Въпрос към мъжете - сложно е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121237)
 Любов и изневяра (29720)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете - сложно е
преди: 4 месеца, 26 дни, прочетена 1704 пъти
Здравейте!

Задавам конкретен въпрос, за да получа конкретен отговор. Но преди това ще се опитам да обясня ситуацията, в която се намирам.

На 25 години съм, хванах си гадже от друг град. От 3 месеца сме заедно. Той също е на моите години. Нещата станаха бързо при нас. Първа среща - много химия, дълги разговори. Прекарахме целия ден заедно и всичко беше страхотно. За първата ни среща той ме покани при него, за следващите срещи той идваше и оставаше при мен.

Плановете са ни след като завърши професионалното си обучение (5-6 месеца) в трети град, да се установи в града, в който аз живея или да заживеем заедно. До тук добре, но аз започнах да виждам проблеми, които мен ме смущават.

Той казва, че в този период е доста напрегнат. Иска да му се получат нещата в професионален план и че няма време за нищо. Не поддържа контакт с мен, не ми пише, не ми звъни. За виждане изобщо не става дума, винаги аз съм инициатора. Задавам му въпроса “защо” и неговия отговор е следния: “Ако искаш да ни се получат нещата, трябва да ми влезнеш в положение. ”

Окей, влезнах в положение, но той не ме търси с дни, даже седмици? Според вас това нормално ли е? Защото според мен не е.

Казала съм и доказала, че не съм леко момиче. Искам постоянен партньор. Готова съм да правя компромиси, не съм някоя претенция. Показвам му обичта си, проявявам грижа. В леглото, макар да нямам много опит, се старая да ни е хубаво и на двамата. Не му досаждам. А на среща не получавам дори едно “как си”? Мъже отговорете ми?

Наистина ли е възможно да задържа контакта, за да не се разсейва или ме е лъгал, че иска да сме във връзка. Използвал ме е, при положение, че още в началото съм заявила, че секс без чувства не желая.

Самата аз съм доста осъзнат човек и дори очаквах да ми каже, че ме оставя или че има друга. Всичко се случва в този живот… но да ме оставя без комуникация.. това ме убива!

Другото нещо, което е много странно е, че постоянно добавя момичета в инстаграм или фейсбук, харесва им най-курвенските снимки и после ги отследва. Виждала съм да харесва снимки и на ромки (нямам против тях, не ме осъждайте), но той самия казва, че не ги толерира.

Каквото и да кажа, объркването ми е от факта, че нямаме нормална връзка. Да чакам ли да минат тези 5-6 месеца и евентуално да започнем на чисто или ще е глупаво да чакам, човек който не показва интерес към мен.

Нито си пиша с други, нито търся контакти. Искам нещата да ми се получат с този човек. Не знам накъде отива този свят.. влезнах в ролята на мъж, само и само да спася връзката си.. Толкова ли са безчувствени мъжете? Дори да ме заболи, искам да чуя искреното ви мнение. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 3384af90c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Не те търси със седмици? Ти сериозно ли? И още си с него?

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 62fc34b319
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Не си за тая държава. Тук се ценят леките, лигави жени. Кръшкащи. Пиещи, пушещи, въртящи кючеци.
Звучиш като емпат. Гледаш да угодиш на всеки мъж. Превърнала си се в емоционално кошче за отпадъци и жена на повикване. В робиня.
Хубостникът ти подхвърля трохички, защото така си го научила. Искай! Искай внимание, пари, искай всичко и българският мъж ще те носи на ръце. Скромността и емпатичността не се ценят. Трябва да си отракана, нагла и лигава. Това е тъжната истина в тази страна. В цивилизованият свят сигурно е друго.
Не си похабявай месеци от живота заради такъв тип. Нито ще гледа на теб като на жена, нито като на човек. Ако мъж те иска, ще отиде на края на света за теб. Ще те търси, звъни, намира време. Няма да задява други.
Безчувствени са българските.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 0e1c913395
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Вероятно ви омайва няколко, за да има както в професията, така и в живота, бекъп варианти!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 5835bb7d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Никой не е толкова зает, просто ти не си му приоритет - си има неслучайно една пословица!

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: cc13b902a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   няма как да се получат нещата между двама човека, ако единия не полага усилия. Може да не може, може да не иска, резултата е че не полага усилия. Аз в такива ситуации заявявам, че контакта между двама ни е недостатъчен за мен.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 0ffd7b8bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Само от три месеца сте заедно връзка от разстоняие. Това, че ти искаш сериозни отношения не значи, че той иска такива. Това с инстаграм да не е да ги добавя и да им харесва снимки с надеждате те да му пишат и когато това не стане, да ги маха.
Не възлагай големи надежди на тази връзка да се развие. Аз лично, като харесвам някого, си го търся нон-стоп, особенно ако сме вече във връзка. Това да не ти се обажда по една седмица не е нормално, независимо какви амбициозни планове има за бъдещето.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 55dfa5c064
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Сигурно е хубав и готин... Така че забрави да седне с теб да се занимава...

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 5abcb43a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Не, това са оправдания. Кариерното развитие и подобряване на финансите е важно разбира се, но дори и да е много зает със сигурност би имал някакво време сутрин, по обяд или вечер да ти пише и да ти се обади, както и все има някакъв почивен ден в седмицата и може да дойде да се видите. Лъже те и те разиграва.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: b7b6ba0ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   съжалявам, но ссъс сигурност те разиграва... искал да бъде фокусиран, ама намирал някви шаврантии в инстаграм... иска да е фокусиран явно в това да върти други

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: ddfbbdd7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Този със сигурност си има друга и те държи за резерва. Какви са тези глупости за разсейване? За пръв път чувам такива измишльотини. Обикновено хората търсят подкрепа. Какво ще стане ако си при него? Ще му скриеш учебниците и ще му забраниш да учи? Кой го знае как обикаля кръчми и дискотеки, а ти дремеш и го чакаш. Три месеца връзка са нищо от разстояние хептен. Може във всеки град да си има по една такава льохма, мисля че имаше такава комедия с Тодор Колев. Лошо е че вече си на 25, а си наивна като 16 годишна, Всеки може да те баламосва. Трябва да разбереш че не всички са като теб - отдадени на човека до себе си. Млад мъж - една разголена фуста да му се завърти в бара и е станала работата било заради алкохола или не. Ставала съм свидетел на приятели с връзки от разстояние и знам.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 88d0e9a488
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Meга тъпо е, да чакаш 5 месеца някой-да завършел профрсионално и тогава да ти се обади? ! Това е някоя нова, неизследвана форма на измама, изглежда. Да не ти е казал, че е специален агент от ФБР? Има такива измамници с по няколко семейства, а той в командировка, предполагам не е имал връзка с другите семейства.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 6898ab94cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Този е някакъв нарцисист... на 10000%, гарантирам.
Прочети по въпроса, ама не в Гугъл, ами на друго място - има разни канали в мрежата, които обсъждат тези хора.
Моят беше такъв и аз го чаках месеци наред да се "оправи" като накрая ми заяви, че "не искам да се обвързвам сериозно с никого".
Прави си сметката.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: f6b7b89683
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   "Секс без чувства не желая".
Добре, ей сега си вземам чувствата и идвам. Само да видя в кой шкаф бяха.
Явно ти го харесваш повече отколкото той теб. Това едно.
Второ, човека си има планове, професионални. Защо смяташ че трябва да ги зареже за случаен човек? Да, все още сте случайни. Три пъти секс не е кой знае каква връзка, за да се правят жертви от която и да е страна.
Айде посмали малко. Разбираме че си си важна, но за да станеш важна и за друг е необходимо да се докажеш. Не само да кажеш или изискваш. Правили сте секс и ви е било хубаво и на двамата. И какво от това? До тука сте равни. Не е ли това целта на секса или да му е хубаво на мъжа вече е платена услуга? Не разбирам защо изобщо се споменава това...
Излезте някъде, вървете на екскурзия с преспиване, вървете на място където нито той нито ти сте в свои води. Планирайте и направете нещо заедно. Така ще разберете дали сте един за друг. Секса нищо не означава.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: c7fe2d8850
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Човекът е решил да има резерва за чукане в друг град. Вероятно не те харесва особено и затова е такова положението. Търси друг.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 09b121e748
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не те харесва. Не го съди.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 4ab5f00187
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Не съм мъж, но съм била в подобна ситуация. Не си губи времето. Няма толкова заети хора. Да не е на война? Или в затвора може би? Ако ще и ядрена физика да учи ще намери едни 10 минути в деня да ти звънне да види как си, какво правиш. Хвърля ти въдицата с обещанията за бъдещето, въпреки че от сега още не те търси и го боли... сещаш се. Това си е чиста манипулация с цел да си мислиш, че сега сте в такъв период просто, той е много зает и няма време, но в бъдеще всичко ще е наред, докато реалността е, че е несериозен и ти замазва очите. Приготви се ако го повдигнеш на въпрос и недай си Боже му кажеш, че не ти е приятно това, ще те изкара теб егоистична, как не му влизаш в положение, колко му е тежко на него... Цялото фиаско става от там, че е видял, че ще седиш и ще го чакаш, както и ще търпиш всичките му глупости, което за него е добре дошло, кой не иска една сигурна опция, която винаги ще е там като иска секс, емоционална подкепа, повдигане на самочувствието. За снимките на момичета няма какво да говорим, поредния чекиджия. Бий му игнора, ако ти пише/звънне не го удостоявай с честта и да му отговаряш, най-добре направо го блокирай и да бяга по пътеката.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 969610f45b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Не иска да е с теб, просто си му удобна чат пат да се виждате за секс. Много ясно, че ще ти говори да заживеете заедно, нали трябва да те върже. С моя приятел сме от различни градове. Работата ни е различна и с различно часово време, но все пак дори в натоварен ден намира време да пише/звънне. След работа задължително се чуваме. Преди да легнем - също, понякога дори и заспиваме на тел.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 164859dab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Този е бил с тебе само за бройката. Уж е много зает да се развива, а кисне в социалките.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 8d94392211
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Този не те брои за жива.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 59da07336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   He is just not that in to you. Не си губи времето и нервите в празни надежди. Огледай се наоколо за някой на когото ще му пука за теб. Мъж не се преследва! Запази си достойнството.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: ac2e55ca90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Виж, била съм с много ангажирани професионално мъже. Нямало е случай, в който да ме оставят "седмици" да се чудя ние заедно ли сме, не сме ли. С един от бившите ми имахме период от близо месец, в който не можахме да се видим заради неговите ангажименти, но все пак се чувахме ако не всеки ден, то поне през ден и се сещаше сутрин като стане да ми драсне нещо мило като съобщение.
Мъжът, като те хареса, иска да задържи интереса ти. Ако му е все тая за теб, гледа да те разкара по някакъв начин. Напоследък наблюдавам, че мъжете НЕ искат да режат жени. Не ги кефи, тегаво им е, някои го приемат дори като джентълменско. Заради това съсипват отношенията по различни начини, докато жената не прецени да се раздели с тях.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: ea02029e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   "Понякога губим мъжете си не защото някой ни ги отнема.

Никой нищо не ви отнема!

Губите мъжете си с безразличие, с вечни критики, с непрекъснато недоволство, с излишни въпроси, с неразбиране, с ограничаване, с инат и най-вече защото си мислите, че щом един мъж търпи това, значи ви обича безрезервно.

Бъркате мълчанието на такъв мъж с примирение.

Мъжете, които започват да мълчат, мълчат, защото са решили да си отидат.

И следващата жена до този мъж няма нито да е по-красива, нито по-умна, нито ще готви по-добре.

Тя просто ще го разбира, уважава и ще цени достойнството му.

Един мъж е готов да направи всичко за жена, която веднъж е обичал – абсолютно всичко.

Всичко, освен да я обикне отново. “ (Беназир Бхуто)

Беназир Бхуто (1953 - 2007) е пакистански политик, министър-председател на Пакистан в периодите 1988–1990 и 1993-1996 г. Тя е първата жена, избрана да ръководи ислямска държава. Това не са мои думи и твърдения, а а една велика жена. Може да помислите върху тях. Въпрос на желание и разбиране. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 11b8cb6bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Късай незабавно и окончателно! Дори и да те потърси после, режи! Гледай напред!
Ж36

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 8920c6623e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Връзка предполага участието на двама. Доколкото ми стана ясно, от седмици има само един - ти.
Друга тема е това, че всеки човек, дори по-студените и отдръпнати в привързването си хора, когато отвътре им ври и кипи от емоции, неотменно търсят обекта на чувствата им! И въпреки ангажименти и заетост, създават времето да са в контакт с другия.
Бих те посъветвала да се замислиш коя част от теб приема това отношение! Точно така - приема. Тъй като ако с цялото си същество знаеше, че това не е онова, което желаеш, нямаше да стоиш по никакъв начин. Вярваш ли, че можеш да имаш пълнокръвни реципрочни отношения? Вярваш ли, че си достатъчна? Обичаш ли се истински, приемаш ли се истински? Цениш ли се? Уважаваш ли се? Отговаряйки на въпрсите, не рискуваш нищо, освен да станеш по-цяла и осъзната. Опитай.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: b46aa325c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Не те брои за жива, тича след други жени макър и онлайн, а ти питаш да ли да почнеш с него на чисто след 5-6 месеца? Днешните жени май разбирате само от лошо. Ако искаш да чукаш бъди лошо момче.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 6a19600b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   От мъж на близо 60г. - щастливо женен.

Авторке, какво още трябва да стане, за да разбереш и проумееш, че този човек не е за теб?

От своя богат житейски опит ще ти кажа следното: научи се отдалеч да разпознаваш, неподходящите за теб хора и изобщо не започвай да градиш отношения с такива!

Аз винаги съм търсил само сериозни връзки с жена за създаване на семейство с цел брак.
Тези, които виждах, че са повърхностни, ги отрязвах веднага, още в началото, и въобще не започвах връзка с такива!

Имай предвид и следното - невинаги се случва да срещнеш подходящия човек за твой съпруг/а бързо и лесно!

Аз повече от 10 години търсих подходящата жена за своя съпруга!
Бях постоянен и упорит, и имах ТЪРПЕНИЕ! И вярвах и се уповавах и на Господа!

Търсех си жена, която да отговаря на определени критерии и не направих компромис с това!

И слава Богу, намерих Жената! И ние бяхме от различни градове, и то далечни, но преодоляхме това, и всички други трудности и проблеми!

И вече от доста години сме семейство(сключихме и църковен брак, защото това е много важно! ) и сме си създали едно добро, задружно, сговорно, сплотено семейство и живеем в мир, разбирателство и любов!

Пожелавам ти и на теб същото!

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 62fc34b319
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   22, учи я да бъде робиня и да трепери да не изтърве златния принц.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 0940c5087b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От авторката

Много ми тежи.. повярвайте ми, не съм толкова наивна, но за мое нещастие се влюбих и то силно. Беше любов от пръв поглед, от първо усещане. Не мога да го опиша, наистина.

Преди две години имах много тежка раздяла с нарцисист. В същия момент и семейството ми се разпадна. Останах напълно сама и реших да напусна своя дом и да търся щастието си на друго място. Бях изпаднала в истинска депресия, НО се събрах. Ходих на терапия, започнах нова работа, стъпих си на краката. Буквално мога да си позволя всичко.

Но в мен остана празнината и като се появи този човек, усетих неудържимо чувство на емпатия и обич. Сякаш онази празнина се запълни. Искам да уточня, че не съм се държала маниакално към него. Просто исках да го виждам и да знам, че е добре. Но това не ми се върна в замяна. Напротив. Ако е имало капка обич в мен, вече е похабена напълно.

Ще се възстановя, но като дойде човекът, който иска да ми покаже любовта си, както аз копнеех - няма да му повярвам. Така че мъже, стягайте се. Има жени, които ще ви обичат и няма да ви изневеряват. Мислите си, че има много риба в морето, но не е така. Не гледайте количеството, а качеството!

Мислех да направя последен опит за контакт, като му предложа да прекараме празниците заедно. Да отидем някъде и да сме само двамата, но вие сте прави.. аз за този човек дори не съществувам. И знам, че дори да не ми откаже директно, ще го направи по начин, по който АЗ да се почувствам зле. Поредния егоистичен нарцис..

Благодаря на всички, които си дадоха мнението. Бъдете здрави и автентични!

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 9c2061f200
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторке, не се притеснявай. Ще си намериш друг нарцис. Не са много, но ти имаш опит, ше го откриеш! Горе главата и напред!

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 8231ea84b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Абе, номер 2, не си права. Мъжете се дразнят на нагли и прости жени. Особено пък нахални, които ще му нарушат спокойствието, пък дори и тя да е красавица, а повечето сме нормално изглеждащи, не виждам супер красавици по улиците.

Авторке, това вашето или поне неговото е несериозна работа. Човекът се е пробвал ако мине номерът. Това със секса оказва голяма значение. Мъжете искат физически контакт, не само разговори.
Което е нормално за теб, за него е скучно. Търси си друга или вече е намерил, затова е изчезнал.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 62fc34b319
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   31, че кой се грижи за нейното спокойствие? Защо само трябва да робуваме на мъжа, а за нас никой да не мисли?
Авторке, ако един мъж не се грижи ти да си добре, не му пука, че плачеш, страдаш-отписвай го. Не е стока.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 5d6c077695
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Еми той ти говори със своето мълчание. Не ти го казва директно. И друг път внимавай с химията, щото е кофти наука )). Оставяй си малко в резерва... чувства де, разбираш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker