Имам нужда от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121585)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда от съвет
преди: 4 месеца, 29 дни, прочетена 694 пъти
Здравейте, пише Ви момче на 18 години. Проблема ми е, че не мога да си намеря приятелка, опитвам се да се самоубедя, че това не е най-важното в момента, обаче желанието да имам момиче до себе си, е все същото. Не съм грозен или малоумен, мога да кажа, че изглеждам добре, дори са ми правили комплименти за външния вид, ходя на фитнес и лостове, сравнение с хората на мойта възраст съм и доста интелигентен. Но съм интроверт и като стане въпрос за запознанства с нови хора особено момичета съм много срамежлив и неуверен. В момента уча и работя, защото имам цели които да искам да постигана и гледам да се развивам максимално в личен план. Обаче се чувствам все така неудовлетворен, защото нямам някой до себе си. Та Вие какви съвети бихте ми дали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 27 дни
hash: c6fc8756cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Защо я искаш? За секс, нали? Хормоните ти бушуват.
Хвани някоя от улицата. Не я лъжи, че я харесваш, че си влюбен и тем подобни лъжи. Просто кажи, че си девствен, искаш да направиш сефтето и искаш постоянен сексуален партньор. Не вкарвай някое момиче в заблуждение, че те вълнува самата тя, а не част от тялото и. И си готов.
Поредният блъскащ във фитнеса, мислещ си, че това е толкова рядко и уникално нещо. Срамежлив и неуверен. Тоест като хванеш някоя, ще ти порасне работата, ще ти се повдигне егото, ще зазяпваш други и ще я зарежеш.
Напиши си на лист твоите хубави и лоши страни. Ама не лостове, фитнеси. А реалните неща. И лошите. Напиши и какво търсиш у момичетата. За какво би направил компромис и за какво не? Състави си такова списъче и се ръководи по него.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: cdf2c0cde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От автора до номер 1

Да започнем с това, че не съм девствен и не знам защо прецени, че тренирам само с мисълта да наеба някоя? Пък и като гледам повечето хора, да тези които тренират не са толкова много. И ми е още по-интересно как прецени, че търся момиче само заради секса, но като гледам начина по който е написан коментара, най-вероятно си жена.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 69494596e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 1 е извънземно! А вие жените за какво си търсите мъже? За секс, нали? Да има някой да ви плаща масрафа по заведения и екскурзийки и да ви чеша между краката с големия си и постоянно да се валидиране пред обществото, колко много сте желани! Ах, колко сте лакоми и алчни.
Всъщност сте едни не дотам хубави, посредствени манипулаторки и комплексарки.

Поне като сме започнали, да си кажем истината, нали така?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 215fa50755
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   2, щом не си девствен, значи нямаш проблем да намериш жена. Та, въпросът е приключен, нямаш проблем. Само повърхностни хора пишат, че тренират като свое положително нещо. Пиши си лошите черти. Никоя няма да те вземе заради лостовете.
3, споко, никоя вече не е умряла за стиснати българи. Само мазохистки, и то и те ще изчезнат.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 0c86ac9696
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз на твоите години пушех, пиех и биех... Работих, тренирах и винаги съм казвал истината. Готвих, чистех и учих висше. Пари нямах, кола имах и без пари имах място на всяко ВИП сапаре в града, а хората с парите чакаха да са на моя сметка... Мацките се редяха на опашка. Една камара момичета се хвалеха как съм ги бил чукал и тн... Истината е че нищо от това не ми донесе емоция, не чувствах нищо. Спях с тях прегръщах ги и когато усещах колко дълбоко спят в моите прегръдки и как спокойно бият сърцата им се чувствах по-самотен от всякога. На 22 срещнах момиче което влезе в сърцето ми от първата нощ и ето 10 години по-късно с нея сме по-свързани от всякога. Та така всичко с времето си! Но запомнете че жените не се влюбват в перфектни или в лоши момчета, те се влюбват в мъже!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker