Тя подиграва ли се с мен!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя подиграва ли се с мен!?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 6029 пъти
Искам да разкажа една много тъжна за мен история... надявам се, поне някой да се смили над изстрадалата ми душа и да драсне 1-2 реда.

Историята е следната... имало едно време (сега съм на 22 години), преди 7 лета, когато бях на 16 едно момиче, в което се влюбих безумно, обичах я повече дори от себе си, но бях малък и не опитен... това ми беше първата любов, така се стекоха обстоятелствата, че аз се блюбих от пръв поглед, а тя се оказа, че ме е заобичала след първите 3-4 седмици.

Имахме проблеми с това, че тя смяташе че е прекалено малко да правим секс и не е готова... някак си го преодолях, макар че такава страст не съм изпитвал и до ден днешен с друга жена!!! Към края на третият месец, започнаха да куцат нещата и тя ме нарани като каза, че там имало едно момче, което преди много харесвала и сега разбрала, че и той я харесва, абе с 2 думи детски истории... но се разделихме, това се случи в началото на лятната ваканция. Всичко ок, аз бях много наранен, ама насила хубост не става...

Ноооо, започнахме учебната година, вече бях 10 клас (ехеееее, кога беше това) и се оказа, че въпросната девойка още ме обича... Тя определено ми даваше поводи да си го мисля, но аз отричах очевадното, докато един ден тя не ми призна и не поиска да се върна при нея... Аз отказах, казах че съм обиден, обаче след това се напих и се събрахме (много тъпо, ама дете бях).

За съжаление, аз се борех със себе си-ума ми не я иска, сърцето обича умира за нея!!! И отново се пооцапаха нещата, тоя път главно аз виновен, но отново се разделихме... Много трудно го преживях, 2 години си мислех за нея!!! Много рев, сълзи, сополи... само че аз съм такъв характер, че само аз си го знаех това, даже в този период походих с бая момичета (поне за 5-6 се сещам), но нямах някакви сериозни чувства към тях, като цяло я игнорирах, моите съученички ми казаха, че тя още ме обича (кака ме гледала, как ми казвала "здрасти"), естествено мен не ми пукаше вече особено и нищо не стана!!!

Към края на 12 клас срещнах чудесно момиче и ходихме 2. 5 с нея, ноо се появи друга в моя живот, която обаче се оказа, че не ме заслужава, но късно го разбрах... :)))))) общо взето филми, колкото искаш!!!

Всичко ок, онова момиче не бях го виждал с години 3-4, от 7 не ходим, въпреки че от време на време съм си мислил за нея, но все пак толкова много и силно не съм обичал друга жена!!! Ноооооо... случайно преди няколко дни, нещо и коментирах снимка във тоя тъп "FACEBOOK", даже не беше и нейна, а на няква мацка и викам бреййй коя е тая мацка!? Въпросното момиче, обаче ми писа на лично как много отдавна искала да ми пише и да ме види, ааааа забравих да кажа, че тя има гадже от 4 години (много важен, поне според мен детайл).

Викам си добре ще се видим, макар че мразя да подържам каквито и да е отношения с бивши, ама все пак това не е коя и да е бивша... и така разбрахме се, аз съм студент тя също, но в различни университети както и да е. Взех я от университета и ходихме на кафе, като тя се държа през цялото време адски мило, намекна ми нещо от сорта "ами аз имам връзка от 4 години, но тоя ме дразни.. "казах и ок, това не е моя работа. Тя поиска да идем до старото ни училище, съгласих се... обаче през цялото време ми обеснява как се чувствало много добре, много щастлива и дай сега тук да се разходим, дай там (по места където сме ходили едно време, когато бяхме заедно), каза че за нея времето е спряло, все едно не са минали толкова години...

Някакви моменти от миналото ми разказа и ги помнеше, когато бяхме заедно имам предвдид... аз като гръмнат!!! 5 часа минаха, като минута, звъняха и приятелки, майка и само папата дето не звънна :))))) тя затваря, казва сега не мога и накрая я изпратих, като тя слезе от колата и ми каза, че иска аз да я потърся когато почуствам, че искам да и се обадя... аз пак гръмнат (буквално, все едно ме удариха с мокър чорап по главата...).

Тя пита дали имам гадже, аз в момента от няколко месеца съм сам... и след всичко това което преживях не можах да заспя и така 2 вечери писах и, че не знам как е станало и какво е станало, но се чувствам супер, тя отговори че и при нея е така... Естесвено и се обадих след 2 дни да се видим пак, тя каза че е много мило, че съм се сетил за нея и е много щастлива, че съм се обадил... няма смисъл да ви казвам, че ще се видим пак!!!

Обаче, тя си има гадже, даже днес видях нещо му писала, че го обича... за какво става въпрос тук!?! Според мен, тя не знае какво иска, но аз май имам още към нея и смятам да и кажа да не се виждаме никога повече, защото много ме боли... ще и пожелая да е много щастлива с това момче или там с някой друг, но НИКОГА ЗА НИЩО НЕ СВЕТА ДА НЕ МЕ ТЪРСИ, защото ми причинява само болка като припомня едни от най-хубавите ми дни...

Общо взето съм уравновесен, но тя ме изкарва от кожата ми, не мога да спа, да ям... какво става!? !?
Дайте съвет или поне напишете... "ти си егати тъпака, тая се ебава с теб", нещо кажете защото мисля, че съм в безизходица!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0977361d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си сравнително повърхностен и несериозен човек: "ходих с 5-6 или поне толкова се сещам" що за безочие? Мацката - просто и е писнал нейния и ако си хубавичък или ти се носи славата на голям любовник си вика "що пЪ да не разнообраза малко" ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b8f2f67ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз честно казано в началото не разбрах нищо от историята ти, мн е объркваща. Но за последното, което разбрах... по-добре й кажи да избере 1 от вас, ако избере него просто няма смисъл да се занимаваш с нея, явно само те използва. Успех!
BlacK AnGeL

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ab5cbd5e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами според мен трябва да й кажеш че не искаш вече да се виждате защото си има приятел!! пък ако скъса с негоо може пак да тръгнете !! УСПЕХ (да ми разкажеш кво е станало :D )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 38c0ebf763
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз като жена, все си мисля (а и реални примери съм имала), че много момичета са като маймуните. В смисъл - не се пускат от един клон, без да са се хванали за друг. Защо да изпускат питомното, за да гонят дивото без да са сигурни, че има (макар и минимален) шанс да опитомят дивото. Имайки предвид факта, че масово жените изневеряват когато има романтични чувства, то за мен нещата изглеждат така: тя иска да е с теб, но не е сигурна, че ти искаш същото (а и как би могла да е сигурна). От тук нататък въпросът е принципен - би ли се върнал назад към миналото или би продължил напред без нея.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b5b1fbebb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Предполагам, че ако й кажеш, че искаш отново да сте двойка, ще зареже сегашния и ще хукне през глава. Просто не е сигурна, че ти искаш да сте заедно, затова не се е разделила с другия. Иска ти да го искаш и да й го кажеш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eb86e2889d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Живее и се момичето,изживява се като прелъстителка.към теб чувства няма,изобщо мисля че няма към никой,кефи я,вдигаш и самочувствието като винаги откликваш на желанията и.къде има една приказка"жената цъфти,когато някой мъж вехне по нея".тегли и майните,не бъди мекушав и ще видиш че повече няма да те потърси и да си и жертва

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9eebc9166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо, благодаря ви много за коментарите!!! :)

До номер 1-не съм повърхностен, просто казах че в периода от 10 до 12 клас(2 години), съм имал 5-6 приятелки, но това не значи че съм спал със всичките, примерно някаква там детска история за 1 месец какво да я помня, отделно смятам, че на тези години на които бях тогава, нищо не съм разбирал!? !? :)

Иначе, аз по принцип съм скромен човек, но нека да го кажа така.... всички приятели и приятелки които съм питал смятат, че съм по-хубав от сегашния и приятел, също така съм доста по-амбициозен и общо взето знам какво искам от живота, като изключим любовната част, там е пълна каша... както и сами виждате!!!!

Това за жените и маймуните много ми хареса :)))), мисля че е точно така, тя не знае какво иска... Обещавам ще ви държа в течение какво е станало, но си мисля че тия неща с "happy end" стават само в приказките и в "бозичките" по ТВ!!! :)

От автора, благодарности още веднъж... малко поне ме разведрихте!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5cca02f72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Оле. Не се занимавай с тази, виж как се отнася с момчето, което е с нея от 4 години?
С теб как се е отнасяла!
БЯГАЙ! Забрави я!
А.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0e8cc4e5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много тъпо е това изказване"жените не знаят какво искат" напротив знаят и то много добре,но повечето мъже сте тооолковааа тъпи,че даже не слушате когато ви се говори и после защо са ви зарязали

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f625ba97d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Братле и аз съм на 22 даже наскоро се разделих след 3 годишна връзка... има доста поговорки за твоя случай ама От кадет съм минал не са връщам... ааа и днешните жени уш нищо не искат капризите до небето все пак немога с години всеки ден да и правя постояно подаръци комплименти цветя мил добър весел... в един момент тези мигове са и цени (ежедневие-проблеми) и хоп ко решава, че обича другия дет го харесвала малко преди по-по-предния да да :Д от мен знай жена иска ли прави го...а щом веднъж е станало пак ще стане... курвата си е курва

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 66b1f41a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Наборе, тук твърдо не съм съгласен с теб.... значи, ако успееш да накараш една жена да се влюби в теб имам предвид жена, не някаква лигла или кифла дето само подаръци и цветя са й в главата, тя може да те направи много щастлив и за нея няма да има бивш, нов или какъвто и да е... просто ти си всичко за нея, както и тя за теб!!!

Това е моето мнение, имал съм такава връзка, но за съжаление ми липсваше искрицата или може би ежедневието ни я уби.... Иначе ми е много ясно, че някоя шавлива ли си е, иска ли да си поживее няма мъж който да я задържи, номера е такива само да ги удариш и после кой от къде е!!! :)))))

От авторът... отново :)))))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 33682aa824
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз имам подобна история, но не мога да го забравя, защото още много го обичам и той така като теб ходи насам натам, с жени, ядосвам му се, обаче го обичам и само ако ми каже, да се върнем и да бъдем заедно, ще бъда с него до края на живота си... само обаче ако го каже, но нещо не можем да се разберем както и вие с нея, така и аз с него не се разбираме.. И аз не мога да ям и да спра да мисля за него...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d6f135c494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мисля, че заслужаваш нещо повече от въпросното момиче. Толкова години си се научил да живееш с чувствата си към нея, макар разделени, кален си. И сега ще се справиш.
Това момиче определено е развей опашка. На някои жени целия живот минава така - в лутане. И да, наистина масово жените не знаят какво искат. Хем искат този, дето им отваря вратата в заведението и им подарява цветя, хем тоя дето хойка и ги лъже.

Според мен цялата драма е , защото не сте си изживяли връзката, не сте си взели мераците. Тези прекъсвания и разминавания в годините. Всичко се крепи на стари спомени и чувства. Почти убедена съм, че ако се съберете за да кажем 3,4 месеца ще си претръпнете и сами ще се отдалечите един от друг. Хората се променят с течение на годините.

Прочетох едно изречение тук в една тема: времето има едно неприятно свойство - не се връща.
Ти сам си преценяш как да постъпиш, но хубаво чети постовете на всеки един, защото ние сме странични наблюдатели и можем безпристрастно да ти кажем как стоят нещата, не през погледа на влюбен човек или завладян от някакви емоции, какъвто си ти.

Пожелавам ти усех, важно е да разбереш, че до голяма степен ние сами управляваме чувствата си. Напълно сигурна съм, че специалната и незабравима жена в живота ти няма и не е това момиче, а тепърва ще я срещнеш.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 502f8cfb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Има развитие.... днес се видях с въпросното момиче, оказа че се е разделила с приятеля си!!! Преживява го доста тежко, нямах сили да й разкажа моите мисли... ходихме на кино, но така или иначе аз се държах доста дръпнато, тя също не беше като миналият път. Може и да не съм раазбрал нещо и в крайна сметка да ме приема като приятел... аз и казах, че няма да я търся повече, но тя каза че би желала да се видим отново, имаме обща позната, тя каза че може и с нея... ако така се развият нещата, никога няма да й кажа как се чувствам и ще се опитам да направя така, че да не се видим отново, може да й кажа че съм тръгнал с момиче, което ревнува от нея... ще го измисля(бива ме в тези неща). В крайна сметка, не знам като какъв ме приема, но с нея никога няма да мога да бъда "просто приятел"!!! Благодаря на всички, които ми писаха, нещата май се оказаха съвсем различни... :)

От авторът!!! :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 76ebf982cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Абе авторе, те другите коментари са прави, че жените не знаят кво искат, ама... май и ти не знаеш. Искаш ли да си с нея или не искаш? Ако не искаш, за кво си говориме изобщо? Ако искаш, къв ти е проблема? Момичето търчи по него, той се бил държал "дръпнато". Надувка.

Да не ме разбереш неправилно, надувките си трябват, при някои жени дори са задължителни, ся тая дали е такава ти си знаеш. Ама секи случай не се знаете от вчера, кво се прайш на къвто не си...

Ако бях на твойто място бих я пробвал да видя поне дали "отвътре" е тва, което едно време в даскало съм си мислел (не че тя сега е това, което е била тогава, ама се пак...). Пък ако не излезе нищо, не излезе. Кво губиш в сравнение с положението сега? И в двата случая ще се сдухваш...

(П.П. Тва дето "къдет си минал не се връщаш" на лаф звучи добре, ама... аз пък съм се връщал чат-пат и не съжалявам :-) )

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ab1b3fd74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ти не изпитваш нищо към нея!!! Само тя те превлича нищо повече (искаш да спиш с нея) Да я ислъжали че си имам друго момиче??? Какъв е този въпрос??? Ако найстина я обичаш не би я излъгал. ТИ СИ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МОМЧЕТА ;който лъжат, правят се на дръж ми шапката и искат веднага да правят секс!!!Имала съм такъв приятел който се правеше че много ме обича а след 2 седмици пробва да ме напие за да спи с мен!!!Аз не харесвам момчета като теб който след първите 2 седмци искат секс(трябва поне 1,2 месеца за да се стигне до там!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0dd6eade77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 17 защо осираш темата на момчето с глупавите си разсъждения и личните си преживявания. Неговата история няма нищо общо с твоята.
Влез в раздел: Тинейджърски - там е твоето поле за изява.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 35e473d01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пич моят съвет към теб е или я забравяш, или и поставяш точно и ясно въпроса искаш ли да си с мен или само ми губиш времето. Колкото и да боли от това, че може би трябва да я забравиш.. ще го направиш.. ще намериш нова и т. н... надявам се да съм помогнала. :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 333fa47048
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Оф, авторе, сори ама си много зле. Тя току що се е разделила с 4-годишния си приятел, теб не е виждала от години... какво искаш- едно кино и да ти се метне на врата. Една раздяла винаги е тежка. Покажи й, че може да разчита на теб, бъди до нея и бъди малко по-търпелив. Не стават нещата така веднага.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 639711ccf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Тук нещо сте в много сериозна грешка... вярно е че и аз се изразявам много объркано, но като цяло ситацията е много сложна!!! Ако сте прочели и разбрали всичко, трябва да сте разбрали, че аз никога не съм искал нищо от нея... не съм я търсил, за щастие не сме се засичали, живея си моя живот!!!

Нооо, тя успя за много кратко време да го обърка, идеята на цялата тема ми бе-да споделя, защото много ми тежаха тази неща, а също така и да разбера през вашите очи ТЯ КАКВО ИСКА ОТ МЕН!!! Аз много добре знам как да прилъжа едно момиче, което се е разделило с приятеля си и да спя с нея, ако примерно това целях... но не, просто исках да разбера защо ме е потърсила и какво цели!!! И дали е възможно да ме търси само като приятел след това което сме преживяли, защото ми звучи безумно...

За да стане ясно на всички на 100%, исках да разбера "ТЯ ПОДИГРАВА ЛИ СЕ С МЕН" и нищо повече!!!
Все пак благодаря още веднъж на тези, които са разбрали какво целя и са ми отговорили на въпроса с отговор пречупен през тяхната призма, това целях!!!

Отново от авторът!!! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eb9b1f0df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами според мен изпитва любопитство. Казвам ти го като жена. Не се подиграва, по-скоро се заиграва. Най-вероятно и самата тя не знае какво точно иска. Но според мен ако ти си по-настъпателен тя ще пречупи веднага.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b5c7e7ffe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мамка му, колкото и да се правя на много печен, явно е че не мога да я забравя... иначе женско внимание не ми липсва, обаче посто не мога да я забрравя!!! Знам, че много страда за другия, не ми се е обадила, сила да й се обадя аз нямам, но много искам да я видя... много искам да я прегърна, да я целуна, мамка му, много я обичам все още... Борбата в мен е жестока, мисля че никога да не й кажа как се чувствам и без това тежко преживява бившия си, но просто не мога да спра да мисля за нея, всяка минута, всяка секунда, всеки сън е насочен към нея... но умът ми и душата ми са много силни, аз винаги съм имал силна воля... може би, защото съм под влияние на алкохол пиша тук, но просто не мога да я забравя, а идва 8... не знам добри хора, четох мненията ви, знам че ще намеря по-добра, но за А-М съм готов да загина... борбата не е лека, по дяволите!!! Тя е любовта на живота ми, но някак си ще се преборя... Сълзите и болката отляво няма да ме спрат!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f814adf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   В крайна сметка след 1 година време как се развиха нещата? ;) ако въобще следиш темата още. Просто ми е интересно!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fcad6c14b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   В крайна сметка, това момиче беше блокирано във фейсбук, не сме се виждали повече... нямам никакво желание да я виждам никога повече!!! От няколко месеца имам човек до себе си, който заслужава вниманието и усилията ми... За нея, не знам нищо, пък и не ме интересува!!!
:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d9758d5ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   колко бързо минавала любовта.. само си порчети предпоследния пост... :) жалко :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3164edae42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Това е живота... а и това, че тогава аз мислех по този начин, далеч не означава, че и тя го е мислела!!! Сега вече, аз съм щастлив и влюбен, но вече по друг начин, не по онзи както преди 8 години... Не виждам, нищо странно и жалко, даже напротив сега имам човек за когото да дам всичко което имам и смятам, че той ме заслужава....

Последна добавка от автора :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker