Не мога да забравя тръпката си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да забравя тръпката си...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 11432 пъти
Имам си сериозен приятел, който се държи страхотно с мен, дава ми всичко от което имам нужда, и се чуствам много добре. Може би за първи път някой се държи найстина страхотно с мен!

Проблема е там, че още не мога да забравя тръпката си; не искам да бъда с него; но ме боли за миналото време, когато не можехме да бъдем заедно. Нашата любов винаги ще е невъзможна!

Ценя приятеля, си имам дълбоки чуства към него и не искам да го губя, но просто много често мисля за човека с който се обичахме, а не можехме да изживеем любовта си!

Направих всичко възможно да спра всякаква връзка с него, но съм сигурна, че и той се сеща често за мен както и аз за него, въпреки че всеки си продължи напред винаги когато го видя ще изтръпвам!

Примирила съм се, че не сме един за друг, но ме гризе това, че не бяхме заедно, за да съм сигурна в това! Доста пъти му показах, че щом поиска ще сме заедно, единственото което искам и ще се почуствам добре е да разбера, че един ден той съжалява, че е испуснал такава жена като мен! Защото той много добре знае, че трудно ще намери друга такава свястна жена!

Другото интересно нещо е че постоянно го сънувам напоследак. Това според вас какво значи? Дали е вярно че когато сънуваш някои значи, че и той се измачва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8005bafd79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При теб надделява суетата над любовта. Цени и се задоволи с това, което получаваш от сегашният ти приятел, отколкото да страдаш и да си фантазираш, че някога тази твоя тръпка ще осъзнае, че му липсваш и че качествата които притежават ги няма в никоя друга.

А колкото до съня-това не съм го чувала, но когато сънувам моята многоо стара тръпка по-точно ученическата ми не споделена любов, го срещам след време съвсем случайно на улицата. Веднъж в годината се случва, но да си призная макар да обичам гаджето си много, все още нещо ми трепва. Ужассс

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c5134dd8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, значи просто че няма угодия! И после как да повярваш, когато някоя госпожица почне да те уверява, че те обича =)

bile

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9f447179fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Подкрепям изцяло 1.

Какви са тези глупости

„единственото което искам и ще се почуствам добре е да разбера, че един ден той съжалява, че е испуснал такава жена като мен! Защото той много добре знае, че трудно ще намери друга такава свястна жена! “

Много му пука на някой, който те е зарязал, каква „свястна жена си“ била. Нима няма под път и над път свястни жени?
Гледай си живота и остави миналото да е минало.
А за мъжете - не чети прочетен вестник. Ти си на път да разбиеш сегашната си връзка заради глупости. Неблагодарно момиче!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cfb71dfd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сънуваш го, защото мислиш за него постоянно. И аз когато мисля за някой го сънувам ;) не означава нищо. Гледай си доброто момче, с което си - рядко се намират такива!
Тони, 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: db08f30d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Когато сънуваш любимия на сън, означава, че ще го видиш на живо. А относно това, че любовта ви е невъзможна-бори се за нея. Винаги има изход. Ако ми кажеш какви са пречките, ще помисля за решение. А и дори да е наистина невъзможна(за мен това е само интимната любов между роднини) нищо не пречи да си останете приятели. По-добре приятели, отколкото изобщо да не се виждате.
***Кървавата роза***

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1dcc003453
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Бори се, и не лъжи човека до себе си. Признай му всичко. Ааа.. оня.. шкембе-чорба, да не се прави на луд. Ако си права, и той знае, че няма да може да обича друга. Да ви направим една услуга, а? ! Говоря от лицето на света: А да ги съберем тия двечките, а?

До колкото последният ти въпрос: Не, сънят не може да ти разкрие, но това не го изключва. Сънят ти ми говори единствено, че много го обичаш, и че постоянно мислиш за него, което пък е плот на сънищата ти, свързани с него.

Последно, сестричке. БОРИ СЕЕ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e98fd7105f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А защо казваш, че вашата любов е невъзможна? Кое ви е попречило? Защо не сте я изживели? И как като сте били толкова влюбени се оказа в прегръдките на друг?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 60b4b010d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хах,госпожице аз съм мъж изпаднал в тази ситуация(дано не се окаже накрая,че....) :)))))
Моя съвет е да оставите мъжа на мира(този с тръпката),заради една такава като вас си изгубих съня вече 3 нощи,защото след 7 години ми припомня неща от нашата връзка,какво иска от мен!??!Така че ,въпросът ми е същия и към вас....КАКВО ИСКАТЕ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК?!?!Оставете го на мира,нека си живее и колкото сте по-далеч,толкова по-добре за него....това е моята гледна точка!!! :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1ab6953ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз немога да забравя първата си любов (засега единствена) така и не успях да бъда с нея, толкова ли е сдухано чe все oще мисля за нея и тайно се надявам и тя да мисли за мен.
Обичам те където и да си Гени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9046f620c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм имал подобен случай и то с един човек на два пъти ама чак пък да се измъчваш няма за какво. Човек сам си създава илюзия че има нещо което може да вземе от една връзка която дори не се е състояла и то всъщност е така. Поука, урок всеки да го нарече както иска. Това трябва да ти помогне да оцениш това което имаш сега. Просто е!

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 100c1cef79
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Много добре те разбирам, тъй като и на мен ми се случва. Незнам дали защото беше първата ми любов, но само при мисълта за него изтръпвам цялата, а дане говорим като го срещна направо в корема ми всичко играе а краката ми се подкосяватт, а след като го сънувах неможех до обяд да се осъзная. Но при теб проблема е че много го мислиш гледай си момчето с което си сега, бъдете си щастливи и се ценете, а сънищата винаги ще ги има просто не допускай да ги намесваш в реалността :))

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a7775b0872
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виждам че тази история е написана преди повече от 3 години но точно описва това което се случи с нас. На тази статия попаднах случайно тази сутрин след като отново те санувах! Силно се съмнявам че след толкова време все още проверяваш за отговори тук. Но все пак ще попитам авторката на историята с надеждата да ми отговори - Името ти Деница ли е?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 010f0e2f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторката съм- Да името ми е точно това ... но вече имам една дъщеря и отдавна не живея тук. Странно, случайно влязох в сайта - не търсех нищо конкретно.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a7775b0872
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Благодаря за отговора! Колко странно съвпадение че историите ни са толкова еднакви и дори и името е същото. Но в моята тя все още е тук и няма деца. Днес като попаднах на този текст си помислих че е възможно все пак да е тя....... въпреки че бях сигурен че не е, но ако не бях попитал винаги щях да се съмнявам.
Всичко най хубаво ви пожелавам!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a7775b0872
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Благодаря за отговора! Колко странно съвпадение че историите ни са толкова еднакви и дори и името е същото. Но в моята тя все още е тук и няма деца. Днес като попаднах на този текст си помислих че е възможно все пак да е тя... въпреки че бях сигурен че не е, но ако не бях попитал винаги щях да се съмнявам.
Всичко най хубаво ви пожелавам!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 12e145b3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Явно няма кои да коментира или има а аз имам друг въпрос питащия за името на авторката киро ли се казва

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker