Не мога да я забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да я забравя
преди: 5 месеца, 3 дни, прочетена 800 пъти
Преди 3 години срещнах момиче, 20+ години по-младо от мен. Започнахме връзка, тя беше от друг град и се виждахме уикендите само, пътувахме насам натам. Първата ни раздяла дойде след 4 месеца, продължи само 6 дни и тогава осъзнах, че я обичам. След 9 месеца отново се разделихме, този път за месец, в който даже тя си беше намерила друг. Но чудо, върна се при мен. Даже сподели, как докато правила секс с другия, мислела за мен. Каза ми, че ужасно много държи на мен и попита дали не искам да подпишем. След 3 месеца се оженихме. Мислех, че щастието ме е сполетяло най-накрая. Започнахме обаче да се караме. Само месец след сватбата, тя спомена думата развод. Караниците продължиха и то все за глупости. Не се чувствала добре в моя апартамент. Позволих й да го преобрази. Не се чувствала добре в моя град…не знаех какво да направя. След 6 месеца брак, при поредна караница тя извика техните да я приберат. Напусна ме. Обмисляхме развод но си казах, че е твърде рано. Исках да дам шанс на брака ни и започнах да я моля да се върне при мен. След много молби склони но с условието тя да си живее в нейния град а аз в моя и да се виждаме само уикендите, както правехме в началото. Така я карахме 5 месеца, в които тя беше безработна. Никой не я наемаше в нейния град. Казах й да потърси работа в моя град и на първото кандидатстване я взеха. Така тя се върна отново при мен но не заради мен а за да работи. Продължихме да се караме. Имам дъщеря от преден брак. Тя ме ревнуваше от майката на дъщеря ми и дори поставяше условия да се виждам с детето само в нейно присъствие. Не съм давал поводи за тази ревност. Карахме се още повече и заради това. В един момент не издържах, трябваше да прекараме Коледата при техните но аз отказах да отида. Вместо това, отидох с дъщеря си на ски. Това така изби в нейна ревност, че реши да скъсаме окончателно и да се разведем. Пуснахме молби за развод - и аз и тя. Междувременно ми каза, че искала да продължим да правим секс а аз да я спонсорирам. Съгласих се и го правихме няколко пъти но тя се отказа от това. Разведохме се. Мислех, че ще я забравя но уви. Вече почти година след раздялата не спирам да мисля за нея. За мен не съществува друга жена освен нея. Опитах се да се свържа с нея но тя ме блокира навсякъде. Даже праща любовните ми съобщения на други мъже и така ми се подиграва. Аз обаче не мога да я забравя и не мога да се откажа от нея. Моля за съвети, какво е правилно да направя и как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 90a8ce0fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не знаеш ли къде живее бившата ти? Иди там и когато я видиш опитай да говориш с нея. Явно тя е много млада и има избор на мъже, а ти си на възраст и при теб няма голям избор на красиви и млади жени. Предполагам че е красива иначе защо ще си толкова влюбен в нея?

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 6872a6b576
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Латино сериал. С лапе от предишен брак, вързал по-млада. Сто пъти се разделяли и събирали, чак и се бракували.
Нейната грешка е, че се е занимавала с по-стар, с бивша жена и лапе. Твоята е, че явно си доста емоционално нестабилен и си играеш на зарязванки и връщанки.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 4df3cd2fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   човеко, тя ти се подиграва както сам казваш, а ти и се влачиш в краката, ти мазохист ли си? най-малкото тя вече не те уважава, тъй като явно и ти самия нямаш самоуважение.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: f8084032fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Забравяш я!

И си търсиш жена с близки до твоите цели, приоритети, възгледи и виждания за най-важните неща в живота!

И максимум до 10г по-млада от теб!

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 7105096f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тая жена не емоционално/психически стабилна ако ти беше наборка никога нямаше да търчиш по нея. Пускаи я да си търси късмета, а ти са намери сериозна жена на твоите години. Само малката да не почне да те тормози, като я разкараш.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 6e69d38f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   " Даже сподели, как докато правила секс с другия, мислела за мен. """ Смях се от сърце. Та това е невероятно, не може да има такива амеби като авторът. Това е повече от отвратително. Той да не cuckold. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 768a066f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво очакваш от момиче, което може да ти е дъщеря? Една жена, за да повдигне въпроса за брак сама, значи и е все тая за теб и го прави с цел някаква изгода

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 88914287b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Авторе, не е добре когато човек не си е дал възможност да остарява по адекватен начин. Егото те е подлъгало, както и доста мъже около твоята възраст, че може да се случи чудо и някоя 20 да бъде твоя пълноценна партньорка. Само че безплатен обяд няма- поласкал си се, че някоя млада ти е обърнала внимание и си подценил, че няма как 20 г. разлика да не водят до тотално разминаване във възприя за живота, кой на какво ниво на емоционална зряласт е и т. н. Слез на земята и си търси жена около твоята възраст.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker