Проблем с жените, а съм на 22 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18538)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с жените, а съм на 22
преди: 4 месеца, 29 дни, прочетена 1055 пъти
Здравейте. Историята ми е на пръв поглед банална, но не намирам много съществени прилики с множеството подобни истории публикувани в сайта. Ще се опитам да бъда максимално откровен и обективен. Мъж съм на 22 години, в момента съм студент 4 курс. Първата ми и единствена връзка която продължи около година и половина, приключи когато бях на 18. От тогава не съм имал приятелка и в последните месеци започнах да усещам, че нещо не е наред. Голямата част от моите приятели и познати си хванаха гаджета, някои смениха дори 1 - 2, а аз си стоя сам. Напоследък дори родителите ми започват да ми правят намеци защо съм станал на тези години и си стоя сам... На външен вид - в лице съм малко над средното ниво, не съм слаб, нито дебел, 61кг. съм, тук, обаче идва най - големият ми минус във външния вид - висок съм скромните 167см. което определно е облъскващо за по - голямата част от жените. Извън това - обличам се добре, дори съм получавал комплименти от познати за това, бих казал, че имам богата обща култура, когато имам свободно време обичам да чета книги или да гледам филми. Имам приятели с които излизаме, имам и хобита(макар и всичките да са по - скоро типично мъжки). Не бих казал, че имам проблем в комуникацията с жените, не си глътвам езика пред някоя жена, нито пък когато имам интерес към някоя се държа така, че да попадна във "френд зоната", но така и нещата не се получават. Нямам интерес към секс за една нощ, приятели с привилеги и т. н, винаги съм търсил и съм искал сериозна връзка с момиче с което да си допадаме и да гледаме в една посока. Последните 2 години съм излизал с известен брой момичета, някои от които, колежки от унивеситета. С едно от тези момичета си допаднахме наистина много, но така и не се се стигна до нещо повече и единственото, което ми идва на ум е, че просто съм бил прекалено нисък за нея(тя самата беше 2 - 3 сантиметра по - ниска от мен). Имал съм и известен брой онлайн запознаства, но пак без оосбен успех. На база това, което разказах съм стигнал до извода, че предвид факта, че не съм особено привлекателен външно, еднственото, което мога да направя, колкото и цинично да звучи, е да увелича в пъти контакта си със жени(по възможност свободни). Въпросът ми е как да стане това? В курса ми в университета сме приблизително еднакъв брой от двата пола, но една сериозна част от момичетата са обвързани, с друга(далеч по - малка) част сме излизали и нищо не се е получило, а с трети не мисля, че въобще имам шанс. Естествено има и момичета от по - долни кусове, но не виждм точно как да се запозная с тях, без да изглежда много странно в техните очи. Мислил съм и за включване в различни добровлчески инициативи, но не съм открил някоя такава, която да ме привлича истински.

Бих се радвал на всякакви съвети от ваша страна, главно от мъже, които са били в моето положение. Времето си минава, а аз имам наистина огромно желание да променя ситуацията в която се намирам и бих направил всичко, което би ми било от реална полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 374909ed75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ето къде ти е проблема: "Естествено има и момичета от по - долни кусове, но не виждм точно как да се запозная с тях, без да изглежда много странно в техните очи"
Запознай се с тях, изглеждай странно - какво от това - ако някоя те хаса, това няма да има значение, за тези дето няма да те харесат - какво ти пука как изглеждаш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 2022951967
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Ще те разочаровам, но ще си останеш сам! Аз съм едва с 1 сантиметър по- висок от теб и знам отлично за какво става дума. Не се напрягай, не го мисли и най- важното се примири. С нашата височина няма как да имаме жена по много очевидни причини. Приеми го и продължи, аз поне така направих. От 18 годишен ми беше ясно за какво става въпрос и се примирих. Ако трябва да бъда честен дори необвързаните сме по- добре, като ги гледам обвързаните ми става лошо.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 45183c6265
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Пи4, имаш шансове само ако направиш пари.
Аз съм 174см и съм бил само с една жена и то самотна майка, т. е. и тя е с ограничен избор от мъже.
А преди мен тази мацка беше с по- нисък пи4 от мен, но бизнесмен. Вадеше много пари, но всичко заминаваше на хазард. Мен ме огря понеже го хванала че чулка секретарката си.
Може да пробваш с ниска жена с дете, но не те съветвам- имат си много кусури на характера, те затова са и такива.
Най- добре не мисли за жени, а гледай да се развиеш професионално или пък хващай някакъв бизнес. Целта ти трябва да са парите а не жените.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 9bd29d1aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Хващаш си ученичка от горните класове (11, 12ти) и се жениш за нея, след като завърши. 90 % от тях са свободни, така че дори имаш избор. Иначе си прав, че не харесват ниски. Ти си почти на среден ръст, но пак не ставаш за тях, а с годините нереалните им претенции стават по-големи, въпреки че привлекателността им пада, така че му мисли отсега. Няма какво да се страхуваш, че си нахален. Изобщо не се занимавай с такива на твоята възраст, те или са заети или са ги минали доста мъже, но никой не ги иска за нищо сериозно, защото не стават за нищо освен секс.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 0fb528fcd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз лично се сещам за няколко млади мъже, които познавам с подобен на твоя ръст, които в момента имат приятелки или скоро са имали. Дори на един от тях приятелката е малко по-висока от него. Височината ти може да ограничи броя на жените, на които ще допаднеш, но категорично не е единствената причина да не ти върви. Има много други фактори, които имат значение при избора-отношение, излъчване, маниери, с какво се занимаваш и т. н.
Освен това ниски момичета и жени с ръст 1. 50-1. 60 също са доста често срещани в България. Не е единствено височината, помисли си дали не изглеждаш отчаян или дали има нещо друго, което отблъсква.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 5c87d33e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторе, не се комплексирай от ръстта си!
А и 1, 67 си е ръст близък до средния, аз съм горе-долу толкова висок и никога не съм имал проблем с жените!

Старай се да се развиваш интелектуално и духовно, да бъдеш сериозем, отговорен, точен, добър, да държиш на думата си, да помагаш на хората!

Към жените се отнасяй добре, контактувай и общувай с тях, но без да се правиш на интересен - бъди винаги себе си!

Преди време четох една страхотна тема по въпроса тук и съм си я запазил. Тя е в този раздел и се казва:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

Махни интервалите във връзката(този сайт ги поставя автоматично), защото иначе няма да се отвори!
Но и само заглавието й да напишеш в Гугъла - пак ще ти излезе като първи резултат.

Прочети я внимателно и се надявам, че ще ти помогне!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: cfd640b872
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Aвторе, не е като да няма ниски мъже, които да имат връзки или семейства.
Веднага се сещам за няколко двойки около мен, които и двамата са ниски.
Освен това, винаги има двойки, при които жените са малко по-високи.
При по млади жени от теб също си струва да се пробваш, защото по-възрастните мъже са по-зрели и с по-големи знания и възможности.
Стигаме до твоите възможности, с които би привлякъл жени. Да четеш и гледаш филми е добре, но не е кой знае каква привлекателност. Защото е по-вълнуващо да можеш да предложиш ресторант, екскурзия, подарък или удобна квартира за интимни срещи.. Ако ще си броиш стотинките и да развеждаш мацките из градинките, може да е интересно първите два пъти, а после?
И, на края най-болния проблем-височината. Нея не можеш да я промениш, но външния вид и излъчването-да. Добре е да имаш добра, по-масивна фигура. Слабо анемично телеосложение на твоята височина няма да е ОК.
Финасови възможности- не е зле да поработваш за допълнителни доходи, а и като бъдеща квалификация. Ако имаш финасова стабилност, това би привлякло и задържало жени към теб.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 45183c6265
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До 2 и автора, (аз съм 3).
Казват че ергените живеели по- дълго от женените.
Било понеже имали по- малко стрес и грижи.
Пък ако искате секс, проститутките не ги интересува височината.
И много от тях (дори и на умерени цени) са много по- хубави от която и да е жена която теоретически можете да хванете.
До5 - Трябва да си супер топ- мъжага с безброй други качества да компенсираш нисък ръст. Май най- лесно и сигурно става с пари. Просто се сещам за бившия на жена ми който ми беше състудент 1ви курс на времето. Беше нисък и грозен пич и изчука безброй мадами, включително и жена ми преди мен. Но въртеше бизнес и вадеше много пари.
Има и изключения, и аз съм виждал хубави жени с ниски мъже, но това са случайности. Може пича да има много привлекателно лице например. Очевидно автора и 2 не са такива. Отключване на някои хормони може да предизвика непонятно привличане. Или пък пич прилича на някой роднина който девойката е харесвала в детството си. Но на това не може да се разчита. Все едно да чакаш 6ца от тотото.
Да направиш пари е по- реалистично- често не става, но понякога става.
Май 7 най добре го е обяснил.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 3b5841526c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Оф, комплексирани тинейджърски работи. За съжаление реално не си даваш сметка от къде ти идва проблемът, за това и нещата няма да ти се получат.
Познавам мъже с твоя ръст, които не могат да се отърват от жени.
Всичко е в рова какво представляваш вътрешно. Когато си наясно със себе си, когато си преживял повече, имаш вътрешен комфорт, от там езика на тялото ти е съвсем различен, изказа ти е съвсем различен и това колкото и да ти е странно, създава съвсем друго усещане в околните.
Отделно на тази възраст да се тревожиш е повече от нелепо. Вместо да се оглеждаш за жени, те съветвам да наблягаш на ученето и работата.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: f7a6f560ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Жените са боклуци, изобщо не си струва да се занимаваш с тях. Само ще ти скъсят излишно живота със скандали, ревове, писъци, крясъци и врясъци, ще се поболееш от нерви и стрес и на 40 вече ще изглеждаш като на 60. Тегли им майната, пий си биричката и си живей живота, защото е кратък и е само един.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 76afb170bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:
Благодаря на всички за отговорите, ще стане малко дълго, но ще се опитам да отговоря на всеки.

1: Мисля, че си направил ако не най - смисления, то поне един от най - смислените коментари. Проблемът с подобен тип запознанства е по - скоро "техничеки". С по - долните кусове нямаме много допирни точки като места, където да се срещаме, аз лично нямам и много познати от тях(за да стане запознансво с общ познат да кажем). Всичко е по - скоро въпрос на някаква ситуация, която я възникне, я не. Как става запознаство в библиотека да кажем? (Питам абсолютно сериозно, не се заяждам).

2: Може да съм малко груб, но си прекалено негативен и може би си озлобен от някакви свои неуспехи с някакви жени. Колкото до прмиряването - нямам никакво намерение да се примирявам и то точно с това. Свикнал съм да търся решения и да ги намирам, и точно с тази идея съм пуснал тази тема.

3/8: 174 не е никак лош ръст, стабилно по - висок си от мен и си около средния ръст за мъжете в България. В твоя случай, за разлика от моя, определено ръста не играе никакво значение или ако има някакво, то е пренебрежимо малко. Нямам намерение да се занимавам с жени с деца, още по - малко пък такива на моите години. Колкото до парите - имам амбиция в тази посока(и бих казал, че работя по нея), но определено целта ми не е да впечатлявам жените с това, а и с изключение на една определена категория жени(към които не проявавям никакъв интерес), не мисля, че когато си на 21 -22 парите са от някакво сериозно значение.

4: Не знам дали бих се занимавал със 17 - 18 годишни момичета, нито познавам много такива. Отделно не бих казал, че ще имам много общи теми с момичета на тази възраст, най - малкото понеже помня аз самият как съм мислил по най - различни въпроси, на 17 - 18 и как мисля сега. Естествено няма проблем да опитам, но къде да ги търся?

5: Да, определено има немалко ниски мъже/момчета с приятелки и дори наскоро разбрах за мой познат, който е може би 1, 60, че също си е хванал гадже, като въпросният нито е богат, нито е някакъв красавец, дори има леко шкембе. Чудил съм се и аз - може би наистина имам и нещо в излъчването, което не е както трябва, ако имаш някакви конкретни идеи какво може да е то, бих се радвал да споделиш. Като маниери съм възпитан, като занимания - студент съм в специалност определяна като престижна(не е свързана с програмиране или IT), от около месец карам стаж по специалността си.

6: Прегледах отгоре, отгоре темата ти, има нелоши съвети, но както е типично за този сайт темата се е изродила в някакви лични нападки между определени потребители. Иначе никога не съм се правил на някой, който не съм, когато комуникирам с хората, около себе си - били те, жени или мъже.

7: Хубав, коментар, благодаря ти. Да, замислял съм се за по - млади от мен, примерно 19 - 20 годишни, но не знам къде да ги открия или как да стигна до тях, ако трябва да съм по - точен. За финансовите възможности - в момента съм студент и както споменах карам стаж по специалността си. Просто няма как на тези години да имам някакви невероятни доходи. Също така по мои наблюдения и от това, което виждам при хората около мен, за връзките финансите са от второстепенно и третостепенно значение. Иначе имам много големи амбиции в тази област(с финансите), защото имам някои неща за които винаги съм си мечтал и ми се иска в някой не толкова далчен ден
да мога да си ги осигуря. Не ми се изпада в подробности, но бих казал, че лека - полека съм започнал работа по въпроса, но пътят изглежда много стръмен.
Относно телосложението - не съм с анемично такова, споменах, че съм 61кг., което за моя ръст е прилично. Допреди няколко месеца тренирах активно и бях 65 - 66кг., но имах едно сериозно падане с велосипед и получих контузия на едната ръка, и честно казано е опасно да се занимавам с лостове и сериозни физически упражнения в следващата половин година.

9: Не бих казал, че ми липсва самочувствие, но пък в крайна сметка нямам и кой знае какви постижения в живота до момента. Относно ученето и работата - бих казал, че си се занимавам и с двете и се справям доста добре. Притесненията ми идват от факта, че след 7 месеца завършвам университета и след това вече идва работа и векидневната рутина, контактите драстично се стесняват и шансът да си намеря приятелка се намалява с пъти(това е не само по мое мнение, а и по мнение на много хора минали по този път).

10: Има и боклуци, но има и такива, които не са. За щастие, на първите в повечето случаи им личи от много далеч и аз лично ги избягвам. Баща ми е на 51 и определно не изглежда на 65 годишен. Същото се отнася и за останалите ми женени роднини на тази възраст, може би просто са намерили правилните жени.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 022b9d4f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Но. 10- съветваш автора, като теб да бяга от жените и също като теб-да си хване някой мускулест, селски мачо, с който да си играят на чичо Доктор ли? Хм. интересно.... :)

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: f7a6f560ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От 10 до 12
Аз си харесвам и чукам само женички, не се безпокой. Ама само за това, за нищо повече. Това исках да кажа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker