Всички жени ли са такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всички жени ли са такива?
преди: 3 месеца, 25 дни, прочетена 2389 пъти
Здравейте,
момче съм на 28г. От малък град съм, отидох да следвам в по-голям. Така се срещнах с жената, с която съм във връзка от около 4г. В началото бях на общежития към уни-то след това се преместих в нейния апартамент, които всъщност е подарен от родителите й. Проблемът е че никога не съм се чувствал вкъщи там. Тя за нищо не е искала съвет от мен. Дори ми налага забрани - като това да пуша на терсата, защото на нея не и се дишали "отровите" ми. Дори сега в големия студ мръзна на терасата като куче. Преди исках да купя телевизор за спалнята - забрани ми. Каза че никога не е имала телевизор там и никога няма да има. Да съм гледал в хола. Да ама аз искам да си легна, да се завия и да се отпусна. В хола не мога. Лятото прави ремонт в банята сама ходи, избра си всичко без да се допита до мен. Друг проблем е готвенето. Готви с мултикукър, а на мен храната там изобщо не ми допада. Предпочитам да е сготвена по стария начин. Голям скандал имахме за това, особено като ми каза "като искаш по стария начин готви си" Изобщо всичкото това ме каара да се чувствам като натрапник. Лошото в че нямам къде да отида. Нямам спестени пари, и на квартира не мога да отида. Чудя се такава връзка дали има бъдеще. Или трябва да съм смотан послушко и безгласна буква или да зарежа всичко и да се върна в малкия град. Виждал съм как някои мъже са просто една притурка и заради парите на жена си си налягат парцалие. Аз не знам колко ще издържа шака. Понякога си мисля как докато я няма си събирам нещата и си тръгвам, а тя после ме търси навсякъде плаче и си скубе косите. Мисля да намеря по-хубава работа и тайно да спестввам и наистина да се изнеса без да давам обяснения. Но града не предлага много а аз съм завършил Маркетинг. В пълна безисходица съм. Общо взето цялата ни връзка е такава. Само преди да се нанеса при нея беше хубаво. Но докато мога ще я използвам заради апартамента, а след време ще намеря квартира. Знам че има много завряни зетьове и ми е интересно и при тях ли е така. Толкова ли не са могли да избягат че и деца направили. Или такъв живот им е удобен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 2fed44d9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Ами, авторе, нормално е за човек непушач, да те праща на балкона. Телевизор в спалнята дали ще е приятен на партьора ти? Все пак, да си приятел на момата, не значи да пушиш в спалнята пред телевизора, за да може на теб кефът да е пълен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 81400b63c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

4.   Жената е у тях си. Ти се съобразяваш с нея, не тя с теб. Не си и съпруг, че да и заповядваш. Ти си Съжителят все още. Като искаш думата, дай и пръстен. Щом за 4 години не си, значи няма да те бъде. Би трябвало наем да и плащаш, ама....
Естествено, че ще си избира сама плочки, бои, защото дома е Нейн. Ти като мъж защо не предложи ти да свършиш нещо?
Като искаш готвено като на мама, сготви си. Сготви за вас някой път.
Ти си меркантилен мъж, а уж такива нямало. Ами има и то доста. Хем иска да е Шеф в чужд дом, хем нито стинка дава, хем пък не се маха. Щяла да скубе коси от мъка? Брей! Не звучи като типичната българка с робско мислене, а като доста самостоятелна жена. Тя няма да скубе коси, ами ти. Ще се тръснеш друга да те отглежда и приюти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 1724ae7c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   И като ти беше толкова гот в общежитието защо не си стоя там? Ти хем използваш чуждото жилище, хем имаш и претенции? На това му се казва наглост. И много правилно ти е отговорила да си готвиш сам, тя нито е ресторант, нито ти е слугиня. ТЯ си е в къщи и решава какво къде да купува и слага, къде да се пуши и т. н. Като не ти харесва- изнасяй се. Никой не ти е длъжен. И бъди сигурен, няма да те търси и да се скубе заради теб. С нищо не си незаменим, смотанаци, пут**вци и използвачи има в изобилие. Че и се чудиш на заврените зетьове- ами същите са като тебе, некадърници и страхливци. По-млади мъже познавам, които работят здраво и са на квартира, други са в София, в чужбина, издържат се и не са се заврели да живеят при някоя жена.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 6be1fa296d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Това няма нищо общо с жените или с мъжете!
Правилото е: "Когато си в чужда къща се съобразяваш с правилата на стопанина ѝ! "
Ако се смяташ за голямата работа си строиш, купуваш или наемаш твоя, и тогава всички, които живеят там, се съобразяват с тебе и с твоите правила.
Като цяло - жал ми е за тебе, "момче" на 28г.! На 24 завърших университета, а на 28 вече бях татко на две деца...
Наистина, жилището дойде няколко години след това, но пък имах 80%-но участие в него.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 30dc068da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   Егати жалкия човек! Аз съм мъж и съм съгласен с нея по всички въпроси. Много ясно, че няма да иска жената да и усмърдиш апартамента, спалнята е място за почивка, а не за гледане на телевизия, а относно слолкукъра вероятно го ползва защото я мързи. Ако готвиш по-добре от слолкукъра бързо ще забрави за него.
Щял да я използва заради апартамента и да си тръгне когато има квартира, дано се усети какъв плъх е пуснала в къщата си и те изхвърли по-скоро. Направо не мога да повярвам, че има такива противни хора като теб.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: bfae86eddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Да, всички жени сме такива: не търпим свинщини. Определено връзката ви няма да трае дълго, надявам се девойката да прочете това тук и да се сети да те изгони навреме!
- Да, на непушачите им е гадно да дишат отровите на тези, на които не им пука за тях си. Смрадта е нетърпима!
- Да, ще си готвиш, независимо дали ти харесва или не;
- Да, сама ще си избира как да ремонтира собствения си апартамент, защото той ще изкара далеч по-дълго от вашата връзка и ще ѝ донесе много повече щастие и комфорт.

"Но докато мога ще я използвам заради апартамента, а след време ще намеря квартира" казва достатъчно. Ти не си мъж, ти си паразит.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 9251006333
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   На тази възраст вече не си момче, мъж си. С това ще започна. Самоопределянето ти като „момче“ казва достатъчно за нивото ти на зрялост.

Не искам да те нападам, но звучиш доста неблагодарно — каквото и да е, тази жена ти е осигурила дом, който сам не можеш да си позволиш. Не плащаш наем, не си плащал за ремонти и за мебели, нали така? Някой друг го е направил. Дала ти е шанс, направила е дори компромис според мен — не всяка жена в това положение би желала мъжът да ѝ се „натресе“. Явно много те обича — това обаче не означава, че границите на разбирането ѝ за това какво представлява един дом могат да бъдат прекрачени. Това пространство, в крайна сметка, е нейна отговорност. И нейна собственост, нали разбираш това?

Направи ми впечатление, че наричаш този апартамент „подарен“, което ми подсказва, че вероятно си се озлобил и си мислиш, че е захранена не със сребърна, а със златна лъжичка. Мислиш, че ѝ е много лесно, че не е положила достатъчно усилия, че не го заслужава? Че родителите ѝ са свършили всичко вместо нея? Грозно е — грозно е да захапваш ръката, която те е галила и ти е дала залък. Според мен никак не ѝ е било лесно дори с родителите ѝ — едва ли са били много щастливи, че някакъв непознат навлиза в една територия, която те самите са осигурили. В крайна сметка, те парите не са ги извадили от джоба си за теб, а за нея. Подозирам, че (дори и да нямаш представа) се е застъпила за теб стабилно пред тях, но ти просто няма как да го осъзнаеш, защото си затънал в завист, злоба и негодувание.

Това не е любов и никога не си я обичал; сам казваш накрая, че ще я „използваш за апартамента“. Ако бях на нейно място и знаех за това какво ти се върти в главата, щях собственоръчно да те изгоня. Това е чиста форма на лицемерие и наглост. Отвратително.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 0a67db26d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Ами готви по стария начин, какво те спира? Не мога да разбера хленча ти. Като нещо не ти харесва, прави го по твоя начин.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 4bd471c3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Много си жалък, но всичко се връща.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: c2c20b0a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

12.   Паразит. Нищо повече. Според мен те е видяла какво представляваш и просто чака сам да си тръгнеш, понеже ѝ е жал за теб. И повярвай ми - едва ли ще си скубе косите като си тръгнеш. Даже го направи по-скоро, че само ѝ хабиш ресурсите и нервите.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 17004b60a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   От прочетеното си правя извода, че си използвач, паразитиращ на чужд гръб. Дано момичето скоро се усети какъв си.
И с цялата си наглост си пуснал тема "Всички жени ли са такива? " В отговор бих написала "Дано по-малко мъже са като теб! "

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 5990b22b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Ти какво точно правиш за жената, която те е прибрала в дома си? Искал да си купи телевизор и това май е единственото, за което си склонен да даваш пари.

Сметки поемаш ли, за жената грижиш ли се, готвиш ли ѝ и ти?

Искал да му се чува думата в чуждото жилище. ОК, но внесе ли ти нещо в него? Или разчиташ, че като си много готин, трябва да ти се поднесат безплатна квартира, вкусна храна и джобни за деня?

Защо не се изнесеш и не си намериш момиче от твоя тип - дошла от някъде и дава насреща на мъжа само едни огромни претенции?

Като си тръгнеш, не жената само ще ѝ олекне, хич няма и да реве.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: aae5923a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Не те вижда като мъжкар и като водещ мъж. А като бета мъж. Намери си по-добра работа и скъсай с нея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 420ffe0107
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

18.   Авторе, апартаментът не твой, дори не е общ, та да се опитваш да се налагаш. Права е жената, че те праща на терасата да пушиш. Като не искаш да мръзнеш, недей да пушиш. Ти имаш ли представа каква смрад оставят цигарите в затворени помещения с тапицерии? Завеси, килими, мека мебел... всичко се вмирисва. Тя не е пушачка, защо да ти търпи волята?

Спалнята е за сън. Ако искаш да гледаш телевизия, в хола. Тя иска като легне, да се отпусне и да заспи, не да и свети и бучи телевизор.

За храната в мултикукъра.... абе ти ме уби. Не стига, че си в нейното жилище, на всичко отгоре очакваш да ти готви и претенции имаш към храната. Като не ти харесва тая храна, вземи и сготви ти.

Абе изобщо щом човек се намира в чуждо жилище, трябва да се съобразява. Тя няма защо да се съобразява с теб след като и стотинка не си дал за този апартамент.
Дано прогледа жената и види що за стока си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: caab305432
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

19.   Много ме кефи как повечето жени нападат автора и как това било "нейния" апартамент. Ако нещата бяха на обратно дали пак така щяхте да говорите или щеше да има ти си мъж длъжен си да осигуриш апартамент, да се съобразяваш с жената която те обича бла бла:) Иначе авторе стегни се, никоя жена няма да те уважава да си заврян зет, въпрос на време е нещата да станат още по зле.. Мъжа трябва да притежава активи така да се каже за да те уважават, знам че не е лесно но не спирай да се бориш

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 0de3afc12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

20.   Тъповато и глуповато момченце сте. Не сте ходили в казарма, нямате уважение към момичето, лигав сте, с някакво напомпано самочувствие, не знам на какво е основано. Да не мислите, че имате по -добър вкус и усет към интериорно обзавеждане от момичето. А ако Ви беше завела за плочки за ремонта за банята, щяхте ли да ги платите, а всичко останало по модернизацията, Вие ли щяхте да го платите, а разправията с майсторите, с хамалите, късането на нерви, вие ли щяхте да поемете. Не сте харесвали готвено с мултикукър, Вие ли купувате продуктите, ами купете продукти, сгответе и тогава намирайте недостатъци. Когато някой върши нещо, , а аз съм отишъл на готово, ами трая си. Вие сте един лигав плазмодий и използвач, емоционален кастрат. Доста гнусен образ успяхте да само- изградите с няколко изречения. ЦИТАТ """ Но докато мога ще я използвам заради апартамента, а след време ще намеря квартира. """". Такава погнуса, такова отвращение, все едно съм настъпил, черна хлебарка, а от нея с пукот е излязло нещо бяло. Не мога да допусна, че това го написал мъж. Потресен съм, ако кажа, че е отвратително, все едно да Ви направя комплимент. Не съм предполагал, че има такива мъжленца. Къде ги отглеждат и възпитават такива, с такова отношение към момичетата и жените / говоря за нормалните момичета и жени/. От къде се вземат, такива същества, . //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 9162e14fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Към #20,
съгласен съм с почти всичко. Единственото нещо, с което не съм съгласен е частта с казармата. Повярвай ми колега, не това те прави мъж и отговорен. Аз не съм бил в казарма, тъй като я премахнаха малко преди да ме призоват, но не смятам, че това ме прави НЕмъж. Виждал съм и мъже ходили в казармата, които са пълни... ще замълча, както и обратното. Към днешна дата плазмодиите съществуват, защото такова е възпитанитето и на двата пола. Не са научени на работа и се чудят каква простотия да измислят, само и само да не се хванат на сериозна работа.
Аз като човек неходил в казарма смятам, че доста добре се справям с ежедневните проблеми, демек ако имам проблем с мултикуъра разбираш ли, сядам и го оправям. Към днешна дата тази устременост в хората, за излизане от дадена ситуация не я виждам. Или се опитват, да си решат проблемите с клипчета качени в интернет, които обясняват как се решава еди кой си проблем. :D

По темата с лъвчето дето живее при мацката, в нейния апартамент. Младеж, ако си свършил някаква полезна работа в това жилище, освен пълнене на пепелниците и тоалетната, тогава предявявай претенции. Никой не ти е длъжен, но щом си толкова ербап, тегли ѝ една благословия и се изнасяй, ако смяташ, че ще си добре тогава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: fbeca0a719
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   Момче на 28... от там всичко е предначертано.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: bb2a44c534
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

25.   Ха. Не стига, че ти диша вонята на смръдливата цигарена уста, пък и да умирисваш мебелите и пердетата ти се приискало. Купи един хубав 60-70 инчов телевизор, сложи го в хола, пък предложи стария да иде в спалнята. Току виж ти се получило. И за готвенето мога да ти дам непоискан съвет. Напълни две торби с продукти, сготви ги, както мама е правила и кажи: Виждаш ли колко по вкусно е... Ако продължиш с готвенето, може и да почнат да те ценят и да ти искат мнението? А ако платиш и някоя битова сметка, съвсем може да се издигнеш...

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 0de3afc12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

26.   Преди няколко дни си бях пуснал последователно Before the dawn на Judas priest, а след това на Pink floyd пълната версия на Shine on you crazy diamond и дали защо ми беше нещо тъжно, дали защото спираше тока ме налегна една носталгия. Беше в дните, когато в част от София имаше ежедневни спирания на тока за по час-два и се сетих за нещо далечно, за един случай от преди 15-17 години. Беше краят на работното време и се позабавих, защото бях поел ангажимент да свърша нещо спешно на една фирма, за което щях да получа хонорар. В лабораторията ми има уникална за България апаратура, поне за онова време. Навън валеше силен ситен сняг, беше някъде към 16, 30, януари, тъй като щях да поработя малко и след работно време, тръгнах с асансьора към партера за едно кафе. На долният етаж се качи една колежка, която пък си беше тръгнала малко по-рано. Може би асансьора беше минал към два метра и с тласък спря и увиснахме на 20-25 метра над земята.. Разбира се започна натискане на бутоните, звънене на охраната по асансьорната уредба, звънене на фирмата, която поддържа асансьорите. Лошото беше, че мислех, че всичко ще е бързо и бях само по риза и вратовръзка, не си бях взел сакото. Не знам как е построена шахтата, но действа като комин и много духа. На улицата някъде към минус 6-8 градуса, ситен сняг, задръствания, катастрофи, светофари , свиркания, вой на линейки, купон пълен. Онези от фирмата се набили в някакво задръстване и едвам се влачат. Аз започвам тихо да треперя, като заек, устните ми леко потрепват и изведнъж колежката разкопчава хубавото си "богато" палто и ми заявява, "Ела да те завия, че ще настинеш". Как пък не, ще бъде чудна гледка, ако някои ни види, ще е голям купон, ходи и обяснявай.. Аз съм инат и се опъвам, това ми се вижда непристойно.. Да, ама и колежката упорита, вменява ми да не се правя на интересен, да не се запъвам като магаре на мост, да не се правя на голям мъж, на който не е необходимо да помага, много по -слаба жена и да не я разбирам погрешно. Имало вероятност да хвана бронхопневмония и други такива. Въпреки, че се съпротивлявам / не много интензивно/, тя ме загръща с двете половинки на палтото, а аз ситно треперя. Тя ме прегърнала през кръста, по -ниска е, то и аз не съм висок, някъде към 182-183см. Тя е пушачка и усещам дъхът И, някъде към яката на на ризата си и малко над нея-гледката отстрани е впечатляваща, само сме за снимка. Няма как да отрека, беше топличко в тази импровизирана къщурка, от дебелото, обемисто палто, стоях като истукан, не смеех да мръдна.. Ама като си премръзнал, топлото, приятелско, притиснато, женско тяло те стопля и все едно те връща към живот, дали има по-дълбок смисъл, не смея да философствам. Как да е, не се разболях и то благодарение на колежката, бях и благодарен. Така изкарахме към час и половина, е когато ни свалиха до етаж и отвориха вратата, аз се бях свил в единият ъгъл, като бито куче. Та се сетих какви внезапни ситуации на всеки могат да се случат. Нямя как да не харесвам жените.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 646579616a
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

28.   19. Точно и аз това щях да напиша. Когато мъжът приема жената в дома си се старае всеячески да й угоди. Най-добрия ми приятел какво ли не купи за да улесни приятелката си когато тя се нанесе при него - миялни, сушилни, прахосмукачки роботи, мултикукъри... оная не си мести задника от тук до там. Гооворя му да спре да я глези, но не чува. Жена обаче жертви не прави дори за един прост телевизор. Това е разликата между човека и жената. Мъжът може да е образован, с много пари, с хубаво потекло и пак да вземе продавачка, барманка, баничарка, маникюристка... и да не му пука че оная е по-ниско от него. Женките обаче все броят, все сметки, все гледат какво да вземат. Винаги съм се изкушавал да тегля някой голям кредит и да низлъжа някоя меркантилна кифла че съм паралия. Лесно ще забременее след две екзотични почивки и няколко маркови парцала после да я завря в някоя дупка. Познавам един тип, които изигра така една кифла. Дойде й като гръм от ясно небе като й каза че ще живеят на село при майка му.
Авторът

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: e58da5f33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

30.   Авторе, никой не ни е виновен, че се съгласявате да взимате барманка, продавачка, маникюриска и не знам още каква. Вие си ги избирате в крайна сметка. Нали тука така тръбите? Жените ви избирали за първия секс, вие сте решавали за връзка. Е, кой тогава ви бие по главата да вземате такива жени, . А чакай, сетих се, една интелигентна жена има мнение и го отстоява и вие трябва малко да се помъчите да почетете, не се впечетлява от големината на телевизора, а от големината на библиотеката, нали така? М да, трудно е....

Иначе всички проблеми, които си изброил, говорят да ниско интелигентен индивид, които не се съобразява с нуждите на останалите и не взима предвид нито чувствата им нито идеите им.

Абсурдно е в 21 век, при наличието на толкова информация за вредите от пушенето и ползването на телевизор в спалнята, ти да държиш и на двете. Това е повече от малоумно.

Колкото до готвенето, имаш две ръце, можеш да четеш (ако ще и да са само рецепти, щото книги е ясно, че не четеш), готви си.

Има едно правило, което ти е изгодно да забравиш: в една връзка се взима и дава. Аз не разбрах ти какво си дол до сега? Половинката ти е дала покрив над главата, храна и се грижи да ти е уютно. А ти?

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 5cfa064123
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Намери си работа, така ще видиш какво да правиш по - нататък, а относно жените, индивидуално е, всяка има своя чар.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 266ed0fa1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

33.   Не знам как жената търпи нагляр като теб.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 4f02485f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   1. Независимо чий е апартамента, редно е пушачът да се съобрази, че не всеки иска да му диша дима. В някои държави нямаш право да пушиш вътре в дома си, дори да е собствен и дори да живееш сам, а ако комшия докладва с доказателства, могат да те глобят. Това е другата крайност, разбира се, но не бива да залитане от край ост (пушаческа несъобразителност) в крайност (диктат над едва ли не всичко).
2. За телевизора - това е въпрос на начин на живот. Няма как и двамата да сте доволни. Единият трябва да направи компромис. Не мога да кажа кой, но ако толкова не сте един за друг... Знаеш.
3. За ремонта на банята вярно е можело да обсъдите заедно, но може и да си прав, че не те приема насериозно и не гледа на теб в перспектива. Ако двойката е стабилна, най-малкото може да се разглежда заедно. Когато правихме ремонт на нашите баня и тоалетна, мъжът ми предложи къде да са мивката и бойлера, а на мен идеята ми хареса и стана така. Той избра и тоалетната. Плочките обаче ги избрахме аз и дъщеря ми. И въпросът не е бил кой да се наложи и всеки да участва в избора, а просто обсъждахме и нещата се случиха естествено.
4. За готвенето тя е абсолютно права! И не заради друго, ами заради това, че който готви, той решава как да готви. Тя не ти е забранила "старите" методи на готвене. Просто не иска да готви по тях. Тя готви по нейния си начин. Аз не готвя с мултикулър, но смятам, че не може да видиш на главата на някого и да му казваш как да готви. Правилно ти е казала, че ако искаш нещо определено, сготвено по определен начин, редно е да го сготвиш ти. Ако не - ще ядеш, каквото има сготвено. Да, тя също може да се съобрази и да те "поглези", но защо пък да не ви "поглезиш" ти, като за разнообразие готвиш понякога? В крайна сметка при шеф готвачите преобладават мъжете. ;)
5. Ако си "мечтаеш" как си събираш нещата, а тя после те гони и реве, някак не ми звучиш като мъж на място. Или искаш да се разделиш с нея, или искаш да си с нея и обсъждаш мъжки въпросите, които те вълнуват. Следователно или имате съвпадение, или не можете да бъдете заедно и се разделяте. А ти търсиш начини да можеш да се издържаш сам. Просто е.
П. С. И не ги мисли другите "завряни зетьове". Всеки си има собствения си уникален живот. Гледай собствения си.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 4f02485f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

35.   Хаха, 28, авторче, то е ясно, че темата е измислена, за да изтъкнеш разликите между жените и мъжете, обаче с коментара си звучиш още по-нелепо! Защо ли? Ами обясняваш как приятелят ти не трябвало да глези жена си, обаче в същото време в темата си пишеш как ти ще се възползваш от жена. Предполагам, че дори вярваш в тезите си и нямаш представа как изглеждаш отстрани. Тъжно! ...

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 49e62d6639
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

39.   Коментарите радват! Когато жена се нанесе в дома на мъж, пък бил той и подарен от родителите на мъжа, според коментиращите в сайта, всички нейни изисквания трябва да се вземет предвид и това според всички коментиращи е нейно право, обаче в случая на автора съвсем не е така, макар да е описал че работи и няма никакви спестявания, следователно си дава целия доход в дома в който живее.
Хора не е нормално да вземеш пушач, да го целуваш, да твърдиш че го обичаш и да не му даваш да пуши поне в най малката стая в дома, а да го тероризираш да излезе на минусови температури. Щом си се събрал с пушач ако го обичаш се стараеш да не настине, и му отделяш малък ъгъл в който е позволено да пуши за да не настине.
Не е нормално, ако имаш намерения за дълъг съвместен живот с някого да решиш че твоето си е твое и да не му даваш права да си каже мнение било за обзавеждане, било за облеклото и цвета на косата ти, било за решение за тв в спалнята. Когато човек е в дългогодишна връзка и има намерение тя да продължи няма мое и твое, грижиш се другият, твоята половинка да се чувства добре, да го радваш и това важи за двата пола.
Не е нормално да решиш да си на диета да готвиш без мазнина в слолкукъра, и да тероризираш цялото домочадие да спазва твоята диета, особенно щом мъжа носи заплатата си и я дава да живеете двамата. Разбира се нормално е и мъжа да се включва в домакинстването и да готви понякога, но да си готвят всеки за себе си и да твърдят че са семейство не е нормално. Добре в мултикукър може да се сготви една порция, но как се готви една порция супа леща по стария начин, как се готви една порция манджа с катрофи, как се готви една порция шкембе чорба? Нима казвате на този мъж да вземе четвърт глава лук, да го запържи в половин лъжица олио, да сложи картоф и половина, половин пилешко бутче, да ги сготви в тенжера побираща половин литър, като подправи соса с 8-9 гр доматено пюре?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 1724ae7c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

40.   Авторе, ти си много глупав, ако си мислиш да теглиш кредит за да вържеш някоя. Като свършат кинтите, тя ще отиде при друг, а ти ще плащаш кредита и ще се завираш в някоя дупка или на село. И точно хитра и меркантилна жена няма да се остави да забременее, има достатъчно контрацептиви.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: bd21dee226
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

41.   Аз съм Мъж на 33 от София.

Аз смятам че автора е прав. Нормално възпитание е като живееш с някой да го накараш да се чуства добре. Гости да имаш би трябвало да ги накараш да се чустват добре. Те са от 4 години и той е третиран по зле от куче или котка. Аз съм бил с подобна ситуация (с разменени роли) и съм правил всеки път каквото мога да накарам мацката да се чуства добре в нас. Обаче има едно друго нещо.

Доста често в сайта се говори за хипергамията и това как жените все търсят мъж който да е по успял от тях. Това не е моето наблюдение. Тъй като познавам заможни жени от богати семейства всичките имат апартаменти от дядо или баща. До тук всичко нормално. Обаче за мъж всяка една си взе мъж без апартамент. Защо? Ами защото жените обичат да командват. Замислете се - ако мацката излиза с някой като мен който има няколко жилища първо аз няма да отида в нейното жилище, а тя ще дойде в моето. Аз не пуша, но ако пушех тя няма как да ми каже да не го правя в моето жилище или ако искам телевизор просто ще си взема. Все пак жилището е мое. Те точно това не искат. Замислете се над това което пиша. Мацката ако се хване с мъж с жилище, дава нейният апартамент под наем и си живее с мъжа, взема си 800 лв наем и си ги харчи за нея си. За да не го е направила, както и толкова богати жени има причина - контрол. Примерно едната мъжа и не е беден. Взема 5 к заплата, има наследствен апарамент с родният си град, но живее при нея. Там плаща сметки, прави ремонти и тн. Утре да иска може да го изгони. Имат брак, но жилището е взето на наейно име преди брака.

Хипергамията е по скоро при по бедните жени без жилище. Тя така и така ще ходи при някой мъж да живее и ще се съобразява, поне да по богат. Обаче ако има избор, иска тя да е шефката и да може да го командва.

Имайте в предвид че жените обичат и да набиват комплекси на мъжете. Примерно една моя позната говореше пред общи познати как мъжете трябвало да ходят с костюми на Hugo Boss. Един пък го беше споменала пред мене и аз и казах че мойте костюми не са на Hugo Boss понеже тези на Hugo Boss са по нискокачествени. Говорим за доста високо качество на костюми - от естествени материи - коприна, вълна, кашмир имам в някой, лен и тн. Обаче като я попитах защо тя не е с коктелна или вечрна рокля на ресторанта и взе да гледа в земята и да мрънка. А бяхме седнали на Витошка. Тя милата с дънчици, блуска и якенце. Аз бях с костюм от вълна, беше вече септември, леко хладно, но топло.

Защо го казва? Мъжа и беше с нея - той с дънки и риза от Теодор и се потеше горкият понеже ризата беше изкуственяк и го запарваше. Освен да го унижи с тоя коментар друго не постигна. И той би искал да си вземе хубав костюм, но не може да си го позволи. Ироничното е защото и плащаше сметките. Как да задели примерно 1500 лв за един, като тя живее при него, колата е негова и той плаща сметките като излязат.

Сега тука идват и различните типове хора. Примерно той я оставя да му говори така понеже винаги е имал проблеми с жените и на него би му било трудно да си намери друга. Аз още в ресторанта бих и направил проблем какво иска да каже. Парите дават самочуствие и свобода. Тя го знае и го тъпче.

Авторе имаи в предвид че с тая мацка ако се изнесеш няма да ти дреме. Тя ще си намери някой друг който да го притиска. На нея и е ясно че не можеш да направиш нищо и че ти се налага да я търпиш. Имай в предвид че тя няма да те остави и да дръпнеш. Ще те дърпа надолу за да може да те контролира.

Все пак успех!

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 5990b22b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

43.   Защо мъжете продължавате да се заблуждавате, че послушните жени задължително ви обичат и уважават повече? И защо ви е толкова важно да имате до себе си една смачкана женица, без собствено мнение, която да ви мълчи и слугува? Не ви ли минава през ум, че точно такива жени са интересчийки, които здраво ви работят по ред слаби места и си получават това, което искат, без да се напрягат да учат, градят кариера и успяват сами?

Започвам да разбирам жените, които нямат връзки, или търсят чужденец. Всяко търпение има граници. А от такива като автора ме побиват тръпки. Дошъл в по-големия град, иска да живее при някоя без пари и да си угажда само на себе си. Цигарите и телевизора даже не са проблем. Момичета, внимавайте кого каните в дома си и гледайте какво прави за вас!

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 3466b12210
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   39, съжалявам, но пушенето е нещото, за което не бих направила компромис. Не пушачка съм, мъжът ми също не пуши, което ме радва, но съм имала приятел пушач и той самият искаше да пуши на терасата. Димът се разнася от стая в стая, не искам да дишам дим, не ми е приятно, а и самите стаи се вмирисват. Въпрос на съобразителност. Знам, че това е непонятно за много пушачи в България, но това мен не ме интересува. Баща ми също е пушач цял мой живот и никога не пали цигара вкъщи. Така съм възпитана, така ми е комфортно и нямам намерение да се чувствам зле, за да угодя на някого. Ако той не разбира и иска да ми е зле, просто не е моят човек. Нека се събира с други като него, а аз с такива като мен. Така е честно - и на двама ни да ни е добре.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 5d07b4e9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Избрал си си властна жена, която обича да налага мнението си.
Не, не всички жени са такива, авторе. От нещата, които си изброил, единствено бих държала да пушиш на терасата, защото пушачите не знаете колко са ви миризливи цигарките и колко е гнусно и неприятно да ти се осмърдят дрехите и косата на цигари, пък за дома да не говорим. Ненавиждам цигари. Повечето българи така и не се научихте, че това е крайно гнусно и нетърпимо и че никой не е длъжен да ви търпи миризмите.
Другото, на което бих държала, е след готвене (да, без мултикукър, защото той е за заети хора или за тези, които нямат усет към готвенето) е стабилно да се проветрява.
Смятам, че за всичко останало е хубаво поне малко да се съобрази с теб или пък да вземете общо решение, устройващо и двама ви, за да не пречи промяната нито на теб, нито на нея. Все пак и ти живееш в този апартамент, във връзка сте и не е редно да те третира по- зле и от куче... Съквартирантите помежду си се съобразяват повече.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 7e35f3f452
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Братленце, без да се обиждаш, но само факта, че си на 28 години и се определяш като "момче", а не като мъж си казва достатъчно. Мацката е твърде мъжествена. Решения, като покупка на телевизор, готвене и т. н. трябва да се взимат от мъжа, стига жената да е горе - долу окей с решението. Но ти трябва да го измислиш, това е основна характеристика на един мъж. С тази жена само мъки ще имаш, няма оправия. Събери кинти и бягай надалеч. Последното нещо, което искаш е да имаш семейство с нея, тогава вече си ѝ в кърпа вързан до живот. Не искам да го приемаш като хейт, но трябва да се стягаш. Намери си женствена жена, тази я заебавай при първа възможност!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 9c918f6965
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Мойто момче, без да се сърдиш, ама звучиш като 15 годишният ми племенник. Пълно мрънкало и само на неговата трябва да става.

Първо - цигари се пушат на терасата! Аз съм пушач, жена ми също, но никога не сме си позволявали да пушим вътре. Най - малкото, децата ни не са длъжни да дишат цигареният дим. Излизаш, пушиш и се прибираш.

Второ - готвенето. Ти сериозно ли си на 28 и не можеш да си сготвиш? Майко мила! Станал мъж голям и не може да си сготви елементарна манджа. Бабите ви и майките ви са много виновни. Научиха ви така и сега не можете да се оправите.

Трето - това все още е нейният апартамент. Вие нямате брак. Нормално е тя да си избира плочки, щори или каквото и да е там. Това ли ти е великият проблем? Затова ли се чувстваш заврян зет?

На години си пораснал, но менталното ти ниво е на около 10. Мъж съм и ти го казвам като на мъж - държиш се като дете, на което не му угаждат с нещо и то почва да тропа с крака. Стегни се!

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 498afe9f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Момче, дори да беше твоят апартамент, елементарното кавалерство и възпитание изискват да се съобразяваш и отстъпваш, както по въпроса за пушенето, така и за телевизора в спалнята.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker