Комшията ме използва и ме захвърли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Комшията ме използва и ме захвърли
преди: 3 месеца, 23 дни, прочетена 2990 пъти
Момчето, което наскоро се нанесе да живее под мен се запозна с мен на стълбите и ме покани у тях. Използва ме сексуално няколко пъти и след това прекрати всякакъв контакт и интерес към мен, а аз се влюбих в него и го харесвам страшно много. Мисля, че през цялото време си е имал друга, и отскоро при него постоянно има някакво момиче, което спи при него и на мен ми е много гадно. Ако недай си Боже ги видя двамата по стълбите ще ми стане много неприятно. Стените са тънки и постоянно чувам женски глас и направо ми става лошо, трудно ми е да се концентрирам в нещо друго и съм под стрес и потисната постоянно от този факт. Той е наркоман и взима метамфетамин и амфетамин и пуши трева и постоянно се събира с наркомани долу. Самите му действия спрямо мен бяха много смотаняшки и не на читав мъж, и даже като разказвам на приятели за него всички казват, че е голям загубеняк. Не е красавец, но като го видя изтръпвам цялата. Има уникален вкус за музика и филми, не съм вярвала че ще срещна момче като него, което да харесва абсолютно същите неща, и се надявах, че между нас има нещо специално. Като си представя, че при него има друго момиче, с което предпочита да си прекарва времето и вероятно се целуват, а и сигурно други неща правят, ми става лошо. Опитвам се да си втълпя, че щом е наркоман не ми трябва и заслужавам нещо по-добро, но вчера като го срещнах изтръпнах цялата. Как да се абстрахирам от това, че при него има жена и като ѝ чувам гласа да не съм под стрес и да не ми се съсипва живота от този факт? Искам вкъщи да ми е спокойно и да се чувствам добре, а не да ми е постоянно гадно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 5a50d287af
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Смяна на жилището?

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: e5d5cc4310
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Римляните имат поговорка "влюбени, загубени". Точно това е твоят случай, но и сама си си виновна. Ще бъда директен-това момче явно е бройкаджия. Бил е на сухо и срещу него, хубаво момиче с много ниско самочувствие и защо да не се възползва. Като нищо да си има приятелка и ти да не си единствената с която е спал през това време. Ти трябва да се. Знам, че ти е трудно и аз бях така, само че на мен гаджето ми ми изневери и ада се отвори. Бях под стрес, постоянно беше в мислите ми, докато не минаха два месеца. Тогава срещнах ново момиче, което е в пъти от нея и си казах, че съм бил глупак да страдам за нещо изгубено и то толкова време. Така, че времето лекува и новата любов. Живей си живота, няма смисъл да се измъчваш, за боклук.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 63c4993004
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Тарикат е. Хем не се мори за разходи за пътни, хем си е осигурил жена под ръка. Само се качва с асансьора, или по стълбите.
Повтаряй си, че ако е искал нещо, щяло е да стане. Пък и щом е наркоман, значи изобщо не ти трябва. Подминаваш, без да поздравяваш и така.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 5661332ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Искал е да се позабавлява няколко пъти и толкова. Преглътни го. Не го приемай толкова навътре! Има да срещаш още много такива като него.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: ff7431efeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Събирате се с наркомани и боклуци, а после се оплаквате. В същото време има свестни момчета, които подминавате като пътен знак, защото са смотани и няма тръпка.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 04b399f686
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   "Самите му действия спрямо мен бяха много смотаняшки и не на читав мъж... " А твоите действия как ги оценяваш? Като на важна дама? Поканил я комшията и тя отишла. Поискал ѝ и му дала. Показала си се като лесна жена. И той е постъпил с теб като с такава. За да ти е спокойно, добре и да не ти е гадно, запомни, че харесването на една и съща музика и филми не е причина да си отваряш краката за някой си.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 943e7e3d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "Опитвам се да си втълпя, че щом е наркоман не ми трябва и заслужавам нещо по-добро"

Точно това е! Повтаряй си го постоянно! Няма смисъл да се дерзаеш за някакъв наркоман, който си проваля живота с тия отрови. Замисли се как би повлияло това дългосрочно на отношенията ви, ако бяхте заедно. Намери си добро момче и го забрави тоя!

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: cfd2cb9ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Намери си мъж и издавай звуци, които той да чува - друг начин няма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: a5f7b58ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Премести се да живееш в друг квартал, това е решението.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: a3de51211a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   7, аз го харесвах много отпреди това и винаги съм искала да се запозная с него, за мен не беше просто случаен човек, който ме е поканил. За мен беше момчето на мечтите ми и винаги съм искала да срещна такъв като него.
Долу постоянно се събират и не спят по цели дни и нощи, свидетел съм как по цяла нощ взимат дрога и после отиват така на работа. Току що се събудих в 5 ч. сутринта и чух момичешки писък от долу и пак ми стана гадно. Поне не е сама при него, а има и други хора, което донякъде ме успокоява. Обидно ми е, че той предпочита компанията на друго момиче долу вместо моята. Тя сигурно е същата наркоманка като тях и имат повече общо неща с нея. Не разбирам защо след като има достъп до други момичета в компанията си постъпи по такъв начин със СЪСЕДКА, и постави и него и мен в конфузна ситуация!!!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: b9cc68138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Не харесвам и не използвам често тази дума, но авторката се е показала и постъпила като "лесна куЛва". Няма как човек да има уважение към такива момичета. Както му казвахме като млади, еВеш и хвърляш. Няма чувства, няма обич, няма привързаност, само малко животински секс и всеки по пътя. Нека авторката да търси отговора на тази постъпка в себе си. Дали, ако момчето е било ученолюбиво, спортуващо, сериозно, та дали щеше толкова лесно да прави секс с него или щеше да е сериозно и отговорно момиче. Нанася се Боклукът на долният етаж и вече сексуалната прислуга пристига. Няма място за уважение, за привързаност, да се радва, че се отървала от мизерника и да не е толкова лесна. Никой не желае връзки с оборотни куЛви, те са само за разтуха и временна употреба. По принцип евтините парцали след употреба се захвърлят //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: ec24b61f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Авторке - имай надежда.

Наркомани и боклуци в БГето с лопата да ги ринеш! :D

Ще си намериш още някой да те използва - не бой са! :)

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: cd057ce354
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Радвай се на факта, че поне си опитала.. Други и тази възможност нямат. Аз имам комшийка, която постоянно се увърта около мен, но няма да я огрее. Нито емоционално, нито сексуално. Така, че си гледай живота и давай напред..

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: a627089179
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Като си намериш друг, ще ти мине. Няма да стане отведнъж, обаче. Вероятно ще се измъчваш още някакво време, може и да са месеци. Мозъкът ти е изменен на биохимично и клетъчно ниво, включително от действието на окситоцин и други хормони, понеже си спала с тоя, Така че не се притеснявай толкова, колкото и да го мислиш, няма да успееш да наложиш на мозъка ти да се пренастрои. Приеми, че е така, страдай си отвреме-навреме и продължавай напред.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: a3de51211a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   15, като не знаеш как се е случило, по-добре не говори и недей да лепиш етикети!!! Това, че не влизам в подробности, не означава, че не сме имали общуване на съвсем друго ниво преди да се стигне до интимност. Аз му казах, че го харесвам още от първия път когато го видях на входната врата и ясно му показах какво изпитвам към него. Изобщо не съм някаква "оборотна к**ва", дори и така да изглежда от написаното, просто защото не ми се навлиза в подробности, понеже ще стане роман.

Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: a3de51211a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Аз съм се показала като интересен събеседник с много общи теми и интереси както с това момче, така и с останалите мъже в компанията му, и освен това съм му сваляла звездите на това момче, и съм се държала много добре с него. А той постъпваше и се държеше кретенски, и на много по-късен етап ми каза, че "можем да сме само приятели и също да правим секс", след като събуди чувства у мен. Аз не съм виновна, че от 7 години взима Кристал мет и други боклуци (каквито в началото отрече да взима, а ги взима системно) и моралния му компас и мозъка му са повредени. Така че "евтин парцал" ще викаш на някой друг! Номер 15...

Авторката

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: b9cc68138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   До нервната Авторка. Нещо като спомен от времето на соца. В едно от летните ваканции, говоря за ВМЕИ "Ленин" / сега ТУ/ имаше така наречен летен стаж. Като правило той беше в някой от институтите или заводите, които произвеждат електроника в София, а такива бяха някъде към 8-12броя. Та на един такъв стаж, едно момиче сподели на свой колега, че хазаите и ще правят ремонт на апартамента, в който в една от стаите живееше тя и я бяха помолили да поживее някъде другаде за 3-4 седмици. Тогава много студенти живееха на свободен наем, ако родителите им можеха да си го позволят. Родителите И бяха с по-висок материален статус, така, че И плащаха самостоятелна стая в един апартамент. Момичето временно се беше се приютило при приятелката в старите студентски общежития на 4-ти километър, вторият блок на ляво от малката спортна зала където момчето тренираше джудо. Да, ама не беше удобно най -вече заради евентуални проверки. Момчето И обясни, че родителите му отиват на курорт след два дни и то може да дойте у тях. Апартамента беше, сравнително голям над 115м2, момичето беше ходило в тях за лекции, протоколи или просто на игра на бридж или вист. Щом родителите му заминаха, но добре беше, че го предупредиха, че ще си отбият за десетина дни при роднини на баща му, така, че имаха на разположение цял месец. Събраха два сака с дрехи на момичето и ги занесоха в апартамента. Денят мина в процес на настаняване. Той И предложи стаята на родителите му с огромното старовремско легло с огромни "табли". Стаята просторна, банята до нея, направо красота. Хапнаха на бързо, майка му се беше постара да зареди хладилника, за да не гладува синчето И. Погледаха малко телевизия. Познаваха се добре от бригади, бяха танцували и бяха се целували, но нищо повече, бяха си опивали телата, но някак не стигнаха по далеч от това, бяха нещо като приятелчета. Но някак спонтанно решиха къде на сериозно, къде на шега, за да изпитат доминация, кой над кого да доминира. Взеха по един душ и се ориентираха към лягане. Познаваха се добре от летните и есенни бригади, Проблема възникна, когато трябваше да се реши, кой да спи от страната на прозореца, защото и двамата искаха тази "позиция". Леглото на момчето в неговата стая беше така разположено, че вечерно време през прозореца то гледаше нощното небе, фантазираше си за полети между звездите, за кацане на далечни планети, но тава беше като малък, години преди да отиде в казармата. Винаги е харесвал звездното нощно небе, привличаше го, по точно го омагьосваше по някакъв странен начин. Момичето къде на шега, къде на сериозно предложи да се борят върху огромната "тоталитарна" спалня за желаното място за спане. Сложиха две възглавници да ги предпазят от удари в нощните шкафчета. Застанаха на колене един срещу друг на огромното легло и срещата започна. Тя също тренираше джудо и се опитваше да се докаже, но от плътният контакт с почти голото момиче само по бикини, не се чувстваше добре. Някак "нещото" му се промуши през крачола на спортните му гащета и много му пречеше в тази импровизирана борба, така се беше втвърдило, че момчето оставаше с чувство, че при някое движение да не се счупи. Момичето беше спортен тип, хубаво стегнато малко дупе, малко по-широки рамене и височина към 165 см. Много беше амбицирана в момента, за да може да доминира. Момчето беше много по-силно и опитно от нея в тази схватка, момчето с височина към 183 см, тренирало над 6 години джудо до момента и две години бойно самбо в десантният батальон. На момчето много му харесваше когато момичето беше върху него, контакта на неговите гърди с голите гърди на момичето беше зашеметяващ, вече бяха леко влажни от пот и аромата на сплетените им тела беше неповторим. В един момент ситуацията така се промени, че телата им бяха едно върху друго, но завъртяни на сто и осемдесет градуса едно спрямо друго.. Внезапно момичето дръпна гащета на момчето и направи нещо, което той желаеше, но не се надяваше да се стигне толкова бързо, както и инициативата да е от нейна страна, а като допълнение момичето със свободната си ръка се опитваше да си смъкне бикините. Всичко започна като игра на доминация, но взе съвсем други измерения. Звуците на момичето изразяваха цяла палитра чувства от върховно удоволствие, до желание това да продължи безкрайно, изразяваха благодарност и молба за още. Променяха си позите, но удоволствието във всички беше зашеметяващо, все едно бяха сами не в блока, не на Земята, не в Слънчевата система, а в цялата галактика, времето и пространството не съществуваха, бяха само те двамата, в лятната нощ, а през отвореният голям прозорец се виждаше звездното небе. Тогава в София въздухът беше в пъти по чист. В един момент момичето отново го яхна, лице в лице, дишаше бързо и пресекливо, с две ръце подпираше раменете на момчето, все едно иска да го държи в положение "туш". Дишането и двамата беше бързо и накъсано. Момчето не може да откъсне поглед от прекрасните стегнати гърди на момичето с малките тъмни ореолчета около зърнат, направо го хипнотизираха, беше влюбено в тях. Търкаляха се по огромното легло, момчето я притискаше толкова силно, че все едно искат да се превърнат в едно цяло. Чудно нещо е огромното легло, то като, че ли по -скоро сближава хората, които се желаят, защото има място за такава игра. Така започна един чуден летен месец. От време на време родителите му звъняха, той ги лъжеше и всичко вървеше прекрасно. Този вид спортни срещи, те с огромно желание разиграваха всяка вечер, бяха тихи. Не можеха да се нарадват един на друг. Момичето се правеше на домакиня, нещо готвеше само по бикини. Криеха се от съседите, понякога ходеха до "Феята" или "Ропотамо". Парите нещо започнаха да свършват, той отскочи до вуйчо си оказа се разбран, даде някаква сумичка, баба му също се отчете макар и по-скромно с уговорка да не казва нищо на родителите му, изобщо красота. Тази връзка продължи почти половин година. Относнон Вас, тази игра, която Вие играете, се играе от както свят светува. Има един роман на Жоржи Амаду, "Пастири на нощта", та там е изведена като мото една сентенция "Един мъж не може да спи с всички жени на света, но поне може да опита"". Лек ден, желая Ви здраве , внимавайте какви ги вършите, не обвинявайте другите и опитайте обръщението Вие към непознати. Спестил съм Ви пълната палитра на действия, чувства и емоции... //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 2437897f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Може да не си евтин парцал, но си доказано глупава, ако съдим по думите ти.
С наркоман не можеш да имаш връзка и семейство, ще ти изпродаде имуществата, ще има здравословни проблеми, а може и да умре от свръхдоза, може да ти посегне под влияние на наркотиците... това ли е идеалната връзка за теб?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 04b399f686
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   20 - Ти не си виновна, че взема наркотици, а той виновен ли е, че ти си се влюбила в него, сваляла си звезди и си очаквала нещо специално? Въпреки, че се държал кретенски и си разбрала, че е наркоман. Това са все твои изрази.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 36f50ff2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   По разказа най-вероятно си на 15. Първо каквато и тръпка да има спрете да си търсите наркомани, комарджии, охрани и тн, защото после ще ревете освен, че ви изневеряват, че също ви пребиват и ви взимат и парите. Ако ти се имаш за нещо повече от 5/10 би трябвало сама да осъзнаеш, че можеш да намериш много по читав човек, който пак да ти е тръпка.

п. с. и аз имах хубави моменти с една малка наркоманка, която не завърши училище и после забременя от някакъв, който в последствие влезе и в затвора. Но всичко беше просто забавление за мен и никога не ми е минавало през акъла да търся нещо сериозно в нея.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: a0127f659b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Той е наркоман и постоянно се събира с наркомани. А ти си седнала да страдаш. Боже колко мъка има на тоя свят!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 1875251d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Не се занимавай и не страдай. Залужаваш друг мъж и ще го намериш. Затова често мъжете зарязват - не може да е на твоето ниво, усеща, че е много по-долу, нямаш бъдеще с него и нищо не може да ти даде. След време ще се чудиш какво си намерила в него.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: fd735c2f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   За пръв път пиша в темата.

20, ами точно си си такава, каквато те наричат. Дори да е имало предистория, това не те оправдава, че си му пуснала твърде бързо. Нормалните жени пускат, СЛЕД като вече официално имат връзка, а не предварително, пък после да гонят Михаля и да го молят за връзка. Свестните още по-малко пък се влюбват в утайки. Една свястна жена би изгубила интерес в момента, в който разбере, че мъжа е подобна отрепка.

Съветът ми е да посетиш психолог, защото очевидно имаш подсъзнателна нужда да си с отрепка. Ако не е тая, ще е друга отрепка. Като ти гледам постовете, надали ще ме послушаш, но ще сбъркаш. Ти си прекалено емоционално нестабилна и дезиориентирана и имаш нужда от помощ.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: a3de51211a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Вие всички сигурно не ходите по срещи и не правите секс, и то с хора, за които дори не ви пука, и даже в доста случаи и не харесвате. 100% правите секс след "официална връзка". Ама колко сте порядъчни и непорочни всички!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 86e2bfb67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Не звучуш като влюбена, а като отчаяна. Не стига, че е наркоман, ми и грозен. То излиза, че нямаш с кого да правиш хубав секс и затова си хлътнала по него. Ако имаше един як пич, който да ти обръща внимание, нямаше да ревеш по този. Съседът ти не става за нищо, даже и само за секс...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 4c0a408dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Авторите, разбери че и ти имаш толкова вина колкото него. Коментар 27 е много прав. Защо си му пуснала толкова бързо? Ако жена ми пусне толкова бързо въобще няма да си правя труда за нея. Аз с лесни не търся връзка. Знаеш, че е отрепка и пак си спала с него. Жени нямате ли уважение, към самите себе си. Това, че те е използвал е ясно. Най-лесния начин да го забравиш е нова любов, ама като чета колко бързо си влюбчива, ме е страх да ти го предложа, защото ще направиш същите глупости.
М 25

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: c9def57283
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   28 на мен не ми се е случвало да правя секс с някой, който не харесвам. Ако не ми харесва изобщо не се занимавам с него. Затова съм имала само двама в живота.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 593489847f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   И в крайна сметка темата беше за това как да преодолея това, че живее толкова наблизо и съм свидетел как се вижда с други момичета, а не за да ми поставяте оценки на мен каква съм. Хора с по 15-20-30-50 бройки, каквито сте масово, не могат да ми поставят оценка на мен, защото аз си знам колко съм лека и каква "к**ва" съм и какъв човек съм.

Авторката

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: fd735c2f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   32, аз ти казах точно по темата. Имаш психологически проблем и ти трябва психилог. Това, че не можеш да забравиш някакъв боклук е само следствие от истинския проблем, а не самия проблем. Симптом да лекуваш, файда няма. Трябва да лекуваш първоизточника.

Колкото до хората те подсъзнателно обиждайки, искат да те накарат да се осъзнаеш и да се промениш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 4beaeebff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Авторке, според мен се запитай защо позволяваш да си в тази компания и каква е причината да ти харесва такъв тип "мъже"? С този тип мъже може да е интересно в началото, вълнуващо и прочие, но накрая винаги се страда по една или друга причина. Това са хора без реални чувства към никого, така че и тези долу не ги мисли. Едва ли към тях изпитва нещо кой знае какво... Просто това са хора, неспособни на здравословни връзки и уважение към другия. Ако ти трябва някой, който не те уважава и се държи лошо с теб, страдай за него. Според мен е добре да се събудиш и да си решиш какво искаш оттук нататък като отношение към теб. Разбирам те, не те съдя. А на 15- ти, десантчика, ще му кажа, че е особено брутален в изказа си си, което не разбирам при положение, че навсякъде из коментарите може да се видят и неговите безбройни похождения и то при положение, че е женен и уж боготвори жена си!! Да не се изказва много отвисоко, че и той има богат опит..

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 4beaeebff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   И пак към 15. Абе, какво толкова ни го възхвалявате тоя секс? ! То не са описания, еротични елементи, опипвания, ореоли на гърдите! Сексът си е секс - нещо, което трае прекалено кратко, но се възхвалява и обожествява прекалено дълго! А самото преживяване не рядко е пълно разочарование, защото не става дума за истинска интимност, а за задоволяване на някакви животински нагони и достигане на върхови точки на удоволствие. Пак измами разни, защото онова, което човек си представя и желае, почти никога не се приближава до реалността, която е принуден да преживява! Та, стига сте ни го идеализирали тоя секс. Аман!

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: b9cc68138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   ""А на 15- ти, десантчика, ще му кажа, че е особено брутален в изказа си си, което не разбирам при положение, че навсякъде из коментарите може да се видят и неговите безбройни похождения и то при положение, че е женен и уж боготвори жена си!! Да не се изказва много отвисоко, че и той има богат опит.. """Изказа ми е нормален, не е брутален, наричам нещата и събитията с истинските им имена. Словесните пируети не са ми силната страна. Предпочитам понякога нещата да са в двоичен код. - примерно: 0-1, черно-бяло, тъмно-светло, истина -лъжа, добро -лошо. Да, обожавам дъщеря си и съпругата си. Не са безбройни тези познанства и не забравяйте, че някои са от преди да познавам съпругата си, когато се върнах от двегодишна служба, която бих определил като тежка.. Бяха студентски години, международна студентска бригада в Бакьово, момичета от Полша, Унгария Съветският съюз, отделно от Латвия, запознанства с "гедерейски" и чешки момичета на "Златните". Не се лъжехме защото знаехме, че всичко е лимитирано от от престоят им в България, както и от моят на морето. Винаги съм се отнасял с огромно уважение към момичетата и жените, те всичките бяха умни, високо образовани, културни, като правило инженери. Никога не съм бил груб и нахален, по скоро плах и нерешителен и това не беше поза. Да имало е контакти с колежки, най-вече на симпозиуми, случват се такива неща. Ако кажа, че ми е ясно защо са случвали -нямам рационален отговор, най-вероятно под влияние на емоции, алкохол, /но пък аз почти не пия. /, може би някаква еуфория. Да някои връзки са продължавали и дълго време, но всичко беше дискретно, все едно не се случва. Съветският съюз и ситуациите там не ги коментирам, в повечето случаи беше много студено и човек се нуждае от, човешка топлина. Няма с колегите да се гушкаме, хайде стига. И не са безбройни, за което намеквате. Това не се е случвало за година, две, пет, а за повече. Смятайте, че съм избивал комплекси. В казармата бяхме 18-20 годишни девствени момчета, повечето не бяха и целували момиче, така влизахме в казармата и това беше добре, за да няма излишни драми и терзания. На новобранците се пускаше песента на Емил Димитров "Сбогом Мария, аз ще се върна след 700 дни", а дните бяха 730, най-малко. Толкова от №15. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: fd735c2f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Как точно те е използвал? Някой да ти е опрял пистолет да му пуснеш? Не. Пуснала си му доброволно. Някой да ти е обещал, че като му пуснеш, ще имате връзка? Не.

Ако искаш да не те използват, първо го преценяваш що за човек е, какви намерения има, започвате връзка, изяснявате си отношенията и тогава пускаш. А не, видяла си някой наркоман на стълбите, който чука всяка срещната, дай да му пусна, пък после ще се изясняваме. То не не се иска кой знае колко акъл да се сетиш какво ще последва.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 593489847f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Не мога да си го избия от главата! И постоянно съм депресирана и тревожна от този факт. Като го видя дори на снимка всичко в мен изтръпва и усещам пеперуди в стомаха си. Бих заменила 1000 красавеца за него! Той ме отблокира във фейсбук и ми прати покана и бяхме в "no contact situation" известно време, докато не му писах първа, че винаги може да разчита на мен ако има нужда от нещо и той ми каза, че същото важи с пълна сила и за мен и винаги ще е насреща за мен и че никога не е искал да ме нарани. Искам да си го избия от главата, защото очевидно не иска връзка с мен, но не мога. Редовно ми гледа сторитата от-до и аз си въобразявам някакви неща... Това е вятърничав човек, който на 30 години е несериозен и всеки божи ден се събира с наркомани и се друса, или те идват при него или той постоянно е по гостита. Опитвам се да си втълпя, че не губя нищо. Самият той ми каза "Ще срещнеш човек, който да не взима такива неща и да ти повлияе добре", но аз искам него!!! Точно това лице и този прекрасен глас... Копнея за тялото му и за интимност отново с него. Не смея да му предложа да се видим, защото вече като знае че съм влюбена може да ми откаже и това ще ме довърши.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 04b399f686
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   39 - Той вятърничав и безотговорен към себе си, ти си дваж по-зле от него, щом един наркоман, който даже не те иска и има друга е изборът ти.
Никакви съвети не ти давам, няма смисъл, животът си е твой, живей си го както искаш. Само после няма защо да мрънкаш, че си използвана и захвърлена.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 593489847f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Чувствата ми към него ме ограбват от всякакви положителни емоции и желание за живот. Искам да се влюбя в някой друг и да го забравя, но усещам, че хлътвам все по-силно по него. Част от мен му е жестоко сърдита за отношението спрямо мен и за това как с лекота ме махна от фейсбук, за да не му пиша, при положение, че има всички боклуци, к*рви и отрепки от града в приятели, а точно мен където сме комшии и приятели и вчера сме били интимни и ми е казвал, че му пука за мен, ме блокира. Като си помисля какви много по-яки, хубави и харизматични мъже от него са били обсебени от мен и са ми обръщали супер много внимание, а той дори не иска да си говори/пише с мен. А имаме толкова общи неща и теми. За първи път в живота ми имам такива лапешки терзания - някой да се бави с отговорите в чата, да не ми обръща внимание, досега все аз съм правила мъжете на луди и не ми се е случвало никога това нещо. Иде ми да го направя на 2 стотинки и да го блокирам, но още имам чувства към него и тайно се надявам на нещо. Като го видя по стълбите и ме нарече по име с този нежен глас... Той не е типичният наркоман или простак, дори изглежда леко "смотан" и скромен, и има нещо романтично в лицето и излъчването му. Постоянно като му гледам снимките си представям, че не е наркоман и толкова несериозен, а е добро, нормално момче (както и изглежда външно), и че е възможно да съм с него... Искам да се излекувам от тези чувства!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 593489847f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   След като снощи си писахме през цялата вечер, и се държа супер добре с мен, и ми предложи да се виждаме и да си бъдем интимни, но да сме само приятели, и аз бях супер развълнувана и щастлива, сутринта пак чух женски глас да влиза с него в квартирата. Писна ми! Направо ще се побъркам тук и ще психясам и ще се разболея. Нямам спокойствие нито сутрин, нито нощем, нито вечер, изобщо. Аз и снощи си мислех, че долу има момиче, но той веднага ме покани да отида на момента при него (но аз отказах). И все пак не искам да бъда в този тъп и гаден филм. Искам някой да ме събуди от този кошмар!!! Не мога да повярвам в какви лапешки драми се вкарвам сама и на какви глупости позволявам да ме разклащат постоянно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 44c50708a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Не харесвам да съм прав в оценките си. Това момиче страда от тежка форма на когнитивен дефицит. Не се правя на психоаналитик, но според мен в постъпките И, държането И, има нещо, което ако не греша се нарича Стокхолмски синдром. Знам ли. Прави грешка, която се опитва да поправи с още по голяма грешка, ами няма как да стане това. Лошото е, че това момиче опустошено в емоционално -сексуален план, има голяма вероятност да висне на вратът на някое добро и внимателно момче и да му съсипе живота. Така, че да не се сърди за определението "употребяван парцал", защото постъпките И, я определят като такава. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: bb605f2bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Прибрах се от тях, бяхме се уговорили да се видим за малко вечерта само да си поговорим. Той в часа на уговорената ни среща ме помоли за 2 лв. на заем да си купи хляб, и каза че ще се видим като се наяде. След това ми написа: "Н**ървих се само като си помислих, че ще слезеш при мен. " и като отидох при него още от вратата (аз го помолих първо да си поговорим и че съм малко притеснена) ме награби и ме натисна върху спалнята и ме целуваше страстно и не ме пускаше. В един момент предложи да отидем да пуши на терасата. Каза ми, че техните му дават пари за храна (а той работи в най-скъпоплатеното предприятие в града) и че закъснявал с 1 наем. Излиза, че си дава всичките пари за дрога. Разказах му неща за моя живот, как се стича и той каза: "Радвам, че си добре, наистина" и се държа много добре. В следващия момент като влязохме и пусна да гледаме филм просто "изключи", нито целувки искаше, каза: "Друг път, после" нито нищо. Аз станах и му казах: "Оставям те да си гледаш филма, и сама мога да седя и да гледам в една точка. Обеща ми да си говорим и ми каза когато имам нужда да си поговорим да дойда при теб. " Вдигнах му скандал, че за неговите убитаци и наркоманките му няма проблем "утре да е на работа" и ги чувам и през седмицата как се хилят до късно. Като цяло съм много разочарована от този човек, той е доста смотан, само аз го романтизирам толкова, всъщност е спрял мъж, не е интересен, държи се тъпо. От друга съм притеснена за него и за бъдещето му, съвсем е отслабнал, притеснявам се, че ще затъне и че ще трябва да напусне квартирата в един момент. Хем знам, че мога да си намеря мъж, който да е вълнуващ и да ми дава съвсем друго отношение, хем съм влюбена в това момче, и просто не мога да си го избия от главата, и не искам да се отказвам от него...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: bb605f2bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Блокирах го, след като не ми честити рождения ден, а знаеше, че днес имам рожден ден, и от вчера постоянно е на линия и ми сийнва или не сийнва изобщо. Накрая и ме излъга, и му написах, че за мен е мъртъв, и че връщане назад няма. И само му показах 2 снимки аз какви мъже зарязвам, да си направи сметката тоя грозник. Не ми върна парите, а има пари да се друса и снощи до 4-5 сутринта са ми викали и шумяли долу. Не съм за 2-та лева, а за отношението, и за това кое му е приоритет. Той работи в най-скъпоплатеното предприятие, а аз в момента съм без работа, и постоянно ми иска пари на заем. За първи път Вселената толкова явно ми показва, че някой просто не е за мен, и като отношение, и като това самият човек какъв е като личност. Само се надявам да не го засичам на живо!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: bb605f2bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Имам нужда да си излея мъката. Вече не мога да го трая! Не го искам вече, не съм влюбена в него, не го харесвам, отвратена съм от съществото, което е, но не искам да е наблизо и да го чувам, че мърда и диша!!! Когато си е у дома съм непрекъснато тревожна, притеснена и потисната, постоянно се ослушвам за женски глас. Уикендите долу е ад, снощи някакво пияно/надрусано момиче крещеше и се хилеше като луда и правеше проблеми и го чух да си говори с нея на стълбите и ми се развали настроението. Въпреки, че в момента си общувам и говоря с красиви готини момчета, където този не може да им стъпи на малкия пръст, тревожността си остава. Като слизам/качвам стълбите си запушвам ушите да не чуя женски смях и глас у тях. В момента смяна на жилището не е опция. Не искам да го чувам, не искам да го срещам никога, не искам да чувам и да бъда свидетел как му се стича живота!!!

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: bb605f2bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Всяка Божа вечер точно към полунощ, когато хората си лягат да спят, долу се почва едно отваряне и затваряне на врати, едно ходене нагоре-надолу, идване на нови хора и изпращане на други, и това продължава до сутрешните часове. Вечер вместо да си легна и да се отпусна и да заспя с приятни мисли и емоции, аз съм под постоянен стрес и започнах да страдам от безсъние заради него! Ако този грозник не беше тук, досега да съм продължила напред психически много по-лесно, но аз трябва да слушам колко е добре и как си купонясва и не му пука, и евентуално как се среща с други момичета. Дори не знам как толкова смотано същество има толкова много приятели, които постоянно идват при него, че и с прякор са го дарили мършата. Явно е някакво "приятелство" основано на взаимна зависимост и използвачество, а и като се съберат и всеки даде пари излиза по-евтино да си купуват наркотици. Писна ми всяка Божа нощ вместо да си заспя спокойно, да му слушам новите похождения на тоя, мършата. Вече така ще го наричам, не комшията, а мършата! Заради някъв надрусан б0клук аз накрая да хвана някакъв рак от стрес и негативни мисли...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 4719377e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Звънни на 112 за нарушаване на нощната тишина.
Подай сигнал в прокуратурата, че се извършва търговия с наркотици в жилището.
Организирай съседите си да го изгони етажната собственост от апартамента с решение на Общо събрание.

Относно темата ти, не те използвал, ти си имала програмиран в съзнанието си модел какъв тип мъже харесваш, той е паснал, но си приела желаното за действително.
Намери си нормален мъж за секс, и ще го забравиш този.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: bb605f2bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   48, мисля си го от ден 1 откакто ме нарани като вариант - да го издам в полицията. Но даже на мен ми се струва твърде жестоко. Трябва наистина много да ме нарани, директно да ми направи/каже нещо, което да ме афектира до степен да прибегна до такава стъпка. Иначе е много лесно - просто викам полицията вечер като ги чуя, че са "на черешата" долу (поне аз така мисля, че ще стане, не съм толкова запозната). Миналата седмица, преди да се видим, отивам вечерта до магазина и входната врата беше широко отворена и двама роми стояха отпред. Комшията тича подир мен надолу по стълбите и ми вика: "Извинявай много, ей сега ще оправя нещата", явно трябваше да им доплати за да си купи наркотици от тях. Направо все едно Калигула живее долу...
За това, че такъв типаж хора ме привличат, си прав/а донякъде, по-интересни и алтернативни са ми, с по-готини за мен вкусове и интереси, но за съжаление този е некачествен като човек.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 3a6574f628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Ще ти отговоря по-пространно (№48 съм). Има няколко важни неща в живота. Първото е да оцелеем физически и психически. Ти колко време можеш да изкараш така при такъв стрес? Имаш отговорност към себе си, не си усложнявай живота, този самотормоз може да доведе до депресия и нервни разстройства. По-надолу ще дам пример от моя живот.
Второ, в живота трябва да отсеем илюзиите, които съществуват, защото вярваме в тях. Това е именно приемането на желаното за действително. А ние вярваме, защото вярата ни помага да живеем по-комфортно със себе си. Вярваме и на очевидни лъжи, вярваме на това, което искаме да чуем и да видим. В твоя случай вярата е в една любов, която би трябвало да те прави щастлива, обаче не става така, защото не е взаимна. А правилното нещо е да приемем истината, че живота е предимно пълен със загуби, и нещата не стават по поръчка или както ни се иска. Относно трите основни илюзии, преодоляването им ни позволява да станем по-зрели и по-пригодни за реалността. Накратко ще опиша, а повече информация можеш да намериш допълнително: Илюзията за собственото безсмъртие. могат могат да умрат всички други, но не и аз. Разбива се, когато видим хора около нас да умират. Илюзията за това, че светът е устроен просто - в черно и бяло. И третата е илюзията, че ако направиш добро, трябва да ти се върно добро.
Но не става така.
Споделям за моя случай: Като бях млад, на 20 гоздини, се влюбих много в една жена, малко по-голяма от мен. Тя си имаше връзка, после се омъжи, а аз години наред не й казах открито какво изпитвам и бях дотолкова обсебен от нея, че почна да ми пречи на отношенията с други жени и на секса. Ставаше ми само като си помисля за нея, а с други жени не можех да го вдигна.
Накрая нещата станаха толкова зле, че осъзнах, че ще се съсипя напълно психически. Запознах се с едно момиче, с което си допаднахме всякак, и това ми помогна да й кажа някои неща, неприятни, не реших, че трябва окончателно да "скъсаме" всякакви отношения с нея, за да я забравя и накрая стана, а ааз се оправих и осъзнах, че съм бил голям глупак, не за това, че съм бил влюбен, а за това, че не се осъзнах навреме, след като ми стана ясно че нямам бъдеще с нея.
Една гледна точка към твоята "загуба" в случая, на човека, към когото изпитваш силни чувства. Знаеш, че хората умират. Знаеш, че на война се загива, а има вероятност и да се оцелее. На който му е писано може да загине и в самото начало, и в самия край на войната. А на който му е писано да оцелее, ще мине през стотици рискови ситуации, и ще оцелее. Сега приеми, че на твоя човек му е писано да загине в тази "война" и никой не може да промени нищо. Особено в този случай, когато и той не иска да си помогне.
Надявам се правилно да ме разбереш. Има случаи на No win situation, в които губиш във всички случаи. А ти се пострай да запазиш себе си психически и физически. Твоя човек е пътник. Каквото си можала, си направила.
Що се отнася до жалба в полицията, пусни по ел поща до директора на СДВР ако е в София или до директора на ОДМВР ако е в друга област и тя ще стигне докъдето трябва. Честно казано ако не го хванат на местопрестъпление, най-лошото, което може да му се случи е да го ивика кварталния да пише някакви обяснения. Ти решаваш какво да направиш, но като чета какво пишеш, не можеш да продължаваш така повече. Успех ти желая. Емо.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: bb605f2bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   50, Благодаря ти от сърце за коментара! <3 <3 <3

Авторката

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 00bb54f0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Това ми звучи като: Исках секс от него, той ми го даде, но не повтори? Защо не иска пак да ме е*е, а е*е други?
Авторке, абсурдна си. Жалкото е, че такива като теб с лопата да ги ринеш под път и над път.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: bb605f2bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   52, ако беше чел/а коментарите, щеше да знаеш, че не само е повторил с мен, но и ми предложи да сме приятели и да правим секс. И след като се сдобрихме последния път пак ми го предложи и сам си искаше от мен секс. Жалки са такива като теб, които знаят само да съдят и да укоряват и нямат капка емпатия в себе си. С елементарни, повърхностни и ограничени разсъждения. После защо общувам с наркомани, щото 90% от тях са по-интелигентни хора от такива като 52.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker