жени, но пък наистина може да си попаднал на свястно момиче.

Успех!

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: d22d110263
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ха-ха, изобщо не си прави илюзии - в Америка всичко е за пари! Ама всичко-всичко!
Там хората, които не ти говорят веднага или изобщо за пари, се водят "дискретни"... но това не означава, че не мислят за същото. Трябва да откриеш някой много отдаден учен или творец, човек на изкуството, който да не мисли постоянно за пари (а също и животът му трябва да е сравнително уреден, та да не му се налага да мисли за пари). Всички други са болни на темата!
Нямаш ли пари си абсолютно никой!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 8223bd852f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз съм бил. При командировка в Испания бях с афроамериканка, която беше от така наречените работещи номади. Беше свестно момиче, но имаше комплекси, че е черна. Иначе около 1 месец продължи връзката ни. По никакъв начин не се е опитвала да ме използва за каквото и да било. Беше интелигентна Канеше ме при нея и готвеше. Исках да купя нещо за ядене, но тя отказваше, защото имала всичко.... Бил съм и с бяла американка, която ми каза, че корените и са немски, английски, шотландски и чешки. С нея бях в България. Запознахме се в заведение в центъра на София и след 2 часа правихме секс. Повече не се видяхме. Бил съм с различни жени от различни страни. Всички общо взето са еднакви. Да, очевадните златотърсачки също са еднакви навсякъде по света. Обикновените момичета, просто търсят нормален партньор. Всяка една си има национални особености, но това не е проблемът за една връзка. А твоето, авторе, е някаква лудост. Не се занимавай с глупости. Защо пишеш с жена оттатък океана и даже смяташ, да ходиш да се видите.... Живееш в западна Европа, където изборът от жени от всякаква националност е огромен.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 80a75548a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не съм бил с американка/американец, но според мен недей. Това ще бъде грешка. Просто културите на двете страни са твърде различни.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 4262bd4482
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Бил съм и сега съм с американка, защото живея в Америка. Това, което написаха по-горе, че едва ли не някой те питал за заплатата ти на първата минута са пълни глупости. Също са глупости това, че щяла да вика полиция ако си и кажел нещо накриво.
Естествено - тази жена може да е всякаква, както и навсякъде по света. Ако си достатъчно разумен и не се хващаш за някакви очевидни измамници - нищо не ти пречи да идеш да се видиш с нея. В най-лошия случай ще идеш на екскурзия. Тя, разбира се нищо не губи, така че може да се е съгласила просто от учтивост, но като пристигнеш - да се откаже.

Преди доста години и аз като теб си правех срещи по месинджъри с жени в България и в 90% от случаите - те спираха да ми отговарят при пристигането ми в България, въпреки, че с някои от тях си чатехме с месеци и години преди това.
Твърде вероятно е и при теб да стане така.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: b44c62574a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Писах коментар номер 6. Исках само да добавя, че съм свидетел на Интернет измами, в които дори измамникът говори във видео със жертвата, но на видеото е друг човек, т. е. всичко е фалшиво. Затова не вярвайте дори на очите си. Технологиите са страшно напреднали!

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: dbea1731c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да... бил съм. Бях на студентска бригада и тя беше една "кака" барманка. Ходеше да ме взима с колата от кампа където работех и да се "забавляваме". И двамата знаехме, че не е нещо сериозно... по нищо не се различаваше от българките или англичанките или пр. То си е до човек, не до култура. Щом сте си допаднали значи има интерес към теб... а не към въз пре хвалената ни държава както го описват в коментарите тук. Най-вероятно и на нея и ги говорят същите, да внимава да не е скам или от сорта. Т'ва е. В резюме: Нито имат повече дупки, нито са с "1-2 градуса" по-топли отдоло. Хора като хора. Може да се съберете, може и да не си допаднете.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 60f8fe109e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Нали разбираш, че шансът да е пързалка цялата работа е доста голям.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: df883293d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Пич, те са от друга планета.
Широко им е около врата, с много претенции, но и много ограничени.
Дъщеря ми гостува на американска кореспондентка, насред лято, на източното, океанско крайбрежие.
Като споделила, че й било направо студено от надутия климатик, й дали одеяло, климатика не пипнали.
Като станало дума за политика, бащата казал, че трябвало да изберат някакъв диктатор, който да въдвори пълен ред в света. WTF? !?
Друга планета ти казвам.
Имай си едно наум.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker