Връзка с по-млада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121237)
 Любов и изневяра (29720)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с по-млада
преди: 4 месеца, 25 дни, прочетена 1044 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 27 години с добро образование и стабилна работа. Имам опит в сериозните връзки като предишната ми продължи 6 години. От близо 6 месеца си имам приятелка, която е с 4 години по-млада от мен. Чудих се дали ще се получат нещата, понеже разликата не е толкова голяма, но просто сме в различни етапи от животите ни. Аз съм в етап, в който искам партньор до себе си, искам да не живея сам, а да създам семейство. За нея в момента най-важно е ученето и работата ти (непълен работен ден). Трудно и е да ги съчетава нещата и това го ползва като оправдание за това, че не прекарваме кой знае колко време заедно. Реално от началото на връзката досега за тези 6 месеца нищо не се е променило в това отношение. Вижданията са ни 2-3 пъти в седмицата, в които ходим на разходка, на ресторант. В началото бях доста ентусиазиран и съответно и измислях най-различни занимания заедно от рода на тенис, картинг, разходки в планината, уроци по готварство и тн. Със сигурност неща, които доста и допадаха. Но в един момент се чувствам сякаш аз просто съм и между другото, за да си почине малко от уроци и работа и да разпусне два три пъти в седмицата. Водим добър сексуален живот, но реално само 3 пъти е искала да остане да преспи вкъщи... винаги намира някакво оправдание, че е заета. Казах и че по този начин не се градят отношения и че нашите не са се променили кой знае колко за последните 5-6 месеца. Чувствам, че тъпчем на едно и също място. Уж имала чувства към мен, но и това поставям под въпрос вече, поради това, че няма кой знае каква инициативност от нейна страна. Каза, че в момента аз съм си изградил кариерата, а тя тепърва иска да го прави и че, ако сега направи някакъв компромис, щяла да съжалява след време. А аз реално изисквам от нея някакъв минимум за една сериозна връзка, а именно да прекарваме някакво време заедно различно от това да я взимам и да я изкарвам някъде... изглежда малко всякаш ме използва дори. Бих желал да чуя как изглежда ситуацията от страни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 24 дни
hash: ab044a7d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами предложи и брак

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 0de41134c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Нормално е на 23 години предимството й да е учението. Просто сте на различни етапи. Ти искаш тя да ти се посвети на теб сега, не утре или други ден. А тя очаква ти да си способен да я изчакаш. 3 пъти в седмицата си е в реда на нещата, според мен. Не е малко и не е прекалено. Но ако ти усещаш че връзката не те устройва, най-добре я прекрати. Не мисля, че нещата ще се променят след 2-3 години. Тя ще завърши и ще се фокусира върху кариерата си поне докато навърши 27-28 години. Ти ще се изнервиш от чакане. Имам чувството че търсиш жена, която да се посвети по-скоро на теб и на децата, отколкото на своето професионално израстване. В такъв случай, по-добре се ориентирай към момичета с по-малко амбиции за реализация в професионален план.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: da3c687080
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не я чукаш достатъчно интензивно ИЛИ има и друг в схемата. Това обяснява защо не иска да остава при теб. А иначе за тия готвения и картинги, не ми звучи много добре. Нещо май се престараваш с "интересните" идеи.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 0efaf2236c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   От мъж на близо 60г. - щастливо женен.

Не е проблемът в разликата в годините. А и 4 г. дори е много малка разлика. До 10г. е нормална разлика, когато по-голям е мъжът!

Проблемът, който виждам аз е, че нямате общи възгледи, цели, приоритети и виждания за най-важните неща в живота!

Аз съм с 10г. по-голям от съпругата ми, но се разбираме чудесно и имаме пълно единомислие, цели, приоритети и виждания за най-важните неща в живота!

Втория проблем е, че ми се струва, че ти някак си "тикаш" тая връзка и нямате развитие, защото явно не се обичате достатъчно!

А аз съм забелязал, че човек почне ли да "тика" нещата - в крайна сметка нищо не се получава!

И обратното, когато една връзка се развива естествено, хората все повече и повече искат да бъдат заедно: създават семейство, сключват брак(църковен също - задължително, за да не живеят в безаконие, а да има Божие благословение над семейството им), създават деца, изграждат свой дом, свое семейно огнище...

Така, че ти просто анализирай добре нещата, поговори и с нея сериозно за бъдещето и, ако няма перспектива - разделяйте се овреме, и си търси подходящата за теб жена!

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: d696ac390e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Е, ти искаш за 6 месеца някоя толкова да си загуби ума по тебе, че направо да заживеете заедно и да ти слугува, нали? Няма такива балами вече. Да роди на 24, да остане без образование, работа и да си замрази 2-3 години в майчинство. Да седи вкъщи и да ти угажда. Ама на тебе така ще ти писне и ще я зарежеш за по-млада, която няма да има деца.
Като искаш семейство, вадиш пръстена. Иначе не става. Избутайте година-две, после мисли за семейства. Гледаш да я вържеш май.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 52ff8e7c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сваляш картите на масата и говорите, ако няма едномислие чао ощи следващата. И повярвай опитати а жените не е никак голям. Бъди нащрек и подбирай внимателно. Здравите връзки личат в критично ситуации и се запазват за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 8e1bca4c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Много е права, че поставя на пъево място себе си, образованието и бъдещето си, вместо да слугува на теб и дете. Като не ти изнася- чао, търси някоя друга балама.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 6d9a3bb651
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Разликата във възрастта е идеалната, не търси пид вола теле. Може би просто нямате химия. Това картинг, разходки, са за хора на средна възраст. Ако имахте химия, щяхте да се чудите колко повече време да прекарвате под завивките, млади хора сте все пак

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: d9569d328d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   5 си е баш прав, мисля, че ти имаш просто една представа как трябва да станат нещата между вас. Искаш някак си тя да пренебрегне себе си за да ти докаже, че е много навътре във връзката ви. Аз те разбирам защото и аз съм правил и понякога още правя тая грешка. Някак си ти искаш ти да си й приоритет, да ама момичето си има неща, които си движи. Вече не е като оново време където двойките са зависими един от друг защото трябва да оцеляват, както е било преди 20-30 години. Сега жената иска да си има собсвени неща, кариера итн да си изкарва собсвени пари и от там вече всичко друго. Радвай се и ценни, че си с нея и си правите секс. Не знам, за мене да се виждате 2-3 пъти в седмицата си е напълно нормално на етапа, в който сте. Тя няма как за 6 месеца да е яко в джаза. Тези неща отнемат бая време. Също така искам да кажа, че според мен 6 годишната ти връзка ти е създала една призма за това как трябва да са нещата, което е нормално, защото ти това знаеш, мозъка ти е създал представата ти за връзка на базата на предишни константни преживявания. Това го има при всеки. Опитай се да приемеш факта, че нещата са такива каквито са и надали ще се променят скоро. От сега ти го казвам ако се опиташ да наложиш твоя възглед за това как трябва да са нещата и как тя трябва да се държи ще си тръгне с 200, гарантирам ти го това. Ако ти е вярна и не ти дава сигнали, че има други забежки, сякаш всичко ми се стува точно. Успех и недей се вглъбява толкова, хубавите неща се случват на тези, които чакат.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: a454a84fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Благодаря на 9. Коментарът беше най-стойностен

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 8e1bca4c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Значи едната я влачил 6 години и накрая нищо, сега дава зор за 6 месеца, че не му играе по гайдата момичето.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: d696ac390e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   11, несъзнателно или не, иска да си докара новата връзка до нивото на старата.
Да покаже на злата бивша, че някоя веднага е лапнала по него и чак е забременяла. Бързата работа е срам за майстора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker