Животът ми се преобърна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Животът ми се преобърна...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3707 пъти
Здравейте на всички... ще се опитам да бъда максимално кратка и се надявам наистина на помоща ви.

Всичко започна преди 2 месеца, когато се разделих с приятели ми с, който бях 1 година. Оттогава излизам с приятелки по дискотеки напиваме се и се целувам с който ми падне. Това ми изигра много лоша шега.

Една вечер излязох на дискотека целувах се с един човек и за жалост мисля, че се влюбих...
Всичко започна много добре повярвах му и преспах с него 2 пъти и уж бяхме заедно... но уви след ден една моя приятелка ми каза, че го е видяла с някакво момиче в дискотеката.

Почуствах се като парцал... използвана. Спрях да му вдигам телефона, но после вдигнах той започна да ми обеснява, че не е вярно, карахме се и аз отново му повярвах, но след още 2 вечери, моята приятелка ми каза, че пак го е видяла, но с друга...
Скарахме се пак и така нашите отношения приключиха.

Не спирам да мисля за него, той е момчето мечта за мен с изключение на това, че явно не може да е само с една въпреки думите, които ми говори, колко иска да е с мен, колко сериозно гледа на мен и т.н.

Снощи в дискотеката се засякохме и говорихме карахме се отново докъто не отидохме в тях. Отново преспахме, а на сутринта той искаше да се видим, но аз отказах.

Страх ме е ужасно много, защото знам, че никога няма да се промени в това отношение. Колкото и да ме обеждава в обратното.

Баща ми също е на мнение, че не бива да се занимавам с него... така и ще постъпя, но ми е трудно. Постоянно ми е в главата този човек, макар да знам какво лайно е...

Всичко се обърка и преобърна. Не го обичам, но го искам... Той е невероятен в моите очи... но за жалост всичко е ясно.

Помогнете ми. Искам да имам отново сериозен приятел, но не искам да ми изневерява така, кактобившите ми, не искам да страдам отново, не искам отново да ме нараняват, а точно това се получава още преди да съм опитала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: aad695f3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това което не заинтригува въобще от баналният ти разказ е само едно изречение където споменаваш баща си.
Не знам за мърльото дето си си харесала, но явно си от тези момичета (1на10000) които имат страхотен баща.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b2caa25e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено си тип "овчичка"!!! Всеки нормален мъж, като забие мацка от дискотеката и тя, ако си легне веднага с него няма да иска да има нищо сериозно с нея... Аз съм мъж и от личен опит ти го казвам, този те използва много грубо(почти всичките ми прятели са такъв тип), обеснява ти как много те харесва и айде "ела в нас", после търси другата "жертва".... според мен бягай колкото се може по-далеч, за твое добро го казвам!!! Ако искаш да впечатлиш мъж с когото си се запознала макар и в дискотека, излез с него, но така стилно облечена нищо общо от това което е видял предната вечер, бъди сериозна, колкото и да го харесваш така спазвай някаква дистанция първите 2-3 срещи(но му покажи, че и ти не си безразлична към него, повечето жени ги владеят тези работи) и ако е свястно момче, ще полудее по теб!!! (пак от личен опит говоря) Айде успех!!! :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f8217813a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Публикацията ти е прочетена 86 пъти и нито един не се е опитал да ти даде съвет,защо ли?...понякога мълчанието говори много повече от без брой изказани мисли.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9d22cc75c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм, аз пък се съмнявам в тази „приятелка“. Иначе съм съгласна за забиването по дискотеките с горните

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 07b82936c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами мацка, както казаха другите - кой както си постели. И ти не знаеш кво искаш, хем се карате, хем после пак се чукаш с него. Не че има лошо, чукайте си се, ама след като си толкова мека като пластелин, не очаквай да не те мачкат - като пластелин.

И да, както каза колегата - веднъж направиш ли впечатление на "лесна", после иди обяснявай, че нямаш сестра... Не че съм против секса от първата вечер, ако е за въпрос с моята дългогодишна приятелка така се забихме и се изчукахме на същата вечер, но тва е по-скоро щото и двамата ударихме "джакпота" да попаднем на човек, който не слага другите в "чекмедже" на базата на впечатлението от първите 10 минути. Но повечето хора са така.

Друг е въпросът доколко може да се вярва на изказванията на тая "приятелка", както казва колежката над мене. Понякога не знаеш откъде ще ти "влезе"...

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a9e7e2f08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей!
Всъщност ти вероятно очакваш да ти кажем, че това момче е свястно и няма да ти изневерява. Готин е в твоите очи, защото имаш нужда от образ на невероятен мъж, който ще ти реши всичките проблеми, ще ти отговори на всичките необходимости и ще стане сляп за всички други жени, за да се почувстваш единствена и неповторима. Е, този не е такъв и можеш да правиш само секс с него, без да се обвързваш емоционално, но за жените това е много трудно. За да си намериш свестен приятел, който да не ти изневерява, помисли защо се е случвало да попадаш все на такива. Аз, ако съм мъж, не бих приела на сериозно жена, която си ляга с мен веднага. Близо до логиката е да си каже, че утре може да излезеш на дискотека с приятелки и да си легнеш с друг. На него се сърдиш, че не може да е с една. А ти можеш ли да си с един? Напълно сигурна ли си? Бъди честна пред себе си, няма значение какво ще напишеш тук. Хората идват в живота ни по определена причина - да ни покажат нещо в нас.

Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 639f8f7c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще се въздържа от коментар по темата, споделям мнението на всички преди мен... искам само да поздравя Soul за начина по който разсъждава и се изразява... чела съм и други нейни коментари и все едно съм ги писала аз.... жените често пъти ми звучат или прекалено агресивно, или наивно, или с излишно самочувствие, или лишени от такова, но определено Sоul не си от тях... поздравления.... ЗAPA36

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 60559a6afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Чудя се защо почти всички момичета е така се влюбват-в некви олигофрени. Как може да се влюбвате в тоя дето веднага е преспал с вас-още на първата вечер? То самата случка подсказва че такъв човек, повече няма да ви потърси, не го е грижа за вас. Само и единствено за поредния секс да ви се обади, но не и да направи нещо, като да се обвърже сериозно с вас или с който и да е.
И какво, очаквате после нещо сериозно от такъв човек ли?
Много сте заблудени в това отношение.

Но да се запознаете с едно нормално момче, което не пие и не ходи по дискотеки, и няма кола и да ви заговори, макар и трудно, но все пак да се завърже някакъв напълно нормален разговор, приятен, вие естествено ще си кажете "добро момче" но нищо повече, няма да му обърнете по-голямо внимание. Просто ще отидете в дискотеката и ще се окачите на врата на некой пиян олигофрен, с кола (купена с на баба му парите) и ще преспите с него още на същата вечер и ще се събудите на другия ден влюбени и на там се знае историята. Ще си ревете и ще викате "няма свестни момчета, всички са свине" и те така те. Same ol Same...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c9b5af20cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А ти какво очакваш от забивка в дискотека? ! Че и веднага му се метнала в леглото. Споменава и за раздялата, все едно като оправдание я използваш. Аман от тъпи п***и

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a9e7e2f08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зара 36, благодаря за коментара ти. За мен е много ценен. Вярно, че са минали 4 месеца, но едва сега го виждам, след като случайно се разрових из сайта.

Поздрави и късмет!
Soul

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker