Как да си избия от главата един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си избия от главата един мъж
преди: 4 месеца, 16 дни, прочетена 1319 пъти
Имам щастливо и здраво семейство, прекрасен съпруг, още по-прекрасни деца, хубава работа. В един от офисите на фирмата, се запознах с колега, който изобщо не ми хареса в първия момент. Наложи се да работим заедно и постепенно хлътнах по него, но никога не го показах. Той към мен не е проявявал интерес извън работа, но виждах, че ме заглежда разпитва. Имамхе добри колегиални отношения, но аз се усещах, че хлътвам. Отдръпнах се, игнорирах го напълно, той мен също. Вече не сме в добри отношения. От лоши към никакви. Много рядко го виждам за кратко и не общуваме. Обаче не мога да спра да мисля за него. Абсурдно е, нелогично е, никога не ми се е случвало подобно нещо. Имам доста обожатели, харесвана съм, но никога не съм излизала дори на кафе с друг мъж. Държа си на моя. Обаче онзи ужасен колега вече 1 година не ми излиза от главата. Надявах се, че като не общувам с него и не го виждам и по-скоро сме в лоши отношения, ще ми мине, но не минава. Тази фиксация ми пречи в работата, пречи ми в личния живот, не мога да общувам нормално с приятелите си, разсеяна съм, хобитата ми не ми носят удоволствие. Опитвам се да правя нови неща, да съм заета, да прогонвам всяка мисъл за този човек. Безуспешно.
Трябва ми ефективен метод това нещо да приключи вече. Вариант да изневеря няма, а да си рискувам работата заради този е изключено. Изобщо не искам той дори и да си помисля, че може да имам някаква симпатия към него. Той знае, че не го харесам като човек, всички знаят, че не се разбираме и контактуваме извънредно рядко за минути. След тези контакти се сривам още повече. Не знам какво е това. Не е любов. Психическо отклонение може би.
Дали психолог ще ми помогне?
Случвало ли ви се е нещо подобно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 15 дни
hash: b75d19624b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Единствения сигурен метод, който знам е - вика му се углавно еване! Начешете крастата 1/2 - 1 година и ще ви мине!

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 4c49e5e089
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ти не си даваш реална самооценка, очакваш някой да ти помогне.
Няма такъв филм, щастлива, невероятно задоволена, всичко наред, пък мислиш за някой друг. И след тия простотии очакваш съвет, ти себе си лъжеш, камо ли останалите.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 1e0b4ee157
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, не си сама и аз търся такова лекарство.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 648c9f8762
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Как спиш с мъжа си при тези постоянно мисли и "хлътвания" по колегата?

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: d6ddf1d325
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обсебване. Случва се на много жени, на някои редовно. Симптом е при някои психически заболявания, но не е задължително да е такъв случаят. Може просто да ти липсва нещо, например усещане, че си обичана, желана или удовлетворена от живота, или да си развила това, което психолозите наричат несигурна привързаност, т. е. изпитваш тревожност във връзките си с хората, притесняваш се за отношенията ви, търсиш често вниманието им.

Идеята да говориш с терапевт не е лоша. Може да успее да ти помогне да намериш причините и да те насочи как да се справяш с натрапчиви мисли и други прояви на обсебване, които те притесняват.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 79cbacfa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Голяма жена си, не си дете. Намери си хоби, спорт, занимания, разнообрази ежедневието си.
Не е психическо отклонение, а липса на внимание и секс от страна на супруга ти. Сиво, скучно и еднообразно ежедневие - работа, готвене, грижи за децата. Това е причината. Имаш нужда от внимание, от грижи, от любов.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: e2fd2a2bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Мили жени, после не питайте защо никой не ви иска за повече от секс. Защото четем такива истории и знаем много подобни случаи на живо където тамън си се оженил и имате дете и хоп - изневеряват ти. Хоп - детето всъщност май не е твое. Хоп - мъртва спалня. Хоп - жената качила 25кг за 3 месеца.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: c3840a1f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Всичко е химия - хормони, които отделя мозъкът ти!
Явно си искаш дозата от тези хормони, защото ти е хубаво, дори да го отричаш.
Пази се, че ако се сближите ще избухне "пожар"... и ще изгорите.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 1b7f824c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз нещо не разбрах. Как така хем него харесваш, хем неможеш да си го избиеш от главата? Толково ли не можеш да контролираш своите мисли? Не знам странно ми изглежда. Мен като нещо не ме вълнува се концентрирам върху друго нещо и талкоз. Нещо не те разбрам. Те психопатите се обсебват към хора попринцип. Или пък го харесваш, но не смееш да признаеш пред себеси не знам.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 6a9aa58109
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мили момичета и жени, по -добре се вземете в ръце и се концентрирайте върху кариерното израстване и семейството си. Ние мъжете не заслужаваме такива мисли и екзистенциални въпроси. Съдейки по себе си, ами аз съм консуматив. За мен са важни дъщеря ми и съпругата ми, но също и балдъзата и племенницата. Имайте предвид, че мъжете като правило обичат, подчертавам обичат следните жени: дъщеря, съпруга, сестра/ майка и разбира се бабите си. Останалите жени той ги желае, влюбва се в тях, много му се иска да прави секс с тях, но чак пък обич, едва ли. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 1e96491d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Обичана жена не мисли за друг. Просто не изпитва тази потребност, защото е удовлетворена. Гладният мисли да храна, нали?
Сама си направи изводите.
Като съвет мога да препоръчам да поработиш върху брака си - повече секс, повече уикенди заедно някъде, мисли за съпруга си, когато видиш онзи.
Предполагам, че имаш чисто сексуално привличане към онзи, което пак връща към темата за твоято сексуално щастие, а то очевидно го няма.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: ab64689571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Според вашият разказ, моето обясняние е:
Някой хора притежават много силно биопиле и това влияе по особен начин на околните.
В случая човека е източника на енергия а вие сте енергийният вампир. Тоест нуждаете се от неговата енергия. От там и присъствието му в съзнанието ви.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 4484363a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Единственото избавление от изкушението е, да му се отдадеш, ... за жалост.
Има отговори по-горе, които ми харесаха. Липсва ти нещо, нещо, което нежелания колега без да иска е запълнил без да иска. И другото е химия, няма обяснение за това, просто реакция.

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: 3db9b82d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От чисто любопитство, понеже спомена риска да си изгубиш работата, кое за теб е по-страшното: да изневериш или да си изгубиш работата? Можеш да бъдеш откровена, нали тук всичко е анонимно, и ако щеш вярвай - нямам намерения да те съдя, независимо от отговора ти.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 5430a4884b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   По-страшно е да си разруша семейство и авторитета. Не бих го направила. Няма вариант да се поддам на емоцията, като знам какъв е залогът. Искам само да си го избия от мислите. Да съм отново себе си - енергична, позитивна, спокойна.
Мислих по въпроса защо се случва това. Какво ми липсва. Ами... нищо. Съпругът ми ми обръща внимание, водим сексуален живот. Чудих се дали не ми е омръзнал. Излязох с друг мъж (разкошен мъж, който има отдавна интерес към мен), но само си мислих колко искам да се прибирам и прекратих срещата. Изобщо не ме трогна, не ми беше интересно, не ме привлича.
Тоест не е просто желание за внимание.
Продължавам да мисля и да сънувам онзи човек. Вече сериозно се самонавивам това да престане. Лошото е, че колкото по-рядко го виждам, толкова повече мисля за него. Игнорирането не помага. Близкият контакт също не помага.
Имам нужда някой да ми каже какво се прави в такава ситуация. Как да приключа това мъчение? Не искам повече да се чувствам по този начин.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: c047f0b455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Напротив, липсва ти всичко. Защото ти липсват емоции. А ти липсват, не защото ги няма в живота ти, а защото си свикнала да ги получаваш наготово, вместо да ги намираш в самата себе си. Докато не осъзнаеш това ще се чувстваш все така разкъсвана между подсъзнателният ти страх от това да разрушиш наистина ценното в живота и подвеждащото те усещане, че си попаднала на някакъв едва ли не неизчерпаем източник на емоции в лицето на въпросният ти "колега". Ценното е това, което имаш, а не това което ти липсва. Когато осъзнаеш ценността му, а не страха от изгубването му, ще успееш да намериш в него, както емоции, така и удовлетворението от самата себе си. Не го ли направиш, не го ли осъзнаеш наистина и на момента, рано или късно ще преодолееш този страх от изгубването му, ще го рискуваш със самоубеждението, че няма да се разбере и разбира се ще се самоунищожиш по възможно най-глупавият начин, унищожавайки и близките си. Имаш два варианта. Или се осъзнаваш, коя си, какво си, за кого си, и намираш в това собственият си извор на емоции. Или се пускаш на пързалката, че друг може да ти осигури такива и рано или късно, когато "изтрезнееш" ще разбереш, и то по трудният начин, колко безсмислен човек си се оказала. Изборът е твой!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker