Дали той има интерес към мен или си въобразявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали той има интерес към мен или си въобразявам?
преди: 4 месеца, 1 ден, прочетена 1368 пъти
Здравейте, моля да ми пишат само хора, които са били в подобна ситуация или имат обективно мнение, или съвет, които наистина ме разбират, без злоба и негативно отношение!

Историята е следната. На работното ми място имам колега по-млад от мен. В началото аз не знаех възрастта му нито той моята. Всъщност не се познавахме изобщо, защото е от скоро на работа. Дори аз не бях инициатора да се запознаем. Той дойде и се представи, подаде си ръката и това беше. След известно време забелязах, че май ме заглежда от време на време. С времето започна да ме заговаря и да се държи топло и внимателно към мен. Винаги когато разговаряше с мен ме гледаше в очите без да отмества поглед докато говорим. Все едно сме само аз и той и няма хора около нас. И тогава започна всичко. С времето се наложи да бъда на по-близо до него на работното ни място. Когато ме погледне в очите имам чувство че ме сканира с погледа си и аз се разтапям. Гледа в очите ми дълго и настоятелно и това ме кара да се чувствам неловко, защото ме привлича по някакъв начин. Усещам как сърцето ми ще изскочи и ме обливат горещи вълни, и се разтрепервам. Дори и да не го гледам, само като чувам гласа му, или усещам ароматът му, сърцето ми забива лудо. Но като цяло не общуваме много. Случва да се засечем в почивката и си говорим на някакви теми, които силно ме вълнуват и откривам, че имаме много общо. Или по време на работа си разменим някоя дума служебно. Дори харесваме еднакви неща в някои области. Но като цяло комуникацията ни е много оскъдна поне в моите очи. Аз започвам да го харесвам, да мисля за него почти постоянно и не знам какво да правя. Може би се влюбвам... Не мога да спя нощем и постоянно съм в една еуфория..
След като разбра, че съм доста по-голяма от него, се отдръпна леко( вероятно защото аз изглеждам доста по-млада със добра спортна фигура и е мислил, че съм малко по-голяма от него, а не колкото съм реално) Разликата ни е около 15г. Но има дни, в които се държи доста топло към мен. На моменти си мисля, че може би ме харесва, но го отказва разликата във възрастта ни. И аз също страдам от това. Защото изобщо не съм искала да срещна някой, който толкова много ми допада по такъв начин. Едва ли не дори и да не говорим, само да стоя до него ме прави щастлива. Привлича ме повече от физически. Има нещо дълбоко в него, което ме тегли към него. Не разбирам дали той наистина ме харесва или си играе с мен? Казвам играе, защото на моменти си търси компанията ми, опитва се да привлече вниманието ми, но не прави нищо повече или охладнява леко. А от думите му понякога разбирам, че ме наблюдава и забелязва настроенията ми. Напоследък забелязвам, че вече не си задържа погледа толкова дълго и отклонява поглед за кратко като говорим. И това не разбирам.
Вероятно и за него е шокиращо това, че постоянно откриваме еднаквости по между си! Нямам смелостта да говоря с него извън работа, защото ме е страх, че ще чуя нещо, което няма да ми хареса и ще страдам. А и не знам колко ще е искрен. Но по погледа и държанието му си личи, че все пак има някакъв интерес към мен.
Все още не знам дали си има приятелка, но до колкото разбирам, не.
Никога до сега не съм си и представяла, че ще ме привлече някой много по-малък от мен.
Просто всичко това е много мъчително за мен. Хем искам да съм по-близо до него, да го опозная, да излизаме заедно, хем осъзнавам, че вероятно е невъзможно. Хем си мисля, че ако не го виждам ще ми е по-лесно, но в същото време само при мисълта, че няма да го видя и ми се плаче.
Благодаря за вниманието! Просто исках да споделя терзанията си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 20 часа
hash: 9d501f26c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Покани го на кафе и го питай на шега дали те харесва...
Възможно е всичко да е във въображението ти. Реално нищо освен секс не би търсил колегата от теб, защото мъжете си падат по по-млади жени за семейство, а не по какички, които стават само за чукане.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 часа
hash: b4b0656ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Играе си. Иска секс с по-голяма. Като те мине, ще му секне доброто държание.
Жените виждат някакви романтики, едни терзания, едно чудо в несериозни играчи. Всичките любови, симпатии са в женските глави. За мъжете е само нагон и къде ще мине номера.
Ако искаш да си сигурна, сподели за твой проблем. Винаги си личи кой те слуша с интерес и дали ще предложи да ти помогне. И пак не е сигурно.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 часа
hash: 2b9cd368ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Според мен вече трябваше да те е поканил поне веднъж на среща, ако искаше да има нещо повече между вас (не коментирам дали само секс или не, по-общо го пиша). Допускам, че всичко е в твоята глава и то защото си личи, че много го харесваш, а жените имаме тази склонност от време на време, когато сме привлечени от някого.
Разликата в годините не би трябвало да е проблем за него, поне на този етап. При евентуална връзка и нейното задълбочаване - може би да. Така че това го изключвам като възможност.
Отделен е въпросът, че подобен род отношения по правило са лоша идея на работното място. Това даже няма смисъл да го коментираме.
Съветът ми е да се отдръпнеш и по възможност да насочиш вниманието си към друг човек.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 часа
hash: 125b36bbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Чудо голямо. И какво като е по-малък от тебе? Страх те е "какво ще кажат хората" ли?
Като изпитваш влечение, най-простото нещо е да направиш крачката.
Би било неловко, ако сте във някакъв вид субординация на работа, което доколкото разбирам не е така, просто сте колеги.
Очевидно момчето не е от най-настойчивите, така че не разбирам защо ти не му дадеш сигнал. Измисли някакъв уж служебен въпрос и му предложи да го обсъдите на кафе извън работа. Оттам нататък ще си проличи.
И най-важното - данък "обществено мнение" не плащай - на никой не му е работа взимоотношенията между двама души, освен на самите тях.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 часа
hash: 8754f8ca20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Почваш много да си фантазираш и да се откъсваш от действителността. Върни се на земята и не си губи времето и чувствата с този. Може само да спи с теб и толкова. Ще е болезнено…

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 13 часа
hash: 219645a5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами не "може би", ами конкретно си се влюбваш...
Обаче тази разлика във възрастта леко ме притеснява, особено ако ти си по-голямата... Той едва ли е на 15, а ти да си на 30. По-скоро той е на към 25, а ти си към 40-така, което означава, че доста трябва да побързате, ако ще правите истинска връзка (имам предвид истинска-истинкса, демек - семейство и деца.. ), понеже след 40 зачеването и ражданията започват да стават доста проблематични и рисковани.
Така че - сложете проблема на масата и го обсъдете директно. Всяко замотаване в случая би довело до (напълно ненужни) болки и разочарования.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 05c4bbc6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Мили жени, това, че някой мъж ви се усмихва, държи се любезно и е внимателен с вас, не означава автоматично, че ви харесва, влюбен е или иска да е с вас. Хубаво е да се допуска, че хората понякога са просто добре възпитани, любезни и така си се държат по принцип.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 4207629f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен не става въпрос само за секс. В един от разговорите ни стана въпрос, че според него прелъстяването и съблазняването не са нещо добро.
Относно помощта, да, имах случай, в който той сам ми предложи да ми помогне за нещо.
Това, което ме тормози е, че всеки уикенд си поплаквам и решавам, че вече няма да му обръщам внимание. И през седмицата се случва да говорим за нещо, и се оказва поредното нещо, в което си приличаме. След това шок и за двамата. Следва отдръпване, охладняване, но се дебнем като котараци с поглед и след няколко часа или на другия ден, той пак измисля нещо, за което да си кажем някоя дума. Имам чувството, че и той решава да спре да се занимава с мен, но после не издържа, и пак търси контакт. Днес за първи път дойде до мен и скъси дистанцията, за да ме пита нещо служебно. Освен това, както споменах работим наблизо и погледите ни могат да се срещнат всяка секунда. Просто аз го виждам с периферното си зрение, че е наблизо. Вероятно и той мен.
Може би ще изчакам още някакво време и ако няма развитие, ще се отдръпна.
Опитвам се да си представя и какво е в неговата глава. Ако ме харесва сериозно, това с възрастта си е проблем. А и нямам представа какво иска от живота на този етап. Не знам дали има приятелка, дали се е разделил или се разделя сега с някое момиче, или пък се е запознал с някое. Но не ми изглежда на влюбен в друго момиче.
Говори по телефона с разни приятели и това е.
Определено се усеща някакво напрежение когато говорим. Защото с другите колеги и колежки комуникира някак си по-леко.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: b4b0656ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   11, вкарала си се във филма и то яко. Виждаш неща, които ги няма. За мъжете всичко е секс, на тия години още ли не го знаеш? При теб явно има доста ниско съпротивление. Иска да си разнообрази работния ден като сваля колежката. После ще се подсмихват с мъжете и ще разправя подробности от секса ви. Това ще стане. Ще отбележи бройка и дотам.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: bd74c3e1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Не знам какво очакваш да се получи от подобна връзка. Със сигурност нищо дългосрочно. Ти ще старееш ще се сбръчкваш, той ще е в разцвета на младостта. В един момент ще срещне или връстница или по-млада и ще види какво пропуска. Вместо да има младо, свежо момиче ще има сбръчкана и остаряваща жена. Зряла жена да мисли като 20 годишна и да се радва че се "гледали като котараци", наистина не разбирам. Ако те искаше много отдавна щеше да е с теб.
ж, 25

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 841e52e0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   има ли развитие

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 7cc1d95fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Разликата не е малка, но не разбирам какъв е проблемът, ако жената е по-голяма. Стига с това клише мъжът да е по-възрастен!

Това е имало смисъл едно време по други причини - финансова сигурност за жената. Сега времената са тотално различни.

Не всички са толкова повърхностни, че да виждат бъдещи бръчки и прочие, нито на всички им пука "какво ще кажат хората". Мъжете да не би да не остаряват, даже като гледам начина на живот и някои физиологични особености, ние си младеем до късно, пък и животът не приключва на 40! Жената като си има чар, интелект и присъствие, ще я гледат и искат, и още как!

Точно от предразсъдъци страдат хората и не са щастливи. И за децата няма гаранция никога.

Изчакай да направи той първата крачка и си изяснете кой какво иска. Ако е бройкаджия и използвач, и "младите жени" ще ги ползва така. Пък и коя умна жена би се вързала сериозно с мъж, който в жената вижда едно тяло, един предмет и толкова.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 125b36bbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   До 12:
Пълни глупости. И макар, че мразя да генерализирам от типа "мъжете това/жените онова" (както ти правиш), ще кажа само, че никога, в никакъв контекст не съм чул в мъжка компания някой да описва секса си в подробности. За разлика от разговорите между жени. А иначе както има бройкаджии мъже, за които сексът е всичко, така има и жени такива. Даже в съвременния свят са доста повече от подобните мъже.

До 13:
Защо мислите, че мъжът "нещо пропуска", когато е с по-възрастна от него жена? До там ли не си вярвате, или за вас външността е всичко на тоя свят.
Всъщност, от личен опит най-добре съм се чувствал именно с доста по-възрастни от мен жени - и емоционално, и сексуално и всякак. Със сигурност една жена в златна възраст е много по-добре от извратените поколения на 18-20-30 годишните кифли, които само пари и глупости са им в главите, пълни дървета в емоционален и сексуален план, докарали се да мязат на бостански плашила. Със сигурност като мен мислят много мъже, не се заблуждавайте.
Мъж на 32

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: b4b0656ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   16, ттук става въпрос за колеги мъже. Клюката ще се разчуе.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 792930a21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторке, той просто е любезен. Не бъркай любезността с нещо повече. Ако е искал е щял вече да направи някаква крачка. Слез на земята и се опомни. Направо си въобразяваш някакви сценарии, а всичко ти е в главата.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 633239f8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И аз съм така с една колежка. И двамата с нея сме обвързани, тя е доста по-възрастна от мен и като си говорим всякаш времето спира. Гледаме се в очите и някак разговора на околните изчезва. Помагам и с каквото мога и тя много ми помага. Не бих си развалил семейството за нея и не бих предал доверието на жена ми, но не мога да отрека че я харесвам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: db1b2dcfa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Колкото повече се самонавиваш, толкова повече ще страдаш впоследствие. На 40 или 40 плюс, предполагам си някъде на толкова, би трябвало да познаваш по-добре мъжете. Може да се из*ука с по-стара без проблем, но да се обвърже сериозно, да прави семейство и деца - не. Става дума за нормален мъж, не за някой с отклонение.
Ако толкова беше хлътнал по теб, колкото ти по него, щеше да те е онодил вече. Така че спести си някои неприятни неща сама.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker