Вашият най-неподходящ човек в, който сте били влюбен/а? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121593)
 Любов и изневяра (29818)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21919)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18633)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вашият най-неподходящ човек в, който сте били влюбен/а?
преди: 4 месеца, 21 дни, прочетена 1045 пъти
Кой е той, дори и нищо да не се е случвало? Учител/ката ви, негър/ка, циганин/ка, проститутка, човек от същия пол, травестит, член от семейството на най-близкия ви приятел/ка, ваш близък роднина, съпруга/та на ваш близък приятел/ка или нещо друго? Мисля, че ще бъде интересно всеки да сподели анонимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 14a8344fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   В един немец - познат на една приятелска двойка /според мене и мадамата от двойката си пада по него/, много секси мъж с 15 години по-голям от мене, даже съм мислела да му призная, но ще е много скандално човекът с порно се занимава, та си представям с какви жени има вземане-даване, аз нямам шансове.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 1290312514
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   1, с какви масово има вземане-даване: с курви. Той няма шанс да е с жена като теб, а не обратното.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: ab48c46080
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Колежка в университета, която беше 13 години по-малка от мен, а за капак, и двамата бяхме семейни!
Признах и, но не се получи нищо между нас, по-скоро се получи платонична любов, тъй като тя отговори на чувствата ми, но само си пишехме за около година! После тя се разведе и сега е с друг мъж от който има две деца! Явно е намерила любовта.
Уусмихвам, когато си спомня за нея- явно ми е било хубаво!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 2f5c341c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   То почти всичките ми влюбвания са били в неподходящи хора. Най-фрапантното е в една моя учителка, беше на 25, а аз трябва да съм бил на 17, когато дойде да ни преподава. Имаше много хубаво лице, стегнато тяло и се държеше много добре с мен. Имах разни глупави хлапашки фантазии с нея. Но жената си беше омъжена, а в 12-ти клас втория срок ни преподаваше вече бременна. Сега си има вече поотраснало дете и вече си е с визия на леличка, не е толкова привлекателна. Като цяло загубено време за мен - вместо да се занимавам с момичета на моята възраст, си представях илюзорни неща.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 83f9f18712
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Уж моята сродна душа. Сънувала съм го упорито години, прди да се запознаем. И на външен вид мъжа-мечта. Но... постъпи лошо. И за капак - безумни оправдания с очакванията на жените към него. А няма такова нещо като "жени" и "мъже", има конкретни хора, които се уважават, не се използват като предмети за еднократна употреба.

Не бих правила излишни драми, ако просто не ме харесват достатъчно, не им е до обвързване сега, или нещо трето - всеки си знае какво му е и има право на избор. Но цял живот живея с принципа да не правя на другите това, което не искам на мен - и това важи и в любовен план. Исках същото в замяна.

Струваше ми се, че мъжете на свой ред ме уважават и поне баналния литературен сюжен "прелъстена и изоставена" мен точно няма да ме сполети. Вярвах и в интуицията си за хората. Но, явно ако един човек иска да те нарани, нищо няма да го спре...

Та, това е моята голяма болка. И въпреки че съм омъжена за друг, все така си боли от предателството. Надявам се някой ден да си осъзнае грешката и да се разкае.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: da9231677f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В моя любим рок музикант, хаха. Фантазирам, че го срещам (хипотетично не е невъзможно, професията ми може да даде такъв шанс), той се влюбва в мен и ставаме двойка. Мисля, че това е просто бягство от реалността

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 353609c29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Нямам такава класация за по-по-най.
Последните ми няколко връзки са пълен провал. По година-две, връзки без бъдеще, не жени, а зомбите. Не мислещи, глупави, но контрщи се и мислещи само за това къде и как да им е по-весело, заебали близките си, неинтересуващи се от нищо, само Фейсбук, Тик-ток и селфита за пред хората. Поддръжаващи на разни плеймейтки и други човекоподобни, повтарящи заучени фрази, мания за величие и някакво странно вътрешно усещане, че всяка глупост казана от устите им е велика и неповторима, благодарение на неповторима логика.
Сега съм сам и мога смело да заявя че искам да живея сам, не искам нищо подобно вече, тъй като явно само такива са налични. Няма как да има любов с такива недоразумения.
М34

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: ec3ee000ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първото ми съзнателно влюбване беше на 5-6 години, в детската градина. Тя тренираше джудо и ми се виждаше супер "яка".

Иначе съм бил голям любовник още на 2-3 години. Ходил съм хванат в ръце с две наведнъж ;)

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: ec3ee000ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Оф вече спя.

Най-неподходящият беше тихата колежка, която се оказа една голяма много глупава бяла птица.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: ff0f5dc8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Много трудно се поставя граница между привличане, харесване, влюбване. Всичките те означават емоционални чувства към определен човек, но в различна степен на близост. Понякога се чудя дали съм изпитвал в така дълбочина чувството влюбване или съм се само-заблуждавал. Ако не съм изпитвал, то може да се окаже, че съм някакъв вид социопат. Все пак не съм нито Фройд, нито пък Ломброзо, нито Август Форел и психоанализът не ми е силната страна, по -точно нищо не разбирам.. Може би съм се самозаблуждавал, но когато съм бил с момичета или жени, съм имал някаква близост, тогава съм оставал с чувство, че те излъчват странна енергия, която предизвиква в мен някаква вълна и ме обхваща някаква странна топлина на съпричастност, изпитвам неистово желание да прегърна момичето или жената, толкова силно да я прегърна, че все едно сме едно цяло.. Случвало се е когато на някакъв купон, в института, а ние доста често си организирахме такива при някой блус, когато светлините са почти изгасени, музиката е бавна и лежерна, на някой блус на Пинк Флойд, или Форинър, или на Джордж Майкъл да сме прегърнати с колежка, към която има някакви чувства, да усещам стегнатото И и гъвкаво тяло, аромата и топлината, която то излъчва, зашеметяващият блясък на тъмната безкрайна дълбочина на очите И, където греят звездите на вселената. Дали това е било привличане, или влюбване -нямам представа, но точно в този момент цялата, заобикаляща реалност като, че ли изчезва. Изчезва всичко делнично, все едно сте само двамата някъде между звездите, изчезват времето и пространството, и така ти се иска това чувство никога да не свършва, да не се връщаш към грубата материално реалност. Не знам как да го определя дова състояние. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: d393f6eec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   За мен има два вида влюбване: единият, когато искаш да стигнеш до края и да бъдеш сексуално с даден човек. Да изживеете всевъзможни удоволствия и да го сметнеш за твой напълно. Вторият е, когато искаш само да мислиш за някого отдалече, да се възхищаваш на качествата му, да си спомняш жестовете му, думите. То е някакво идеализиране, обоготворяване, което, разбира се, не е много реално, но те обогатява и ти дава стимул. И двата са красиви, но при първия накрая човек остава разочарован, а при втория може и да запази обекта на любовта си чист и неопетнен от битовизми и реалност.

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: e0b428095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Момче от Интернет. Възможно най-уникалния човек, който съм срещала, но за съжаление той избра друга. Дано е щастлив!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker