Щастлива връзка с огромна вероятност за край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Щастлива връзка с огромна вероятност за край
преди: 7 месеца, 16 дни, прочетена 1998 пъти
Здравейте! Както разбирате от заглавието аз съм в щастлива връзка от година и два месеца. Момичето е на 20, а аз съм на 24. Учим в един университет.
Всичко започна много добре и вървеше много добре, но преди 2 седмици я хванах, че ме е излъгала за едно нещо (беше дребно нещо), но все пак аз съм си заявил още в самото начало, че не толерирам лъжата. Трудно се доверявам и излъжат ли ме веднъж, започвам да подлагам всичко под съмнение (подчертавам, че става въпрос за лъжа, а не за премълчаване).
Имахме сериозен разговор, тя се разплака и ми обясни, че реално имала такъв проблем-да послъгва за някакви дребни неща, но за нещо голямо и съществено винаги би била искрена.
Само че за мен няма голяма и малка лъжа, или си лъжец или не си.
Та след това заминахме на почивка, прекарахме си супер, но откакто това се случи, нещо 24/7 ме човърка отвътре.
След почивката остана да нощува в моята квартира и си забрави фб отворен на компютъра ми.
Знам, това което направих е много кофти.... прегледах й чатовете... попринцип никога не бих го направил до преди 2-3 седмици(преди реално да я хвана, че ме излъга за онова дребно нещо).
В чатовете нямаше нищо нередно, предимно чатове с колежки, а където имаше момчета, чатовете бяха единствено свързани с материали за университета.
Но малко по-назад във времето открих чат, в който си е флиртувала с нейн колега, а ние тогава бяхме вече във връзка, вярно бяхме заедно от еднва 20 дена, но все пак бяхме заедно.
Забравих да спомена, учим в Пловдив, а аз съм родом от Варна.
Та на въпросната дата на която е ставал чата с това момче, нейният курс бяха във Варна за 1 нощувка за един симпозиум. Тогава се видяхме през деня, когато тръгнах да я изпращам с колата към хотела, ме помоли да не я оставям точно пред хотела. Стана ми доста странно, все едно ме криеше.... сега като видях чата навързах нещата..
Та този въпросният е блокиран от нея отдавна, нашата връзка след това 11 месеца върви прекрасно, разбираме се, тя постоянно акцентира навсякъде, във всички социални мрежи, че съм й гадже(тоест не ме крие, което показва, че не иска да се занимава с други мъже), родителите й ме познават и много ме харесват, момичето не спира да ми прави подаръци и да мисли как да ме изненада... абе с една дума перфектната връзка, но ЗАЩО М@МКА му трябваше да прочета този скапан чат, защо е трябвало да го прави :@

ВИдях го преди 2 дена, от тогава съм супер студен към нея, тя постоянно ми звъни да ме пита дали съм й сърдит за нещо, какво може да направи за мен и т. н

Та тук идва и вашата роля, уважаеми читатели. Посъветвайте ме какво да направя:
1)Да се правя, че този чат не се е случвал и да преглътна в името на това, че като изключим въпросния чат всичко друго е било перфектно винаги
2)Да говоря с нея по върпоса(но тук идва проблема, защото трябва да й кажа, че реално съм ровил в чатовете й-това ме спира да действам по точка "2"
3)Да прекратя отношенията си с нея, тъй като винаги съм бил на принципа излъжат/предадът ли ме веднъж, ще го направят и втори път.

Очаквам вашите съвети! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 15 дни
hash: ca2ede1825
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Прекрати отношенията си с нея и я освободи от психопатията си за да си намери нормално момче.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 4d8ceafbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Tи самият каза, че лъжата е била за нещо дребно. След като сам го признаваш, значи е било още по-дребно. Като цяло те разбирам за отношението ти към лъжата, аз съм същата. Но за дребни неща в началото на връзката бихте могли да постигнете консенсус. Не знам как стоят нещата с патологични лъжци, чела съм че има такива хора. Лъжат и те не знаят защо. За мен би било много дразнещо, а и звучи малко като психическо обременяване. Не бих се занимавала с някого да се чудя непрекъснато "това сега действително ли е или ме лъже"
За чата с колегата- въпреки, че те е разочаровало, ако се замислиш, ще се съгласиш и ти, че човек не може като с нож да си прекъсне всички отношения, защото се е загаджил. Особено, в началото, когато не знае какво ще стане. Според мен, основното е, че тя е отдадена на връзката ви и ти трябва да претеглиш дали си струва за това да я оставяш. Според мен-не. Обаче, трябва да се изложиш, че си ровил в чатовете, без да си имал причина.
Смятам и че си малко насилник с голям потенциал да тормозиш жени.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 25123d00fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Абе малко филмар си падаш... Но има нещо странно с това че го е блокирала... явно е имало нещо между тях за да се стигне до блок...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: e954c24e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Миналото си е минало. Помисли си - дали ислаш да зарежеш потенциално щастливото бъдеще, заради нещо, което е останало назад в миналото.
Подозирам, че нито ти нито въпросното момиче сте били девствени като сте се запознали.
Да - жените които имат възможнот (а и мъжете още повече) преди да се уверят, че връзката с нов човек ще потръгне добре, гледат да не прекъсват другите потенциални връзки. Това, че го е направила в един момент показва, че ти си избранника, а не другия.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: b7c1d01a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Глупав човек не може да бъде съветван. Ти виждаш, чуваш, отнасяш го и питаш какво да правиш. Жалка картинка.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: e769ab9a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   От 20 дена сте излизали и ти искаш вярност до гроб. То даже и месец е нямало. Българският мъж обожава да ревнува от въздуха. Обожава да си търси причини да натири някоя, после реве, че е сам.
Освободи я от себе си. Мразел лъжата. Всеки човек лъже всеки ден, включително и ти. Много си честен уж, много праведен, а си се ровил година назад в чатове и пресметял кога са писани. Честните хора не действат така зад гърба на другия.
Не искаш приятелка, а нещо, което да контролираш. Да ти се обяснява вечно, да ти трепери, да внимава да не разсърди своя господар. Да ти е робиня.
Има им нещо на тукашните мъже.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 6ffc6843f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Братле, аз съм същия и точно защото съм същия ще кажа опция 1. Не си разваляй нещата заради малки дребни работи. Повярвай ми правил съм го и после винаги съжалявам. Голяма част от отношенията мъж/жена са базирани на преглъщане, било то его, лъжа, обида и т. н. Просто имай едно на ум и това е, ако е нещо голямо като изневяра тогава опция 3. Други нещо много важно, недей води тонове безсмислени разговори, това само кара човекът срещу теб да се отдалечава.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 6065b11d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Разрови се още по'-назад. Ако съм на нейно място да съм те зарязала.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 2c8765348a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз съм автора: Ще помоля ограничени хора, без интелект и капацитет да се въздържат от глупавите си коментари, не сте полезни нито на себе си, нито на другите.
Уча медицина и мога да ти гарантирам, че си нямаш и на представа какво е психопат (до номер 1), аз определено не съм!
Някой ме нарече насилник-жена през живота си не съм удрял, няма и да ударя!

Тя е почти всяка вечер при мен, от месеци насам. Оставяла си е фб и инста отворени сигурно стотици пъти, НИКОГА ама НИКОГА ми е идвало на ум дори да й чета чатовете, защото аз й вярвах! След като ме излъга и я хванах в лъжа и си призна, че има проблеми с лъженето, тогава започна да ме гложди каква беше причината да ме скрие тогава, когато идваше в моя роден град. Е вече благодарение на тази "психопатия" която направих разбрах каква е била причината. Дамм не е хубава постъпката ми и го осъзнавам(нещо което психопатите ппц не осъзнават), но пък от друга страна сега знам истината. Да, истината в 90% от случаите боли, но предпочитам така, вместо да съм с розовите очила в розовия свят.

Към мен има доста голям женски интерес, тя съответно е доста ревнив човек, аз никога не съм си позволявал да й дам повод да ревнува от друга жена. Да, поддържам се, тренирам, ям здравословно, уча, развивам се-това автоматично привлича женски интерес към един мъж, но разни флиртаджийски чатове от моя страна-НИКОГА.

Някой беше писал да съм се върнел да ровя още по-назад? Не, мен не ме вълнува какво е правила преди да сме започнали връзката си, мен ме вълнува дали са ме правили на балък по време на връзката ни, разбираш ли или трябва да го напиша баш като за малоумен човек?

Тя многократно е заявявала, че много ме обича, но колкото и да ме обича, ако ме хване да правя нещо такова, това ще е краят. Редно е когато изискваш нещо такова от другия и ти да предлагаш същото.

За да изключа въпроса за парите, семействата и на двама ни са с г/д равни доходи, не е с мен заради парите.

Чета чета и си мисля, че да си верен мъж в днешно време и да изискваш същото от половинката си е престъпление, психопатия, тормоз, терор и както искат там да го наричат леличките, които или са сами, или са хванали някой симп да им ближе зад*ика и се чудят с кой да кръшнат понеже умират от скука, при положение, че тя е заявила, че за нея изневярата е дъното....

Очаквам съвети от хора с капацитет, от мислещи хора! Вие как бихте постъпили в тази ситуация? Ще говорите ли с нея? Ще прекратите ли отношения? Ще се опитате да го забравите?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 7bcee65ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Авторе, авторе...

Аз също мразя лъжата и не я приемам! Значи на твое място аз щях още след първия такъв случай да говоря сериозно с нея и да й обясня, че не приемам лъжа под никаква форма!
И, че ако иска да развиваме отношенията си трябва винаги да бъде откровена с мен и да ми казва винаги истината - иначе се разделяме!

И при втори такъв случай бих се разделил с нея!

За това, което пишеш - цитирам те:
"Само че за мен няма голяма и малка лъжа, или си лъжец или не си. "

Не си прав! Има различен тип лъжа:

Ще ти дам прост пример - едно е да излъжеш, когато примерно нещо не се чувстваш много добре и тя те пита добре ли си? - и ти да кажеш: добре съм!

Друго е да излъжеш при свидетелстване в съда и заради теб да осъдят невинен човек и да го вкарат в затвора!

И едното и другото са вид лъжа, но според теб равнопоставени ли са?

В твоя случай, според мен, вариант 1 е неприложим, защото ти сам пишеш следното: "но откакто това се случи, нещо 24/7 ме човърка отвътре. " - и това е било преди да прочетеш чатовете й, а сега - пълен абсурд е да го таиш в себе си - ще луднеш!

Реално ти остават варианти 2 и 3!

Ако направиш вариант 3 е много тъпо, защото това момиче изглежда свястно и явно те обича, и може това да е твоята бъдеща съпруга!
И, ако после не срещнеш друга подходяща жена - може цял живот да съжаляваш за това решение!

При вариант 2 - трябва и ти да си си признаеш недостойната постъпка, в това лошо няма - тъкмо ще се смириш малко и няма да мислиш, че само ти си правия! И след това - ще си поискате взаимно прошка един от друг - и ще си обещаете вече винаги да бъдете честни и открити, и дай Боже да го направите!
Сега, има риск тя да ти се разсърди, или ти после да продължиш да го мислиш - но човек не може да предвиди всичко в живота си!

В живота има и много трудни моменти и човек трябва да се бори, и да ги преодолява!

Аз лично на твое място бих се спрял на вариант 1, защото явно началото на флирта й с този колега е било преди началото на вашите отношения! И когато е започнала отношения с теб - тя е искала вече да го приключи!

Но понеже ти си много мнителен и параноичен - няма как практически да реализираш вариант 1!

Затова моят финален съвет е да се спреш на вариант номер 2!

(Дори да стане нещо и да не се разберете - нищо не си загубил защото така или иначе е щяло да се стигне до вариант 3, но поне ще знаеш, че си направил каквото зависи от теб, за да оправиш нещата и няма да се измъчваш за това! )

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 8067b4e065
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А ти никога ли не лъжеш??? Ако кажеш "Да", значи лъжеш/без да искаш/.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 7842408419
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Ох, тия дето нонстоп ревнуават са най-жалките - ниско самочувствие, задушават партньорите си, мислят си, че някой им е длъжен. Всеки човек е свободен и може да прави каквото си иска. Супер жалко е да четеш чатовете на гаджето си. Тя е свободна личност и не е твоя собственост!!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: ca2ede1825
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Уоу, номер 7, един от много адекватен коментар по темата! Поздравления и адмирации за това мнение, впечатли ме.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 16c7311fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторе, имаш сериозна нужда от лечение!

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: bda7486e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   На 24 и още не си научил основното, за да има една връзка бъдеше понякога се налагат компромиси. Не, казвам, че е ок, че те лъже, но след като става дума за невинни дреболии, най-добре си затвори очите и продължи напред. Мигар ти никога за нищо не си я лъгал? Я си помисл сериозно дали никога не си "доокрасявял" нещо в твоя полза. А и да се сърдиш за нещо, което е направила вчера, а то в началото на връзката ви. Били сте заедно от по-малко от месец.
А и ти сериозно ли предлагаш хората да се разделят/развеждат заради дребни неща? Че то нито една връзка няма ще да просъществува! По твоята логика мъжът ми трябваше да ме е зарязал преди години защото... леко смалих цената на новите си обувки, а аз трябваше да подам документите за развод, защото на връщане от супермаркета се е забавил с 10 минути и ме излъга, че е имало опашка (почти съм сигурна, че е разменил няколко думи със комшията от 1 етаж, преди да се прибере). На фона на важните неща това са толкова незначителни дреболии, че ако тръгнем да правим драми за това, наистина не сме един за друг. Обичаш ли? Ако да, няма никакво значение, че преди 1 година (или от колкото сте заедно) е говорила с някакво момче. Та тя най-вероятно дори не си спомня! Така, че моля те, спри да и ровиш в часовете, защото е адски грозно и реши искаш ли да си с нея или не. Ако не искаш, тоя чат ти е идеален повод за раздяла, въпреки че аз не бих паднала толкова ниско да го използвам. Дори и да реша да се разделим, няма да използвам някакъв си невинен чат от преди 1 година като причина. Не знам другите какво мислят, но за мен поведението ти е доста незряло.
Помисли, че може би никога няма да успееш да изградиш друга така връзка. И ще пратиш всичко по дяволите заради една откровена глупост? !

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 46a26e3dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Да не си помак? Подозирам как ще свърши всичко, дано по-скоро се разделите че ще отровил живота на момичето. Така се почва ровене, дебнене ама ние сме били във връзка ама не знам какво. Може и да си мислиш че сте били във връзка. После ще има ама ти защо излизаш нагласена, тоя защо те погледнал, обиди боеве. Събирайте се със себеподобни, в днешно време жената не може да живее в капсула, не може да живее без да контактува с мъже това само във вашите села го има, жената забулена и 2 метра след мъжа с наведена глава.

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: e769ab9a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   9, щом разбираш от медицината, значи ти е ясно, че твоето е вид диагноза. Изискваш вярност, все едно ти е куче- типичната диагноза на бг мъж. То ревност, то дребнавост, то нереалистични очаквания. Ти не лъжеш, тъй ли? Нито веднъж? Всеки лъже всеки ден. Примери много. Най- баналният- питат те как си и ти викаш Добре. Много малко хора ще се оплакват от здраве, работа. Ако си казвал тая лъжа, значи и ти не си честен.
Тренирал бил. Тоест блъскаш в някой фитнес. А тренираш ли мозъка си, освен с учебници? Театър, кино, книга, изложба?

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: e769ab9a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Още една за крими хрониката.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 780c616c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много ревност има в теб, което може да е сигнал за ниска самооценка или чувство за притежание или още 100 неща. Тя е блокирала младежа. Ако искаш да си развалиш отношенията с нея, още се цупи. Ако си голям човек, поговори с нея открито и кажи че това реже наранило, ама как да и го кажеш, като си в нарушение, защото си чел от Фейсбука и

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 167798e150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Братле, правиш от мухата слон. Преувеличаваш. Това искат да кажат другите като ти казват, че си психопат.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 167798e150
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Братле, много преувеличаваш, затова и ти казват, че си психар (а не защото имаш психически заболявания).
Правиш от мухата слон - защо не кажеш за какво те е излъгала?
А тва с онзи, с който е писала - били сте заедно 20 дена т. е. в началото. През тва време често мацките си преценяват опциите, но най-важното е, че е останала с тебе.
Нали след това не е имало никакви такива истории, така че няма от какво да се притесняваш.
А сега пии една студена вода и си удари два шамара да излезеш от филма.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: ca0aadc43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Е сега и ти си я излъгал вече - всяка скрита информация, също попада в категорията лъжа, а ти в момента укриваш че си й ровил в телефона...

Това с чата в съвсем началото на връзката ви, звучи много глуповато. Не мисля че можеш да държиш отчет за период, в който тепърва сте преценявали дали ще сте във връзка или не.

Също така, мисля че имаш много идеалистични представи какви да са хората, едва ли ще срещнеш такава жена в реалния живот.

Затова, по-важното във вашия случай е - съвпадат ли вашите виждания за живота и бъдещето ви? Искате ли да създадете семейство заедно? Имате ли сходна ценностна система? Търпите ли навиците на другия, защото абсолютно всеки човек може да дразни другия с битовизми. Можеш ли да си представиш да остарееш с тази жена? А тя може ли?
Ако смятате да се съмнявате един в друг и да се следите като откачалки, няма да я бъде. Наистина ли ви пука един за друг? Искате ли да поемете отговорност един към друг? Все въпроси, на които трябва да си дадете отговор. И във вече създалата се ситуация (която между впрочем мисля че по много глуповат начин си я създал ти, ровейки в някакви стари чатове, едва ли не сам саботираш връзката си ), мисля че ще е редно да й кажеш какво си видял. Тя може много да се ядоса, но иначе залагате на връзка, основана на лъжи и прикрития, което в един момент ще
избухне. Явно ще трябва да се уточните.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 95c68e1eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От Автора: Благодаря на номер 11, след като прочетох коментара ти погледнах нещата от малко по-различен ъгъл. Това е един от малкото адекватни коментари в темата, аз са останалите.... този феминизъм тотално ви е промил мозъка бе хора!

Първо, абсолютно никога не съм я контролирал/капсулирал и какво ли още не. Никога не е била спирана да си ходи където си иска, никога не съм искал отчети за нещо. Аз НЕ ревнувам, аз просто искам да не бъда правен на глупак. Казах още в началото на връзката, ако стане нещо и сметнеш напред във времето, че друг е по-подходящ -няма да те спирам, ти не си длъжна да си с мен до гроб.

За да стане по-ясно каква е въпросната дребна лъжа, явно трябва да обясня, защото масата хора си мислите, че е от типа на:
-Добре ли си?
-Даа, добре съм(а всъщност не е).... НИЩО ПОДОБНО, ясно ми е, че такива "лъжи" се изричат от всеки от нас поне по 10-20 пъти дневно.

Имаме преподавател в университета, женен с 2 деца, но си пада мръсник-пише на почти всички колежки от университета. Жена му на тоя също преподава, само че тя е на по-малките курсове(на приятелката ми).
Една вечер докато си лежахме и гледахме разни неща, излезе известия, че този ни е харесал обща снимка. Аз се изненадах, като просто й казах: ооо не знаех, че и него имаш(той ппц ходи праща покани на студентките). Тя ми отговори, че й е пратил поканата и не й било удобно да не го приеме.
2 дена по-късно тоя ме вижда в унито и ме спира да ме пита, дали това била приятелката ми, защото му пратила покана и се чудил дали да я приема.
Държа да кажа, че от въпросният човек грам не съм изпитал ревност, той си го знае целия университет и всички гледат на него с насмешка, заради детинското му поведение при положение, че има 2 деца и жена.
Съответно вечерта я питах, призна че ме е излъгала. Тогава си каза, че реално има проблем и послъгва от време на време, но никога не била изневерявала и т. н, което аз го вярвам, защото тя постоянно иска да е с мен, иска да ме изненадва, да прави подаръци... абе въобще това не е поведение на жена, която има интерес към друг мъж.
Казах й че съм разочарован за това, че ме е излъгала. Да ми беше казала "да, пратих му покана", нямаше да има никакви проблеми от моя страна.
Единственият път в който съм имал съмнения, че ме лъже и ме крие, за да не разбере друго момче за мен, беше онзи момент в началото на връзката ни. Но това остана назад във времето, всичко си беше перфектно, тотално го бях забравил. Само че.... когато ме излъга за тая покана, както и като си призна, че реално има проблем с лъжите забравен фб на лаптопа ми... ами извинявам се много, но всичко сочеше към "отвори шибания чат и виж дали са те

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 95c68e1eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От Автора:(продължение, понеже нещо не се е заредил целият коментар).
правили на глупак още в самото начало на връзката" иии съм сигурен, че поставени в тази ситуация, 99% от вас светци такива, щяхте да направите същото!

Да отговоря на коментар номер 19: Да, тренирам във фитнес и се старая да поддържам добра спортна форма, това някакъв минус ли е?
За мозъка не бери грижи.... колкото литература съм изчел до момента, ти няма да прочетеш и половината на това, дори 2 живота да живееш.

Номер 11, благодаря ти за коментара отново. Като цяло с нея сме минали през много за тази уж скромна една година. Гледала ме е като бебе, когато съм бил болен, аз съм палил колата в 2 сутринта и съм карал от Варна до Пловдив, когато нещо с нея не е било ок здравословно... реших, че ще говоря с нея по въпроса. Решение ще намерим и ще си продължи връзката, сигурен съм в това.
Сега единствената дилема е, дали да говоря с нея преди празниците или след.
Просто декември е много празничен месец за нас, аз имам РД след няколко ден, тя също има личен празник след няколко дена, отделно Коледа, НГ... доста празници и не знам, дали сега е най-подходящото време да й го кажа, защото малко ще й дойде като гръм от ясно небе.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: e769ab9a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, щом ти на 24 си чел повече от мене на 30 и нещо.... Вярвай си. Дечко си. Мисленето ти е детско.
И ти си от параноичните ревнивци, които само следят и дебнат като булдози. Знаем как свършват нещата- в крими хрониката. На кого пратила покана, пък с кого си писала преди 10 месеца. Ти все едно не го правиш и си спрял изцяло да общуваш с жени.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: e985b839ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От човекът с коментар 10

Авторе, не си прав да се сърдиш на коментиращите! Хората тук сме ти написали просто това, което мислим. Да, някои са били малко по-груби, но не се вживявай в това.

Гледай да извлечеш положителното от коментарите!

Аз примерно съм написал съвсем добронамерено своя коментар(въпреки че малко съм те критикувал, че си мнителен и параноичен - но това си е факт от написаното от теб! )!

Сега, след последният ти коментар, ще допълня някои неща:

Добре е, че си се спрял на вариант 2(както и аз те посъветвах), защото това е единствения подходящ за теб вариант!
Надявам се, че всичко ще мине нормално! Но каквото и да се случи - ще знаеш, че си постъпил правилно и честно!

Кога точно ще й кажеш не е от толкова голямо значение, дали ще е преди Рождество Христово или после, все тая. Гледай просто да е, когато сте спокойни и отпочинали.

И да, сега като казваш какво точно те е излъгала - тук си прав! Това не е дребна лъжа! Аз също бих се ядосал доста в подобна ситуация!

Хайде със здраве и успех!

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 167798e150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От 20:

И аз съм имал такива филми с приятелката си, беше тегав период. Тва бяха общо взето мои несигурности и преувеличавах страшно много. Идея си нямаш на какво е способна фантазията на човек. Колкото и да е трудно трябва да мислиш трезво и да не се оставяш на емоционални състояния, а да и кажеш от какво се притесняваш. Без драми, просто кажи какво те мъчи т. е. сподели и. Така ще разрешите филма и ще станете по-близки. Така стана при нас.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 056cd18ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторе, според мен говори с нея преди празниците. Не отлагай, ще ви е дупер точно, защото съе изгладили нещата. Ясно е, че много те обича и ти нея, ще намерите решение заедно.

Заявявам го от позицията на щастлива семейна жена. Със съпруга ми винаги обсъждаме всичко, говорим. В началото имахме един труден период, аз и той не се доверяваме лесно на хората, а в частност бях много наранена от предишната ми връзка и ми беше страшни трудно да се отпусна. И така се отпуснах и започнах да говоря активно за всичко, което ме смущава или искам да изясня. Разбира се, че с много дипломатичен подход.
И ето ни сега, чакаме бебче.

Нещата се случват, когато има диалог в една връзка, в едни зрели отношения. И друг път бих те посъветвала още на момента да кажеш какво си разбрал или забелязал. Недей да премълчаваш какво знаеш, да го държиш в себе си. Така се товариш и сякаш малко самонаказваш.

Сигурна съм, че ще е наред всичко. Обич има, а това е най-важното.

31г.

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 056cd18ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   (Горния коментар е моя- 31г)И понеже забравих да допълня, авторе, мен тази лъжа (защотл си е лъжа) много ще ме ядоса. Мразя най-малкото укриване. Когато си с някого, си само с него. Сори, не споделям мнението на мнозинството.

Успех, авторе и весели празници и весело да си изкарате на НГ!
Ж 31 г.

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 9fcc709c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Глупчо. Опцията ти е:
1)Да се правя, че този чат не се е случвал и да преглътна в името на това, че като изключим въпросния чат всичко друго е било перфектно винаги.
Като сте ергени/нки е нормално да се опитвате на няколко места. Момичето е направо най-нормалната постъпка. Блокирала го е. Явно държи на теб. Порастни и се дръж като мъж. Нещата които ти правят впечатления са много детски. И да понякога жените послъгват за дребни работи. Не е голям праз.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 4d8ceafbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Малко си промених мнението след като уточни как е пращала покана на всеизвестния женкар. Аз съм възрастна и ми е малко трудно да ги преценявам тия покани, но смятам че тая жена е някаква глупачка. Имахме един асистент в уни-то, който на едни упражнения се лепна за нас в кафето и започна да обяснява как изнудва студентките за секс. Изобщо не му пукаше. Изтръпнах от ужас да не се лепне за мен. Гледах да не правя резки движения около него, които той да изтълкува като съгласие. А твойта глупачка сама се бута. Явно е доста тъпа, но гледа да се пласира на всякъде.

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 52384fa55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   E що търсиш сега под вола теле?
Всичко ти е наред, момичето ти е вярно, ама не - да търси и да рови. Ти вече всичко си развалил, няма да е същото с нея, независимо какво решиш. По добре не губи повече нито нейното, нито своето време - прекъсвай връзката и си търсете нови половинки.

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 95a634a246
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Проверката е висша форма на доверие. Ако мъж и жена са във връзка и единия има против другия да му проверява чатове и телефон значи има какво да крие. Без доверие не може да има любов. Авторе, един мъж ще седне и ще си поговори с та жена открито очи в очи и после ще вземе решение. Какво решение да вземеш не мога да ти кажа, нито е редно да слушаш друг. Живота си е твой, отговорностите също. Не слушай хората. Мисли за себе си. Никой не иска да си по-добре от него.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 88456f7e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Мисля, че преувеличаваш. Чата е бил, когато още сте в началото на връзката. Възможно е да е имала и други ухажори преди теб. Щом мислиш, че ще си по-спокойно като говориш с нея за това, говори. Така и тя ще направи своите изводи за теб

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 88456f7e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Не мислиш ли, че момичето послъгва защото е разбрало, че си ревнив и го прави с цел да избегне спор или скандал. Явно не те е опознала достатъчно, щом казваш, че ако ти беше казала, "Да, аз изпратих поканата", нямаше да има проблем. Ако наистина е така, както казваш.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 88456f7e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   И още нещо, такива, дето не са толерантни към нещо дребно, после се нахендрят на най-големите лъжкини, щото те знаят как наистина да лъжат

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: d1794c7177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Тази връзка е приключила. Ти вече ѝ нямаш доверие. Тя пък си е оставила вратичка, с това, че понякога и се случва да лъже и ще има оправдание за бъдещите лъжи, а такива ще има със сигурност. А това да изпраща покани на други мъже и после да отрича - не е дребна лъжа. Излъгала те е защото е била гузна, защото знае, че не е редно, но го е направила. А за колко ли други неща те е лъгала?
Ако повдигнеш въпроса за чатовете отпреди време - също ще те излъже ;)

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 88456f7e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Номер 37, не вярвам да има човек, който да казва винаги и само истината.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: c1dc8b9b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   От автора:”А за колко ли други неща те е лъгала” …37, това беше причината да погледна чатовете, но тук ме изкараха луд, насилник, помак и какво ли още не.
Може би и аз имам вина, че не уточних каква точно беше лъжата от нейна страна.

Изговорихме нещата, като цяло мина по-добре от очакваното.
Беше готова и въпросният преподавател да изтрие. Казах й “няма да правим детински номера, пратила си му покана, няма да го триеш сега да се излагаме”. Наистина за него не ми пука, да си седи там във фейса, все ми е тая.
Влезе ми в положение за това, че съм й гледал чатовете. Каза, че съжелява страшно много че ме е излъгала за тая покана, и че на мое място, тя щяла да направи същото като мен.
А относно чата с онзи пич, никога нищо не се било случвало между тях, били излизали на една среща преди още да сме се познавали с нея. След като сме тръгнали той продължил да й пише и тя го блокирала.
Сега дали е така или не…няма как да знам на 100%, въпреки че тя искаше ако трябва и с нейни колежки да ме срещне и с него самия и те да потъврдят, че освен една среща друго не е имало.
Ест няма да ходя да се унижавам пред хората да питам, така че избирам да й вярвам.

Казах й, че доверието ми се е пропукало и въпреки че си изховорихме нещата, няма как да имам същото доверие като преди, но също така съм готов да се доверя на 100% отново, просто вярата ми трябва да се спечели наново, а това не става за седмица или месец. За нея това не било проблем, каза че ще направи всичко за да спечели доверието ми отново.
Happy end I guess?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: e769ab9a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   39, мда, параноичен ревнивец си. Всеки втори тук е такъв. Искаш обяснение за всичко, все едно ти е дете, жена или куче. Ти отчиташ ли се така?

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 88456f7e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Добре разсъждаваш сега. Наистина доверието се гради с години и за един миг може да се загуби. Явно приятелката ти държи много да е с теб, щом иска да ти докаже всячески предаността си, оцени го. Дай си време да върнеш доверието си към нея, ако тя наистина иска да е с теб ще го върне. Според мен момичето е свястно, в днешно време рядко се намират такива, не разваляй връзката си нещо дразнещо за теб, но за мен с дългогодишна връзка, дребно. Ще има още много случай за проверка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 часа
hash: 7bcee65ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   От човекът с коментари 10/26

Супер, авторе!

Зарадвах се като прочетох какво се е случило! )))

Ето какво ти бях написал в коментар 10:

"това момиче изглежда свястно и явно те обича, и може това да е твоята бъдеща съпруга!
И, ако после не срещнеш друга подходяща жена - може цял живот да съжаляваш за това решение! "

Радвам се и затова, че се оказах прав за нея и действително начинът, по-който е реагирала е чудесен! И показва, че наистина е свястна жена!

Бъди много внимателен с нея и не си вкарвай филми в главата!

Хайде със здраве и дано да имаме в близко бъдеще още едно добро семесйтво!

И да я отпиете и по една глътка за мое здраве на сватбата ви! )))

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: d1794c7177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Добре те е успала. Ама я си представи, че не беше разбрал, тогава тя какви ли щеше да ги върши зад гърба ти? Внимавай повече занапред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker