Той нормален ли е?! Дали не е педофил??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той нормален ли е?! Дали не е педофил???
преди: 4 месеца, 15 дни, прочетена 1159 пъти
Аз съм жена на 27 години и се запознах с един мъж на 33 години във фейсбук. Отначало той ми се стори перфектен - красив, руснак, трениран и с много хубаво тяло, възпитан, с обноски, интелигентен и изключително забавен. Нищо във визията му или човека, който е, отначало не ми подсказваше, че може да има някакъв бъг. Видях, че споделя адски много видеа на Андрю Тейт, което за много жени е червен флаг, но аз не обърнах внимание, тъй като беше просто прекрасен. Бързо отношенията ни се задълбочиха, говорили сме по телефона по цели нощи и той показваше, че не съм му безразлична. Една вечер ми каза - "Искам да ти кажа нещо. " И ми прати една моя ученическа снимка, и ми каза - "Наистина си БИЛА много красива жена и направо съм влюбен в тази снимка! " Изрази се по много поетичен и красив начин за лицето ми, на мен ми направи впечатление това "Била си много красива", но не се засегнах, защото и до ден днешен си имам детско лице, и дори ми е казвал - "Харесва ми, че не приличаш на жена, а на дете. " После случайно видях в негов скрийншот, скрийншоти от негов видео разговор с едно малко момиченце, което наистина приличаше на дете, и той каза - "Това не е дете, а е бившата ми", и на по-късен етап като се бяхме скарали я описа "Брутална мацка със зелени очи, на 18 години" а на снимките наистина беше някакво детенце! Много по-късно всъщност видях, че в Инстаграм следва само 14-16-годишни момичета и няма нито една нормална жена! Когато се стигна до разрив в нашите отношения и до скандал, той ме обиди, като каза: "Ти си най-грозното момиче, с което съм се занимавал. Всичките ми бивши са били брутални момичета до 20-години макс. Тебе те е яд, че мога да излизам със 17-годишни. " Казвал ми е и, когато повдигнах въпрос защо се изразява така за въпросната ми ученическа снимка в минало време, и той каза - "Нормално е, ЕГН-то си казва думата", а аз съм на 27, и дори още ми искат лична карта и не ми личат годините!!! Понеже ходи да тренира на лостове и го заговаряли малки момиченца, които тренират там, се изрази за 11-годишни момиче, че "има хубаво тяло", и ми е казвал, че има много приятелки на 11-15 години, с които си пишат и си пращат снимки и селфита, а той е мъж на 33 години!!! В началото си мислех, че това е най-свестният и прекрасен мъж, а това се оказаха най-токсичните отношения, в които съм била. Казвал ми е най-обидните неща, които мъж някога ми е казвал. Това ще го преживея, но ме интересува мнението на други хора. Според вас дали този човек има изкривяване и евентуално да е педофил? Нормално ли е това поведение според вас? За възрастта си нямам комплекси и той не можа да ми ги набие, понеже е смешно, на 27 дори са ме питали в коя гимназия уча и да ми говори за ЕГН-та човек, на който всички жени в Инстаграм са му 07-09 набор е смешно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 3f5bfc9988
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мда. Поклонник на А. Тейт - рецепта за комплексиран, назобан женомразец. Нарцисист и мамино синче. Бъдещ стар ерген. Он им приказва каквото искат да чуят и така. Има и много двойници по нашите ширини на външен вид - гологлави, ниски и с фейс на ММА. Само това е трябвало да те откаже.
И той е от онези, задяващи ученички. Защото други жени не им връзват. Не си общувай повече с него.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 1b02ffb87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами не е нормално поведението му и явно наистина е педофил. Подвела си се по външността му и първоначалните му добри обноски, но рано или късно щеше да излезе наяве какъв човек е всъщност. Разбира се, че е не ок да следва малки момичета, кой го знае какви гнусотии им пише, така че най-добре спри да се занимаваш с него, достатъчно те е и обиждал..

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 5120bc13e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не е нормален този. Това са деца. Върши престъпление през закона, дори и момиченцата сами да идват и да го заговарят. Те са още малки и не мислят разумно, въпреки че масово се правят на големи жени и търсят батковци, за да се доказват, че са вървежни.

Вместо да те обижда по-добре да внимава какво прави, че да не подадеш сигнал в полицията за вкусовете му! И да прочете една интересна книжка - "Наказателен кодекс". Да търси мъж малко по-млада от него жена е нормално, но не и дете. Смешно е да те нарича стара, след като ти и от него си наистина по-млада. Ако не беше педофил, просто да се изсмееш на простия Ганьо с неандерталски разбирания, но това неговото е страшно.

Иначе по тези ширини много комплексирани и озлобени мъже имат навика да обиждат на години и килограми жените, но така само на себе си вредят. Нямат огледало да се видят сами какво представляват, нямат и никакви качества, с които да впечатлят. Не им се връзвай и не се изненадвай на простотията. Свестните мъже с отношение към жената са важните.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 41d8500448
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Авторката съм. Искам да кажа, че видях, че следва и по-малки момичета в Инстаграм, които си качват клипчета как танцуват, видимо на 11-12 години. Също така като го попитах дали е нормален да говори за 11-годишно момиче, че има хубаво тяло, ме попита: "Теб да не те е яд, че ти давам за пример 11-годишна? " и си мислеше, че възприемам 17-годишните момичета като конкуренция. Аз бих възприела за конкуренция някоя наистина яка жена, а това за мен са деца, а в неговата болна глава аз завиждах на тези момичета. Дори видях как е слагал лайкове на някакви откровено детски снимки и селфита в Инстаграм.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 41d8500448
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   P. S. В един от скрийншотите видях, че е пратил снимка на плочките си на едно от въпросните момиченца, понеже той е с нов телефон и ми праща свои снимки от Месинджър като скрийншот. И си беше пращал голи снимки в огледалото на тялото си на едно малко момиченце.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 98d94520d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Да бе, педофил е. Ужасен е. Нахранихме го и ние, читателите. Сега олекна ли ти?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 98d94520d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Номер 1, как други жени не му връзват като авторката е на 27 години. Спрете да пишете глупости и да обърквате хората със заучени фрази прочетени някъде от не знам си коя кифла.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 3f5bfc9988
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   7 от 1
Връзване разбирам да имат връзка по-дълга от седмица. Чатенето е нищо на днешно време.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: f92decaf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   За Руснаците е нормално, там не харесват стари жени над 25

М 21

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 135178aadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Еми да прав си е човека, кво завиждаш? 11-12 годишните момичета изобщо не са деца, ами са си точно яки готини мацки с големи развити цици и цикъл и ако не знаеш да те усведомя, че от толкова и почват да се ебат, така че изобщо не са малки. Изобщо не е никакъв педофил пича, просто си харесва млади пресни свежи неопетнени мацета с тесни путенца, а ти им завиждаш, че са по предпочитани от дъртите, вмирисани и амортизирани от ебане баби като теб. Какви да харесва, 30 годишни разхлопани баби с използвани вонящи шунди и 3 деца от 3 мъже? Айде мерси, немам нужда от такава. Истинските мъже си искаме младите свежи мацета неопорочени от ничий друг кур преди нас. Времето ти на слава свърши бабо, примири се. Време е на пазара да излезнат следващата генерация млади свежи тесни путенца, които да ни обслужват нас мъжете и да ни правят щастливи, че вие вече сте изхабени, увиснали и раздърпани отвсякъде и вече не можете.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: b252b47f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Този е дори опасен. По-далеч от него

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 40e64b2aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   А бе дали е педофил или не, не знам, не ме интересува и ако имаш съмнения, просто можеш да го питаш. Но да си на 27 и да твърдиш, че си първа младост... Хайде няма нужда.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 3d6f373d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Номер 1, радвам се как мразиш Тейт като явно не си гледал/а негови видеа. Никъде не споменава да мразиш жените, а даже напротив, той иска да възвърне стандартното семейство, където мъжът трябва да осигурява дом и закрила на жената и децата си, докато жената просто да отглежда децата без да се нуждае и тя да работи.

Иначе до авторката, не знам какво още трябва да видиш, че да разбереш, че този "алфа мъжкар" е наистина педофил. То на 20 да си е срамно да ходиш по 11-15 годишни, камо ли да си на 33. Бих ти препоръчал да подадеш жалба срещу него и ако можеш да откриеш 2-3 от момичета, с които си е писал, да ти пратят чатовете им с него за доказателство.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 3f65549500
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да е "педофил" не е, ама, че е "простак" спор няма.

"Била" си много красива... много е тъп! :D

Не ти трябва такъв комплексиран олигофрен.

Но не бих го нарекъл педофил, щото очевидно някакви млади пикли му връзват (без да ги причаква пред училище), тъй че просто му се ебе младо. Което е разбираемо - всеки мъж иска "млада жена", а какво е "млада" вече е "филосовски въпрос".

За някои "млада жена" е "под 40", за други - до 25 са "млади", за трети - под 20, а цигани ако питаш "на 14 е за женене". Аз лично смятам младите жени за жени до 25 годишна възраст.

А иначе слушал съм Андрю Тейт и некви други - учат мъжете на някои смислени неща, но и на глупости.

А Тейт лично не го харесвам по няколко причини:

1. Стана мюсюлманин - щото "имало ред в тая религия и жените слушали". Като е такъв МЪЖ - що не се хване с некоя "непокорна християнка" и не я накара да "слуша", а е станал част от религия дето експлоатира последователите си (и мъжете и жените).

2. Разправя как не вярва в държавната власт и как в страни с мафия, като Румъния (разбирай и България) имало "ред" и стига да "слушаш големите шефове" нямало проблем.

Е това МЪЖКО ли е? Един истински мъж стои зад ПРАВДАТА, независимо кой е срещу него - голем, малък, секъв.

Андрю Тейт си е типичен СТРАХЛИВЕЦ! Боксьорче-позьорче.

И го казвам като човек дето е имал проблеми и с мутри, и по муай тай състезания е ходил и яко бой е ял.

3. Каквото и да си говорим за "конспирации срещу него", верно май е замесен в престъпност и трафик на хора, та "не е пример за подръжание".

Та мани го тоя, или излизай с него, но имай едно на ум.

Тея са момчетата дето се мислят за "големите мъже" и после бият и режат жените си. Ако това искаш - твоя воля.

Поздрави!

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 3f5bfc9988
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   13, знам за какво дрънка. Омраза и това е. Съден за сводничество.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 8f76d51277
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Съвсем по руския стандарт. За тях жена на 25 вече е стара.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 828e02e781
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Въпроса е ти защо общуваш с тоя?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker