Обич или страх!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обич или страх!?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2506 пъти
Здравейте драги потребители... Историята ми е обикновена и наивна, но не мога да си отговоря какво се случва... Живея в голям град, квартала преопладават къщи и така на горната улица срешнах бъдещата си приятелка. Дълго време се закачахме да не кажа години запознахме се още като бях на 14-15г сега съм на 24 а тя 21. Отначало си ме кефише просто така или по скоро забешка (бройка) и реших постигнах целта.

Продължихме така известно време и тя реши, че не може да продължава така и иска човек до себе си. Бях безразличен тръгнах на шега с нея... рядко се виждахме държах се грубо на моменти а и не съм я допускал до себе си.
Тя от своя страна ме искаше повече и повече... с времето всеки омеква и обратното.

Така минаха 4-5 месеца виждахме се по често започнах да се разкривам и доверявам... каза ми Обичам те (и аз, но не го чуствах) В този момент научих, че на едно събиране имала авантюра с едно от момчетата... говорили си сладко закачки последвали целивки (не е била 1 или за 2мин), но до там.

В този момент осъзнах, че това трябва да е края за нас и ме е лъгала до сега, а най мразя лъжата... Когато се видяхме веднага я подхванах... до последно не си призна! Почнаха се сълзите обещанията и силните и чуства... лошото беше, че и аз го осъзнах пък и всеки допуска грешки нали сме хора. Разбрахме се за това, че колкото и да боли няма да се лъжем. Продължихме напред от раната обаче си остана белег... първите месеци след това са и били сигурно тежки (съмненията ми). Както са каза ли хората всичко с времето си.

Отношенията ни се подобриха корено добре мина година после още една и така. Даже до скоро си говорихме за напред колко ме обича и не можем един без друг. От началото на годината съм безработен... занимавам се с лични неща да не е без хич... живея самичак на квартира всичко си плащам сам справям се не съм някой да си кръстя ръцете и да се оплаквам само... не се лишаваме и правя и излизаме спокойно... галим се лигавим се караме се, а секса всеки път по добър от предния (рядко се случва да е незадоволена да няма оргазъм или да е нужна игра)

От началото на лятото започна работа и взе сметка да ми държи аз работа няма ли да почвам се на готово съм чакал (не мисля че и липсват пари или нещо) аз кой знай ко съм праел по цял ден и ей такива, постояно съм и звънял... хаха та ние дори не живеем заедно... не сме готови още... лека полека почнаха да се променят нещата и мисля...

Напоследък съм зает не и обръщам внимание няма ги комплиментите ласките и такива неща отношение на двойка в брак, а не делим 1 покрив иначе всичко друго си е ОК. Обичам си я и и вярвам, но ми направиха някой впроси впечатлени... "пате, нали ми хуу дупето... преди повече се заглеждаха по мен, а сега никой не ма гледа нещо не е наред" "ама пате аз хубава ли съм" "какво е да си с по-голям... опитвал ли си?" и започнах разследване... през това време си говорихме теми от сорта... "искаш ли да опиташ нещо др" "обичаш ли ме... искаш ли да си още с мене?" а бе общо взето нещо да разбера за чуствата и към мен и какво става...

До скоро работеше в хотел близо до града и ползват график (служебен). Направи ми впечетление, че за един от шофиорите говори постояно и като свързах нещата (лампичката светна). Нормално не ми беше нужно много време (умея да разпитвам-объркващо). Бях шокиран... та той е мъж над 30 е с жена и дете нормална ли си ко ти става... "Не знам как просто стана не исках така да стане още по малко да те лъжа след всичко обичам те прекалено много и не мога без тебе, но ко да напрая беше ми интересно с по-голям приятна ми е компанията му говорим за различни неща кефи ме ко да те лъжа знам че не мога да имам нещо повече с него, но не мога без теб обичам те".

Исках да ми разкаже всичко. Почнали с базиците сутрин и след работа докато са в графика... но за последна спира е само тя... оставали за по кафе на спирката от машинката до като не отбил на пусто място кадето уш на бързо не се получило добре след това съжелявала че ще ме загуби и не може да е без мен това е преди два месеца.

Интересно обаче е, че след две седмици забравя за всичко това и следва 2ри път... този път сполучлив и прекрасен, а всичко това го научих преди месец. Реших да се разделим въпреки това че безумно я обичам... ее не става постояно се търсим и в продължение на този месец не сме наясно със себе си... ту иска да е с мен ту не... аа аз знам, че не бива, а не мога.

Поисках да ми покаже, че ме обича и може да е само с мен и може би бих и простил (хаха та аз и пак да го направи ще и простя :( а не искам) В продължение на този месец всичко си е като преди. С изключение на това, че сезона свърши и не е на работа... не че този не и звъни и тя да приема поканите за кафе... твърди че е просто кафе и няма такова увлечение, а просто приятна компания. Да не остана капо и го върнах с една нейна приятелка, а тя бясна не се отделя сега от мен и иска да е повече и от преди с мен... обаче се страхува да не ме излъже и нарани от ново... не е сигурна в себе си... много сериозна станало това межу нас... а не иска да ме остави. Нито пък със него да прекрати.

Сега след като написах всичко това изглежда много, а е нищо и се чудя кой ли би си правил труда да чете това... то няма коментар!И въпреки всичко дали ме обича... усещам знам, че е така! Как да и простя? Как може да обичаш един а да си влюбена в друг? Какво да правя? Мисли след мисли...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: e658889390
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забравия по-добре пич, аз така напраих ;) а, сега се наслаждавам на живота :-P

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f9eec61c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бой и е... не не се връщат. Времето не работи за теб а за другия. Щом се вижда с него бъди 100% сигурен, че не пият само кафе. Според мен битката е вече загубена, но ти си знаеш. И какъв е тоя диалект, бих преживял мекането, но да пишеш на диалект???
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8dfcdf5c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Изчетох я до края. Обаче ми направи впечатление следното- обърнали сте си ролите. Т.е. в началото тя е имала по-силни чувства, а сега не е така, и обратното- сега ти си по-влюбения, защото си я оценил ,а тя те има и почва да се оглежда настрани.

Кофти ситуация е меко казано, защото,авторе, според мен тя е бомба със закъснение. Мисля,че тук с пълна сила важи мисълта : " Женското сърце е като автобус- винаги има място за още един". Аз не мога да кажа какво бих направила в тази ситуация,но със сигурност нямаше да й прощавам така лесно (може да не е така,но от думите ти виждам точно това). И точно защото след време това може да се првърне в практика и да се получи омагьосан кръг.

Хубаво е, че се обичате, но я си помисли каква е тази връзка, в която компромисите са предимно от едната страна? Дали след 3-5 години ще имаш същото търпение към нея? Желая ти искрено да го имаш, ащото явно ще ти е нужно. Не ме разбирай грешно, но като цяло ми се струва, че сам си биеш автогола- да оставяш тя да си прави каквото знае.Че и дори на кафенце да се среща с онзи неин бивш колега. Да не мислиш, че той я търси за кафе, за да види красивите й очи? Ти си мъж- сам прецени.
Въпрос на време е това да стане порочна практика между тях... Ужасна ситуация,но само за теб...

Искрено ти желая успех и да успеете да съхраните връзката си и да няма скрито-покрито. Хареса ми как си написал историята си. Личи си, че си голям и мислещ човек. :)
П.П. На годините на приятелката ти съм и познавам отлично мисленето на жените в тази възраст. Замисли се и ти сериозно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1fa1204809
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисли за нея, тя ще се оправи. Кажи ти какво искаш, ти как ще се чувстваш най-добре. Ако е като сте разделени, делете се, ама режи и край, никакви срещи,никакви телефони, нищо.

Лола

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 97792bfba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Решението си е единствено твое! Аз ако обичах истински никога не бих го наранила. Тоест всичко е в чувствата ти и в нейните. Ако тя наистина те обича тя трябва да остави онзи тип. Поговорете си искрено кажете си каквото мислите ала бала, то всичко ще се види! А най-вероятно може и да не е правилното момиче, но както казах, имаш глава на раменете си. Направи това което смяташ за добре, така че да не съжаляваш, не забравяй, колелото се върти ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6a7d63eddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто чао мисля, че е достатъчно :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 886c31f800
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Накарай я да избира или теб или него. Аз попаднах в подобна ситуация и знам какво е. Просто бъди мъж стегни се малко, тя ти е изневерявала ти и прощаваш пък и на всичкото отгоре и продължава да се вижда с него. Осъзнай се брато.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ad791412ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е как така ще позволяваш да продължават да си пият кафе? ! Като е объркана и не знае какво иска, остави я сама да си намети пътя, без теб. Бъди силен!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c64ea8838f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   попрескочих от историята, дори не мислех да пиша, но последните въпроси ме провокираха:според мен жената може да обича един а да е влюбена в друг, това са различни състояния и усещания, но в твоя случай не мисля, че е нито едното, нито другото.... имайки впредвид възрастта ви.... ЗАРА36

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker