Намерих перфектното момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намерих перфектното момиче
преди: 4 месеца, 25 дни, прочетена 4006 пъти
Запознах се с едно уникално момиче 23г, аз съм на 29г

Преди 4 седмици я добавих в соц мрежи и в деня който ми прие беше рождения и ден, да ли неслучайност или не реших просто да и честитя, тя взе отвърна и така започнахме да си чатим.

Живеем на 90км един от друг,
Аз съм завършил имам стабилна работа, знам какво искам от живота, изглеждам добре, спортувам.. минал съм през тежки връзки и не търся нещо за една вечер.

Тя е завършила преди година, работи по специалността, миличка, добричка, умее да готви, не излиза по дискотеки, спортува дори има изкаран курс за персонален треньор, тя също търси сериозно нещо не нещо за една вечер. Скоро е приключила връзка в която онзи е пиел, повече не съм питал и не съм и искал да зная.

В един факултет сме учили, живял съм в нейния град докато учих, абе оказа, се че имаме доста общи неща.
Честно да ви кажа аз не търся кифла, искам просто да има отношение към мен.

Още с първия разговор и чатове видях че има интерес към мен, още след първия ден си пишехме като двойка всякаш
... тя мн ми се радваше, а аз бях наистина искрен с нея, не съм я заблуждавал.

След около седмица реших да я попитам, имам път към твоя град, мога да комбинирам и да дойда да те видя? Само не знам да ли ще желаеш? Тя взе че откликна веднага, дори не само че се получи мега яката първа среща, но тъй като имах и работа тя дори се зарадва че съм такъв работлив.

Зарадвах я с цвете, прегърнах я. Говорихме си сигурно 3 4 часа, хапнахме, после тръгнах да я връщам към тях, до тогава само я докосвах по косата, за ръката я галех, целунах и първо ръката защото ми сподели нещо много хубаво. питах я какво слушаш, каквото да ми пуснеш нямам проблем.. пуснах и някой любими мои песни... и на третата която е уникална.. тя сама каза ох.. много е романтично, в движение... погледнах я веднъж и на втория път я целунах тя само придържаше волана и не ме пускаше.
Беше уникално, отбих за да я целуна още веднъж, два три...

Романтично беше абе като в приказка.
Целунах я пред тях и си тръгнах, загрижена е за мен, пиши звънни като се прибереш.. ял ли съм.. студено ли ми е.

Абе на друго ниво са нещата.. вечерта като се прибрах.. беше ми много приятно.. искаш ли да те изненадам... да? след 2 дни аз ще дойда при теб, ако желаеш.... естествено.. дойде и вече преминахме въпреки бързото развитие на друг етап...

Тя е наистина мн добра и мн мила... знае че имам мн работа и не настоява да идвам, но въпреки това аз пак отидох при нея.. трета среща и то беше уникална.. пита за родителите ми, тя дори сама споменава, ще помагам на майка ти, ще я отменям, като гледам какъв си гладник, ще ме умориш от готвене, ама какво да те правя нали си моето момче..

Абе на върха на айзберга съм с това момиче... всичко ми споделя, честна е, държи се по детски и аз винаги ама винаги я искам да е усмихната за това всичко правяз говоря пиша само за да я искам усмихната...

Е да до вчера... писа ми преди работа ще дремна за 2 часа защото съм нощна, и след като стана ми написа:
Виж знам, че ме харесваш, но някой неща ме задушават.. примерно че съм и пращаал наши снимки често (аз го правя защото и се радвам и ценя), постоянно ми казваш за очите за, че ме искаш, еднакви изрази не сме малки деца ( да де ама тя сама ми заяви че се държи по детски и отделно аз просто искам да я зарадвам да е усмихната).
Много съм избързвал с някой думи (думата е че я харесвам за нещо повече и тя го знае е че е така и тя го иска виждам и очите, казах и го защото наистиня видях нещо различно в нея и защо да бавя като това го виждам в нея) всичко ще се нареди рано или късно недей да насилваш нещата.
Надявам се да не съм те обидила... искам да съм честна с теб, не да се цупя.

Отговорих и че няма проблем и че я разбирам, ясно ми е че няма как да ми се довери толкова бързо, че ще направя всичко за да и покажа че съм точно такъв какъвто съм, нямам маскаа, нямам задни намерения.

Искам да се отпусна напълно пред теб, но не забравяй че съм била в отврателна връзка и сега това с теб ми е нещо невероятно.
Казах и всичко го правя за да те виждам усмихната, давам 101% във всяко едно нещо което правя, а за теб бих направил доста повече.

Чухме се после, казах и не се притеснявай бъди усмихната на работа всичко е наред.

После пак се чухме.. сигурен ли си че всичко е окей, да да и казах.. писахме си вечерта и аз заспах, звънна ми пожела ми лека нощ.

Да реално се чувствах кофти, не съм предполагал, че може това да и въздейства така, но пък има право 98% от хората са лицемери, лъжци, а аз съм искрен, добър и каквото казвам го правя, тв сега е пред дилема това истина ли е, заблуждава ли ме.. не я виня норманло хората не се доверяват лесно..

Сега не знам как да продължа.. мислех днес след нощна смяна да я изненадам да отида при нея, но така развилите се неща, да не и се натрапвам.. въпреки че снощи ми каза липсваш ми като ми звънна за лека нощ

Моля за някой съвет.. не виня момичето, то е наистина добро, не се сърдя че така е реагирала, но да стана ми кофти...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 81

преди: 4 месеца, 24 дни
hash: fc0fdef9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ами, забави малко темпото и си дай време да усетиш момичето. За такива изненади съм малко скептична. Може да я намериш рошава, недоспала, с работа за вършене или някакви др. ангажименти. Общо взето, изненадите не са като по филмите- тя да стои и въздиша на прозореца самотна и изведнъж любимият се появява с бяло кабрио и букет червени рози.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: ec4591fc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не се притеснявай, влез и в положение, дай и малко време и всичко ще бъде наред!

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Бързаш. Кефи те, че се държи като майка ти и те глези с внимание и загрижени въпроси. След някакво време ще и биеш шута заради някоя чалгакифла, която няма те отразява. Знаем ги тия.
Момичето явно бързо се е усетило, че много хубаво не е на хубаво. Нещата стават с времето. Звучиш обсебващо, отчаяно. Гледаш да я вържеш.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 53b4b2a919
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И аз като коментиралите преди мен мисля, че прибързваш прекалено много. Излизайте, опознавайте се и лека-полека ако е писано, нещата ще се получат сами, не е нужно да се насилват, просто се иска търпение. Наистина понякога хората не осъзнаваме как се държим някак по-обсебващо с някой срещу нас и може да го правим неволно, но ако другия го е забелязал и ни го е казал, то трябва да се замислим. Разбира се за един човек едно нещо може да е задушаващо, а за друг - не, но все пак ни трябва да се бърза с нищо! Успех!
Ж., 22

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 7651045563
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   От сега си залагам главата, че ще ти бие шута много скоро. Жените не обичат такива лигльовци, които им се възхищават все едно са някакви богини. Тва е просто някаква жена, да, и аз съм правил тая грешка да си помисля, че една жена е "тя" ама се оказа, че е същата като всички, те всички са еднакви, колкото по-бързо го разбереш и имаш свой живот заради себе си, а жените ще са не център на всичко, а просто допълнение, толкова по-добре.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 58c0e3cb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Брат същата история, едно към едно.

Оставих я и и казах да се надява да намери по-добър.
Като толкова не иска добро отношение, да си се връща при алкохолика.
Номер 3 е някоя крайно несимпатична, не я слушай.
Явно си мил и добър, имаш много любов която да дадеш.
А жените обичат токсичните взаимоотношения, за това не си го чувства към теб.
Със сигурност не е само тя виновна, бая си обсебващ, но не и вярвай какво ти казва. Отдръпни се леко, ако те иска ще те последва. Ако не следващата.

Жените си падат по боклуци от мен да го знаеш.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   6 от 3
И без да пророкувам, мога да кажа как ще се развият нещата. Момичето ще се съгласи за връзка, мислейки си, че това е Свестен, добър мъж. Че може би това и е късмета. Ще даде шанс. Ще имат връзка месеци, може би година. През това време ще продължи да е емпатична, да го глези, да го завива, да се вълнува спал ли е, изморен ли е, ял ли е. Емпат и всеотдайна млада жена. Може би с малко опит.
На господинчото ще му писне това внимание, ще му стане тегаво. Ще се зазяпва по кифли и ще хлътне по друга. Ще измисли някакво изсмукано от пръстите оправдание за пред Перфектното момиче и ще я разкара. Тя ще има да се чуди защо така, какво е сбъркала? Била е добра, грижовна, емпатична. И нищо. И следващият път ще внимава.
За едно си прав- добрите не се ценят. Авторът не знам колко е добър, но пришпорва нещата. Бързите неща завършват бързо.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 7a52ebd679
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Виж сега, хората в коментарите преди мен са прави затова, че трябва да оставиш нещата да се развиват естествено и да не прибързваш, и да не ги пресилваш!

Разбирам, че си възхитен от нея, и си на път да се влюбиш сериозно, но имам чувството, че при нея нещата не стоят както при теб!

Дай й време да те опознае и да се увери, че действително си свестен човек, а не само изглеждаш такъв!

Не съм съгласен, че "утре" всичко между вас ще свърши, както мислят някои хора тук. Щом и тя е дошла при теб значи те харесва не малко, и сега трябва да действаш много трезво и разумно, за да не оплескаш нещата!

Бъди по-умерен, в смисъл бъди себе си, но се въздържай от импулсни изблици! Такива неща плашат повечето жени в началото. За да правиш такива неща - трябва вече силно да сте взаимно влюбени и да искате да се ожените, и да си създадете семейство!

Затова бъди внимателен, разумен и се въздържай от импулсивни неща! Защото това може да е твоята бъдеща съпруга!

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 2dd520c720
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Перфектни хора няма. Нито тя е идеална, нито ти. За месец не можеш да опознаеш някого. Естествено е в началото да си във възторг от всичко и да подхвърчаш, но като мине първичната еуфория, ще свалиш розовите очила. Може сега да си на върха на айСберга, само не забравяй, че не виждаш по-голямата му част, подводната. Момичето е по-ориентирано от теб, започнала е да се замисля за отношенията ви.
Няма по-неприятно нещо от обсебващ и задушаващ човек, тип лепка. Не бързай, както са ти казали и по-горе.
Има една поговорка "Бързо приятелство, бърза вражда. "

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: f263a8cf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Мда, комантрите по-горе са верни

Ти наистина си МОМЧЕ, а не мъж. И съвсем логично скоро ще си ближеш раните. Не си мъж, защото не цениш себе си и времето си и го прахосваш са някаква си пу**А. Не че е лошо, но тя трябва да го е заслужила преди това. В момента всичко се случва в главата ти и ти живееш в една ДЪЛБОКА ИЛЮЗИЯ - тя е перфектна. Да, бе сигурно и като пръцка миреше на рози, и след нея в тоалетната мирише на морски бриз.

Ако беше на 16 години, хубаво да правиш всички тия романтични неща, ама вече си на 29. Би трябвало да имаш някакъв опит с жените, с хората, да познаваш поведението им. А ти с това си поведение показваш и на на си на нея че си пълен неудачник. Това "усеща" тя. Неудачник с жените, който не разбира нищо.

А ти усещаш "гнева" защото нещо наистина не е наред. Тя съшо има своите проблеми, кофти стока е, ама нямаш опита да виждаш тия неща. За теб тя е новото ти Мами.

ДО месец ще пуснеш новата ти тема - как да си я върна, къде сбърках или нещо от сорта.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 4d0192a7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Авторе, аз вече забелязах 2 червени флага в момичето от нещата които спомена. Първият е, че е била в "ужасна" връзка преди това което я превод означава, че е била с някой боклук което значи, че я привличат главно такива мъже. Вторият червен флаг е самия факт, че на 23 се държи толкова мило и консервативно. Замисли се - хубава, секси жена в пика си може да има абсолютно всеки и честно казано не ѝ трябва да се държи мило въобще. Което ме навежда на мисълта, че може да е скрита самотна майка или (в кръга на шегата) трафикант на органи. Разбирам, че искаш нормално отношение и връзка с добра и качествена жена, но не трябва да забравяш, че все пак живееш в реалността и то в българската реалност която е простотия, престъпност, бедност, чалга и т. н. Изключения на правилото общо взето няма. Като съвет ти давам да се успокоиш малко, почни да напираш за секс повече тъй като това ще ѝ покаже че не си просто за френдзоната и че си мъж. От там нататък - каквото такова.

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: cc5a55f337
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Автора голяма част от хората са прави. За жените прекалено добър е равно на скучен. Когато си прекалено добър с жените много бързо те губят превличане и започват да гледат на теб като приятел, а не мъж. И аз съм правил тези твои грешки повече от един път и все губех жените, които от начало са проявили интерес към мен. Държиш се като лилгльо, а не като мъж. Много жени дори биха те определи като п*тка. Не се обиждай, но знам как мислят голяма част от жените. Много от тях няма да ти го кажат в прав текст, но ще си го помислят и кажат пред други. Първо ти трябва да спечелиш нейното уважение, после нейната любов. Поне сега има интернет и има много изписано и говорено по темата. Има и книги, които са написани за точно такива като теб и как да си решат проблемите. Книгата се казва, , Няма да бъда повече добро момче, , обаче на английски. За сега спри всякакъв контакт с нея, изчакай я тя да те потърси и смени поведение. Ти си мъж, а не момче и се дръж като мъж. Само така има шанс да я спечелиш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: bdfc87df6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 11, точно защото е млада се държи консервативно.
Много го разбираш жените, смешник!

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 7399b35cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Много пришпорваш нещата и ако бях на нейно място, също бих се притеснила и отдръпнала. Звучиш задушаващо. Успех!
Ж 46

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: ef802e9889
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Да се държи тя по "детски" е нормално, , защото е ЖЕНА, която иска да чувства сигурност и защита от МЪЖЪТ!
Да се държиш обаче и ти по детски е "ще ми бъдеш ли и мама"... така и не научихте базови инстинкти и нужди на половете.
Не си за сериозна връзка със сериозна жена.
Ти самият си с женски инстинкти. Така и двамата ще имате нужда от мъж...

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: d1ece0a984
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Авторе, и аз като теб мислех, че бях намерил перфектното момиче. В началото бях АЗ себе си. Тогава ревнуваше, ходеше по гъза ми, събуждаше ме с целувки. В момента, в който се пречупих и започнах да правя всичко за нея, да върша услуги на техните родители, да бъда добър с нея, тя да се превръща центъра на моя живот, да пренебрегвам моите хобита и моите приятели родители заради нея, тогава започнаха големите ми истински проблеми. Започнах да слушам истеричност, лудост, обиди, клетви и какво ли не.
Тази година ми се отдаде възможност да се срещам с доста момичета, с някои от тях не бях този винаги готов за тях човек. Игнорирах ги, правех си моите неща, сийнвах, отговарях след 3 дни. Точно тези не спираха да ме търсят и да ми се натискат. Една от тях, която игнорирах с месеци се разкри напълно пред мен като ми каза, че аз съм бил най-голямото ѝ влюбване в живота. А аз се опитвах постоянно да правя неща, така че да не се влюби в мен.
Отделно реших да бъда добър с едно момиче. Взимах я от тях, изпращах я до тях, отговарях винаги. Подарих ѝ подаръче. Предложих да ѝ помогна с къс ремонт в тях. Емии тя ме отсвири на втората седмица. А горните примери ме преследваха с месеци.
Нямам обяснение защо така се получава, не вярвах, че е истина преди.
Игорнирах, сийнвах, не отговарях на една хубава кифла с дни. Не я преследвах с изплезен език, комуникрах си с нея, когато само на мен ми е удобно. Нямаше подаръчета, нямаше взимания от тях и такива неща. За разлика от горния пример. След 3-4 дни никаква комуникация от моя страна тя ми звънна един ден с разтреперен глас да ме попита дали се сърдя за нещо. Да, същата кифла, на която ѝ пишат постоянно и за тези 3-4 дни е могла да ме замени веднага.
Имам един приятел, който вдига на пиедестал всяка, с която имат малко по-сериозни взаимоотношения. Романтик, изпълнител на услуги, ежедневен дядо коледа, шофьор на дадена мацка. Еми тоя същия не може да изгради сериозна връзка със съответните момичета. На него му се натиска постоянно една негова съседка, от която той бяга. Виждат се само, когато на не го му е кеф. Игнорира я, не се интересува от нея. Но тя го гони постоянно.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: ae37066fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Едно нещо е ясно - жените не знаят какво искат, ама не това което им даваш! Прав е №6, отдръпни се малко. Ако те цени, ще те последва, ако не, чао. И не забравяй: болшинството от жените след първа среща си мислят: ако я пипнеш, си мръсник. Ако не я пипнеш - си левак! Леко се отдръпни, не й се обаждай, тя ще се обади, ако те иска. Не се натрапвай, говори нормално с нея, но не настоявай, не я гали и т. н. Тя ако иска ще го прдизвика, иначе пак ще е "Сбогом Казах! "

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 2359e9ba1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Аз бих се уплашила от такъв тип. Има нещо психопатско в това прехласване та очи, та коси, та снимки, лиготии.. Такова идеализиране, такова прехласване никога не съм искала и никога няма да искам. Самото идеализиране е психопатско. Бих избялага от някой, който постоянно ми повтаря колко съм красива. Аз съм човек в крайна сметка, имам и хубаво и лошо, както всички. Някой да ме гледа като змобиран и да ми поставя на някакъв пиедестал не бих търпяла. Имах един случай с един, който за 10 минутен разговор 5 пъти повтори колко съм красива. Изчаках да се разделим и директно го блокирах. Всяко нещо си има граници.
ж, 25

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 8041b37e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторе, та ти въобще не я познаваш. Твърде бързо е започнала да се държи мило с теб, а дали не се държи така и с други? Хора които обвиняват другите за проблемите си, а не търсят вина у себе си, утре ще обвинят и теб. Този бившия, дето бил пияница, кой ѝ го е избирал? Тя си го е избрала. А ти спри да се държиш като влюбен хлапак. Майка ти е само една, тази е имитация и грам не ѝ пука за тебе.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: f1d4a29b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Развитие:

На другия ден си писахме и привечер се чухме, с една дума искаше да ми каже да спрем, не искам да бъда наранена отново а скоор приключих връзка.

Казах окей, ако това е твоето решение добре, но аз когато си говорихме на 4 очи и като ме питаше определени въпроси и ме гледаше ти обещах нещо ако има някакъв проблем, ще искам да го решим като големи хора не да се сърдя, цупя или да не ти пиша.. казах и аз в очите ти споделих какъв съм и какво търся, не те насилвам за нищо само мн ще съжалявам, че с момиче като теб не сме опитали за нещо по сериозно.

Аз знам какво искам и знам на какво съм способен, каза че повече не може да говори и ще пътува за нощна смяна, казах окей! .

Предположих, че няма да ми пише или звънне, но не защото съм п*тка а а защото сън бил искрен с нея и не не търся кифлите по дискотеките, търся връзка която да е пълноценна. И написах, радвам се че съдбата ни срещна и ако господ е решил да ни запознае така случайно значи е имало защо. Остани си същото лъчезарно момиче. Лек път.
Отговори ми: ти няма да се откажеш от мен, ясно ми е вече, ще ти звънна като пристигна.

Звънна и говорихме, явно е мислила, разсъждавала... но искаше да говорим, споделих и още неща за себе си, тя също за себе си, извини се че така е постъпила и че няма да се повтори, но наистина е била във връзка която е давала всичко и е онзи изобщо не я е оценявал(донякъде и вярвам защото аз съм бил в сходна връзка, давах всичко - а отсреща само упреци)

Продължихме да се чуваме ден два три, и отидох при нея, прекарахме целия ден и вечер заедно... не искаше да ме пуска.. мисля че след тази среща вече тя осъзна че съмненията и къме рано и или късно ще изчезнат защото аз за УЧУДВАНЕ НА КОМЕНТИРАЩИТЕ съм свестен, не ме прави п*тка това че ценя момичето, мъжкар съм защото сам си изкарвам хляба, помагам на родителите си, самостоятелен съм и мога да реша какво как и кога да правя.

След срещата и тя не спира да ме търси да ми звъни, да се видим, и така. Дори тя сама предложи да отидем някъде и да запази почивка, като ме предопреди че ще е при едно условие, няма само аз да съм плащал. И двамата работим и и е неудобно а и не е правилно.
КАзах и, това ще хо обсъдим кой ще плати като съм те притиснал и няма къде да бягаш., - ааа не не не може такаа.
Но благодаря че все пак го казваш - естествено че ще го кажа миличко отвърна тя.

За коментиращите как дори да се получило с момичето съм щял лесно да я загърбя и да тичам кифли мога само да кажа, благодаря че ме подценявате, но аз знам какво искам и ако тя бъде искренна и честна и до мен, колкото и трудно да е приказката ще се получи и вярвам в това защото знам какво търся и какво предлагам.

Благодаря на всекиго, търсете доброто и бъдете себе си, дори и го казах, аз може би прибързано или не ти казах че те харесвам, но аз аз така съм го почуствал, нали не искаш да съм фълшив и да те лъжа или да се правя на мачо какво ще спечеля? тя се разплака... казах и искам да плачеш само за хубави моменти с мен.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   19, нали искате добри, грижовни, мили жени, пък сега много подозрително било държанието и?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 43328eea91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   20, коментарът ми под номер 7 май ще се сбъдне. Сега така викаш, защото е новост, после ще ти доскучее. Българинът не е узрял за добра жена.

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 2f7a79a03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От човекът с коментар 8

Авторе, радвам се, че при вас нещата се движат добре!

И Господ се пише с голяма буква, защото е нашият Създател и е Личност: Света Троица: Бог Отец, Божия Син - Господ Иисус Христос и Светия Дух!

Не си прав да слагаш под общ знаменател всички коментиращи!

Прочети пак внимателно коментарът ми под номер 8 и ще видиш, че коментарът ми е мъдър и справедлив, и няма нищо неправилно в него!

Аз съм ти написал всичко това от своя богат житейски опит, защото съм около два пъти по-възрастен от теб и съм минал през много неща в живота си...

Така, че не се дръвчи и изхвърляй толкова! Прекалено си горд честолюбив! - а това са лоши(дяволски) качества! Премахни ги!

И действай разумно и внимателно с приятелката си!

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 8041b37e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Тя какво работи та ходи на нощни смени?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: d1ece0a984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   От автора разбрахме също, че щом си изкарваш парите сам това те прави мъжкар.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: b176a52adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Автора съм

Вижте какво ще кажа аз съм товам което описах, обаче всички уж търсите добър грижовен мъж а в същото време като го намерите вие е страх от обвързване.

Вчера ми пише как няма търпение да ме види за днес, и днес ми звъни няма да дойда, леко се задушавам.. чакай малко нали искаш такъв човек..

Явно всички си заслужаватр съдбата да бъдете унизявани и да сте на тоя и на оня в колите.

Жалко защото за разлика от останалите аз наистина съм истински и намеренията ми са чисти, уви тая пошлост е превзела света и няма да го бъде.

Весели празници.. вярвах тук в чудеса уви, няма такива неща.. реалноста е една хората са глупави и не оценяват нищо затова не да си мил а трябва да си груб с тях.

Живи и здрави

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   27, че да не ти е жена, че да идва винаги?
Грижовните ви знаем. Същите сте като останалите.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 7a52ebd679
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До 27

от човекът с коментари 8/23

Авторе, просто в момента си афектиран, защото тя внезапно си е променила мнението и затова го пишеш този коментар. Утре ще ти се усмихне - и пак ще се въодушевиш и вдъхновиш!

Но виж сега, свестни жени има! Аз примерно съм щастливо женен и имаме много добро, сговорно, задружно и сплотено семейство, и живеем в мир, разбирателство и любов!

Но тази жена съм я търсил повече от 10 години!

Като държах бъдещата ми съпруга да отговаря на определени критерии: да имаме еднакви(или поне сходни) възгледи, цели, приоритети, виждания за най-важните неща в живота.
Относно външния вид имах изискване: не да е красавица, а само да е приятна и симпатична, да ми допада(и да ме привлича и физически) - нищо повече!

Вие с тази жена сте още гаджета, не сте семейство!

Така, че не си вкарвай очаквания, тя да бъде идеална!
По-скоро се опитвай да прецениш - това ли е твоята съпруга?

Но постарай се и ти самия да изправиш недостатъците в своя характер! (някои от тях аз ти посочих в коментар 23)

Хайде със здраве и не се тормози толкова! Нищо фатално не е станало!

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: f1d4a29b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   От автора

Не съм афектирам.
Това е реалността.

Аз с нищо не съм и дал повод да ми р3агира остро и въпреки това един път и простих. Тя съжали и се извини.. след това последдва wow реакции от нейна страна, интерес обаждания клипове, ..

Бях при нея, след всяко отиване тя все и все повеч интерес показа
Сама заяви да дойде днес без да съм я насилвал.

Преди 4 дни предложи да отидем на хотел дори запазихме и за догодина, беше много щастлива, жизнерадостна, казах и няма значение къде важното е да сме заедно.. полудя от радост...

Вчера преди да дойде нямаше търпение да ме види..
И хоп вечерта и казвам ако можеш да останеш за повече ще се радвам дори още час да е.. тя каза не ме пришпорвай..

Казах окей ама защо реагираш така?

И и пак ми написа нещо недосвързано.. днес цитирам:
Здрасти сладур събуди ли се? Кога ще тръгваш насам.. ами аз няма да дойда.. след снощи(казал съм и 2 реда че искам да е повече с мен.. тя вместо да се зарадва го приема като задушаване това... ебати цирка..

И пак я питай ти сериозно ли няма да дойдеш? Взел съм ти цветя, дори подарък за коледа и бях приготвил.. ами не съм много готова за връзка от разстояние... бла бла ти много често ми казваш едни и същи фрази.. едва ли не че и казвам че е красива или комплиментти чо 2 3 пъти в деня като се чуваме това я задушавало????
Та аз работя по 11 часа на ден и пиша когато мога. Как точно я задушавам?

Както и да е продължи да говори че така се чувствала и направо затворих телефона.. не съм звънял не съм писал..

Очаквах да видя колко държи на мен:
Първо да ми звънне веднага да попита как съм?
Да дойде върпеки това че е казаша че няма да дойде..
Да ме попита изобщо къде съм.. казваш на човек който преди 12 часа си му звъняла и си му пращала само любовни неща.. няма търпение да те видя мило.. липсваш ми.. и хоп бум няма да дойда задушавам се..

Ох направо ми призля... затворих и директно спрях пред жената с цветята.. извиних се че съм я ангажирал напразно..

Дори за коледа я бях подпитал как си на работа ли ще си ако искаш да сме заедноз да дойда при теб за малко.... без да досаждам на вашите де....
Ами ще се събираме с всички няма да има много време.. още преди 3 дни беше това и трябваше да ми светне че това момиче явно не е мн в ред... уж искаш да си с мен уж съм идеалния, уж съм добър, уж съм твоя човек... пък на коледа дори за малко не искаш да си с мен..

Аз я разбирам че е едва ли не не може да се раздели и отдели от техните.. на 23г е? Ако избираш тях пред някой с който да си. То остани с тях.

И пак казвам всичко което съм и казал съм го мислел...! И най ме е яд че за пореден път съм искрен.. и уж на пръв поглед добро и кротко момиче.. пък като дойде ред да е сериозна се отдрръпна...

Не го разбирамм вчера не мога без т3б.. днес задушаваш ме.. това е биполярно разстройство.. като не искаш да ти казвам комплименти не ми давай поводи.. то не бях сутринта мило е то това клипче специално за теб го направих(романтично) за да започне деня ти прекрасно.. целувам те..

Аааа аз че съм не добре с главата е така.. ама хайде обяснете ми къде бъркамм.. ако и правя комплименти я задушавамз ако не правя. Не се интересувам от нея... е тва не е живот.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: f263a8cf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   И какво стана накрая - без да познаваме тук нито автора нито момичето правилно предсазахме какво ще се случи. Хората са толкова предсказуеми и скучни....

Авторе, пак ще напиша - жените НЕ ИСКАТ момченца като тебе. Ако ще и 100 работи да имаш и ако ще мултимилардер да си. Искат МЪЖ. Това нямаш ти - топките, тестисите, вътрешната сила, моджото, The FOrce или както искаш го наречи. И поведението ти КРЕЩИ че си подвластен на женските (чети нейните) прищявки. Поведението ти, настроението ти, дори действията ти се определят от НЕЙНОТО. Тя е тъжна - ти започваш да я успокояваш, тя те реже - ти започваш да я гониш. Тя ти казва не - ти казаш аз съм мил и добър и ще съм винаги до теб. Можеше ли да ѝ кажеш - "ако искаш идвай, ако не не ме занимавай и да ми губиш времето" - можеше. Можеше ли като започнат драмите и да циври да ѝ затовриш телефона и да кажеш " държиш се като разглезена тинейджърка" и да ѝ затвориш телефона. Можеше. Направи ли го? НЕ. Защо? Защото нямаш това което описах. Имаш само и единствено СТРАХ. Страх да не загубиш "перфектното момиче". Това си ти - вътрешно един страхливец, който се страхува да не изпусне новото Мами. Как ще защитиш една жена когато стане опасно? Та ти си доказан страхливец, първи ще избягаш.

ЖЕНИТЕ вътрешно знаят че такива като тебе не струват, защото ще дойде следващата фуста, и ти ще тръгнеш подир нея, без значение колко се кълнеш във вярност и доброта. Ти просто си подвластен на ЕМОЦИИ, и идея си нямаш как да ги контролираш. Отделно в моменти какъвто е сегашния, цялата тая фрустрация се трупа и трупа в тебе, и ти си изключително опасен защото може дори да нараниш една жена физически. Да, да знаем колко си добър, непорочен и т. н., но когато гневът завладее един мъж той става непредсказуем. Особено ако е напълно неспособен като тебе да си контролира емоциите.

Не казвам че си лош, не казвам че си мързелив. Не. Казвам просто да си преосмислиш приоритетите, да си цениш времето, да не си го губиш за жени които НЕ ЗАСЛУЖАВАТ. За да разбереш кои си заслужават - ще трябва да се срещаш с много и ралзични жени, няма друг начин. НАБЛЮДАВАЙ ДЕЙСТВИЯТА НА ХОРАТА, А НЕ СЛУШАЙ ДУМИТЕ ИМ. Толкова ли не си го разбрал това? Затова ти казвам че си момченце и дълго ще си останеш такова. Трябва да спреш да ВЯРВАШ, ЧУВСТВАШ, УСЕЩАШ. Имаш РАЗУМ в главата си, него използвай. Прочети отново всички коментари, никой не ти мисли лошото, напротив, всеки иска да ти помогне и сподели опита си.

Заложи на сигурното! ИЗбери младите девойки!

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 84c76b974a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Вероятно се кове и с други и ѝ е трудно да си разпредели ангажиментите.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   30, ти за месец искаш пръстен ли да ти даде? Имаш нереалистични очаквания. Притискаш я. Какво държание искаш да има след месец? Хората се опознават и напасват години. Години. Ако ти угаждаше за всичко щеше да я зарежеш веднага за следващата.
Добре прави момичето. Не се впуска с главата напред, че после боли. Не се държи като заблудена. Има си и свой живот. Годеник не си и, нито съпруг. А тези "мило" и прочие лиготии след месец са си доста несериозни.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 2f7a79a03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Авторе, не се тормози толкова бе човек!

Просто е възможно тази жена изобщо да не е за теб!

Дистанцирай се за известно време и ще видиш как соят нещата: ще те потърси ли тя и как ще се държи.

И ако се пооправите й кажи, че не искаш и не приемаш такова непостоянно държание и поведение от нейна страна!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 24f0b96f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   От автора до 31.

Приятелю благодаря.
Първо да ли имам топки трудно да се определели, но аз бях човека който и затвори телефона, не съм и писал и нека да е жива и здрава, тя губи не аз.. аз знам що за човек съм и какво бих направил за нея.


Тя не само с думите си с действията си с това какво правеше ми показваше интерес..

Търси ме, интересува се от мен, иска да се видим аз при нея тя при мен. Иска бъдещи планове, иска да съм такъв какъвто съм, харесва какъв човек съм, дори казвала че се гордее с мен, иска да си останем завинаги така... пита за нашите, аз за техните.. интересува се... и накрая бум не мога разстоянието не знам си кво...

Ама чакай малко аз къде бъркам дала ми е повод показал съм и какъв съм, аз и казах добър съм но не обичам да ми де качват на главата.
Пак казвам да ли имам топки не се определя от това какво ще кажа на човека който харесвам.. защото в ситуация аз сън мъж на място, нито ще избягам нито ще се скрия.

Просто това момиче не знам как да определя или е с нещо в главата...
Или я е страх от обвърззване
Разстоянието и е проблем въпреки че пътува през ден по 50км до работата и.
Техните ли и бутат фитили, не може без тях ли.. тя като свърши работа е при майка и, с майка и навън, с майка и готви, пазаруват.. май е свикнала да е до полата на мама...

Разума какво ми казваше, това момиче не спира да ме търси сама проявява интерес към мен родителите ми, иска да се виждаме, липсвам и, не може без мен, пита дори как да казва на галено на родителите ми? !? !?? !


Какви изводи да си направя няма ли да се подведе човек ако това и е била целта, окей изпълнила я е. обаче знам че не е това..

За мен е Его страх от отделяне от вкъщи и започване на нещо ново!

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35, светнала и е лампичката да не се хвърля прекалено много. И, да, разстоянието е проблем. Работата е едно, това е друго.
Явно няма много опит, но някой я е посъветнал да кара по-полека. Знаем иначе какво щеше да стане- бързо ли ти върже, ще ти стане скучна и ще търсиш следваща.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: b176a52adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   До 34 от автора,
Дистанцирах се, след като и затворих онзи ден не съм и писал, не съм и звъннал. Виждам че е на линия, тя също вижда, окей значи това ди искала да не те търся, заповядай.

Беше ми споделила че деня след като трябваше да е при мен ще ходи на събиране със съученици, беше ми снимала как и с какви дрехи ще ходи да ли я удобрявам казах и вземи си ги сега е коледа защи да не си ги вземеш...

И какво ми показа тя, не дойде при мен окей.. на другия ден да излезнала си с познати, но защо демострираш някакво фълшиво чувство че си добре? 3 4 сторита виждам качила не ги отварям, за нарочно но те се ъпдейтват.. човек който качваше веднъж на седмица сега качи 4 сторита за 4 часа вечерта?
Внимание ли търсиш? 1 месец ми показваш че си добра ще държиш на една връзка и после хоп снимки с цел внимание? Дори ме пита 10 пъти алкохол пия ли обясних и че не и само на поводи... и хоп едното от сторитата с чаша в ръка...
Браво браво!

Да кофти ми е на мен, имал съм някакви очаквания, но не демострирам някакво фейк щастие и какво усмихва на снимки и сторита? Добре да кажем че ми демонстираш това, като мине сега това като отидеш на работа и вечерта останеш сама на смяна да ли ще се сетиш за мен?
Май ще се сетишш тогава това фълшиво чувсто което демонстрираш че не ти пука да не се превърне в тъга... че си приключила нещо с някого, поне не качвай снимки.. поне малко от това което си писала и твърдяла го защити....


В крайна сметка, да загубих малко време и надежда за нещо по сериозно, но отново разбрах че съм прав хората да лъжливи и подмолни и не нямам вина че съм сам, защото аз давам всичко от себе си и време и емоции и чувства.

Едно ще кажа който каквото посее това ще жъне.. цял месец миличко миличко, после миличкото дори не го попита ей така как е.. добре ли е.. или на линия съм значи съм добре.

Най глупавото е че сутринта бе.. преди да си легне и след това да стане на обед и да ми заяви че не може да дойде ми пратила поредния любовен тик ток с който всякаш иска да ми каже аз съм добра душа ако ти ми дадеш себе си аз ще ти дам дете.
Ако ти ми дадеш дом аз ще ти дан юут
Ако ти ми дадеш усмивка аз ще ти дам любов..

Това го е пратила 6часа преди ми звънне и да каже не мога...

Аз наистина съм луд ама тя наистина не знае какво иска.

Съмнявам се сторитата да ги е качила заради мен и да чака реакция така че нека да е фълшиво щастлива, но пак казвам сред познати и навън си окей, ама като останеш самичка с часове?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   38, какви сторита? ! Ти вече и това ли и контролираш? !
Представи си, тя е живяла и преди теб, има си живот. Да не е омъжена, забрадена, че да не ходи някъде и да не си качва каквото иска? Ти турчин ли си? Прекалено се обсебваш за месец познанство.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: fc0fdef9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Страшно си досаден, че чак агресивен. Тя излиза от някаква тъпа връзка, още не се е осъзнала, ти се предлагаш като самоковски картофи. Колко бил такъв и онакъв. Понякога човек иска да хареса някого, но сърцето не му трепва. Бил си активен, това е Ок-заявил си се, тя се е поколебала. Сега е решила, че не иска да я напъваш. Толкова. Ако толкова беше влюбен, нямаше да ти избива агресията. Хората се срещат и понякога се разминатват, толкова ли е сложно да се проумее. Изживей си драмите за 2 недели и продължавай.

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 34f65868ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Не знам с какво съм бил агресивен,
Както и да е аз постъпих като човек, да потъпках егото си но разбрах че хората са пълни изроди. Казах и весела коледа и тя дори след като си разменихме 2 думи не пожела да говори, пак повтарям сутринта преди да си легне ми пише и ми звъни и се обесянява колко и липсвам и колко едва ли не не може без мен.

С кое съм бил агресивен не знам, бях добър с нея тя не го оцени, следващия не като пие а като я бие и малтретира ще си седне на дупето.

Поне си потвърдих мнението хората са комплексари и двуличници.

4 дни не ме питаш как съм дори качваш си снимки все едно си много щастлива, премахваш ме от соц мрежи.. ами късмет ти желая такиваси намирате майстора, а тя преди мен дори си го е намерила но как да се сети или осъзнае.

Весели празници на всички

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: f6dfbfb64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   41, че що мислиш, че ще попадне на насилник? Защо и го пожелаваш? Как се определи за стока? Маниак на тема контрол.
Да не ти е жена, че да те търси? Знаете се от месец. Качвала. Ми ще качва.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: f1d4a29b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До 42
Не мисля на каквото иска да попада, тя самата каза в какво е живяла, ад и само притеснения от предния..

Аз и давах доброта, сигурност, беше усмихната и щастлива, правех и изненади комплименти, мислих за нея ако съм с нея се грижа булвално да не падне косъм от нея ако не съм с нея се интересувам от нея.

Ценя мнението и изслушвам я и тя го правеше, опозна дори някой от приятелите ми и видя с какъв кръг хора движа, радваше се много на мен, отделно и давах повод за сигурност, работя, изкарвам добри пари, кола, жилище, е да не съм от нейния град... но това не би било проблем.

Ти да вземеш решение от сутринта до обяд да спреш да търсиш някого а предния ден да му се обесняваш, да звъниш на камера да пращаш поздрави за родители... това си е психично разстройство.

Дори искаше да ходим на хотел почивка.. дори 2 почивки съгласих се.
Тъй като е в тази сфера тя реши да поеме инициатива и да запази, казах и каквото прецениш..

Запазила е почивка на 16ти на 21 ми звъни няма да дойда при теб днес, не съм сигурна след снощния разговор... и като и затворих телефона защото постъпи кофти с мен и дори не ме попита адж3ба защо затворих какво стана..
Звъннах да се уверя в хотела имала е резервация иимало е на 16ти а 21 я е отменила,??? Какъв човек ще си да правиш толкова прибързани решения без дори да съм я наранил или казал дума на пряко..

Това за мен е нещо някоя дъска и хлопа.

Аз не претендирам че съм и идеален, но към нея бях по конец джентълмен.. и срещи и излизания и нежност и целувки и натискания и всичко.

За мен е липса на увереност, (страх, ) и някакъв проблем психичен.
Пак повтарям на 16ти е запазила, на 21 отменя, на 19 вечерта говорихме за още една почивка. Същата сутрин (19ти) ми пратила клип в 7:00 мило,
Това клипче го направих с много любов, пожелавам ти деня да започне прекрасно и да си мислиш за мен..

Моля ви кажете че аз съм лудия тук. За мен може би това е и щом тя така реагира от нищото означава че в бъдеще аз няма как да съм сигурен в нея и дори да стигнехме до по сериозно.. тя в секи момент можеше да си вземе куфара и бай бай...

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 8041b37e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Получил си урок, осмисли го и следващия път си имай едно на ум.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   43, много хубаво не е на хубаво. Важи и за двама ви.
Направила резервация. Е, и? Като не е платено, защо да не отмени? Да не се знаете от 5 години, че защо така правила, защо така решила? Обсебващ си.
Затворил си телефона. Дечко. Що не те търсела, че да те попита защо си затворил? Тоест да ти се извинява и да се моли.
Всяка, която не те ще, и хлопа дъската. Яко. Ако си толкова добър, трябва и да си честен. Я си напиши лошите черти и постъпки.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 757df85b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   43 - От хубаво никой не бяга. Това хубаво явно е било само в твоята глава. На нея не й е било хубаво. И горе ти го казаха, и аз ще го кажа - държиш се психопатски и обсебващо. Това че не пиеш алкохол не значи че си добър човек. И как разбра че демонстрира фалшиво щастие в сторитата си???? Буташ масло, авторе.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: f1d4a29b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Не бутам масло в нищо, тя плачеше пред мен и с насълзени очи ме караше моля те щипни ме ако това е сън защото с теб е невероятно.

Това момиче говореше с мен за бъдещи планове, дори за деца, как да се гледат, как иска да сме винаги заедно, за нея нямало нищо по важно от това да има две очи които да гледат нея и нищо друго не я вълнува нито къде е, нито как е облечена.

В по искренни разговори ми е споделяла за проблеми с родителите си, майка и е страдала от тежка болест, която е преминала с химио терапии и това което направих е просто да благодаря че ми сподели такова нещо, да я гушна да я погледна в очите и да и кажа виж ти изтрадала си много, няма да допусна да плачеш с мен за нищо на света, единствената болка искам която да изпитваш е при раждането на дете от мен.

Тя не ме пусна в продължение на минути.. за кратък период от време се опознахме и вярвах че тя може да е... с нищо ама нищо не ми даде дори знак че нещо подобно би направила.

Всеки ден ми повтаряше как е толкова щастлива че съм я срещнал и че последния и рожден ден е най щастливия ден защото точно тогава се запознахме.

Вижте мъж съм, ясно е трябва да се държа на ниво, но като отсреща седи човек който е пълното описание на това което търсиш

Добър, мил, грижовен, разбиращ, любящ... добро сърце... за външната красота нищо няма да кажа, беше адски красива и в същото време скромна.. не ползваща соц мрежи като всички кифли.

Изведнъж се отдръпна, а два дни преди това коментирахме други почивки.. на всичкото отгоре пак казвам без нищо кифленско, тя показа ден след това точно обратното? Незаинтересованост, качване на снимки в соц мрежи, сторита с чаши, музика, ... нали съм твоето момче, защо не попита как съм? След всичко просто за няма бе няма и 10 часа се обърна като палачинка.

Да аз съм мъж, трябва да водя, ама чакай тя от нищото се отдръпва, обижда ме с това че аз съм се подготвил целия ден за нея, букет, подарък, дори за родителите и бях взел и кво на на нея от любящото момиче и това което мислеше за мен постоянно стана човека който не желае да ме чуе или да знае как съм.

Пак казвам аз дума на пряко не съм и казал, не сме се карали, просто като ми каза няма да дойда и да обяснява детинщини и да обеснява как едва ли не се задушавала(пък изгаряше да ме види и не ме пускаше като ме види) ми писна и просто натиснах червеното копче.

За мен това не е нормано дори да съм най големия карък.
Който ме познава знае че съм наистина добър човек, грижовен съм, а във връзка тая романтика която я виждате във филмите може и да се усети с мен. Не се хваля просто за да стане ясно ето как без нищо и никаква причина или ситуация някой решава да сложи край... при това този човек не е някой с физия на кифла, наджукена, направена, д съм я намерил в дискотека или да съм я впечатлил с пари или нещо подобно.

За мен обяснението е че е вкъщи е била подложена на кръстосан огън, да ли заради разстоянието което ако стане сериозно техните ще почнат да мрънкат, да ли заради това че е едно дете на техните.. ще ни оставиш ще отидеш далеч(то 80км разстояние), не си заслужава да рискуваш...

Ясно ми е какви може да са едни родители в такива моменти..
От къде ми идва тази мисъл ли?

Като се видяхме за втори път и като я оставих пред тях и направих малък подарък коледна украса за вкъщи за дома им(скромен но от сърце) това което и работя..

Техните бяха (по нейни думи) очаровани благодарни но искали да да знаят колко да ми платят за този подарък. Казах и моля те това е най малкото за момиче като теб което мога да направя за благодаря на родителите ти.
След това
Аз я запознах на втората седмица с нашите просто за малко се видяха.. беше очаарована.. нашите са добри като мен, обикновено семейство.

После ме пита за нашите как са какво става по вкъщи.. обратно аз също се интересувах... при следващата среща не бяхме в нейния град, но на по следващата очаквах поне като я оставя при тях да каже да ме запознае с някой от техните, не го направи, дори нашите ме питаха запозна ли се с техните.. предположих че или не е удобно или е още рано.. пращаха ми поздрави по телефона, но все пак не се запознах с тях и това малко ме кара да си мисля че това има обяснение и то е че вкъщи има натиск.. тя от работа отива вкъщи и е с техните и майка и баба и... няма лошо ама ставаш и зависим..

Гледам да не мисля за нея, защото Нищо няма да ми помогне така или иначе.. жива и здрава да е. Съжалявам просто че не беше толкова силна и решителна колкото показваше че е.

Но за да вземеш решение от сега за след 6 часа значи си лекомислен, а това поне ми даде сигнал че такъв човек не е за сериозни отношения, винаги ще си в напрежение какво ще му скимне днес и да си събере багажа.. , а на думи иначе говореше леле приказки хиляда и една нощ

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   47, вие се знаете от почти месец и нещо. Това е прекалено малко време да прецениш тя каква е, както и обратното. Какво нейно момче си?
Не знам дали си романтичен, но си нарцисист. Все на твоята да става. Все ти да си прав. Малко женски мислиш. Че и веднага запознаваш с вашите...
Избързваш отношенията по някаква си твоя причина. Я да върнеш на някоя бивша, да я преодолееш. Я да вържеш тази. Кога приключи последната ти връзка и колко продължи? Може пък и това момиче да прави същото. Бързата работа е лоша. Не сте започнали като приятели, а на бегом всичко- то подаръци, запознанства с родители, почивки... И това за месец. Не е нормално. Ти всяка ли запознаваш с вашите?
Доста объркано човече си. Момичето явно се е усетило, че има нещо гнило и се е отдръпнала. Отношенията се градят с време.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: f1d4a29b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Виж какво,

Ще го кажем така, тя дойде при мен, нямаше търпение да ме види и отделно обича страшно много коледата, (аз пък с това се занимавам, украси декорации осветления) още като се запознахме тя ми каза искам да ми покажеш как си украсил отвън защото е много запалена на тази тема(случайност или и двамата това ни вълнуваше и това беше една от първите теми които си говорихме)

Казах и искаш ли да видиш украсата пред нас, паркирах, тя беше в едно такова страхотно коледно любовно настроение, целуна ме и аз и казах ще ходим ли или ако искаш може да се качим на кафе и да запозная и с нашите, тя естествено реагира с удоволствие защо не, пак я попитах ако мислиш че е твърде рано ще тръгваме..
Отговора беше ти пък, какво толкова дори искам така ще опозная и теб повече.

Не съм я насилвал за нищо. Дори като излизахме се съобразявахме един с друг кой когоа има работа кой кога ще може. Абе а едба дума се разбирахме с поглед.

Дори след това тя започна да му говори за родителите ми, как иска да помага и тя, как иска да се учи на определени неща... направо бях шашнат. Викам си колкото и да съм мечтал за подобно момиче надминава мечтите ми.

Имал съм бивша връзка почти 2г, нито аз нито тя сме говорили за бивши освен по 3 4 приказки и кой какво не иска от другия. Не съм ровил в нейната рана и тя в моята, без значение важното е и аз и го казах не ме интересува кой е бил преди мен, важното е че сега съм аз и искам да остана.

Отговора и беше: ти ме оставяш без думи, къде си се крил толкова време да не те намеря по рано.
Аз всяка дума която изричам е истина, мразя лъжата, принципен човек съм и не ме интересува кой стои срещу мен, ако съм прав ще отстоявам на моето си.

Тя ме видя в ситуации я които ми казваше освен че си добър мил, правиш ме щастлива, работлив си, си и мъж на място, не си някой глезльо, тя виждаше че мога и с 2 и 200, нито бях комплексар.

Да ли разстоянието което за мен не би било проблем за истинска връзка(пак повтарям за истинска) да ли вкъщи имала проблем, да ли страх от предишната връзка я е довело на мисълта че това не е реалистично.

Отделно тя ми е споделя, добре защо толкова добри неща върша, на никой не завиждам, помагам, добро сърце имам и пак на мен все гадни неща ми се случват.. моя отговор беше познато ми е, но просто вярвай моля те, ако не позволиш на себе си да ме допуснеш до сърцето ти аз каквото и да направя ще е недостатъчно.. за това това което е било преди мен просто го остави не мисли за него, мисли за мен като ти е кофти, мисли за бъдещи излизания планове, ако ти много зле, не. Си окей просто ми звънни независимо къде съм колко е часа, просто мк звънни аз ще съм твоята опора...

Явно не пожела да отвори напълно сърцето си, но какво да кажа тя губи, аз бях искрен бях това което съм, не можеш да убедиш мухата че меда е по сладък от ла*ното няма как, тя сама трябва да го разбере.

Изобщо знаете ли думата нарцисист какво означава.. та аз раздавах любов просто защото така е правилно защото виждам че тя добра и го заслужава, дума на пряко не съм и казал нарицисист съм бил.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 7a52ebd679
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Авторе, вижда се, че си се влюбил сериозно, но вероятно при нея нещата не са стояли точно по този начин!

Да, пишеш, че е имала такива моменти, в които мислиш че е разкрила душата си пред теб, но явно, че това са били само моментни състояния.

Част от жените са такива: прекалено импулсивни и променливи, на периоди и на настроения - явно и тази жена е такава! Аз такива ги разпознавах и изобщо не се занимавах с тях!

А и, ако действително родителите й, са били против връзката й с теб, и ако тя се вслушва в мнението им, възможно е и това да е оказало влияние върху тази внезапна смяна на поведението.

Поддържам мнението, което ти написах и в предния си коментар, че трябва да се дистанцираш и повече не трябва да предприемаш нищо!

Ако ти се обади(по някое време - може да е и след месеци, не се учудвай! ) действай според разума си!

Ако не ти се обади - здраве да е!

Както ти казах - вероятно тази жена не е била за теб! Разбираш ли, това просто не е била твоята съпруга!

Така, че престани да мислиш повече за нея! Забрави я!

Ти си млад, и дай Боже да срещнеш подходящата жена за теб!

Но не се отказвай и не се отчайвай!

Аз повече от 10 години търсих подходящата жена за своя съпруга и слава Богу - я намерих!

Веднъж(на 5-тата година) и аз се бях заблудил, че съм я срещнал, но се случи черезвичайно събитие, което ни раздели! И аз страдах много, но по-късно като срещнах бъдещата ми съпруга, разбрах, защо не се е получило с предишната!

Вероятно и при теб е така! Затова забрави я тая и продължавай напред!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 4197168dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Авторе, не знам защо я взимаш тази толкова насериозно. Днешните жени са лъжкини и манипулаторки които се възбуждат от внимание и от това да въртят такива като теб. Ако търсиш романтика си попаднал в грешната вселена.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 221ff33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   49, доста захаросано звучи всичко. Да те хване диабет. То едни обяснения в любов от близо месец, то чудо. И от двамата. Нея изкарваш шашава, ами ти? Какви са тия души, сърца, опори за някой, който си виждал за тоя месец колко пъти? Важи и за двамата. И двамата вярвате в приказки и живеете в някой турски сериал.
Плюс това тя е на 23, още и се живее. Ти си на близо 30 и още витаеш в облаците. Така връзка не се гради.

 
  ...

1-50 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker