Бременна, а мисля за бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна, а мисля за бившия
преди: 5 месеца, 18 дни, прочетена 1352 пъти
Няма да задълбавам много, защото историята е доста дълга. Осъдителните коментари също може да си ги задържите. Бременна съм от сегашния ми приятел, но не мога да преодолея бившия си напълно все още. С него имаме дъъъълга история, която ще запазя за себе си, по-бетер от турски сериал е. Отношенията ни (с бившия) траеха от както бяхме на 14-15г. и приключиха миналата година. Сега и двамата сме на 22. Случи ни се 2-3 пъти през тея години на инат да опитваме да сме с други, но все се връщахме един към друг, изключително бурна връзка. Но всичко си има край и нашия беше доста…трагичен. :D
Ето, аз в момента съм с друг човек, той е прекрасен, чакаме бебе, но аз още мисля за бившия си…не, не искам да съм с него, не ме разбирайте погрешно, ние сме загубена кауза, знам, че и той ме мисли още, но и той като мене знае, че всичко е пропиляно отдавна. Той е първата ми и най-луда любов, няма кой и какво да замени това, което имах с него, искам само да чуя, че с времето ще олекне…уважавам, ценя и обичам човека до себе си в момента, а и знам, че ще е прекрасен баща, но това че все още се сещам за миналата си любов и то докато чакам бебе от друг ме кара да се чувствам зле…минава ли някога напълно? НИКОГА няма да изневеря и да съсипя семейството си, нито съм се замисляла да оставя сегашния си приятел, просто искам да чуя друг с подобна история, за да знам, че не съм сама…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 6702857c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Авторке, тези помисли са от лукавия(дявола), не ги слушай! И веднага ги прогонвай!
Ако не успяваш сама - помолвай се на Бога!

И забрави тотално бившия!
Вече имаш нов живот и трябва да гледаш само напред!

Гледай си бащата на детето! И недей само съжителства с него, но ако той е Човекът - създавайте семейство и сключете брак, църковен също!

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 03a590fb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами какъв е проблема? Мисли си за бившия докато го правиш със сегашния и толкова.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 25b44b1498
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ооо сигурно е че не си сама. Знам адски много подобни случаи. Общото между вас е, че имате 2 грама мозък в главата. Хем не сте с човека който обичате, хем сте му ядосани че е имал наглостта да не ви тича по задника, хем сте решили че ще натриете носа на всички, като направите уж уникално семейство с някой друг.
Тия болни филми в главите ви, самонавиването, лошия хатрактер, ще направят живота ти лесен, само стой и гледай. За съжаление после пак някой друг ще ти е виновен, а ти вечно ще търсиш себе си, шсе неоправдана.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: de34a80b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Нормално е да се сещаш за бивши, с които си имала силни чувства, и някакви моменти и спомени с него.

Лошо е обаче, ако самите мисли ти носят болка и съжаление, че не се е получило.

И аз често си мисля за бившата и каквто имахме едно време и за всичко преживяно заедно. Обаче преди изпитвах болка от всичките спомени, вече не изпитвам нищо, не съжалявам, че не съм с нея вече и че е минало, но все пак си спомням и си мисля от време на време за преживяното, но вече без емоции, а по скоро като житейски опит. Явно съм я преодолял напълно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 6ce13184d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съжалявам мъжа ти. Чака бебе от жена, която обича друг. Защо си тръгнала да правиш дете, когато не си наясно със себе си. И то с човек който очевидно не обичаш достатъчно. Странно решение. Ама накрая да не вземеш от два стола да паднеш на земята? Самотни майки бол.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 21bb128264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не, не минава, но причината е, че имаме глави, та е нормално да мислим, спомняме си и т. н. Някои случки остават трайни впечатления, не само бившите. Важното е, че си осъзнала, че нямате бъдеще с бившия по ваши си причини. В детските любови не вярвам много, което няма значение. Значение има, че продължавате по отделно.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: ec6069b4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като страстта и емоцията е толкова голяма защо се разделихте. Може би ти се струва ненадежден партньор за семейство и си хванала някой силно влюбен в теб. Но внимавай опиянението и влюбването си имат срок на годност и идва изтрезняването. Тогава внимавай да не станеш една от многото самотни майки, защото тогава вече по-трудно да се сближиш с някой за семейство. Поправи ме ако греша.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 67e6d6a122
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аман от отчаяно влюбени в бившите! Аман от влюбени в призраци! Ами ако бъдещият татко се чуди и той за някоя отпреди години и въздиша, яко ли ще ти е?
Горкото дете.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: e187ef4fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз бях с такава връзка преди години, после го оставих породи причини в него и неспособността му да поддържа сериозна връзка, но имахме голямо привличане. И аз съм се чудила каква е тази ненормална история, която няма край. С други всичко като е приключвало не съм ги мислила и съм продължавала напред, с този все едно нещо невидимо все ни оплиташе. След като го оставих, успях да го преодолея, намерих си мъж и имаме дете, всичко ми беше ок, онзи не се отказа да ме търси и тогава, кога за празник, кога просто ей така. И така ни бяха замразени отношенията няколко години, докато отново нещата избуяха все едно ни се случва за първи път. Просто се нацелихме в някаква емоционална дупка, и за него, и за мен. С две думи, историята приключи отново поради същите причини, заради които се бяхме разделили и преди. Този път прекратих изцяло контакт, все едно сме мъртви. Не само че не си беше научил уроците, ами още по-зле беше станал. Не биваше да си причинявам това, но явно е имало нещо недоизживяно и нидоразбрано отпреди. И сега го мисля, вече близо 2 години от повторната раздяла, не с любов, ами с едно нагнетено чувство и огорчение, мисля че това са някакъв вид е емоционални травми, които изискват повече време за преработка. Единственият начин поне малко да не се връщаш назад, е да го блокираш и никакъв контакт. Покрай детето ще видиш, че ще ти бъде по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 22cf9478c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Това като жената... няма такова.

Да е бременна и вече ще ражда и мисли за бившия... ужас.

Горко му на бащата. Дано не намери тази тема и никога да не разбере за какво мисли майката на децата му.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: e1b0c23149
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Много обичам истории със "Негативни коментари не искам, само съгласни с мен/чувстващи се като мен да има отдолу, искам само приятната за мен половина от света, всичко друго искам да ми се спестява" :D

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 81a0f735f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Господи пазиме от такива жени

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: f18cfdeb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО СТЕ с настоящия! Продължавай в същия дух.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: dfca00e07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз в друга тема като казах, че жените ви си лягат и вечер си мислят за друг, ми нахакахте минусите като за световно.
Един тук е казал, Господ да го пази от такива жени.
Аз ще кажа - Благодаря ти Господи, че ме пазиш от такива жени!

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 2cb8b76f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Нищо ново под слъцето. От детските години е запомнила, че като тропа с краче на инат, понеже е лиглата на мама и тати, нещата се получават. Да, ама не! В един момент отговаряме или си го носим сами избора със всичките екстри. За да се стигне до "не мога да си го избия от главата" или "сгреших ли"!?

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: aaafacafff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Иде ми да се изкажа нецензурно, по отношение на масовото неразбиране във форума, съдейки по коментарите тук.

Идеалите, че е едно и също това кого обичаш и с кого правиш семейство, че непременно силната емоция значи силно семейство, че всичко Трябва да бъде като в приказка, само да става без личното ти усилие - може да ги запратим в боклука. Това са лъжи, нещо повече.

Не се коси, ти търсиш разбиране и съчувствие. Човешката природа е погрешна, всичко е една грешка. Без майтап, и в това няма нещо лошо. Само Бог е идеален, а ние - богове ли сме? Пробваме, да, но поне още - не сме. Затова целият ни живот може да се разгледа като грешка - грешка да учиш в училище, вместо домашно обучение или грешка - домашно обучение вместо училище; грешка да работиш това вместо онова, или грешка - да работиш онова, вместо това. Грешка да правиш семейство с гози вместо с онзи, грешка да правиш семейство с онзи вместо с този. Грешка да имаш дете - грешка да нямаш дете. Не разбираме ли, всичко си градим ние, на базата на вътрешния ни дух, на вярата ни, която "планини повдига"?

Смело напред, вкарай тъгата по бившия ти в това да имате най-прекрасно дете, добра връзка, щастие в малките неща. И стига си се обнинявала, че готиш вятъра - нормално е, млада си.

Кураж!

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: d7c622b83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Следващата стъпка в развитието ти е да се хванеш с трети. Може и от него да родиш дете. Така купона ще е на макс.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 4a3e66f0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   То е ясно, че връзката с настоящия ще се разпадне в един момент, дри преди 30-тв. Така става когао деца решат да си играят на семейство. Но бившия едва ли ще те вземе с ремарке, така че можеш да си мислиш за него колкото си искаш. Горкото ти дете кой знае колко татковци ще смени/ Ако не е къзно направи аборт. Недей да мъчиш тази невинна душица.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 8d059aa57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Една такава напук се хвана с някакъв червей и няколко месеца след като прекратих всякакакъв контакт с нея тя ми звъня навръх рождения му ден.
Наглостта ѝ нямаше край. Една нейна приятелка ми каза, че се е омъжила за новия и иска дете.
Сигурен съм, че в моя случай нещата са такива каквито номер 3 ги е описал. Желание някакво да наказва затова влиза взаимоотношения с някакъв. След това да се доказва пред нейните измислени приятелки и колежки, че е желана. Но вътре в взаимоотношенията с благинките на манипулацията, която владее до съвършенство оня ще се чуди какво става. Да не говорим, че докато бяха във връзка с онзи и след като ми звъня я видях с друг човек да си говорят сладко сладко.
Тежко му на новичкия.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 0237e8d0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Много ме радват коментари като на номер 10 и 13. И какво излиза, господа? Ако жената забременее рано, независимо, че не се е излкувала от предишната връзка, пак не е добре. Ако изчака да си излекува травмите, пак не е добре, щото ако до 25 не си е намерила някой, значи не става от нея нищо. Ни така ни иначе. И както винаги жените са ви виновни, ми няма богоизбрания мъж да е виновен, амаа ха, мама на друго го е учила.

До авторката: Сигурна ли си, че не е от хормоните? ПО време на бремеността много жени не са на себе си и ги избива на всякакви откачени мисли. Идея: Като започнеш да мислиш за бившия, веднага съзнателно промени потока на мисълта: примерно към какво ще има днес за обед, коя книга да прочетеш, коя приятелка не си виждала отдавна и такива неща. Постепенно ще започнеш да мислиш все по-рядно за него докато напълно забравиш съществуването му.

Лола

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: a47c421aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Да ти кажа, не минават никога такива стари тръпки, и противно на повечето коментари, много хора са така. Не можеш да ги спреш тези мисли, но можеш да спреш да им обръщаш внимание. И както ти казаха, прекратяваш всякакви контакти с този човек - без обаждания за празници, честитки и подобни, прекъсваш всичко, което би те върнало назад. И така живееш за напред.
Това, че имаш такава връзка, която не можеш да забравиш човека, не означава да отидеш в манастир. Нито да не погледнеш друг човек. Гадно е, но не можеш нищо да направиш да спре, но както ти казах можеш да не допуснеш да ти влияе на сегашния ти живот, както и в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: e2a0351062
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Съжалявам, но не мога да те разбера. Знаеш ли колко хора мечтаят да имат добър партньор, пък за дете да не говорим? Ти имаш добър мъж и чакаш дете - какво по-хубаво от това? Моля те, оцени това, което имаш, и недей са тормози с бившия.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: e7b16193d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   ОТ АВТОРКАТА
Благодаря на всички, които се отнесоха добре към мен. А към останалите - жалко, че не сте имали такава любов в живота си, съжалявам вас и примитивните ви разбирания, коментарите ви са въздух под налягане. :)
Детето ми ще бъде най-щастливото и приятеля ми също, защото ще дам всичко от себе си, за да ги правя щастливи. Въпроса беше друг…бившия ми ми остави голям отпечатък, травма…както искайте го наричайте, винаги е играл голяма роля в живота ми и от тази гледна точка не спирам да мисля за него. Къде съм написала, че съм влюбена в него и искам да се върна при него? Просто ми беше кофти, че ми изплува все още в главата, това е, но да се връщам при него?? Никога! Повечето хора тук търсите за какво да се захванете просто и да се правите на големи разбирачи. Форума е за взаимопомощ и споделяне, а не да показвате “колко сте интересни и какви моралисти сте”.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 7933807d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Имаш проблем с егото си. Това, което описа не е любов, а нагон и мъчение. Любовта е нещо, което те кара да летиш, да се усмихваш и да се чувстваш щастлив и спокоен. Така че, това не е било любов. Егото ти страда, накърнено е и т. н., затова ги имаш тези мисли. Имали сте някакви уроци да научите чрез тези отношения.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 20162c6698
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Бившият ми мъж ми беше ученическата любов. И ние бяхме с дълга връзка и дълга история, а за капак имаме и общо дете. След окончателната ни раздяла дълго го мислих, не помагаха отношения с други мъже, около 10 години винаги имаше моменти, през които ми нагарчаше. В даден момент мислех, че винаги ще е така. Случи се обаче, че в едно от "затишията" на чувствата ми се влюбих в друг мъж и всичко към бившия приключи окончателно и безвъзвратно. Минаха няколко години от тогава, щастлива съм с новия си мъж и се чудя на акъла си за какво съм мислила бившия и защо съм си въобразявала, че го обичам.
Не знам как ще се развият нещата при теб. Но знай, че се свиква да се живее с това. Дори през тези 10 години пак бях щастлива.
Ако ти е нужно - говори с психотерапевт.
Съчувствам ти искрено и ти желая щастие! Дано да изградите най-доброто възможно семейство! Здраве, щастие, успех!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: e187ef4fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   26 е абсолютно прав/ а и аз имам такъв проблем с бивша връзка, не мога да преработя травмата, явно егото ми е наранено от предателство и това че се чувствам като измамена. Мисля често за ситуациите от миналото с този мъж, но в никакъв случай от любов, даже се отвращавам от себе си, че съм могла да допусна такъв тип в живота си и се укорявам как допуснах да се подведа от лъжи, моля се всеки ден тези психичски и душевни терзания да ме напуснат и да освободя ума си от това, дано с времето да се получи.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: d8e4a07013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Радвам се, че все още мислиш за мен, и аз не съм спирал да мисля за теб. Бих те приел и с детето обратно, 100% ще ме познаеш по почерка ми, моля те отблокирай ме :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker