Всички ли изневеряват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всички ли изневеряват
преди: 5 месеца, 16 дни, прочетена 1701 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 29 години, като съм имал 7 годишна връзка, в която изгубихме доверие един към друг, защото още в началото хванах, че тя си пише и с други. Аз също съм писал с други през времето. Виждал съм и как майка ми си пише с други мъже. Виждал съм как приятелите ми си изневеряват. Знам истории за колеги, които изневеряват и с времето имам чувството, че все по-малко вярвам, че двама човека могат да останат верни един на друг. Имам чувството, че за всички (освен сууупер малко изключения) поне един от двамата във връзката, някога най-малкото ще флиртува с друг, а и е доста вероятно да започне да изневерява. Какво мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 8dda22dd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   От мъж близо на 60г. - щастливо женен.

Не, не всички!
Просто се движиш в такива среди.

Аз примерно никога не съм изневерявал, защото съм вярващ човек(православен християнин) и за мен това е недопустимо!

Познавам и много други семейства, в които това понятие е непознато!

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: e67516762e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   От мъжете малка част (около 30%). Не че не искат а не могат. И да се мъчат жените не им пускат. Тоест около 30% са желаните от жените мъже, 20% поради външен вид и 10% заради статус или пари. Това е ако не броим проститутките. Ако и те влизат тогава навярно към 60- 70%. При жените към 80% могат да си намерят някакъв любовник. Само 20% са противно грозните и дебели на които никой няма да се навие. Твърди се че към 60% изневеряват. Не знам как е проверено понеже при такъв въпрос някои жени ще отговорят отрицателно когато са го правили, а някои мъже положително когато не са го правили.
За мъжете голямата бройка е престиж а за жените позор.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 25edb1da54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От секса зависи.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 663dc6e60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   При мен е обратното, родителите ми си бяха верни един на друг, моето и на сестра ми семейство няма изневери. Чувам че при хората се случвало, но не видях, може би защото не ходя по кръчми

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: e29f3b17db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хъм, доста дълга тема за размисъл, няма да излъжа като кажа, че аз също съм мислила по темата. Когато бях млада /на 33 съм в момента/, идеалистично вярвах, че хората едни път като се намерят, дори не поглеждат друг. Житеиският опит де убеди, че това не е така. Много грозни /за мен/ неща наблюдавах през времето, хората си изневеряват, флиртуват пред партньорите си с друг човек /партньорът не реагира, неразбирамо за мен защо/, разводи с изневери и т. н. Същите работи за които ти говориш.
За флиртове, мисля, че хората си флиртуват нон-стоп, понякога дори несъзнателно, явно така сме устроени. Флиртовете може да са различни и не всеки такъв води до секс и изневяра. Нямаш контрол върху това дали ще си падаш по някого докато си във връзка. Не знам.. темата е за супер общирен разговор. Защото както пишеш в една статия има голяма разлика в това дали жена ти си пада по Брат Пит /примерно/ и иска да го е*е или си пада по Иванчо от офиса.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: af01c0c2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Сам каза, сами си го правите, не че някой е застрахован.
Хванал си я да си пише с други още в началото, обаче си решил че си големия любовчия и ще я промениш, пък то не е до промяна, то си е до характер. Тъпото е че физическата изневяра не е най-страшното, може да не си го слага с друг, обаче всяка вечер да заспива с мислите за някой, тогава е страшно, никога няма да бъде 100% твоя.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 6107164c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Когато връзката няма стойност за човека и се води само от желанията си. Не всички го правят.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 8d21a581ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Защо изобщо си с някой, ако кръшкаш? Това е гавра с човека. Късаш и тогава на воля се сваляш. Не разбирам такива мишкувания
Аз не съм нито писала с други, нито излизала, мляскала или спала. Но това хич не се е оценило. Даже напротив-изглеждам скучна, странна. Друго си е, ако жената се въргаля с други, така се издига в очите на мъжа и става по-ценна и обичана. Най-реват за шавливите жени. И малкото верни хора сме едва ли не нещо странно, смотано.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: d0d170327d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 53ae36cca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аз съм на 30 и не познавам може би само едно семейство, което да не си изневеряват. И аз съм останала с убеждението че всички изневеряват. :(

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: b3c8234b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 8

Мила, стойностните мъже търсим момиче като теб, което е сериозно и не кръшка. Не падай духом само защото си попаднала на някой скапаняк, който не е могъл да те оцени! Спасила си се.

Впечатленията ми са, че изневерите са все по-масово явление, но все още има достатъчно честни мъже и жени. Просто трябва да ce намерим :)

Използвам момента да поздравя всички хора, които никога не са изневерявали. Имате моето уважение!

М33

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: c69284621f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Повечето изневеряват, особено в дълъг семеен живот или връзка, дори и човекът да не е закоравял женкар/ разпоретина, инцидентно при доста хора се случва. За съжаление повечето не са моногамни, въпрос на късмет е според мен да се нацелят двама души, които имат еднакъв начин на мислене по този въпрос. И за мен е по-честно когато някой има нужда от друго да освободи другия от връзката, но повечето хора са устроени да действат по мекото на баницата, хем нещо сигурно вкъщи, хем за разнообразие някой друг. Мъжете основно са на този принцип" Моето си е мое, чуждото е общо". Те курвите, не случайно съществуват, има търсене голямо и то в много случаи от женени. За това една жена трябва да си гледа нейният път, образование, работа, да бъде независима и да седи с някого само ако и до когато се чувства оценена, а не да търпи на някой изцепките, щото имал пари и т. н.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 7829955003
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жена на 30 години съм с две петгодишни връзки зад гърба си. И в двете съм била вярна и нямам сведения да са ми изневерявали.
Но съм се наслушала и нагледала на изневери. Мисля си, че всеки е способен да изневери. Често пъти най-вече тези, които твърдят, че никога няма да се случи.
Няколко истории от мен:
Младо момче има петгодишна връзка с момиче. Обожава я. Постоянно иска да е с нея, супер романтичен е, работи по това да им осигури жилище, грижи се за нея. Абе, изобщо няма начин да кажеш, че той някога би залитнал по друга. Нито си пише с други, нито общува (освен поради служебни нужди). Но в даден момент момичето си намира стаж по специалността и съответно иска да се докаже. Започва да му отделя по-малко време и той се чувства пренебрегнат. Месец, два, три, нещата не се подобряват, колкото и да търси вниманието й и да иска да си е както преди. В даден момент започва да уплътнява свободното си време с колежка от работата. По приятелски, а не с цел флирт, подхранване на его или нещо друго. Гаджето му го поощрява да общува с други хора, за да не я занимава нея и да може да си гледа работата момичето. Нашият обаче се влюбва в колежката си, защото тя му дава това, от което той е лишен в този момент - внимание, общуване, желание да го види.
Другият ми пример е с едно много шавливо момиче и един много скромен младеж. Момичето почти няма връзка, в която да не е изневерила, дори на тези, с които е била по месец, пак е намерила кога да кръшне. Той от своя страна има една сериозна връзка зад гърба си и 2-3 бройки извън това. Той се влюбва много в нея, сменя си града, намира бързо работа, започва почти изцяло да я издържа. Тя също се влюбва в него, той успява да я удовлетвори и сексуално и нещата са много красиви. Той е опората, той е силният. Грижи се за нея, обича си я, следва нейните планове за бъдещето, които са обвързани с още едно преместване за него. Тя обаче учи и в даден момент трябва да завършва и й е напрегнато. Изпада и в някаква депресия, не й е добре. Започва се от скандали защо не е оправила вкъщи при положение, че той работи по 12 часа, за да ги издържа. От нейна страна пък тя е учила през тези 12 часа, или е писала нещо, или е чела, така че кога да го свърши. Продължаваме и с други битови скандали - кой колко харчи, ок или не е да се пие бира всяка вечер, кой кога трябва да сготви, кой на кого не обръща внимание. И аз очаквах, че момичето ще изневери, защото момчето не искаше да прави секс с нея, беше изморен от работата. Оказа се, че момчето тръгнало да изневерява, любовницата му въобще не знаела, че той си има приятелка.
Третият случай на една по-възрастна от мен жена. Отдавна женена, по любов са се взели с мъжа й. Имат две деца, вече големички и самостоятелни до голяма степен. Мъжът й е чудесен баща, добър съпруг, животът им е песен. Няма никакви проблеми между двамата. И си говорят, и секс правят. Но една вечер се случва по-младо момче да тръгне да я съблазнява ама с доста допир. Тя пък как откликнала, не става ясно, не е била нещо много пияна да речеш или да са се скарали със съпруга й. Правили секс с младия и тя просто пощуряла от кеф. Млад, енергичен, за първи път се докосва до нейното тяло, кеф му е на него, кеф й е на нея. Виждали се някакво време с този младеж ама писнало им и на двамата, но удоволствието си го искала пак. И вече не знам колко любовника са й се изредили, спрях да ги броя след третия, че бързо идват и заминават. Тя продължава да си прави секс и с мъжа си, не че не й харесва. Просто тази тръпка да си с нов човек, с друг стил, била незаменима, нямало как съпругът й, който е с нея толкова време, да има тази енергия в леглото.
Всичките тези не са си и помисляли, че ще изневерят някога. Имам близък допир и с тримата. Достатъчно близък, че да знам, че няма причина да ме лъжат. Но... е, на, тъй е станало.
В това отношение и на себе си не вярвам. Не бих се заклела, че няма да изневеря. Иска ми се да остана завинаги лоялна и коректна към партньорите си. Както до сега се е случвало, като видя че нещата не вървят. Но... кой знае.
Нямам абсолютна вяра и в мъжете, с които излизам съответно. Знам че в даден момент може да си легнат с друга. Приела съм го на съзнателно ниво, а как ще реагирам, ако разбера - времето ще покаже. Не съм от хората, които казват, че никога не биха простили изневяра, защото в моя случай си мисля, че всеки може да ми изневери. Съответно бих потърсила причината да се случи и ако има някакво основание и отсрещната страна има желание да поправим нещата, може би бих дала шанс.
Например, втората двойка в крайна сметка се събраха отново след няколко месеца или година. За сега са щастливи отново заедно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 444c8448cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От автора до 8: защото си намерил сигурното, намерил си този, който ще ти осигури дом, деца и тн, но пък чуждото винаги е по-интересно... за съжаление

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 0fed32bb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ми как очакваш да няма изневяра като няма уважение, което те не заслужават един друг, като типични ганьовец и ганьовица? Мъжа не уважава жената, жената не уважава мъжа. Какво да възпира да не си изневерят тогава? В началото им е било интересно един с друг, като всяка нова връзка, после се пръкнало детето, а после вече не са си интересни един на друг и.... си изневерели(стига да имат възможност-респективно външен вид що годе или пари за да може им вържат други и удобните обстоятелства, а тези които нямат вече никаква външност или пари или пък са твърде заети с детето или ги и е страх, че като изневерят ще изчезне подкрепата на мъжа за детето и ги е страх заради детето не значи, че не биха изневерили, а значи, че просто не могат). При животните и при ганьовците е така, връзката е основана на крайно ниското ниво - да им е интересно един с друг. И тъй като това не трае дълго затова и изневярата не закъснява. При хората връзката е основана на далеч по висши неща от просто мимолетният интерес от нова връзка, каквито са чест, достойнство, уважение на другия. При хората и да има възможност за изневяра те не биха се възползвали от нея, защото това означава да предадат човека на когото държат, а това дали той знае или не за изневярата няма никакво значение за тях, тъй като те са го предали. Но това са твърде сложни и тежки неща за един примитив. А и тези неща трябва да ги имат и двете страни. Като цяло не мисля, че при население, като българското може да има двойки при които да няма изневяра или желание за изневяра в случай, че няма възможност за такава. Нито жената заслужава уважението на мъжа, нито мъжа заслужава уважението на жената. Между другото днес видях млада българска двойка, жената буташе детска количка, а в количката не беше бебе, а голямо мече играчка. Беше много сладка гледка. Призовавам ви да вземете пример от такива двойки за да не страдат децата ви от развода ви после, защото за брак и родители не ставате, въпрос на време е да се предадете и разведете. Няма нищо по-сладко от млада българка с детска количка в която има легнал петел и като седне на ресторант от вън му подава купата със салатата да яде, която е опосква цялата за 2 минути. По-яко е от модата българите масово да имат кучета вместо деца сега(причината е същата, че за брак не стават бг двойките), защото кучето за разлика от детето макар и да не го отнася при предстоящия развод, то осира здраво пешеходните алеи и е много гадно да се натъква на лайна човек докато върви заради такива "умници", докато петела е в количката.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: bc2e14c5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Отнасяй се с нея, така че да не си мисли за изневяра и ще си живееш спокойно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 03d2bc5690
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 8, не си права, че мъжете реват за шавливите жени. Поне не всички. Аз съм мъж и подобни жени ме отблъскват. Иначе по темата - не всички изневеряват. Може и да са малцинство, но все още има свестни хора.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 19112e2d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Супер малко хора не изневеряват. За изневеряващият се разбира във времето, най-боли след години. Или единият ще изневери, или другият двама верни почти невъзможно.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 064973a0b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Имах много приятели, вече не много донякъде аз си го избрах и поради тази или друга причина не намирам свестни в България масово хората са злобни затова съм задействал процеса да се махам живея В Ямбол не е тайна и за това гледам да подбирам хората на 26 съм комуникативен напоследък не толкова а имам нужда от повече комуникации Благодаря предварително за съветите

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 0187ae07d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Тук въпроса е не дали хората си изневеряват, а как го правят.
Едно е да залитнеш еднократно, когато си в командировка, друго е да имаш дискретна връзка, за която знаят само участниците, а съвсем друго е да го правиш на мегдана и пред всички.

Аз лично съм изневерявал, на мен са ми изневерявали и с мен са изневерявали - така че съм по-склонен да кажа, че вероятно голяма част от хората го правят.

Но - не е правилно да се обобщава и да се каже, че всички го правят.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 3484696286
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не, горе писаха процент от 30 при мъжете. Но реално е много по-малък. Според мой наблюдения и познати психолози, които консултират млади хора, процента изневеряващи мъже (и те реално са най-желаните) е 15 макс 20%. Това са най-добре изглеждащи и такива с повече пари и статус. Всички останали са в кофти връзки с жени, които могат да си намерят любовник и затова се държат зле с мъжете си. И има едни 20-30% мъже, които не правят никакъв секс. Може процента и да е по-голям. В момента дори най-кофти от към външен вид жена, може да намери много сеускални партньори.

Докато процента изневеряващи жени е наистина огромен. Почти нямам познат, на който да не са му изневерили. Намираме се във време, в което жените са много нестабилни психически, лесно залитат в много сексуални партньори и това ги кара да се чувстват още по-зле и да не спират да търсят сред мъжете все по-доброто и все по-доброто. Оттам докато се усетят и са натрупали сумати бройки, което избива и към всеки следващ мъж, с който се захванат. Стават агресивни, изпадат лесно в депресии и си съсипват психиката. Писал съм го и в друга тема, че процента жени с психически проблеми, както и психологически е стряскащ. Което неминуемо се отразява и на мъжа.

Дори тук в коментарите се усеща по начина на писане. И с агресия и злоба се опитват да ни убедят колко са щастливи и как не искали семейства. По-скоро никой тях не ги иска за семейство.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: cdb680b0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Повечето семейни хора не изневеряват. Бих казал поне 60%. Но тези, които се изкушат веднъж, почти никога не могат да се спрат. И никога не им стига. Въпрос на ценностна система.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 0acdd00a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Прекаления контрол води до изнерви. За никого не е хубаво и здравословно да стои на каишка това рано или късно ще го накара да направи някоя глупост и съм сигурен, че след всичко много ще му хареса. С жена ми сме нудисти, постоянно сме сред голи хора, и това че някой гледа голото и' тяло не ме притеснява изобщо. С приятелките и' които не са нудистки ходи на нормални плажове, но само по монокини, понякога и приятелките и си свалят горниците съответно и аз съм виждал гърдите им. Не съм имал сексуални желания към никоя от тях. С жена ми се любим редовно и качествено. Поделяме си домакинските задължения и аз също пера, чистя и готвя. Това не ме прави чехъл, а партньор. И двамата бяхме девствени, когато се запознахме преди 15 години. Тогава бяхме млади и несигурни в себе си. Тя се страхуваше, че ще залитна по някоя с по-дълги крака или нещо такова, защото много момичета флиртуваха с мен в онези години. Аз побеснявах когато тя ме лъжеше, макар и за някакви съвсем невинни неща, но беснеех вътрешно на нея винаги съм и говорил спокойно. В онези години тя ходеше с цял бански, а аз с къси панталони и пак се ревнувахме. После с много разговори се разбрахме, че тези неща не са здравословни, напаснахме се един към друг, лека полека се отпуснахме и взехме да си живеем щастливо и безгрижно. За съжаление нашите познати не успяха да намерят баланса в живота. Някои вече осма година имат паралелна връзка, други са разведени с деца. Трети спят с кого ли не, но така и не са почувствали любов. Мъжът на най-добрата и приятелка е направо болен от ревност постоянно я проверява и така нататък и тя все пак му изневерява. Така че ревността и контрола няма да ви предпазят от изневяра и това че сте по-свободни и разкрепостени не е предпоставка за изневяра. Истината е че няма универсално решение, просто човек трябва да открие баланса.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 19112e2d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   23, какъв прекален контрол? С 10 години по-млада, изглеждах добре, поддържах се, не изневерявах, не бях меркантилна, правих му много изненади, никакъв контрол. Имал да помага на родителите си. Чудесно. Милите те. Какво се разкри? Проститутки. И родителите му ме мразят. Защо ме мразят? Представена съм зле в техните очи, да не се разкрие истината. Имам ли доказателства за тези проститутки: снимки, звуков материал. Имам. И накрая лошата съм аз, че обичах, че се раздавах, че правих изненади, а мои празници
бяха дори забравяни. До човек е всичко, не до контрол.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: f88474f657
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Основният въпрос на който трябва да намериш отговор е: Моногамни ли сме хората? Отговорът е, НЕ! Моногамията е осъзнат избор, изначално сме полигамни, защото след една връзка сме склонни да влизаме в нова.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 31577c4837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   14 на мен чуждото не ми е интересно.
Не ми е ясно как ще имаш човек до теб и ще правиш секс с друг. Ако ми трябва, имам партньор, не ми трябва разнообразие.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 7b769bf34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ами, тенденциите при семейните двойки са малко на кантар, а не както някой тук твърди, че повечето не си изневеряват. При проститутките е пълно с женени мъже и на мен ми е ясна причината. Не са толкова ебливи жените им, не им е разнообразно. Жените пък са изключително шавливи и се оглеждат у всеки привлекателен мъж. От личен опит го казвам.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: f462d1b823
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Еднократно, за секс… не знам.
Но връзките встрани са продиктувани винаги само от едно - липса на обич и уважение. Или ти не обичаш, или усещаш липса на обич… появява се нов човек и другото е химия.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 4b69406a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз не изневерявам, така че със сигурност знам, че не всички изневеряват.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 77a79ffa2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   изневерявали са ми, и много ми разби психиката първия път, но на 3-тия свикваш :) Уж скромни, срамежливи, а то... Но съм благодарен на съдбата, ако нямаше изневери, нямаше да отсея плявата..
Както и да е, продължих да търся и намерих, успех и по-малко изневери :)


М33

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 0c68caffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз съм убеден че в днешно време жените изневеряват много повече от мъжете. Просто им е много по- лесно и обществото не ги осъжда така строго като в миналото.
На мъжете може да им се иска да изневеряват но повечето не могат. Повечето не са красавци, жените намират 80% от мъжете за неатрактивни. Ако нямат много пари, просто повечето няма с какаво да привлекат жените. Може да идат на ефтини проститутки но това не може да се счита за изневяра.
А колко изневеряват?
Да речем 60% от жените и 30% от мъжете. Нещо подобно трабва да е цифрата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker