Как станаха така, че се размениха ролите жените започнаха да се мъжкареят, а мъжете суетни, послушни и изпълняващи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121576)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18626)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как станаха така, че се размениха ролите жените започнаха да се мъжкареят, а мъжете суетни, послушни и изпълняващи
преди: 5 месеца, 12 дни, прочетена 6313 пъти
Първо да кажа, че съм мъж н 41г. със семейство и дете. В къщи аз съм мъжът, а жена ми си е жената. Брадясал съм с татуси, карам коли мотори, тренирам, ремонтирвам си колата къщата, аз съм човека, който изкарва парите в нас. Аз взимам всички важни решения еднолично. Аз съм човека дето шофира в къщи. Жена ми е без татуировки, мила, нежна. Тя гледа детето, готви, чисти пере. Не шофира. Абе знае си мястото с две приказки. И се разбираме перфектно. Обаче все повече наблюдавам обратното в повечето семейства. Жената е тази, която изкарва парите. Татуирана, спортува. Шофира, предимно мъжки коли ЕС юви модели. Тя взима главните решения в къщи. Наблюдавам все повече мъже бутат колички денем в делнични дни, значи жените им са на работа. Едно време мъжете изневеряваха в пъти повече от жените сега е обратното. В момента много от жените пият и пушат на куче, което е типично за мъжете. Все повече мъже ходят на разкрасителни процедури, маникюри, солариуми, на епилация. Дори майка ми, която вече не е сред живите, преди 15г. като ми беше на гости на запад, ме попита защо мъжете тука изглеждат като жени, а жените като мъже. Даже тука жените като се омъжат се подстригват късо и носят предимно панталони. За Нидерландия иде реч. Като сключвам някаква сделка с холандец той ме праща да уговарям цената с жена му понеже тя била шефа. В момента в бегето е същото. И положението ще става все по-зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 115

преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 8e240fac7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На жените се дадоха страшно много възможности за работа. Просто всяка жена, която отговаря на някакви минимални критерии за съответната работа биха я наели навсякъде в съответния бранш. Дори се създадоха изцяло женски професии. Докато при мъжете нещата станаха зле. Конкретно за България страната е тотално деиндустриализирана. На практика мъжки професии липсват. Определението за офис-планктон не е случайно. В БГ е много по-лесно жена да си намери работа, отколкото мъж.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: eef8a3c1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   има ли татуси: истински мъж е!

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 713414f812
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хаха, авторе, ти явно си комплексар. Искаш жена прислужница, без право на мнение и глас. Май мъжете се мислите за много умни и много можещи! Я вземи да помагаш в домакинство и да се грижиш за децата. Те са и твои деца. Остави жена ти да излезе и да работи. Лично аз като жена не харесвам брадясали мъже и с татуировки. За мен това е мутренско и хулуганско.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 08b8368c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

4.   Какво общо имат татуировките с това дали една жена е мила и нежна?
Целият си татуиран, но иначе на жена ти ѝ е забранено. Сигурно и на каишка я държиш и ѝ казваш кога и какво да яде, с кого да излиза и т. н.
Такива боклуци със самочувствие като теб, обикновено свършват някъде из килиите. Хубаво си изкарваш парите, само гледай да не сгафиш. :)
От темата ти крещи комплексарщина. И е въпрос на време да започнеш да си я избиваш върху семейството и близките хора, съответно и да получиш някоя присъда за домашно насилие. Надявам се на жена ти бързо да ѝ писне да бъде командвана от маймуна като теб и да те остави.
Ти нямаш семейство. Имаш подчинени, които да принизяваш и мачкаш. Следователно не си семеен мъж със стойност, а просто обикновен комплексар. На нидерландците не можеш да им стъпиш и на малкия пръст като култура и манталитет - дори и 50 години да изкараш там, пак ще си Ганьо с мислене от османско иго. Жената да готви, да пере и да чисти, да си гледа децата, пък той само да си го развява на работа и да командори вкъщи, да проявява "авторитет".
Направи си справката с времето. Живееш през 2023-та година, а не през 1023-та, чиче. Стягай си мотора и бързо в новия век! ;)

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 88f57c0d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

5.   Само не разбрах защо мислиш че описаното положение е зле? Какво лошо намираш в това другите семейства да си разпределят задълженията както намерят за добре?
Това което нашият народ нарича "майчинство" всъщност по документи се води "обезшетение за отглеждане на дете" и може да се ползва от двата пола родители. Специално в бг ако бащата е бил осигуряван на по висока заплата, а майката има пред себе си риск да загуби работа с добро местоположение и/или заплащане (учителка в близкото даскало) е много по добре той да излезе в отпуск за отглеждане на дете, а тя да работи, така хем ще имат добър доход, хем майката няма да си загуби работата. Тази е причината да виждаш татковци с колички в парка в делничен ден, нарича се семейно планиране на финансите.
Колкото до скубането и татусите, мъжете които днес са на 40-50г не можаха да възпитат децата си, затова.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 6c15884087
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

6.   За мен, доста от нещата, които правят мъжът "мъж", са глупави.

Шофьор съм, но разбирам доста малко от коли. Не гледам футбол, рядко пия, не пуша. Мразя татуировки и обеци под всякаква форма. С жена ми взимаме решения заедно.

Нещата, които си описал, са плачевни. Жена ти е прислужница и бавачка. Ако, не дай Боже, нещо се случи с нея, кой ще поеме домакинството? Кой ще поеме грижата за детето?

Лъха на комплексарщина тоя пост.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 8a65956281
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

7.   Е щом татуировките толкова сериозно те карат да се чувстваш мъж, работата е ясна. Че и мотори карал и колата си оправял. Пропусна да кажеш, че пърдиш мощно и всички се възхищават.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 663b7ffe71
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   За жените е по - труден животът, винаги е било така.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: a7f151d660
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   Аз пък се чудя защо има хора които си мислят че щом носят татуси и карат мотор, са истински мъже. Ако мъжеството ти има нужди от аксесоари за да се доказва пред останалите, значи нещо куца и избиваш комплекси.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 945f6b0444
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

11.   Има много вярно в това, което е написал авторът. До известна степен, това, което пише авторът се случвало при мен през целият ми съзнателен живот. Смятал съм го за нормално. В института, в който бях научен сътрудник, в "моят " програмен колектив имаше осем инженерки и научни сътруднички и мъже бяхме аз, и още две по-млади момчета, като едното беше безказарменик. От момичетата, поне половината не бяха омъжени, винаги съм усещал някакъв мек натиск или по-точно някаква манипулация. Не съм Фройд, така, че не мога точно да я детерминирам. Ако тръгна да пия кафе в кафенето на института винаги питам, дали на някоя и се пие кафе, понякога идват 3-4, друг път 1-2, кафетата винаги ги плащам аз. За мен е крайно неприемливо жена да плаща част от сметката в заведение, по-точно смятам го за американогейска, неолиберална перверзия. Според мен мъжът винаги, абсолютно винаги трябва, да плаща сметката, като за този своя постъпка не трябва да очаква някакво по-специално отношение. Както ме каза една от моите колежки "Алекс ние жените виждаме, че ти харесваш и ни уважаваш, зачиташ нашето мнение и затова винаги има жени, които бдят над теб като орлици, за да предпазят от ситуации, в които ти със своят откровен характер си "цар" да се забъркваш". В къщи ситуацията е подобна. Съпругата ми е технически директор в иновативна компания и ръководи над триста мъже, които понякога зад гърбът И я наричат с уважение "г-жа центурион" или шефката. Има много твърд, но човечен характер. Отлична математичка на инженерно ниво е. И двамата сме завършили ВМЕИ един и същи факултет ФРЕ/ факултет радио-електроника/. Заплатата И заедно с бонусите е три пъти по-висока от моята. Дейността ми у дома е сведена до минимум-тя готви, чисти, пере. Аз карам колата и нося тежките неща и понякога поправям нещо. В интерес на истината тя си има служебен джип, но не шофира, а някой хората И го кара и ни вземат, и двамата от къщи. Тя е работохоличка, чудя се как вечер И остава време да вдига тежести в къщи, но леки-прави го вече 10-11 години, но има и недостатък, асексуална е и с възрастта това се засилва, все едно в нея има малък ядрен реактор, който я зарежда. Другите две жени в живота ми са дъщеря ми и балдъзата ми. Бяха тежки времена за мен когато дъщеря ми се раздели с един лигльо, а аз послушах жените, които му се радваха, а трябваше да го "пусна" по стълбите. Дъщеря ми е се е съсредоточила основно да ми купува разни дрешки, обувки, парфюми. Работи в чуждестранна компания и тя е завършила нашият факултет, спечели конкурс, беше три години на специализация и направи докторат в белият Запад, завърна у нас направи си хубав апартамент прилично голям в тихата част на Гео Милев. Много добър финансов статус. Тя предпочита манипулацията, а майка И предпочита "срещният " бой, ако мога така да се изразя. С балдъзата отношенията са по-сложни, тя е голям инат и тя е инженер, а като средно е завършила СМГ. И тя смята, че трябва да ме манипулира. Трябва да подчертая, че крайното решение и ветото е в моите ръце, не може да бъде заобиколено. Лошото е, че след това, когато не стане тяхното следва период на сърдене, но нека не се забравя, че и аз по критериите на феминизма мога да бъда причислен към "ганьовците" и дебелоглав "ретроград". За мен има два пола прекрасните жени и дебелоглавите мъже. Мъжът прави секс с жената и от тяхната връзка се ражда нов живот. Смятам, че жените са по-важният пол за оцеляването на човечеството. Няма джендъри, няма трансджендъри, и разни други перверзии, тези извращения се продукт на американогейският, неолиберален феминизъм. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 65e78a8b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

12.   Простичко е. Няма армия, тежка индустрия и механизация и тежък физически труд като миньорския например. България е обслужващ придатък на ЕС и като такава развива такива кадри. Секретарки, асистентки, сервитьорки, камериерки и масажистки. С два езика, малко женски чалъми и без задръжки стават незаменими за окол 5- 6 години!

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: a415fe5df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

13.   Всеки дом със свой закон. Въобще не ме интересува какво правиш ти и какво жена ти.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: b6e2999af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

14.   От такива "мъже" като теб на всички ни е дошло до гуша. Качвай се на мотора или там каквото имаш и дим да те няма. Командори си някоя друга заблудена и по възможност далеч от развития свят - в Афика, примерно, мисля че ще ти е идеално!

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 224781d399
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

15.   Фейк. Ниска топка

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: d023e2d4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

16.   И ти сега какво, завиждаш на жените, че изкарват повече пари от теб ли? Че някой спирал ли те е да учиш и да почнеш работа в офис, на бюро и на климатик? А, да забравих ти си алфа мъж (брадясал, татуиран и с IQ 80), който си мисли, че целият свят се върти около него и о, ужас, как може някоя си там жена да изкарна повече пари. Вместо да се опитваш да променяш света както ти искаш, нали се сещаш, че няма как да стане, работи и се развивай, така че да направиш твоя живот какъвто искаш. А другите ще живеят както искат и не ти ще определяш дали жените ще работят, ще имат право на образование, да шофират и т. н. Пък, в крайна сметка, ако толкова ти е проблем, все още има разни държави като Пакистан, Иран, Саудитска Арабия... спокойно, там в офиса почти няма да има жени. Сигурно ще ти хареса.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 94640c563e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

17.   И какъв ти е проблемът с другите семейства? Да не вземе на жена ти да й просветне, че е поставена в пълна зависимост от теб и да реши да започне работа? Че тогава и тя може да иска да участва във вземането на решения? О, ужас! :-)

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: b511e19a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

18.   Добре че такива "мъже" се разпознавате с две приказки и бягам с 200 от вас. Ти не си мъж, ти си комплексар, решил да направи мусколи за да се вижда от далеч че си от мъжки пол. Ако жена ти те изостави друга няма да намериш.
ж, 25

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: d837b6ca25
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

19.   Авторе,
Никой не е разменял ролите.
Жената няма качества за да вземе ролята на мъжа.

Жената е тази, която изкарва парите.
-Ъъъ скептичен съм. Мойта поне изкарва наполовината от мен.
Татуирана,
- някой шаврантии са татуирани, но рядко накой ги иска за нещо повече от да им удари един кур.
спортува.
- и кво от това?
Шофира,
- голям праз...
предимно мъжки коли ЕС юви модели.
- кават има такава шофира. Да не би някой да купува специална кола за жена си?

Тя взима главните решения в къщи.
- Ъхъ, най- често когато съвпадат с желаниято на мъжа

Наблюдавам все повече мъже бутат колички денем в делнични дни, значи жените им са на работа.
- май не си бутал количка. Аз съм бутал, но повечето около мен са били жени. Чат пат някой татко да си разходи поколението щот така му е кеф.

Едно време мъжете изневеряваха в пъти повече от жените сега е обратното.
- ако не броиш ходенето при проститутки може и така да е. Жените получават секс безплатно а мъжете обикновенно си плащат.
Освен това мъжете спряха да бият. Едно време жените ядяха як лубут при всяко подозрение за изневяра. Сега законите са дискриминационни, затова са се разпищолили жените. Но чат пат някоя литва от 10тия етаж.

В момента много от жените пият и пушат на куче, което е типично за мъжете.
- това е далавера май. Да пукнат по бързо та да спрът да им пилят. Или пък добър повод да я изриташ от къщи и да си хванеш младо.

Все повече мъже ходят на разкрасителни процедури, маникюри, солариуми, на епилация.
- тва са някви педали. Не съм визждал други да го правят. Може в холандия повечето да са такива. Но това е добре- ще има повече жени за истинските мъже.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: ed7d62b676
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Аз съм жена. Имам съпруг и две деца на 5 и на 10 години. С мъжът ми си разделяме домакинските задължения. Децата ходят на училище и на детска градина. И двамата работим и изкарваме горе -долу еднакви пари. Важните решения за семейството ги вземеме заедно. Готвим заедно. Децата помагат-подреждат приборите и такива неща които те могат да правят и се учат. Семейството ни е задружно. Аз имам малка татуировка на китката, карам кола ходя на фитнес и се поддържам и не виждам нищо лошо в това. Мъжът ми буташе количките на децата когато бяха малки(аз не виждам нищо лошо в това все пак тези деца са и негови не само мои). Съпругът ми винаги ми е помагал с отглеждането и възпитанието на децата, което както казах е нормално, защото той също има отговорности като родител. Щастливи сме и искаме и трето дете. И никога не бих се съгласила да живея по твоя модел.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 81e77c0114
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   За мъжа и жената чисто като мъжки маниери и женски се съгласявам, но не можеш да видиш дадени жени, че не са като жена ти и изкарват яки пари, пък и доста от тях имат и деца, готвят, чистят и шофират и съчетават всичко това чудесно. Извинявай, но маниерите на женати са чисто такива на жена по майчинство, иначе може и да се работи, и да се готви, и деца да се гледат.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 6c15884087
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   И ето тук се вижда ганьовския манталитет. Където и да отидеш, ти ще си останеш Ганьо. Ти, както и много други мъже, си свикнал да се отнасяш с жената като с вещ. Или, от мен да мине, като с робиня.

Самият начин, по който се изказваш за жена си, е отвратителен и ми става ясно, че ти не се вълнуваш от нея като партньор. За теб е важно да ти готви, да ти чисти и да си отваря краката, когато ТИ искаш.

Мъже, не взимайте съвети от подобен индивид. Гаранция ви давам, че ще си останете стари ергени доживот, защото никоя жена няма да търпи подобно поведение.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: dc47dede7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

24.   Авторе, ролите няма как да бъдат разменени. Женската физиология е различна от мъжката и е много по-несъвършена. Каквото и да правят жените, мъже няма как да станат. Виж, като кастрират мъж, то тогава той ще прилича на жена. И гласът му става женски, само дето не може да забременее. Тук феминистките газ пикаят и искат да те разкъсат, само защото задаваш точни въпроси. Коментар 19 ти е отговорил много точно за днешното състояние на половете. Не си прави заключение за скандинавския свят. Там имат феми-закони, педал до педала и тук там някой качествен мъж. Педерастията и феминизмът са като злокачествен тумор и обществата им бавно но сигурно загиват. Имат по-голям проблем с демографията от нас, защото като цяло са стерилни. В Норвегия дори крадат деца. Барневерн са доказателство за извратенията им. Следват думите на Бжежински - "нормата да стане патология, а патологията норма"! Простотията с феминизма не успя в ислямския свят, който уважава градициите си и следва природните закони. Никакви права за жените, да ходят там да раждат деца или край с тях. Жена не може да се гаври с мъж чрез законите, както при нас, защото Аллах ще я прибере набързо. За това при тях човешкият фактор расте прогресивно и запълва празните пространства, които просташкия "демократичен свят" им предоставя. "Цветните" революции на САЩ за да прокарат и наложат феминизъм не успяха, а страните се презастраховаха, като въведоха шериат дори и там, където бяха със светски характер. Справка Афганистан относно женските права преди и след като прогониха американците а в Иран след ислямската революция край с правата на жените. Нищо не могат да направят дори и всички феминистични организации да се обадинят. Могат само да раздават нобелови награди, докато жените-престъпнички на ислямските закони гният в затворите или бъдат екзекутирани. Докато мъжете там не се поддават на американската пропаганда за женски права, няма опасност заразата феминизъм да проникне. Интересен ми е десантчика, който не пропуска да хвали жена си във всяка тема, дето била шеф на 300 мъже и я наричали центурион. Всичките жени в рода му били радио-инженерки??? Уж е против феминизма, пък жените били по-ценни от него и винаги щял да спаси момиче, а момчето ще остави да загине.
Авторе, не съм сигурен дали ще можеш да прочетеш коментара ми, защото аз не съм феминист като десантчика и казвам това, което виждам. Добре е, че сме балканска страна и манталитетът на "Ганьо" до някъде ни спасява от извратенията, обхванала запада. Днес дори по БТВ имаше информация, че насилието над жените тази година е с 40 % повече от миналата година. Как става това? Колкото повече закони за женска защита има, толкова повече насилието над жените се увеличава. Това за какво говори? В Русия домашното насилие е декриминализирано и женската смъртност причинена от ядосани мъже значително е намаляла след това. Мъж жена не пита, това е негово морално-природно право, докато жената трябва да иска разрешение от мъжа си, за да няма проблеми, да живее спокойно и щастливо, както е било преди 50 години.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 224781d399
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   И какво точно си ремонтираш по колата, че ми стана интересно?

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: b511e19a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Ако беше разумен човек щеше да мислиш от всичко гледни точки. Например ако се разболееш тогава какво става с теб и семейството ти? Имаш нужда от лекарства, но нямате пари, жена ти няма как да намери хубава работа, защото години наред си я мачкал и забранявал да учи и работи. Оставаате на милостинята на чужди хора. Или ако те блъсне кола, катастрофираш и умреш какво ще стане с децата ти? С тия ограничения ги обричаш на глад и мизерия. Много малко са тези, които са осигурили семейството си и след внезапна смърт. Поредният пример колко ограничени са мъжете и как мисленето им е на едно първично, примитивно ниво. Такива като теб са с малки страхливи душици, комплексари треперещи жената да не взима по-висока заплата от тях, мускулест дебил с миши характер. Ти си извадил късмет че си успял да намериш жена. Но тепърва такива като теб ще остават стари ергени. Ние по-младото поколение момичета не бихме търпяли примати.
ж, 22

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 3ca6859d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   "" Интересен ми е десантчика, който не пропуска да хвали жена си във всяка тема, дето била шеф на 300 мъже и я наричали центурион. Всичките жени в рода му били радио-инженерки??? Уж е против феминизма, пък жените били по-ценни от него и винаги щял да спаси момиче, а момчето ще остави да загине. """" Няма нищо интересно, лично аз не виждам какво толкова намирате за екстраординарно. Нормално е момче или мъж да е привлечен от жените, да желае тяхната близост, да търси тяхната топлина, да ги защитава, да ги пази. Аз не съм толкова интересен, някога бях едно срамежливо, стеснително момче, отличник в една елитна столична гимназия, тренирах джудо, приеха ме да следвам, отидох войник, до постъпването ми в казармата само веднъж чешко момиче ме целуна, в казармата тежки натоварвания, специална, огнева, физическа, политическа, тактическа подготовка. Уволних се започнах да следвам и си продължех тренировките, попаднах в среда, където имаше много момичета. В махалата бяхме предимно момчета, имаше малко момичета и те си живееха в някакъв отделен свят, бяха сестри или съседчета на някой от нас и тях никой не ги докосваше, защото в противен случай щеше да е смазан от бой. Да така ще постъпя, ако има възможност да спася само, подчертавам за не разбралите само един от двамата, а те са момиче и момче, ще спася момичето, та ако ще в ада да пропадна. Да си анти-феминист не значи да си мизогинист. Всяко момиче/жена оставя следа в сърцето на мъжът, някои от тях само драскотинка, а други дълбоки бразди. При тях не знам как е. Много е дълго да Ви го обяснявам. Мога само да кажа, че феминизма е американогейска, неолиберална политика, а мизогинизъмът е е осъзнато емоционално чувство. Е, аз може да съм анти-феминист, но не съм мизогинист. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: f52167c475
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

28.   Аха значи брадясал мъж с татуировки е комплексар, а такъв с боядисана коса и обръснати баджаци е истински мъж!


Днес обаче чух по радиото във феминистичната Нидерландия, че на жените, които искат финансиране от банките за собствен бизнес, основния въпрос на, който трябва да отговорят е колко изкарва мъжът и. И като почне да хънка и да пънка, че няма мъж или изкарва малко и филма приключва. За мен всички феминистични напъни са не за равни права, такова дето пикае клекнало и го цеди през вълна няма как да има равни права като мъжът, а си е борба за власт. Но това няма как да стане, защото основни структури като Полиция и Военни са основно от мъже изградени. А тези две структури управляват директно или индиректно всяка една държава.


Автора

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: b511e19a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

29.   Българският мъж иска традиционна жена, която да стои вкъщи и да гледа децата, Обаче да не да харчи неговите пари, да не иска нищо, да изпълнява заповеди и да мълчи с наведена глава. Това с индивид като теб не е живот. Животът с теб е определението ми за рбоство. Радвам се че родителите ми ме изучиха и ме спряха да бъда точно с индивид като теб от село. Цял живот ще съм им благодарна че ме спасиха от робство. Сега си имам всичко сама - дом, кола, работа, почивки. Подобен бунак няма шанс да влезе в живота ми. По-добре сама с котки, кучета, змии и гущери отколкото с "мъж" като теб
ж, 27

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 6c15884087
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Авторе, тук не ти говорим за бръснати баджаци и боядисана коса. Ти си комплексар, защото виждаш жената като перачка, готвачка и бавачка. Тоест, ти искаш робиня, а не партньор.

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: d0111e7376
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   "По-добре сама с котки, кучета, змии и гущери отколкото с "мъж" като теб
ж, 27"

Не се безпокой, 29, с тая твоя женска злоба и простотия и да искаш никой мъж няма да те вземе, пък ти си стой сама със змиите, гущерите и крокодилите и си се сношавай с тях, ако щеш. Робство било жената да стои вкъщи зад печката, да гледа децата, да не иска нищо, да изпълнява заповеди и да стои с наведена глава?? ! Ами кое според теб не е "робство", жената да командва мъжа и да раздава заповеди, правеща се на мъж-глава на семейството и постоянно да заплашва мъжа с извратени просташки феминистки закони да и се подчинява и да може да го осъди, ако не изпълнява заповедите и? Хайде холан, няма нужда! Никой истински мъж не иска за жена дебела, грозна, разплута, целулитна, зла, бясна феминистка, която да му трови нервите да му се налага да я пребива, заради женската и наглост и гавра с мъжкия му авторитет. Ясно е, че не знаеш истинското значение на думата "робство", и я интерпретираш по погрешен женски начин. Да готвиш, да чистиш, да переш, да гледаш децата и да задоволяваш мъжа си редовно не е робство, а изконно твое женско задължение, докато мъжките са да работи, да плаща сметките и да извършва ремонтите върху къщата и колата. Ако беше живяла по време на турското робство тогава щеше да видиш, какво е истинско робство, ама в буквалния смисъл на думата, и щеше да си благодарна и на домакинската работа вкъщи!

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: df7dfb6b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Татуирана жена = латентна парцалеса (ако не и направо явна). Изключенията се броят на пръстите на безрък дърводелец.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 65e78a8b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

34.   Автора е прав във всичките си коментари. Жена, горски служител виждали ли сте? Няма и да видите. Една слива не може да опази, че цяла гора ли!? Няма място за конкуренция. По цяла седмица извън строя, топли вълни, психично- лирични отклонения сутрин, обед и вечер- просто няма как! А, за истериите и психозите да не говорим....

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 132ea23baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   До н. 11-Десантчик, а би ли споделил мнението си, ако две жени лесбийки са на среща в кафене, коя от двете трябва да плати сметката?

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 0b2648a892
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

36.   Номер 30 Няма как да става дума за партньори, защото както умствено, така и физически мъжът и жената са коренно различни и неравностойни. Чети малко как е устроен женския мозък и как мъжкия. Почти във всички свери, мъжете са по-успяли. Дори в дизайнерството на дрехи, което би трябвало да е присъщо за жените, най-успешните и почити всички до един топ дизайнери са мъже. Да педали, но чисто физиологически мъже. Вашата основна функция е да се грижите за уютът на домът да раждате и възпитавате в начална възраст децата, да се грижите мъжът да е нахранен, изпразнен, и с чисти дрехи на гърба. И това не прави жена ми робиня, а по-скоро ти си робинята. Защото ти до като ходиш и ти се скъсва задника от бачкане, носиш тежките торби, слагаш сама зимните гуми на колата, лятото пак сама шпакловаш боядисваш, сглабяш мебели плюс всички домакински задължения. Жена ми си има само домакинските задължения, които са много по-леко от финансовата грижа за цял дом, от боядисването, шпакловането, сглабяме на гардероби и секции, носене на тежки пазарски торби, или примерно да си смениш термостата на колата. Та ти незнаещ дори какво е термостат. Лесно ще те преметнат във всеки сервиз, и могат да ти сменят радиатора заедно с термостата и да караш после на мускули до като вземеш заплатка. За такива като мен много жени си мечтаят дето са сами или имат путьовци до себе си. Но останахме единици и отдавна сме заети. Айде със здраве!

Автора

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 224781d399
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   Мразим жените си и се чудим защо намаляваме

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: ed7d62b676
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Номер 32 аз не съм номер 29 но ще ти отговоря кое според мен не е робство: мъжът и жената в семейството да са равни и никой от тях да не е подтиснат. Когато единият е стъпкан а другият е отгоре това не е семейство а слуга и господар.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 1e49802a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Номер 34, всъщност да. Това. че ти не си излязал от селото си и не знаеш, че съществува сие е лично твой проблем!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 1e49802a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Номер 34, всъщност да. Това. че ти не си излязал от селото си и не знаеш, че съществува сие е лично твой проблем!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: dc47dede7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   Отличен коментар номер32, адмирации. Живеем в извратения 21 век и жените се самозабравиха. Прищяло им се да са като мъжете, само дето са без мъжки атрибути, да речем че ще са като кастрирани мъже. Но и такива не могат да са, защото винаги ще получават заслужена порция физическа "дресировка" от мъжете, която ще им припомня какви са им правата и какви задълженията. Мъжете са свободни и живеят както искат, като си доставят всички удоволствия (да не ги изброявам) докато жените винаги ще са ограничени поради физическата си слабост и несъвършена физиология. За това винаги ще се нуждаят от мъжка защита, докато мъжете нямат нужда от женска такава. Да се родиш мъж е привилегия дадена от Господ, за това мъжете в "нецивилизования свят" благодарят на Създателя че са се родили мъже, а жените вече в повече от 3/4 от света проклинат положението си и това, че са се родили жени. Но, има обаче и едно НО, защото днешните женски безобразия и извратения в "цивилизования"21 век няма да останат безнаказани. Безплатен обяд няма и ще дойде време, когато жените в "демократичния свят" тъпкано ще им се върне и ще получат същата "награда" както жените в Афганистан заради престъпленията на феминистките срещу всесилния мъжки пол. По природен-Божи закон, за президент, министър председател и за папа жени не се избират.
------------------------
Десантчик, пак изплиска легена! Няма да се учудя ако в стремежа си да величаеш жените от твоя род изтъкнеш и "докажеш", че откривателка на логаритмите е жена, и е от твоя род, все най-добри математички по-добри и от най-добрите мъже. Джон Непер ряпа да яде! Ако кажеш, че повечето открития и изобретения до днес са женски принос за човечеството няма да се учудя, и няма да споря. Сигурно знаеш, че по-умният винаги отстъпва, тъй като имаш претенции за много начетен (ерудиран). И все пак искам да те питам десантчик, ако трябва да избираш кого да спасяваш момче или момиче, като момчето е да речем твой син, брат или племеник, пак ли ще спасиш момичето, което не ти е никакво и дори не го познаваш?
Поздрави от Херкулес!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 1a9433422d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   До №41 И какво да правя като са добри математички на инженерно ниво. Защо да не споделя, че съпругата ми има папка с грамоти от олимпиади по математика и физика, че е пълна отличничка и е влезнала във ВМЕИ"Ленин", сега ТУ с бал 36, 00 от възможни 36, 00. Какво лошо да е завършила успех над 5, 5 ФРЕ/факултет радио-електроника/, за Вас да поясня, това е елита на ВМЕИ. Между другото всички сме го завършили, включително и аз. Същото каквото е отнася до съпругата ми се отнася да сестра И и дъщеря ни. По характер са различни съпругата ми е с твърд характер, но човечна и влиза в проблемите на хората си, сестра И /моята балдъза/ е също работохоличка, но инат, завършила като средно СМГ. Попадна на лигльо, това е като не слуша кака си. В тежък момент за балдъзата ми този лигав сопол, се сети да се развежда, даже не знаеше, че тя се бори за живота си с лимфон на Ходжкин. Дъщеря ни също завърши "нашият" факултет, също с пълно 6, 00 от също елитна гимназия, която и аз съм завършил, работи в чуждестранна, мултинационална, софтуерна компания. Специализация и докторат в областта на енергийното натоварване на честотните спектри на безжични мрежи. Командировки в чужбина, а отделно и почивки и културни екскурзии в чужбина. Мъжът до нея също програмист в чуждестранна фирма. Както виждате обикновено семейство. И защо да не харесвам и да защитавам жените? Просто ми е интересна логиката на вашият мизогинизъм. Аз с жените няма какво да деля и да се правя на велик. Смятам, че един двадесетина сантиметров израстък не дава интелектуално превъзходство. Раждан съм от жена, възпитаван съм от жени -двете ми баби, работил съм сред колектив, в които преобладаваха жени. Понякога говоря с възрастни госпожи, които лятно и пролетно време седят на пейките пред нас и са френдли настроени към мен. Позволявам си да им купувам сладолед, приятни са ми, едната е лекарка, едната е икономистка, третата учителка, другите две не зная. Радват ми се. Не виждам причина да се правя на "велик", ако това е ваша цел, няма как да Ви помогна. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 6c15884087
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   36, нямам представа каква жена може да си мечтае за такива като теб. Може би такава с ниска самочувствие или някоя, която просто иска да е с мъж до себе си.

Умните жени също сме заети отдавна. Обикновено, до нас застават достойни мъже, които имат мозък в главата си, а не търтеи, които само чака на готово.

Ти и Херкулес сте олицетворението от какви мъже трябва да се пазят жените.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: b511e19a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Разбрах, авторът е див фен на турските сериали и порядките показвани там. Дреме сам и мечтае за живот на бей. После идва и си измисля семейство. Убедена съм че няма жена, която да търпи подобен индивидец. Освен ако не е от малцинствата - там все още може да срещнеш подобни семейства. Само че това, което го гледа вече го няма и най-забутаните турски села. Турция все повече се европейзира, Ганя меччтае да живее в 12век. Ганя е по-голям ориенталец от 80% от мъжете в Турция.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: d0111e7376
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   39, а някакви доказателства имаш ли, че съществувало, или просто си измисляш глупости? Съществува, ама само в мечтите ти! Много добре знаеш, че жени пожарникарки, строителки, автомонтьорки, водопроводчики, заварчички, шпакловчички, електротехнички, миньорки, вкл. и горски служителки няма даже и по американските филми, но сега сигурно и такива ще изкараш, че има, заслепена от феминистичната пропаганда за женското равенство. Е да, жени-полицайки има, но я си представи какво ще й се случи на полицайката, ако й вземат пистолета и наоколо няма мъж, който да я защити? Няма да ти казвам, защото модераторите пак ще ми изтрият коментара, но ти и сама си знаеш. Този пример е достатъчно красноречиво доказателство колко "можещ" е женският пол, и защо има измислени закони за защита на жените, а не на мъжете!!!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: ed7d62b676
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   Леле не е за вярване какви женомразци има тук. Жените не били можещи. И как решихте така? Вас бащите ви ли са ви раждали? По -добре сама от колкото с мъже като вас. Живеем в 21 век все пак. Обръщам внимание на израза "всесилния мъжки пол" смях се с глас честно. Само, че всички "всесилни мъже" са родени от жени. Херкулес ако някой се държи така с теб и ти говори, че си низсш и слаб приятно ли ще ти бъде? Не нали. Тогава не говори и за другите така. А относно примера който даваш с Афганистан. Там има само бедност, глад, мизерия и атентати. Избиват се дори помежду си. Според теб ако беше толкова хубаво там щяха ли постоянно толкова много хора да бягат от там. И не си мисли, че на мъжете в арабския свят всичко им е позволено. Да вярно е, че арабските жени имат по -малко права от арабските мъже, но и правата и свободите на мъжете също са ограничени в арабския свят. Не забравяй, че като обиждаш жените обиждаш и майка си, баба си, сестрите си (ако имаш), дъщерите си, съпругата си и Дева Мария също. И по полека със злобата. Вредна е.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: dc47dede7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   45, безсмислено е да им обясняваш, не че не те разбрат, а не искат да те разберат, защото не им изнася. Динамиката на времето е непредсказуема и тази безнаказаност за женските престъпления, предвещава възмездие, което може да ликвидира феминизма завинаги по света. Поживём увидим.

Десантчик, да говориш на "ВИЕ" не значи, че си свръх интелигентен-културен. Намирам го за лицемерие-куртоазия прикрито зад фалшиви изказвания. Не ми пречи, продължавай да се упражняваш в красноречие, само да ти подскажа, че никой в този форум освен теб не говори на "ВИЕ"! Добре, да предположим че всички жени в твоето обкръжение са перфектни математички и няма мъж добър колкото тях тях в професията, за това всички стоят по-високо от мъжете във фирмите в които работят, а твоята жена-центурион е подчинила 300 мъже, които се надяват на нейното благоволение и умират от страх да не ги уволни или накаже, все пак е центурион. Ти къде се вписваш в картинката като неин съпруг? Не те ли е страх, че може да ти се ядоса и да те изгони от в къщи. Щом веднъж те е нападнала с отвертка за да те намушка, какво ще и попречи да те изгони, ако нещо вземеш да не си съгласен с нейното мнение за нещо? Десантчик, знам че има и мъже олигофрени под чехъл, които мазохистично се подчиняват на жените, но не предполагах че ти, десантчика, ходил в казарма и то по мое време, с претенции за кален мъж ще се оставиш да си подвластен на жена. Всеки уважаващ себе си мъж никога няма да се остави жена да го командва. Тези 300 мъже подчинени на жена ти са лигльовци ако е вярно, че жена им е шеф. Десантчик кажи ми какво мислиш за извратенията Ме Тоо и другите феминистични организации, озлочестили много видни световно известни мъже, дали много на света. Както казах, няма безплатен обяд, а феминистките преядоха и не са си платили още старите сметки. Като споменаваш мизогинизма, обърни внимание на напрежението м/у половете в обществото на "демократичния свят"? Над 70% от мъжете вече са мизогинисти, а останалите повечето олигофрени и хомосексуалисти. Мизогиния или сексизъм е обратното на феминизъм, а насилието над жените непрекъснато се увеличава, вместо да намалява с новите репресивни за мъжете закони. Следиш ли новините? Дано схванеш това, за което говоря, защото съм сигурен че добре го разбираш, но се правиш на разсеян и не искаш да признаеш действителността, такава, каквато е. Моето мнение е екстраполация на едно необозримо бъдеще.
Поздрави от Херкулес!

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: e56bc9cc3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Моят мъж няма татуси (те нямат нищо общо с това дали си Човек или не), работи, отделно гледа градина, пчели, ремонтира неща вкъщи, строи навесчета за животни и е истински мъж. В същото време изобщо не се изказва колко по-долу от него са жените. Защо ли? Ами точно заради това, че е истински мъж, а не комплексирано човече.
Ж

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: ed7d62b676
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Херкулес да не би да си мюсюлманин?

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: bde21f9367
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Херкуле, прочетох Вашето епистоларно изложение и ще се опитам да Ви отговоря, но най-вероятно няма да останете доволен. Обръщението "Вие" не е синоним на висок интелект, а на нормално възпитание и обръщение към непознат. Не съм възпитаван от Песталоци, по-скоро по-методите на Макаренко и не ми се правете на Фройд. Относно Вашите предположения за съпругата ми, т я никога, абсолютно никога не използва своето служебно положение за уреждане на личните си взаимоотношения. Тя е твърда и горда жена, която веднъж на един почти непознат отговори:" Аз не съм дама, аз нямам маникюр, не мога да се превземам, не мога да бъда очарователно безпомощна. Аз съм ръководител, който държи и уважава своите хора и не се надявам това уважение да е взаимно". Ползва се уважението на хората си, не ги нарича подчинени. Поправи дъщеря ни, като И каза, че тя не командва, а ръководи. Хората И са горди и твърди мъже, които живеят на различни места в страната. Пред наш познат, който работи на колокирани чужди съоръжения на нейни обекти, при разговор с нейните хора каза, че хората И говорят за нея, че никога не са имали такъв директор, който така да държи на тях. С нея сме преминали през тежки периоди, но не като емоция, а като мое здравословно състояние. Без нея може би нямаше сега да Ви отговарям. Та затова нейните хора я наричат "г-жа центурион", при нея няма лъжи, превземки, когато обещае нещо, считай го изпълнено. Колкото до Ми Тоо, го смятам за дирижирано американогейско, демократично и неолиберално, извращение, което цели да намали влиянието на мъжете. Жените по-лесно се поддават на манипулации и контрол. Това не е само в областта на отношенията мъж-жена и това не е започнало вчера, или миналата година, а още преди 40-50 години, че и повече. Това явление е тежка форма на феминизма, в най-отвратителният му вид. Колкото до мен, аз не съм идеален и никога не съм го твърдял. Да, обичам и уважавам високо образованите, културни, възпитани с добър произход жени. Сред такива съм работил, продължителен период жените. Защитавам ги винаги когато съм имал възможност, помагал съм им в различни дейности, от това да им почистят колите от сняг, да кача нещо тежко, да сглобя секция, да монтирам контакти, да монтирам някой пендел, да придружа колежка до вилата И, за среща с майстор, защото е сама и се страхува да остане самичка с него, а аз бях нещо като подкрепление, ей такива неща. Не мога всички да изброя, а и няма смисъл. Не съм нито олигофрен, а още по-малко педераст, последните ги отупвах в "докторската градинка" / наблизо съм израснал/, когато съм се връщал сред тренировки и някой от тях станеше много комуникативен. С умните, добри и възпитани жени, никога не съм имал проблеми, помагали са ми, бих казал, че някои са ме предпазвали, даже закриляли. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 9a0391d83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   45, за съжаление не ми одобриха предишния коментар. Така че пиша отново, този път без линка на сайта с данните. Бърза справка на статистическия сайт за Германия, наречен статиста показва, че 26% от горските служители в Германия са жени, около 10% от работещите в металургията също са жени. Данните бяха до 30. 06. 2023, така че процентите до сега вероятно са нараснали леко. Сигурна съм, че в който е статистечески сайт на която и да е нормално развита държава да погледнеш, ще видиш, че навсякъде участват и жени.

Така че преди да правиш глупави изказвания, провери си данните преди това. Просто приятелски съвет! Същото се отнася и за 48.

39

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 6c15884087
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

57.   " За такива като мен много жени си мечтаят "

Хахахахахахах, боб хвърлят за тебе. Мечтаели те. Какви илюзии, какво нещо. Продължавай да мечтаеш, авторе.

от 30.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 03692bc309
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   56,
" около 10% от работещите в металургията също са жени. "
- то много бе. Сигурно повечето са около пещите.
Навярно и на петролните платформи има поне 5% жени.
Веднага да се уволнят всички мъже. Няма нужда от тях. Жените ще осигурят суровините и енергоресурсите.

 
  ...

1-50 от 115
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker