Оставих го и ми липсва, но избрах да не ме боли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оставих го и ми липсва, но избрах да не ме боли
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 7581 пъти
Споделям историята си, защото тук често чета: искам да го забравя, искам да не го обичам повече и т.н.
Обожавам човека, който оставих. Просто го обожавам. Не съм го наобичала, а той така силно и много ми се обича. Той за мен е прекрасен, весел, умен, съобразителен. Рядък мъж, възхищавам му се. Мисълта за него винаги ме изпълва с усмивки.
Това е най-красивото и свято чувство, което сърцето ми е изпитвало. То ме направи по-нежна, по-състрадателна, по-грижовна и търпелива.
Връзката ми с него обаче болеше.

Той има много проблеми, а аз се оказа, че не мога да му помогна и може би повече бих му попречила. Не намерих сили да му кажа край, защото знаех, че пак ще го потърся. Направих така че да ме намрази, за да се успокои сърцето му и сега мисля, че е щастлив. На мен ми е достатъчно, на мен ми стига, че той е добре. И даже се чувствам малко горда от това. Оставих го, защото го обичам прекалено силно. Той има друга жена... не я познавам. Надявам се само да се грижи за него така, както аз.

Но не искам никога да го забравям, не искам да спра да го обичам все така -с радост и тревога, с вълнение и вяра. Аз обичам него - характера му, несъвършенствата му, личността му. Той не се е променил само, защото вече не сме заедно и следователно и моята любов към него няма да се промени.

Може би съм бременна. Не искам още да си правя тест... няма и да му кажа. Той ще дойде при мен тогава, защото е много отговорен... и какво печеля?

Сега и така всичко е наред. А аз съм един безумно щастлив човек, защото мога да обичам така.
Моето щастие открих тогава, когато го потърсих в неговото.

Ще ме търси, знам, че ще ме търси - ние почти не можем да бъдем един без друг. Липсваме си постоянно. Но някой да ти липсва е хубаво... трепет е. Често, когато минавам по места, където мога да го видя се хващам, че очите ми стават много по-зорки... да не го изпусна случайно, само да го зърна... липсва ми страшно много.

Но избрах да не ме боли от тази любов, избрах да постъпя честно спрямо двама ни. Наговорих му ужасни неща, казах му, че не го обичам, че не го желая само и само да му е по-леко.

Но никога няма да забравя този мъж, нито искам нито ще мога, Никога мисълта за него няма да спре да ме усмихва. Винаги ще се питам как е, добре ли е и когато съм загубила надежда, сили и вяра ще се сещам за него, защото любовта, която изпитвам ме вдига на крака отново и отново.

Надявам се да бях полезна на онези с разбити сърца, които по една или друга причина са се разделил с мъжа, когото обичат. Хората не се притежават. Хората само се обичат. Обичат се именно такива, каквито са! Едни до болка противоречиви и странни същества, подвластни на различни настроения, емоции и случки. Едни същества, които носят и Ад и Рай в себе си и могат да ни нараняват. Но нима обичаш котката си по-малко, когато те одраска, унесена в игра. Нима ще я обичаш по-малко ако някой друг я гали? Нима е възможно да обичаш някого само, защото го притежаваш?

Момичета, обичайте. Няма по-хубаво и нежно чувство от женската обич, защото тя е тревога. Мъжете не знаят какво е тревога, а в нас тя е заложена, заради ролята ни на майки. Тревогата е вяра и надежда. Един мъж не може да разбере женската тревога, просто не е способен, не защото е ограничен и тъп, а защото не е заложено в същността му. Обичайте с радост и тревога - какво е значението дали човека, когото обичате е до вас или не, какво значение има за истинската природа на любовта!

Желая на всички много радост и слънчеви дни. Дни без болка, отчаяние, самота и разни подобни измислици. случките в живота ни сами по себе си не могат да ни наранят, наранява ни единствено отношението ни към тях, а ние него можем да променим винаги.
Превърнете болката в радост. Просто в радост от това, че сте способни да обичате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: cff18d1a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хубава история. Даже си мисля как така си щаслива без него как може да бъдеш щаслива без този човек които толкова много обичаш как може да търпиш дните без него без да го прегърнеш без да го целунеш без да го попиташ как е. Как може да си щаслива когато не можеш да видиш очите му, усмифката му .. без да осетиш аромата му! Как може да си щаслива когато знаеш че той е с друга когато той целува и гали косите на друга.

Не мога да си го обесня, но много се радвам за тебе че въпреки всичко си щаслива и се чустваш горда много рядко се намирват момичета като тебе.. повечето страдат и плачат докато ти се радваш и се усмихваш. Браво дано бъдеш щаслива винаги. Момиче на 14 години.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 388d9d6921
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искам да се погрижа за него... но не мога... той те търси. Моля те, срещни се с него и поговорете, обичам го безумно и ако е щастлив с теб няма да ви попреча да бъдете заедно.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 70c6436ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хареса ми, като четох твоята история се сетих за "Писмо на една непозната" на Стефан Цвайг.
Но знаеш ли нещо не можа да ме убедиш че си постъпила правилно като си го оставила, дали това вместо да е голяма любов не е едно голямо бягство? !!!
Ако ако оставим настрана съмненията и е вярна теорията за преражданията ти вече си на поне 7-8мото. Повечето от нас тука из сподели. нет още се мъчим с 1-2ро а като гледам някои може и да повтарят.
BV

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 86e0510629
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Не можах да повярвам на историята ти. Пишеш че, си сега безумно щастлив човек но той ти липсвал. То няма връзка в която да не боли и някой да ти липсва не е никаква трепет. Вместо да го оставиш защо не се бориш за него а го отстъпваш на другата.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b82028e54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   100% те разбирам, защото знам, какво е.
Не бягай от истината, ако си бременна трябва да знаеш. Помсли добре, дали можеш сама да гледаш дете. Иначе, сигурна съм, че един ден ще имаш дете от него и, че това не е краят, а само началото. Ще минете през още поне 3 годинки мъчение... накрая ще е твой. Глупаво си постъпила с глупавите си истерии, не е трябвало да му говориш такива неща, търпение - но не можеш и това е!
Трябваше само да бъдеш търпелива, да си гледаш живота и крушата сама щеше да падне в кошничката ти, когато озрее. Но ти си правиш живота само сложен. Знам, какво ще се случи - ще те потърси след месец, ще му признаеш глупостта си и пак ще сте заедно. Само, където си усложняваш живота, правиш драми и се тормозиш.
Хайде, концентрирай се сега върху живот, работа и близки, идва Коледа. Виж, дали си бременна и не бягай от истината. Ако си бременна - ОБАДИ МУ СЕ и вземете двамата решение. Има право на това, това е негово дете. Според мен можеш да се грижиш и сама за детето си, ако той се съгласи и може да ти дава едни 200-300 лв. на месец.
Ако няма тази възможност, не знам, мила - не обричай бебето си на мизерий. 100% съм сигурна, че ще си добра майка, дори добра самотна майка, но без пари не става, а за такъв мъж е невъзможно да отдели пари без знанието на жена си. От друга страна... хм... интерсно ще стане, когато цял свят разбере от кого си родила - не си мисли, че ще можеш да го скриеш! Но хипотези-хипотези, без тест за бременност, не знаем, какво ще стане!
Успех и.... яд ме е на теб, момиче - правиш си живота сложен, когато може да бъде толкова простичък!
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1b13d14b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До 3
как ще те убедя дали съм постъпила правилно като и аз не зная дали е правилно или не решението ми. То просто е решение, времето ще покаже какво е било и за какво.

До 4
Когато наистина обичаш другия, с онази свята и безкористна любов, на която се научих покрай покрай този мъж - уважаваш решенията му. Уважаваш и щастието му.

Липсва ми, защото съм свикнала да го виждам и чувам, липсва ми страстта ни. липсват ми разговорите ни. Но така е по-добре. В последно време бях се превърнала в някаква друга жена, не се познавах. Болката привързва. А той ми я причиняваше без дори да подозира за това. Намеквах му няколко пъти и изчаках достатъчно дълго, за да разбере и да види, че това е така. Той го виждаше, но не успя да намери сила да го промени.

Поведението му напоследък прекалено много ме обиждаше, а обидата ме променяше. А сега усещам в себе си как слънцето се връща.

После той намекваше за раздяла, но не събра смелост да ме остави. Веднъж го е правил и седмица след това ме молеше да се съберем и ми казваше, че е най-големия тъпанар на света. Знае, че е слаб. Някой от двама ни трябваше да се покаже по-силен и да прекрати връзката преди тя да е донесла неприятни последици на много хора. Прекратих я грубо, за да не ме търси.

Но наистина съм щастлива от факта, че все още го обичам и май никога няма да спра. Не разбирам жените, които искат да забравят някого. Аз не искам да го забравям. Аз искам винаги да го обичам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 388d9d6921
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той чака да го потърсиш и страда за теб. Обади му се, моля те.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 70c6436ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До Авторката
По повод твоят коментар 6), само да спомена че времето има едно много неприятно свойство - НИКОГА не се връща :)))
BV

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7d9c9b059d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И сега какво по сценарий трябваше да получиш суперкомплименти колко си зряла, мъдра, колко си благородна ли?

Ако за теб да наговориш глупости на някого и да си тръгнеш е постижение, за мен лично не е. Много правилно ти го казаха, ти сама си правиш драми и усложняваш живота.

Сама казваш,че хората не се притежават. А ти защо решаваш, че някой ще е по-добре или по-щастлив без теб? Това е негово мнение и решение.

И колко време мина от раздялата ви? Мирише ми на прясно. Същата история ми я разказа позната възрастна жена със съпруг и деца, която споделя след 20 години, че е обичала единствено първия си мъж, който не е съпруга и. Тя ме развълнува и на нея мога да кажа ЕВАЛА. На теб не. Оставила си го, защото прекалено е тъпчел егото ти, не го оставяш, за да е щастлив.

Просто си измисляш някакви причини за теб самата, за да се оправдаеш, че ти е писнало.. Не казвам, че не го обичаш, но не се изкарвай толкова добра. Не си толкова добра, защото той сега страда (независимо какво ти е причинявал).

Тези раздели са излишни. Пак ще се съберете, подкрепям поста на А. Но вече има и трети човек, когото ще нараните, макар и да не сте го целяли. И тази всичката болка ли наричаш щастие, слънце и спокойствие?

Много добре си замаскирала историята си, почти мога да ти повярвам колко си щастлива, че мъжът когото обичаш не е до теб, а е с друга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b13d14b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Най-малко имам нужда от ЕВАЛА, наистина :)

Да, оставих го, защото връзката не вървеше, защото напоследък той ме обиждаше с поведението си и ми намекваше за раздяла... Мисля, че го обясних това.

По-скоро ми се искаше да наблегна на това, че можем да изберем да сме радостни и след раздялата. Понякога хората се разделят, нещо се е изчерпало, ситуацята е такава или се е стигнало до някаква пределна граница - причини всякакви. Но сами и единствено във наша власт е да изберем да не ни боли от раздялата. Както и че не е нужно да забравяме човека, когото обичаме или да го намразваме. Ето историята с жената с 20 год брак ми го доказва пак. Тя не е спряла да обича, но е продължила по пътя си. И сега може спокойно сигурно да я заяви "обичам го още", а не "той защо толкова ме нарани, мразя го, искам да го забравя, боли ме". Първият вариант най-малкото ми се струва по-здравословен.

А колкото до ужасните неща, които му наговорих. Направих го. Дали е правилно или не, дали е геройство, мъдрост и т.н,. - не зная. Направих го, защото така ми подсказа сърцето в онзи момент.

И не съм щастлива, затова, че е с друга. Но определено мога да продължа да го обичам все така.


В крайна сметка не разбирам коментара ти... какво точно казваш - съдиш и нападаш.. хм! ЕВАЛА!
--------------

А... не съм бременна. Днес не с сдържах и си направих тест. Отрицателен. Поне това няма да го мисля повече.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d67ebc235b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ме разбираш, защото не искаш.

А тея няколко коментара на момичето, което пише да му се обадиш, че страда за теб защо ги пропускаш?

Не съдя или нападам никого, казвам каква те виждам по написаното в моите очи.
Ако ти е добре да се самозаблуждаваш, ОКЕЙ.
Самият факт, че си правиш днес тест говори колко време е минало и колко отдавна сте прекъснали връзка...

Както и да е, ти сама си знаеш. Живота е последствие от изборите, които правим.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b13d14b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Прекъснахме връзката си преди малко по-малко от месец - да, прясно е!

Наистина не мога да те разбера, препрочитам отново, но пак не успявам. Може би, защото все пак цялата история, а тук само съм очертала образите. Ако ти разкажа всичко, няма да коментираш така, но се въздържам от това. Колкото и анонимен да е един сайт, все пак знам ли утре дали някой няма да влезе, някой, който не трябва да знае, че съм разказала историята си.

Да, направих избор. Не ми е било лесно. Две години сме заедно вече и се обичаме. Но понякога просто има пречки, които помрачават радостта от това да сте заедно. Започват да се трупат обиди, разочарования, да изпитваш самота, да се чувстваш необичана. В такъв момент за мен е по-логично да прекъсна връзката си преди тя да е наранила още, както нас, така и още хора.

Какво ще направиш ако приятелят ти намеква, че му е трудно да продължавате. Виждаш го как се измъчва, виждаш, че се променя, а опитите ти да му помогнеш в някаква положителна насока са се увенчали с неуспех? Чуваш думички от сорта на "аз съм тъпанар и въобще не те заслужавам", "понякога си мисля, че само те измъчвам", "ти си толкова ощетена от нашата връзка, но любовта ти е толкова чиста"... И започваш да си мислиш, ч той вече не желае да бъде с теб. Обичате се, в чувствата си сигурна, но вече се съмняваш в способността ви да изградите връзката си такава, каквато би харесвала и на двамата?

А защо пренебрегвам онези коментари... ами странни са ми, затова. Не зная как да ги коментирам. Убедена съм, че не са писани от жена, която е свързана с живота ми, а от някой, който е решил да драсне нещо емоционално, по-скоро може би с цел да се изгаври..знам ли и аз причината.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 388d9d6921
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не се гавря, мила. Но той го прави с мен, защото знае, че го обичам много и съм простила какво ли не... включително и вашата връзка зад гърба ми. Аз реших да поема по своя път.... радвайте един на друг. Омръзна ми да бъда сравнявана с теб, искам да бъда оставена на спокойствие.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b4c66d9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Стига сте лъгали жена му, като си бременна и си била с него, застанете пред жената и в очите й кажете, че сте я излъгали. Тя не заслужава ли щастието и тя да намери някой, който да я обича?

Много се дразня от такива, където лъжат и през други хора да им съсипват живота дълго време. Поне доблест ако имате, ще й разясните положението на жената, да намери и тя щастие с някой друг... не да й се подигравате... така с лъжи!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 388d9d6921
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Казваш, че се обичате. Защо си го изоставила когато има проблеми? И още едно ми е трудно да си обясня-защо си оставила вратичка да го търсиш, нали си решила да го напуснеш? Това не са укори, търся логично обяснение. Поздрави

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9da71b62d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Значи той в някакъв момент е бил и с двете ви едновременно? Така излиза, щом казваш по-малко от месец.
Ти не ме разбираш, но аз теб те разбирам. Но искам да ти задам въпрос. Кое не можеш да изтърпиш повече? Караниците и проблемите, когато сте заедно ИЛИ липсата му? Кое ти тежи повече?

Като цяло историята ти ми е адски странна. Много те обича, а сам казва, че не те заслужава и прочие? Това за мен не са думи на истински мъж, а на 17 годишен пубер. Тоолкова голяма любов и той веднага след като се разделяте си хваща друга? В същото време казваш, че ще те търси. Сякаш се надяваш на това. А търси ли те?

Не искам да ми се обиждаш, но имам чувството, че си пусна темата конкретно някой да я види. Мислех си го още преди въпросното момиче да пропише...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 388d9d6921
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторке, справяш ли се със ситуацията? Успяваш ли да устоиш на изкушението да не го виждаш когато те иска? Аз съм в същото положение и ми е много трудно. Незнам какво да правя...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b13d14b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Да, справям се. Чухме се за кратко. Питаше дали съм добре, аз му казах, че всичко е наред - явно се тревожеше. Той също бил добре. Казах му, че съм тук и се извиних за грубите си думи на раздяла, че винаги може да ме потърси ако има нужда пак да ме чуе или да сподели нещо, или ако му трябвам за нещо. Той ми каза същото - че винаги е насреща ако имам нужда от него!

Не ми липсва толкова като интимен партньор, но като приятел и човек, с който съм свикнала да споделям тревогите си - да, липсва ми. Не го търся, за да си докажа, че мога да се справям сама. Радвам се, че го чух и че не ме е намразил. Трогна ме тревогата му.

17, не ме обиждаш, наистина! Просто не знаеш историята. Не искам да я разказвам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f10bc10c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   18 съм-Браво, момиче. Може би това е начинът и за мен да го преодолея. Просто да си говорим и да споделяме.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f10bc10c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И аз избрах да го оставя да бъде щастлив с приятелката си, липсва ми много. Обажда ми се, понякога правим секс, но след това съжалявам, че го подвеждам отново. Не искам да влизам отново в живота му така, но и той ме търси. Много съм объркана и незнам какво да правя.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d57d16bbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Виж мила. Чета коментарите ти й и все повече започваш да се объркваш в собствените си мисли и мислите на хората, това което казват те. Не казвам, че не трябва да изказват мнението си, но приеми това мнение което смяташ, че е най- полезно за теб. Пък и си даваш отговорите чрез коментарите на другите. Разбирам, че си объркана в момента, но когато четях твоята история, веднага след раздялата, ти си ясна, точна и категорична към себе си и ситуацията. И най- важното погрижи се за себе си и разбери кое е най- доброто за теб. Не се упреквай за това, че си го оставила. На сила нещата не се получават, не се запазват истинските чувства и страстта между вас. В даден момент започвате да се питате какво става във вашата връзка и не заради това, че не се разбирате или имате проблем със сблъсъка между характерите ви, а проблема е в страничните фактори, които пречат. Ако можете преодолейте ги заедно или поотделно. Всеки от вас обаче, трябва да е силен. Ти си силна жена, истинска, да оставиш с любов и да дадеш свобода. И ти го правиш и за себе си. Понякога наистина има непреодолими причини, които подтикват да се разделите. Неща, които не зависят от вас. И не можете да промените със собствена воля. Например, както е моя случай. Аз съм с женен мъж, ВИНАГИ СЪМ БИЛА ПРОТИВ ЛЮБОВНИЦИТЕ, но ето че се случи и на мен. Виждам го сам по себе си, като отделна личност. Забравям, че е женен, но започна да ми пречи, защото не съм се замисляла как всяка вечер той ляга при жена си, готвят заедно, чистят заедно, гледат филми заедно....
Доста по- голям е от мен, мъдър, весел, позитивен и казва, че аз съм светлината в живота му. Влия е се от моите наструения и мисли. Влия е се от мен. Харесва всичко в мен. Но не може да се раздели с жена му, има прекрасен брак, има прекрасни и възпитани деца. Но ето, че един ден ми каза: "Не искам да се тормозиш, обичам те, но намери щастието си, защото аз не мога да ти дам това, което искаш и заслужаваш, помисли си дали можеш да продължиш с мен, защото има фактори, които ни пречат". Това са силни думи, на силен човек, уважаващ себе си и уважаващ човека до него. В никакъв случай не искам да го карам да се разделя със семейството си. Не искам да го задължавам и затруднявам. Щастлива съм само от факта, че познавам такъв прекрасен човек. Щастлива съм само от това, че съм го срещнала и съм разбрала какво трябва да търся и какво заслужавам. Той ми даде себе си, чувствата и личността си, защото ме уважава. Ще се грижи за мен, когато имам нужда. Никога не съм чувала толкова истински думи, защото той самия е истински и ме направи жена. Да уважавам себе си и да обичам себе си. И съм благодарна. Оставям го по пътя си, макар, че знам, че е привързан към мен, щастлив е с мен, но тази връзка няма да има развитие и аз ще разбия годините си, ако продължа с него. Той се е устроил вече има дом, семейно щастие, работа. А аз? Ще загина в чакане и за какво? Ще затъвам все повече.
Разказах ти моята история, за да си направиш сама извода. Продължавай да бъдеш все така силна и обичлива. Отдай щастие на човек, за който знаеш, че наистина заслужава и ще го споделяте заедно.
trakdata

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 142c15e6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мазохизмът ти пречи да разбереш защо нормалните хора искат да забравят миналото и човека, който ги е наранил, за да продължат да живеят нормално и с чисто сърце да посрещнат нова любов. Това е моето обяснение.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f905f1b19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ама как пък не? Моментно е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker