Коя да избера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Коя да избера
преди: 5 месеца, 8 дни, прочетена 793 пъти
Здравейте, мъж на 25 съм.. от три години имам сериозна приятелка. В последно време не се разбираме, почти всеки ден се караме за глупости. Вече живеем заедно и упреците са ежедневие. Нямам мотивация да се развивам и постоянно губя времето си. Истината е че сегашната ми приятелка много ми помогна, обаче смятам че връзката ни се изчерпва... Често се е случвало да ме гони от тях, да ме обижда по всякакъв начин, след което се извинява, обаче казана дума - хвърлен камък. Отскоро се виждам с друго момиче, лъжа ги и двете и се чувствам много зле от този факт.. те не знаят една за друга, често се случва да не обръщам внимание на новото момиче просто защото нямам време, проблема е че искам. Върна ми емоции каквито не бях изпитвал отдавна. Виждаме се рядко, но когато се видим всичко е прекрасно. Прави ми комплименти, ревнува ме, иска да е постоянно с мен.. сега е момента да спомена че тя е доста по малка от мен, на 19 години. С нея се чувствам като ценен мъж наистина, знам че в началото винаги е така обаче искам да прекарваме повече време заедно, а всичко почна на майтап и без намерения от моя страна. Не мога вечно да крия какво се случва от тях, рано или късно те сами ще разберат ако не взема мерки.. имат общи познати, просто не зная как до момента вече няколко месеца никой нищо не подозира (не се гордея). В интерес на истината съм имал още една приятелка, която ми беше първа и много ме нарани, като криеше чатове, телефони и накрая ме заряза заради момче за което каза да не се притеснявам.. оказа се че станах точно като нея и от това най много ме боли. Не искам никой да бъде наранен и държа нещата по този начин.. пука ми за сегашната ми приятелка, знам колко се промени заради мен и че на нея също не е лесно. Работата е там че не се чувствам щастлив мъж с нея... След толкова казани лоши думи просто не зная дали ще мога да я обикна отново и да бъдем както преди, тя е по агресивен човек което ме нервира.. щом не е нейното, веднага става скандал. Постоянно си крия телефона, приятелите ми занаят за случката и съм благодарен че не са ме изпортили. Искам да чуя съвет от хора минали през моята ситуация, знам че всеки е бил прецакан. Лошото е че малката също има чувства вече и ми го показва по всякакви начини, не сме имали интимен контакт с нея все още, не смятам да имам докато не реша какво да правя изобщо. Имам чувството че съм в депресия от тези случки, когато не съм на работа или с тях, аз стоя вкъщи и не правя нищо, слушам музика постоянно и пия енергийни напитки много над допустимите дневни количества. Ясно ми е че не съм дете и трябва да поема отговорност. Ако някой е решил да ме упреква, искам да спомена че когато един мъж е обиждан ежедневно, когато е иронизиран и постиженията му са били омаловажавани, той започва да губи тръпката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 6fc615ddc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Депресирал се коцкарят. Ти да видиш!
Лесно е да излъжеш ученичка.
Не ти трябва жена, а лечение. Губил тръпката. Коя? Някоя всеки ден да те глези, да ти се кланя,? Да ти повтаря колко си як? Ти сам се мразиш, ама искаш някоя си да ти помпа егото. Сегашната ти просто те знае, такава е заради теб. Кой те знае на какво си я подсложил?
Щял да избира, все едно е на пазара. Осакатени морално мъже ще избирали.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: df1f28d966
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   В неподходяща среда си, търси си хоби, нещо което ти харесва да правиш и разнообрази живота си, имай време за теб, така ще си щастлив.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 4b6ddd715d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тази я зарежи, като и обясниш, че не може да те гони и обижда, а да очаква да я обичаш. Нямате съвместимост в характерите, а това е най-важното.
Да знаеш, че и с новата ще стане сигурно като със старата (любовта ще изчезне), затова хората сключват брак и създават деца - в един момент връзките просто се изчерпват и договора заедно с децата ги крепят (иначе можеш да смениш и 10 жени в следващите 10 години, само че накрая ще загубиш умението да обичаш и ще ги ползваш само за телата им, когато усетиш, че са заменими).
И не пий гадни енергийни напитки, полза от тях няма.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 185aa14ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Зарязваш настоящата, хващаш се с новата и готово. Нито деца имате, нито брак. Няма какво толкова да му мислиш след като не ти се занимава да оправяте отношенията си и не виждаш начин това да се случи, всъщност.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 7eba2a898b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не избирай никоя и си живей сам. Такива мъже като теб не заслужават да имат партньорка до себе си.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 603c754995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не обясни най-важното - защо не си се разделил с приятелката си, след като се държи зле с теб. Вероятно чакаш да научи и да ти стегне багашчето пред вратата?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 1d84234a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мене връзката с настоящата ти приятелка си е свирен мач. По-добре да я прекратиш, дали ще и кажеш за другото момиче ти си реши, то тя така и така ще разбере. Нямате брак, нямате деца, на 25 си, няма какво толкова да му мислиш. Само да знаеш, че тия работи с изневерите рано или късно се разбират и ако продължиш отношения с 19 годишната имаи предвид, че някой все ще и каже, как са седели нещата. Така, че ако решиш да си с нея си и кажи директно какво било.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 440af87700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И до кога ще я караш така? Ако си точен и честен човек вече щеше да си се разделил със сегашната си приятелка, вместо да лъжеш и да се криеш като мишка. Не искал да наранява, ама комплименти му правела другата, депресиран бил, дрън-дрън, женски драматизации от турски сериали. Много по-обидно е да лъжеш, да заблуждаваш и да губиш времето на някого отколкото да се разделиш цивилизовано. След година същото ще го направиш и с новото момиче и на нея ще и намериш кусури и ще мишкуваш с друга.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 2a7b28d5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Много сте злобни :)
Живейте вие в токсична среда и вижте какво е положението, вместо да съдите хората

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 90c6707a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Обикновено, който се опитва да балансира между два стола, остава на земята. Аз ходих с един, който доста се постара да ме убеди колко ме обича, каква любов и т. н. Излъгах се, тъй като и аз имах привличане. Беше ми споменал, че се е разделил с бившата си преди около година и доста негативно се изказваше за нея. Имах някаква интуиция, че нещо там не е ок, усещане, че не я е преодолял и се оказах за съжаление права, макар че в началото се прикриваше умело. Зад гърба ми докато ми е разправял каква страхотна жена съм и колко силно ме обича е контактувал с нея, а ми казваше, че даже не се и сещал. Започна да се държи без причина заядливо с мен и от разни други неща разбрах, че е правил опити да си я върне, като същевременно е крил от мен за да ни мотае и двете. Оказа се, че е ударил на камък с нея, понеже си хванала друг и си дадох сметка, че за това си е изкарвал злобата върху мен. Той продължи да ме успива, но вече бях разбрала за каква мишка става въпрос и го зарязах. Та хитрата сврака с двата крака! Като въртиш и си играеш с чувствата на две жени, накрая оставаш без нито една. Съветвам те да престанеш с това малодушие и да поемеш отговорност по кой път ще поемеш без лъжи, иначе рискуваш да се окажещ в ситуацията на мухльото, за който писах.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: d5ee2f3805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Зарязвай я старата, иначе ще става по-зле. Скандалите и агресията убиват всяка връзка. С новата по-внимателно, не се хвърляй с главата напред, за да не повториш грешката си, не знаеш какъв човек ще излезе. Бавно и внимателно я проучвай. PS ревността е токсична, ако се натяква и е непремерена, внимавай

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 440af87700
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   10 - Ами като му е токсична средата да се маха оттам, никой не го е вързал насила..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker