Той спи със студентките си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той спи със студентките си
преди: 5 месеца, 3 дни, прочетена 2545 пъти
Здравейте!

Студентка съм по медицина. Имам един преподавател, разбирайте млад лекар, който ме следи в социалните мрежи. Впоследствие започна да ми пише, правеше ми комплименти и намеци, накрая настоятелно ме канеше да отида при него в болницата, докато е нощна смяна и е сам. Разбира се, аз отказах, но той продължава да ми се натрапва.

В целия випуск се говори, че постоянно пише на свои студентки и че сред тях има и немалко, с които си е лягал. Ходел и по квартирите им. На всичкото отгоре въпросният е женен. Има и малко дете на 2 годинки.

Четно казано, аз не мисля, че хора като него трябва да преподават. Неетично, непрофесионално и неморално е това, което прави зад гърба на жена си и колегите си.

Много искам съпругата му и директорът на болницата да разберат за всичките му мизерии, за да си получи заслуженото и евентуално да го махнат от позицията, на която е. Въпросът е, че не знам как да докажа публично вината му. Имах неблагоразумието да изтрия чатовете ни, въпреки че направих няколко скрийшота. Какво бихте ме посъветвали вие?

На мен ми хрумват много крайни варианти, като например да платя на хакер, който да разбие профила му в инстаграм и да направи извадки от чатовете му, след което аз да ги изпратя анонимно на жена му и директора на болницата. Другата ми идея беше да се обърна към частен детектив, който да ангажирам за два-три дни. Той ще документира въпросният къде е ходил и евентуално при кого. Всичко това обаче са крайности, до които не ми се ще да прибягвам. Пък и ще ми костват немалко финанси. Много държа обаче този човек да бъде публично разкрит и да си понесе последствията. Честно казано, не желая самоличността ми да се разкрива, защото мога да си навлека гнева му. Пък и ако той реши, с властта, която има на този етап, може да направи следването ми кошмарно.

Моля, дайте ми съвет. Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 31dd33a0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей, аз също съм студент по медицина. Разбирам терзанията ти, но не смяташ ли, че и тези момичета, включително и ти, до известна степен имате вина, това негово поведение да се задълбочава? Съмнява ме, че той е влязал с взлом в квартирите на тези момичета, за да се възползва от тях. Явно човекът излъчва чар, има подход и знае как да привлича женското внимание и тази стратегия очевидно му носи успех.
Никой не ви задължава да му отговаряте, да задълбавате в разговора и да откликвате на подобни предложения. А и това не е нещо незаконно, че ви пише комплименти, все пак не ви е изнасилил, и да го махнат от работа затова не мисля, особено, ако си я върши с желание и без провинения. Кофти е за съпругата му в случая, че я манипулира, лъже, за да задоволява нагона си, явно не я уважава достатъчно и използва всяка възможност, за да привлече нова млада колежка и да флиртува с нея. При евентуално научаване от нейна страна, ще последват раздели, развод, а това пък би се отразило зле и на малкото им детенце, което тепърва започва да осъзнава заобикалящия го свят. Не го познавам като характер и маниери, за да твърдя какъв родител е, но явно не се чувства удовлетворен от връзката си с жена си, щом забягва по чуждо.
Ти отговаряй за себе си, а която иска да спи с него, ти нищо не можеш да направиш в случая, все пак те като са наясно, че е женен ( или може би не са), за какво го допускат толкова близко до себе си, а се увличат в авантюра. Монетата има две страни, не забравяй това. Успех в следването ти желая!

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: f3f29bf031
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Няма да оправиш света. Тези момичета сами са избрали да си легнат с него. Жената прави избора винаги. Така че мъжът не е виновен - той само се възползва от възможността. Защо тези момичета са ИЗБРАЛИ да бъдат с него, а не с връстниците си? М? Защото в него са видяли нещо, което при връстниците им го няма.

Животът е текъв, какъвто е. Често нещата са такива, каквито трябва да бъдат и винаги ще бъде така. Не е твоето място да се месиш в естествения ход на живота.

НИКОГА не вини мъж в такава позиция. Той се везползва от отдалите му се възможнжсти. Желан е.
И да, той може да те съсипе. Има власт. Същата тази власт привлича студентките. Властта е мощен афродизиак за жената.
Също - мислиш че директора не знае за тези неща ли? Боже, колко си наивна. Тези хора се познават и пият кафето си заедно, от една мая са правени. Запомни едно - хората с власт са навързани като броеница и е трудно да ги разклатиш, защото се подкрепят. Ако тръгнеш срещу преподавателя тръгваш срещу войник от феодалното кралство на директора, демек срущу краля. Ще те разкатаят. Няма да завършиш никога, а и имайки предвид че директорите се познават с тъмните кръгове от обществото (силните хора са от една мая, две страни на една и съща монета и се подкрепят - ето защо държавата и мафията са ръка за ръка и са срастнали), не са изключени и посегателства върху теб и семейството си.

Срещу силните на деня НЕ СЕ ВЪРВИ НИКОГА. Всички ние сме им слуги. Срещу тях не се върви, а гледаш да станеш от тях, ако имаш нужните качества и връзки.

Тръгнала да съди същества живеещи в друго измерение. Мравка не може да съди орел. Стани ти директор на болница, и тогава имаш право на мнение, малката.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: cc355379a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нямаш никакво право да се бъркаш в личния му живот. Нали не те изнудва? Нали не ти е казал "Ако не спиш с мене, няма да минеш изпита! "? Докато това не се случи си трай. Това с кого спи и коя сваля не е твоя работа.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 46c6524f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Чакам адаптация в "Съдби на Кръстопът"

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 245bdf9138
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Виж сега, ти си още млада и много хвърчиш в облаците!

Първо и най-важно - нямаш никакви сигурни доказателсва срешу него!
Това какво се говорело за него - е несеризно дори да се коментира!
Твоите чатове също не са доказателство, дори и да има някакъв флирт в тях!

Случило ли се е нещо? - НЕ! Следователно няма за какво да предприемаш нещо срещу човека!

Добре, че не си съдия, че с такива разсъждения - ще вкараш някой невинен човек в затвора!

Това пък да се свързваш с жена му - е пълно безумие! Не знаеш нито какви са им отношенията, има ли действително изневери, освен по слухове? И не е твоя работа - да се месиш в семейството му!
Ако действително има проблем - жена му ще разбере - не се тревожи! Изневярата се усеща, а и навярно ще се появят "доброжелатели" да й кажат. Така, че не се меси!

Въобще не е твоя работа да му даваш оценки и да се мъчиш да го изобличаваш, защото не си на 100 процента сигурна!

А и важното е човекът да е добър лекар и специалист! Личният му живот - не е твой проблем и не е твоя работа!

Затова моят съвет е да си гледаш ученето и да не се занимаваш с такива неща!

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: dfae8934b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Стой си на гъза и не се занимавай да съдиш хората. Достатъчно е, че не му обръщаш внимание. Коя си ти, че да даваш присъди? Не казвам, че е прав, но и твойта реакция да кроиш отмъщение също е неправилна. Всеки сам си носи последствията от изборите.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 3ee7a3ea75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Съветът ми е да внимаш да не си навредиш, защото знаеш, че има мъже които биха ти отмъщавали от мъжка солидарност. А и той не е единственият.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: b59f017315
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Отиди на среща през нощта в болницата и ти самата го запиши с предварително скрита от теб работеща камера. Даже сложи още една камера за да си сигурна че го записваш от две перспективи.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: d7297a0470
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ау ужас в 21 век мъж изневерява преподавател. А тя моралистката ще разобличава и ще е най-праведната. Ти явно нямаш свой живот. Не си ври носа, където не ти работата. Директорът на болницата да не мислиш, че е светец. Никой не те насилава, отказваш, махаш от социални мрежи. Звучиш, като дете с разсъждения на баба ми.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 74f7d53b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   По много тъп начин започваш живота си!
Значи - не на тебе да ти е добре, а на Вуте да му е зле!
В края на краищата - принудил ли те е нещо да правиш?
Или просто завиждаш на него и на по-отворените ти колежки?

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 5fa1bc218d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Почакай пак да ти пише и запиши чатовете. Завърши си и почни работа някъде. И чак тогава разкрий нещата.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 21e8bba0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Ми спи и ти със твоите!
Кой ти пречи?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 7119aa5ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се занимавай. Жена му със сигурност го знае какъв е, а на директора не ми пука за такива неща със сигурност. Това е реалността в България. Не го знаеш на кой е човек в болницата, за да е на тази позиция. В крайна сметка и да е спал със студентки не е забранено и те едва ли са били принудени. Просто го блокирай или бе му връщай на съобщенията.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 3bc8bcac12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Всички преподаватели са такива. Някои са станали преподаватели основно заради това - лесен достъп до млади и ебливи студентки.
Моя съвет е да не се занимаваш с него - живей си живота и го остави да прави каквото си иска. Рано или късно ще се издъни сам.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: ed306b898f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Поздравявам те, че имаш такова чувство за справедливост. Съветът ми обаче е да не се занимаваш, защото има голям шанс да си навредиш. Остави нещата така и бъди сигурна, че това рано или късно ще се разчуе.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 609ffbaa64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторке, има начин:
- покани го в квартирата
- монтирай няколко скрити камери
- направете як секс
- качи клиповете в интернет
- прати линковете за клиповете на който трябва
Действай

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: dbc5dd7b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Едва ли е единствения, много лекари се имат за божества някакви. Една лекарка, беше накарала санитарката да чисти цял ден тоалетните и да не излиза от тях и после се хвалела как я мачкала.
Не се занимавай, на твойте години и аз мислих, че са единици изневеряващите.
Не му отговаряй, ако ти пише и ще намери някоя друга, ти си учи нещата и успех в професията.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 2ac8c63031
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   До Авторката:

Гледай какъв морален народ сме и си вади изводите. :) За голямо щастие, скоро ще ни претопят циганите.

А нашите убавци ти дават предимно следните съвети:

"Не се занимавай! "

"Коя си ти да търсиш справедливост! "

"Ще си навредиш! "

"Не съди хората! "

"Нямаш право! "

"Няма да оправиш света! "

Ей това са безхарактерни и неморални хора, дето като живота ги постави в трудна позиция ще се предадат, и ако им се случи несправедливост - ще си се свият страхливо "очаквайки справедливостта".

По въпроса ти - просто пиши на преподавателя, изчакай да почне да те сваля пак, направи снимки на диалога и ги прати на жена му.

Ако жена му си е свикнала да си има за мъж курвар - неин си проблем. Можеш да ги пратиш и на студентския съвет и други преподаватели.

Един такъв преподавател от СУ го махнаха. Ей заради такива преподаватели образованието в БГето е под нулата.

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 1abe31ad02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   При този манталитет всички ще скочат върху авторката, ако започнеш да правиш нещо. Защо ли иначе корупцията е навсякъде, ако самите наблюдаващи хора не искаха? Когато един човек скочи срещу нещо нередно, той някак си не събира достатъчно подкрепа от обществото. Вместо това, когато някой започне да обещава пари и всякакви украсени фантазии на хората - те скачат в негова подкрепа.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 245bdf9138
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   до 20

Не си прав, защото авторката няма сигурни доказателства, а само слухове и някакъв чат - в който човекът може просто да се е бъзикал с нея!

А реагира така сякаш е срещнала някой убиец!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 20 часа
hash: f9c9266088
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   До онези, котио съветват да снима тайно, и да праща кореспонденция - явно това me too много ви е влязло под кожата!
“дребни“ детайли :
- съгласно закона снимането без съгласиe е престъпление, ако е направено без съответното съдебно решение или не е на публично място.
- разкриването на кореспонденция публично също, особено ако е злепоставяща, а това е така - той не е принудил авторката да си легне с нея, тоест - няма закононарушение. Това, че се чувстваш неприятно не е правно основание - все още, за щастие....
- това - кой с кого си ляга по никакакъв начин не се отразява на професионалните му качества - на него му се плаща да лекува и преподава, какво ще прави в личното си време не засяга работодателите му.
- “детайли“ по етиката - неприлични предложения ще има винаги, сериозните хора ги отбиват и продължават живота си, не тръгват на псевдоморалистки кръстоносен поход. Препоръчвам на авторката да употреби тази енергия в усилие да стане отличен лекар, и когато стане такава - да не краде от здравната каса, да не злоупотребява с това, че пациентите са в нужда, да няма успоредни държавен и частен кабинет и куп други неща, с които нашите лекари са известни, но някакси никой от тях не се е втурнал да съобщава на властите, а те са много по -важни от това кой от кого си е поискал секс...

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 18 часа
hash: b76d1bbdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   От това че той има жена и сваля студентки, твоето образование страда ли? Липсва ли ти нещо? Пречи ли ти с нещо? Какво ще спечелиш, ако го махнат и жена му разбере и разбиеш семейството му? Още едно дете без баща? Някой ще дойде да те потупа по рамото за благодарност? Ако беше единствената, която сваля, пак ли щеше да го съдиш така?
А ако студентките го сваляха, тогава какво? Щеше да е романтично ли? Щеше ли да бъдеш такава моралистка, ако ти беше хлътнала по него (щото има не малко такива случаи)? Или когато жена го прави, всичко е наред?
Задаваш ли си въпроса какво ще постигнеш или просто смяташ, че имаш възможност да навредиш и се чудиш как да я използваш?

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 часа
hash: 1e4bf7eb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   От 20 до 22:

Еми добре - нека прати тоя чат на жена му, пък да видим дали ще е толкова "забавен" и с други. :)

А и я посъветвах, да проведе още 1 чат с него за да види дали ще има още "хумор" от негова страна.

Какви сигурни доказателства искаш? :D

Порно клип със студентка?

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 часа
hash: 1e4bf7eb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   От 20 до 23:

Аха - аре докажи, че не са и хакнали профила и не са снимали кореспонденцията без знанието на Авторката и не са пратили кореспонденцията на жената на преподавателя, без съгласието на Авторката! :D

Айде не ми се правете на "адвокати"! :)

Целата държава е пълна с престъпници и ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН се познава с престъпник.

Голем праз, че ще го снима и ще изпрати кореспонденцията на жена му.

До 24:

Щяла да му "разбие семейството"! :D

Ей, на такива "тарикатчета" семействата им трябва да бъдат "разбити"! Те сами ще си го разбият така или иначе... тея неща се разбират винаги.

От къде знаеш, че няма да му "оправи семейството" като жена му разбере и вземе да му тегли една майна и си намери некой по-добър мъж? :)

Ей от толкоз много хитрост, тарикатлък и "съчувствие от страна на народа" към всякви тарикати и подлеци - до 20 години няма да ни има като народ.

Появи се някой в туй мръсно племе дето иска "малко ред" и веднага туземците скочат:

"Ама кой си ти бе? Ама от къдя на къдя, бе? "

Селяните си харесват селяндурщината и не щат да живеят като "бели хора". Утре техните жени ще ги ебат и ще им слагат рога, ама сега дават акълитет на авторката.

Браво българи!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: e458687fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   От Авторката:

Не става въпрос само за слухове. Във випуска се знаят по именно някои от момичетата, с които е спал (явно са имали неблагоразумието да се похвалят). Виждала съм и с очите си кореспонденция между него и други мои колежки, към които е отправял предложения, каквито отправи и към мен. Отказали са му, но са не по-малко отвратени. Дори една от тях ми сподели, че й е минало през ума да се оплаче на завеждащия отделението, но се е отказала, за да не си навреди. Та, далеч не съм единствената, която оглежда перверзно на упражнения и притеснява в чата.

За тези, които твърдят, че не било моя работа с коя се сваля и на коя пише, само ще кажа, че е против правилника на университета да има връзка различна от професионална между студент и преподавател. Преди няколко години така махнаха негов колега, който е бил хванат да се натиска със своя студентка на работното място.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: e458687fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Аз не мога да повярвам колко много хора смятат, че да спиш със студентките си и да им се натрапваш в чата, е в "в реда на нещата". Видиш ли, не е наша работа и не трябва да се месим. Какво значение има дали е добър като лекар, щом отношението му към негови бъдещи колеги е такова? Откъде знаете, че не притеснява и други, работещи в болницата?

В случая неговото минава за сексуален тормоз и злоупотреба с власт! Разбира се, че трябва да се алармира ръководството, но само при наличие на солидни доказателства.

Авторке, аз ти предлагам следното. Щом негов колега е бил уволнен, след като са го хванали със студентка на работното място, приложи същия подход. Мисли хитро. Има ли той колега от отделението, с който не се разбират? Между лекарите има голяма конкуренция. Свържи се с този човек, срещнете се, разкажи му всичко и го помоли за съдействие. Отиди някоя вечер в отделението, когато въпросният е нощна смяна и се обади предварително на колегата му, за да дойде и уж случайно да ви хване на място. Преподавателят ти с ебливия нрав ще бъде разкрит и ще изхвърчи от болницата.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: f9c9266088
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ами авторке - ето ти го проблема всъщност: На теб хем ти се иска да се оплачеш, хем не ти стиска. Ако се чувстваш по някъкъв начин с нарушени права - оплачи се. Ама ти не щеш - страх те е... А си готова на закононарушения, за да го “накажеш“ - тоест - да си като него. Човек или е достатъчно принципен да си изяви позицията, или си затваря устата. Другото е просто пасивна агресия...
до 27 - Явно си наясно с правото толкова, колкото и с граматиката :) Давай все така :):)

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 3c5de9bd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Те тия момичета нали се сещаш, че така си изкарват оценките. Много ще ги натъжиш ако го издадеш, да знаеш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: e458687fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Българите много обичат поговорката "Наведена главица сабя не я сече" и се припознават в нея. Затова масовото мнение е "Не се меси, не е твоя работа с коя спи". Не е наша работа, че съседът бие жена си. Не е наша работа, че дете спи в кокошарник. Не е наша работа, че шефът краде пари. Като цяло, българинът смята, че нищо не го засяга пряко и е най-добре да се свие в ъгъла, да наблюдава и да чака "всеки да си получи заслуженото", но ако може друг да раздаде справедливост вместо него. Чета коментарите и ми мирише (не, направо вони) на малодушие.

Авторке, моят съвет е да се обедините няколко момичета, на които е писал и е правил предложения, и да сигнализирате на ръковоството. Може да покажете и чатове в подкрепа на думите си. Не ходи сама обаче. Няма да е достатъчно убедително!

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 120324c28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   28, авторке, не се пъни. Разбирам моралната ти погнуса, но такива неща има откакто свят светува. И на работното място, и в училище, и в университета. Просто ги има и винаги ще ги има. Не са нормални, редни, но това е. Винаги ще има перверзни чичаци/лелки, злоупотребяващи с власт. Винаги ще има и желаещи да им вържат. Винаги. Ужасен е светът, в който това се възприема за нормално.
Всичко се връща, споко.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: e458687fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Към тези, които смятат, че не било важно дали се опитва да преспи със студентките си или не, и че не е работа на авторката да раздава правос дие. Ако утре вашите дъщери попаднат в такава ситуация? Ако не се чувстват добре в университета заради някой нагъл и еблив преподавател, който им прави намеци, пише им и ги оглежда на упражнения сякаш са кон за продан, пак ли ще останете безразлични? Особено пък ако случаят не е изолиран, смятате ли, че това трябва да продължава и за напред? Гнусен начин на мислене.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 4c517a3269
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Авторката или е шизофреничка, или се опитва да убеди другите, като се представя за други хора.
Хаштагчетата не лъжат когато става въпрос за мнения!
30, 33 и 35 коментар са писани от авторката с коментар 28. ;)

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: e458687fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   От Авторката:

Към 31.
Защо реши, че не ми стиска да се оплача? Не ми липсва смелост. Особено когато съм сигурна в правотата си. Няма да изопачавам истината. Ще я представя такава, каквато е. Крайната присъда нека я даде ръководството.

Просто искам, преди да предприема нещо, да се подсигуря с достатъчно убедителни доказателства, чрез които биха ми обърнали нужното внимаие. Пък и сайтове като този предполагат да споделиш и да почерпиш от чуждия опит, в случай че някой е изпадал в подобна ситуация. Най-вероятно ще се допитам до адвокат и тогава ще действам.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: e458687fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   От Авторката. Към 32.

Той не е изпитващ. Сравнително нов е в катедрата и, между впрочем, далеч не е обичан от колегите си. На никого не му зависи пряко оценката от него, но навярно девойките, които се съгласяват да преспят с него, наивно смятат, че може да им е полезен и да им ходатайства в дадена ситуация.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: a2b767ffab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Пълни глупости говорите. Никой не може да те съди, за това, че си спал с някоя. Бил свалял студентките. И какво от това? Това престъпление ли е? Сега, ако досажда непрекъснато на някоя, да отива и да се оплаква.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: d0d25ac1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Сега, драги съфорумци, влиза ли ви в главите каква е причината жени, жертва на сексуален тормоз да си мълчат деситилетия и чак, когато някоя има смелостта да разобличи публично насилника, събират кураж и го правят и те? Следващият път, когато плюете, че някоя жена сега се присетила, че била изнасилена, отворете си този форум и прочетете 80% от коментарите. Но номер 2 е тотално морално ДЪНО! Пълен срам! Не стига, че жената, разбирай жертвата, била виновна. Ми мъжете само, видиш ли, се възползвали. Алоу, я бягай някъде в Афганистан и не замърсявай с безумните си разсъждения родината ми. Пък и трябвало да бъдем слуги на силните на деня, да им лижем подметките и да си разтваряме бузките, може би!? Ето заради този начин на мислене сме дъното на всички класации! Иначе поздравления за авторката, че има работещ морален компас. Аз лично бих предупредила наглеца, че ако продължава така, ще го разоблича публично. Може да вземе да се стресне малко

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 7238f6fd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Така, нека да обобщя фактите, изнесени от авторката:

1. Младите кандидат-докторици са пълнолетни момичета (млади жени)
2. Въпросният възбуден "прасчо" - млад лекар - асистент в катедра
3. Нерезът няма пряко въздействие върху поставянето на оценките - може би ролята му се изчерпва до завишение на изпитна оценка 5. 50 и същата да бъде закръглена до 6. 00, по повод активно участие по време на упражнения.

Та - дали е етично/морално да ебе някои от момичетата - не. Ама не е морално и те да му се пускат за нищо - нали не са курветини? Все пак от тях се очаква да излязат доктори, които в някой бъдещ ден ще лекуват хора, ще ги оперират. Предполагам никой не би желал да научава, че младата докторка, която ще го лекува, си е получавала оценките по гръб. Та общо взето и младият лекар е за укоряване, както и младите палавници, с които си е лягал. Най-добре е в хода на разследването нерезът да бъде уволнен, а кандидат-докториците - да бъдат изключени и студентските им права погасени, поради накърняване престижа на професията и идеологита на феминисткото движение! :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 7238f6fd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До авторката:

По твои наблюдения и преценка - хубостникът с колко момичета е преспал? Някоя от тях да ти е близка приятелка, че да я разпиташ за подробности? Само за красиви момичета ли става въпрос или оня не подбира и под нагонът му минават и закръглени, пухкави девойки? Какво е твоето лично мнение - единствено оня ли трябва да бъде наказан или вина следва да се потърси и в студентките, които са преспали с него? Сама казваш, че е възможно те наивно да вярват, че по някое време могат да извлекат някакви облаги от сексуалните си взаимоотношения с него - това не е ли вид "проституция" от тяхна страна, като в случая заплащането не е с пари, а с влияние върху трети, странични лица и събития?

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: f0385db61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Авторке, сега се сетих нещо и ще допълня:

Щом се мислиш за толкова смела, честна и почтена, тогава по-добрият вариант е първо да го предупредиш самата ти:

Напиши му, че ако не престане да ти се натрапва, ще пишеш до жена му, до колегите му, до директора!

И вече, ако не си вземе бележка - тогава действай!

Това е решението, щом ти искаш "първа да хвърлиш камък".

Знаеш ли откъде идва този израз? Ти си млада, може би не знаеш, това са думи на Божия Син: Господ Иисус Христос, изречени в следната ситуация:

Това е от Светата Библия, Новия Завет, Евангелие от Иоан, ГЛАВА 8.

1. А Иисус отиде на Елеонската планина.
2. И на заранта пак дойде в храма, и всичкият народ дохождаше при Него. А Той седна и ги поучаваше.
3. Тогава книжниците и фарисеите доведоха при Него една жена, уловена в прелюбодейство, и като я поставиха насред,
4. рекоха Му: Учителю, тая жена биде хваната в самото прелюбодейство;
5. а Моисей ни е заповядал в Закона такива с камъни да убиваме; Ти, прочее, какво казваш?
6. Казваха това, за да Го изкушават, та да имат с какво да Го обвиняват. А Иисус се наведе надолу и пишеше с пръст по земята, без да обръща на тях внимание.
7. А като настояваха да Го запитват, Той се поизправи и им рече: който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея.
8. И пак се наведе надолу и пишеше по земята.
9. А те, като чуха това, и понеже съвестта ги бореше, взеха да се разотиват един след друг, начевайки от по-старите, та до последните; и остана Иисус сам и жената, която стоеше насред.
10. Като се поизправи и не видя никого, освен жената, Иисус й рече: жено, де са твоите обвинители? Никой ли те не осъди?
11. Тя отговори: никой, Господи! Иисус й рече: и Аз те не осъждам. Иди си и недей вече греши.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: bd2cbaec66
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Не разбрах какъв ти е проблема? Че не е бил достатъчно настоятелен с теб, може би. Идва ли ти на акъла, че момичетата доброволно правят секс с него. Ако е имало изнасилена е щяла да се оплаче. Той се е кефел, момичетата също - пито - платено. Разбирам някоя да не е искала и той да я е натикал в кабинета си против волята й. Но тук става въпрос за пълнолетни хора. Ако някоя го отреже, както уж си направила ти едва ли продължава да я преследва. Знай си мястото и не се меси в отношенията между хората. И на жена му щяла да звъни. Знаеш ли какви са отношенията в семейството? Знаеш ли дали и тя не изневврява. Ти просто си поредната патка без личен живот.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 1cb4eebc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   До 36:

Щех да се съглася с теб, ако не ставаше дума за "студентка". Нали знаеш как живеят по 5 парчета у стаичка в общежитие?

Може да и е кипнало и да е викнала секвъртирантките, да я подкрепят през същия компютър.

Това което си открил, доказва че авторите на коментарите ползват едно и също устройство, а не че са един и същи човек. Повече доказателства трябват. :)

Поздрави!

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 9bd2160627
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   "Коя си ти, че да даваш присъди? ", " Нямаш никакво право да се бъркаш в личния му живот. "? Това са го писали само влечуги, подобни на доктора-ку***р. Миличка, разкатай му играта на този. Мами жена си, не се държи професионално, сигурно и за лекар толкова го бива. Събери доказателства, изобличи го пред жена му и ръководството, за да си знаят подобни индивиди къде им е мястото.
Ако провинилият се беше жена, щяха да я убият с виртуални камъни тук моралистите. Аршинът е двоен, а не трябва. Разкатай му играта.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 9bd2160627
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Можеш дори да направиш нещо като постановка, като те покани на място на нощната смяна, да идеш с жена му. Ще му се стъжни жалкият животец.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 200c730af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Не е бил достатъчно настоятелен с теб и сега ще му връщаш. Класическа ганьовка, ама класическа.
Ако искаш да бъдеш опрашена и ти от някой асистент пиши на други. С желание ще те чукат и ще те захвърлят като истински боклук.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 200c730af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Интересно ми е на мен кой го слага на жена му?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker