Раздяла няколко месеца преди сватба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла няколко месеца преди сватба
преди: 5 месеца, 3 дни, прочетена 1420 пъти
Здравейте,
Мъж на 36г съм. До преди няколко седмици животът ми беце приказка. Имах приятелка, планирахме сватба. Заможен човек съм и винаги съм й угаждал, тя работеше за удоволствие, защото не й се седеше само вкъщи. Имам ИТ компания, отделно се занимавам с изкупуване на стари жилища, ремонтирам ги и ги продавам. Обиколили сме половината свят с нея. От около година тя (тя е на 38г, а сме задено от 3 години, ако има значение) започна да прави намеци за сватба. И аз се навих. Купих й пръстен с голям диамант - исках с това да се почувства истински специална дама. По нейна идея тръгнахме на предсватбен меден месец, Бяхме решили да обиколим Европа. Най-неочаквано по средата на това пътешествие на вечеря тя ми каза, че има нужда да преоткрие себе си. Беше си събрала багажа и каза че иска да се върне в дома на родителите си. Върна ми пръстена и ме помоли да й дам време. Нямам представа на какво се дължи тази промяна. Прекратихме екскурзията и на летището в София се разделихме. Това се случи миналия месец. От тогава сме се чували само веднъж. Много ми е тежко, а даже не знам как да съобщя на близки и роднини че сватба на този етап няма да има. Още дори на родителите ми не съм казал - те я обожават и ще се натъжат. Не знам как и къде ще прекарам празниците, защото всикчи ни очакват заедно. Нямам желание за нищо. Седя и чакам да се върне. Не искам друга, ако не е тя сигурно ще си остана сам. Добре че е работата да се разсейвам.
Имах нужда да споделя историята си, защото не мога да разкажа на никого. До тези които ще кажат да тръгна по жени ще кажа че нямам нужда от мимолетни удоволствия. Искам истински, отношения с нормална истинска жена, а не с евтини момичета. Тъпото е че бях открил съвършената жена , а май я загубих, даже на знам и как. И сексът беше редовен и разнообразен и емоциите, които си създавахме. Наистина ми е много тъпо. Дори и да не се съберем и след години да реша да имам връзка не мисля че ще се раздавам така за друга. Чувствам се изчерпан и изхабен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 4ecc579964
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   От човек на близо 60г - щастливо женен!

Авторе от своя богат житейски опит ще ти кажа, че животът не е приказка, а е изпълнен с много труд, борба, проблеми, трудности, болки, неприятности...

Аз съм преживял много тежки неща в живота си, но именно това ме накара да преосмисля всичко, да осъзная суетата на земния живот, да се обърна към Бога като се въцърковя в православната църква...
И всичко след това се промени, животът ми се осмисли, разбрах същността на нещата...

Всичко това ти го пиша, за да ти обясня, че от своя опит виждам много неправилни виждания за нещата в живота от твоя страна и затова при този начин на мислене, ще ти бъде много трудно да преодолееш тези проблеми.

ОК. Да говоря конкретно по твоя разказ:

1. Червен флаг е, че жената е по-голяма от теб! Аз съм имал такъв брак и ще ти кажа от опит, че по принци това не добър вариант!
Моят съвет тук е да си търсиш жена с 5-10г. по-малка от теб - това е добрата разлика!
Втората ми съпруга е по-малка от мен с 10г - и това е "очаквано добра комбинация", разбира се не заради това! )))

2. Никъде от разказа ти не става яно какво й е толкова доброто на тази жена? Била е сама до 35 г(ако не е разведена) - което не говори добре за нея! По прицип читавите жени се омъжват рано - до 25, максимум до 30г.

За да имате добри взаимоотношения с дадена жена и да създадете семество е много важно да имате еднакви(или поне много близки) възгледи, цели, приоритети и виждания за най-важните неща в живота. Ако това не е налице - не трябва да се поддържат такива отношения!
Слава Богу - с втората ми съпруга това го имаме и си създадохме едно добро, сговорно, задружно и сплотено семейство, обичаме се, уважаваме се - и живеем в мир, разбирателство и любов!

3. Единственото хубаво за нея, което виждам в твоя разказ е, че е искала да сключите брак!
Това(плюс църковен брак) е необходимо условие за създаване на едно добро семекство, защото преди това човек живее в беззаконие и прогневява с това Господа(когато има интимни контакти преди брака), а след брака - над семейството вече има Божие благословение!

(А между другото - ти защо не й предложи брак? )

Макар, че в нейния случай не е ясно какви точно са й били подбудите! Защото много е странно тя да иска да сключите брак, и после изведнъж(поне за теб) да се завърти на 180градуса?

Ти не говориш нищо за това, но не може да нямаш обяснение за случилото се! Това което си написал, че ти е казала е несериозно - и не е никаква причина, а просто е оправдание!

Цитирам какво си написал:
"тя ми каза, че има нужда да преоткрие себе си" -

Това звучи направо абсурдно! Какво да преоткрие? Та тя не е на 15 години! Може ли това да ти го каже жена на 38г?

За мен единственото обяснение, което виждам, е да се е натъкнала на нещо в теб(в характера ти или друго) което тотално я е отблъснало и я е накарало да вземе подобно решение!

(И на меден месец не се ходи предварително, а след сватбата! )

4. Разбирам, че си много разстроен и съкрушен, защото явно си я обичал силно! Съчувствам ти!

Но не ми харесва и това, че прекалено мислиш какво ще кажеш на другите хора! Какво значение има това бе човек? Ти не си на 20 г. На 36 г. не си ли разбрал, че другите - въобще не ги интересува искрено какво се случва с теб! Ще те потупат по рамото и ще ти кажат - животът продължава - и толкова!

Единствените хора, които ги вълнуваш и те обичат - са семейството ти! Но на тях няма защо да се притесняваш да им кажеш! Напротив - те са най-близките ти хора - сподели веднага с тях, те ще те изслушат. ще те успокоят, ще ти дадат правилни съвети. Така, че според мен - говори и им сподели всичко!

Сега, това което ще ти напиша като финални съвети е следното:

Да се успокоиш и да не се растройваш и ядосваш! Явно това не е била твоята жена! Това не е била твоята съпруга!

Така, че радвай се, че си се отървал и благодари на Бога за това!

Ще срешнеш подходящата жена в свое време!

Аз повеч от 10 години търсих своята свора съпруга и веднъж(на петата година) дори като теб помислих, че съм я срещнал, но се случи черезвичайно обстоятелство, което ни раздели!
И после като се замислих - разбрах, че това е било допуснато от Бога, защото това не била моята съпруга!

И при теб навярно е същото! Затова не се тормози, а остави всичко в миналото и продължавай смело напред, акто се уповаваш на Бога!

Желая ти да намериш своята съпруга и да си създаеш добро и благочестиво семейство!

Надявам се, че съм ти бил полезен!

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 50ef8a5013
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако тя не те иска, не ти трябва... не тъжи за човек, който не те оценява и не желае съвместен живот.

"Върна ми пръстена и ме помоли да й дам време. " - Или си е намерила друг, или още не се е наживяла, или не те има за достоен (смята, че ще намери по-добър).

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 7c54b6083c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Историята ти е жестока авторе. Не искам и да си представям какво чувстваш сега. Тя е постъпила с теб много гадно. И има много такива като теб, които осигуряват какво ли не, на една жена, че и са го правили много пъти и накрая нищо. Можеш да си сигурен, че има друг. Няма начин да няма. На подобни неща е способна само една жена и повечето в днешно време са точно такива, каквото и да говорят. Мъжете в последните години сме ориентирани повече към семейство, отколкото жените. Те заради огромния си избор се случва все повече да са объркани... Не знам до къде ще я докараме така, но не е добре положението.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: f269cdbdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Мацката не е била достатъчно влюбена и мотивирана. От друга страна, ти си чакал тя да започне да ти прави намеци. Това, както и сегашното ти положение ми говорят, че малко си инертен, нямаш визия какво искаш да се случи. Като е била толкова ценна за теб, защо не инициира по-рано предложение за женитба? Особено за възрастта, на която сте.
Сега пак седиш и чакаш депресиран. Мъж си, от теб се очаква инициатива. Свържи се с нея и виж нейните нагласи. Ако пак ти откаже, щеш не щеш трябва да вървиш без нея.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 052daf45e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От всичко което си написал, разбрах следното:

Ти си паралия с не много голям успех сред жените по-принцип. Тя е красива жена, вероятно на тази възраст има поне едно-две деца.

Сега за другото. Следващия път като решиш да се правиш на закрилник и да поднасяш всичко на следващата, запомни, че може да и поднесеш целия свят, но това няма да е достатъчно тя да те обича и уважава.

Ще преоткрива себе си на 38? Сериозно ли? Очевидно дори тези обиколки на света не са успяли да я направят откровена и открита, а ти не разбирам как си толкова глупав и не схващаш схемата.

Няма за кога да се учиш тепърва, само мога да те посъветвам да се държиш като мъж занапред, не бъди балък.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 6e3bbf891c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Даже ме мога да започна да си представям какво ти е в момента. Това е най-вероятно най-ужасното чувство.. пълен потрес.. може би тука е хубаво да кажа, че тя ако искаше щеше да остане. и мисля, че на тоя етап е хубаво да го преглътнеш - това не е някаква връзка на по 20, тука става дума за човек, който буквално те е оставил преди статбата. Тя ако беше много надъхана да сте заедно и да се жените, нямаше да е в родителите си сега (ако изобщо е при родителите си). По принцип давам съвети винаги някой да се пробва да се оправи отношенията с човек, но тука не виждам смисъл. Според мен ще е добре да я махнеш от живота си и да преглътнеш нещата. Тя не те е оставила от липса на материално осигуряване, щото от това което си написал си доста добре, нещо друго е и тя съзнателно е взела това решение. Много ми е тъпо за тебе брато, но не виждам какво може да направиш. Изживей си го и след време ще ти мине повярвай ми. ПС: замисли се, ти би ли искал да си с човек, който те е оставил преди сватбата?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: c11d2fbdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Твърде много си чакал... Докато ТЯ е трябвало да ти намеква за брак, на тази възраст вече. И с малко реме си е дала сметка, че не иска да намеква какво е редно да получава от мъжът.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: ff329a88f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Писнало и е да те чака да възмъжееш за сватба. Няма да стане по-млада, нито пък ти. Може и да има друг.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 91e5f2710b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Тя не те обича. Това, че ще се жените, я е накарало да осъзнае, че сега наистина ще прекара живота си с теб, и това не и е харесало. Не те харесва, не те обича. Не е първата жена, която е осъзнала този факт.

И няма лошо да останеш сам, щом смяташ, че тя е жената на живота ти. Тя най вероятно ще има семейство и деца някой ден с друг мъж, а ти може да бъдеш приятел на семейството.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 344cd57710
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами женски истории...
Свиквай, пич!
Аз съм малко над 50 и да не ти обяснявам какво съм преживявал.
И после се чудят, когато намерят някоя удушена в канавката...

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 5e74fbdb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Ами и мен да ме помъкнат по чужбините със самолет и аз ще се позамисля дали искам непрекъснато да живея така. Обичам да пътувам, но с кола и дори с влак. Може да мрази летища жената.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: d0f4e0f8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Има нещо, което страшно много и е липсвало в отношенията ви. Друга причина не може да има. Просто не се е чувствала комфортно поради нещо, което тя няма да ти каже какво е, но то е във връзката ви или в теб. Освен това има и жени, които просто не са годни за отношения с мъж. Може и да е една от тях. Попадал съм на студени, предпазливи и вечно недоволни, вечно чоплещи за дреболии жени, вечно недоволни от нещо при които отношенията са като на разчет, а не като на любов. Ако е такава трябва да си благодарен, че се е разкарала от живота ти, а не си влязъл в брак с нея. При първата опция егото ти, особено напомпано допълнително от това, че си вземаш големи пари и си на позиция ще те прави сляп да видиш причината в теб самия, а при втората опция би трябвало да познаваш добре вече тази жена що за стока е и не би трябвало да се кахъриш, ако е е от тези които описах, а напротив трябвало е да намериш начин много по-отрано да си я разкарал от живота ти, защото тя ти губи времето.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 27227e84f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Искала да си поживее, а ти си бил приятна компания.
Горе главата тя губи не ти. Само напред и нагоре.


В. А. М.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 3c1f85386e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторе, здравей. Съчувствам ти. Моето мнение е малко по-различно от това на коментиралите дотук. Първо, това, че до 35 години не я е “взел” друг не значи, че е некачествен човек. Има както мъже, така и жени, свестни и чудесни, които се обвързват по-късно. Ти искаш съвет и се надявам да си отворен да чуеш и обратна връзка за това, което ми се струва, че можеш да подобриш. Основният проблем, който виждам, е че тя е била двигател на връзката ви: тя прави намеци за брак, тя дава идея за пътешествието, ако няма и тя вече дете, вероятно иска, а те чака вече три години за това. В общи линии, една жена иска мъжът да инициира, да е активен, не все тя да го ръчка за всичко. Сега ти пак си в женската позиция и чакаш тя да се върне. Чудесно е, че водиш пари, но истината е, че жените обичаме инициативни мъже, не непременно богати. Станалото-станало. Какво да правиш сега? На първо място, не прави огромната грешка да я молиш за втори шанс: ще се отдалечи още повече от теб. Вместо да я чакаш, заеми се със себе си: спортувай, пътувай, развивай се, така тя ще усети една по-друга енергия, в която ти не си вкопчен в нея. Успех: надявам се да се съберете, ако се обичате, но вече помъдрели и ти по-инициативен като мъж.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 44ac616640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Чак пък цял живот да си сам. Сега ти е кофти, ама на света не е само тя. Има още 4 млрд жени и едва ли никоя не е по-добра и подходяща за теб. И от мен да знаеш, че на жена не трябва да и поднасяш всичко а тепсия, а да я накараш малко и сама да се постарае. Иначе губиш респекта и.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 0be6281b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Това, което характеризира жена ти по описанието ти до момента е само това, че ти е харчила парите и работила за удоволствие. Аз не разбрах от историята нейната индивидуалност, освен че обича да харчи пари и да й предлагат сватба. Чете ли, обгрижва ли те, някакъв уют създаде ли ти, забременя ли от теб да те зарадва с едно детенце, чисти ли готви ли? Не, не, и не. Това е един консуматор и примат, пък и така те е изманипулирала, че без нея искаш да си сам. Мъж с пари? На опашката ще е следващата. Само гледай срещу парите ти да получиш любов и нормално човешко отношение. Трудна работа е, когато си купуваш любов.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 2deb6ce65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Извадил си късмет. Тая на 38 и още ще се преоткрива. Удари й кръста и търси друга. Изобщо не си губи времето да я чакаш. То да беше на 28 да кажеш, че е била на ниво.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 1b53120e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Съветвам те да прочетеш книгата How to be a 3% man на Corey Wayne. Има я безплатно в pdf вариант в нета на английски език.
Ще си дадеш сметка за доста неща и ще разбереш къде си сгрешил. Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 3060ccd404
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Прехвърли ми емоционалният си товар и една пета от богатството ти и живота ще е приказка за мен!

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 3e642d078d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторе, обърни внимание на коментари номер 1, номер 15 и номер 17.
Странно ми е твоето изказване по повод сватбата " и аз се навих".
Никак не звучи да гориш от ентусиазъм да се ожениш за нея, а същевременно по-нататък следват хвалебствия и възторжени епитети по неин адрес. На вашата възраст да чакаш три години трябва да има причина.
Дори и да имаш големи финансови възможности идеята за предварителен меден месец, при все че предстоят коледни празници, загатва за наличието на някакъв проблем.
Пишеш, че вече сте обиколили света, а сега сте тръгнали да обикаляте цяла Европа на предварителен меден месец.
Усещам скука, запълване на емоционални липси, дори липса на срещи с приятели.
Приятелката ти споменавала ли е, че не иска да има деца или вече е разведена с дете/деца.
Има нещо, което или ти убягва, или умишлено премълчаваш.
Прекалено розово описваш нещата, но действителността не е това.
"И аз се навих" звучи като застави ме да се оженя и аз покорно козирувах.
Жена, която не е могла да те накара сам да й предложиш брак, не е твоята супруга. Ти не си бил убеден в това, не си го искал истински.
Сега разсъждаваш какво ще кажат другите, как ще се сринеш в очите им, как ще се изложиш, но нито веднъж не написа колко много я обичаш и колко много ти липсва.
Съпругата не е придатък, не е трофей за показване пред родители, роднини и приятели, не е удовлетворение за болни амбиции, не е като да загубиш печеливша сделка в бизнеса.
Там виждам проблемът авторе, в теб и възприятието ти за нея, че трябва родителите ти да я обожават, а ти, Авторе, ти къде си, какво изпитваше към нея?
Обичаше ли я наистина?
Влюбен ли беше?
Дълбоко се съмнявам!
С пътешествия не могат да се компенсират емоционалните дефицити в една връзка. Опитвала се е да го прави, но не се е получило.
Колко често ти гледаше гърба зад компютъра?
Колко често е имала нужда да разговаря, но ти си бил зает?
Търси си по-нискоемоционална жена и ще си намериш подходяща съпруга. Т
ази жена щеше да бъде нещастна с теб, а повярвай ми и ти с нея.
Предстои тепърва да разбереш това, което хората около теб са мислили за нея и ще се учудиш, но то изобщо няма да е толкова положително колкото ти си го представяш
Повечето коментари ще са свързани с възрастта й и малката вероятност да има деца на тези години. Ще ти кажат, че си се отървал и трябва купон да вдигнеш по случая, а не да униваш

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 61b54a3313
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Притесних се за номер 1
Авторе извинявай за спама, но гледам хората са ти казали всичко което може да се каже по твоята тема, пък номер 1 ме накара да мисля по коментара му и искам да му задам следните въпроси.
Дали е имал връзки преди сключването на църковен брак, дали е прогневявал с това Господа и защо за него е било позволено, а за другите хора е грях? Дали с първата си съпруга е имал църковен брак, бил ли е девствен или и с нея е прогневявал Господа? Най-интересно обаче е как се развежда човек по църковнуму, търсих инфо но няма. Ако веднъж сключи човек църковен брак няма как да се разведе по църковнуму, защо поповете не правят разводни (опрощения ли да го нарека молитви ли). Трябва ли ако си сключил църковен брак а искаш да смениш жената да нахраниш първата с отровни гъби, за да си свободен да сключиш с друга църковен брак и кое е по голям грях, да сключиш няколко църковни брака през няколко години или да нахраниш пръвата жена с гъби?
Господ дава ли благословия всеки път ако му водиш различна жена в църквата да сключваш църковен брак, и възможно ли е за да не съм грешник да водя всяко ново гадже преди секс в църквата?
И последен въпрос как стоят нещата с гей двойките, за тях има ли църковен брак? Не че нещо но сме гледали в интернет български гей монаси които свидетелстват че са имали сексуална връзка с поп, та се питам дали преди секса са си сключвали църковен брак за благословия???

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 7d656b17fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Банална сюжетна линия за мюсулманския свят редовно излъчваща се по бтв. Замина при техните на село казваш, след обиколката на Европа друго си е при мама и тати на боб с кисело зеле...

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 8670cc18cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Това е измислена история. '' Имам ИТ компания, отделно се занимавам с изкупуване на стари жилища, ремонтирам ги и ги продавам. Обиколили сме половината свят с нея. ''

Ако имаш ИТ бизнес, нямаш време за другото. Ако имаш ИТ бизнес, за какво ти е да купуваш стари жилища, да ги ремонтираш, и да ги продаваш? То за читав майстор се чака по две години, и после те влачат още една да ти завършат ремонта. Кога обиколихте половината свят, като света беше затворен след 15 Март 2020 поради Ковид, и се отвори след 2021?

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 4ecc579964
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От човекът с коментар 1

до 24

Не съм уверен, че въпросите ти са от чисти подбуди, но ще ти отговоря на някои от тях, за полза на останалите читатели

НО САМО ВЕДНЪЖ(ЕДНОКРАТНО) - ЗА ДА НЕ ПРЕВРЪЩАМЕ ТЕМАТА В СПОР МЕЖДУ НАС!

1. Имал съм 2-3 гаджета преди съпругата ми, но без интимни контакти, и първия ми интимен контакт беше със съпругата ми

2. Не знам къде си търсил инфо, но явно не умееш добре да търсиш!

РАЗВОДЪТ Е ПОЗВОЛЕН В ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА! и ВТОРИЯТ БРАК СЪЩО!

Аз се разведох много трудно и с голяма болка - поради изневяра от другата страна и липса на покаяние от нея за случилото се. С години търпях някои неща и направих много компромиси... Не исках и да се развеждаме: първо предложих да слепим нещата и да продължим все едно, че нищо не е станало - при положение, че прекрати връзката си и няма други изневери!

След като тя не се съгласи - предложих тогава само да се разделим за известно време и след няколко месеца отново да го обсъдим. Но тя не се съгласи и така се стигна до развод.

Православната църква разрешава развод само при изневяра и при още няколко тежки разрушителни за брака обстоятелства!

Това, което пишеш за гъби и други жени са пълни глупости и безумия!

Втория брак е допуснат от Православната църква по снизхождение към човешката немощ! По принцип е по-добре да не се жениш втори път, а да си останеш сам! Но, ако не можеш да издържиш да бъдеш сам, църквата затова е дала възможност за такива хора, за да не живеят в грях като съжителстват, а да си бъдат в законен пред Бога брачен съюз.

Бракът е съюз пред Бога между мъж и жена! И САМО между мъж и жена!
Да имаш интимност с човек от твоя пол е голям грях и мерзост пред Господа!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: d5cb268977
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Фалшива история. Никоя 38 годишна която "работи за удовослствие" не би си ритнала късмета така и да зареже някой с пари.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker