Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 5 месеца, 20 дни, прочетена 1309 пъти
Здравейте,
Преди доста време преживях изневяра от моя партньор. Няма да се впускам в дълги обяснения, защото историята наистина е много дълга, но крайния резултат е че аз исках да се разделим - той ме гонеше, молеше цяло лято и малрая взех решение да се съберем. Оттогава минаха 4-5 месеца (от септември сега сме февруари), заживяхме отново заедно и така. Проблема ми обаче е, че преди той ми изневеряваше с една негова колежка. Естествено като на филм - тя живее недалеч от нас. В съседното кварталче, но е на пешеходно разстояние. Вече няколко пъти се случва да я засичам пеша да се прибира, включително вчера. Тя също усещам, че ми хвърля един поглед. Въпреки че в минало толкова много време, като видя тази жена, в мен кипва (бях говорила лично с нея началото на лвтото, когато разбрах за тези изневери и оттогава не съм). Нормално ли е толкова много да ме дразни. Като я видях вчера, изведнъж изплуваха абсолютно всички неща, които преди са се случвали. Лошото е че той още работи там, поради други обстоятелства все още не може да се премести от работа, този факт също много ме напряга. Не знам как да се справя с това, да спра да я мисля няколко дни, ако случайно я засека.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 8b0a864641
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Ти си много глупава.. всичко, което те дразни си е само заради теб, защото си била толкова наивна да се събереш с него след като ти е изневерил..

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 46c8cd93e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   За съжаление, проблемът е в теб. Без да те нападам, колко малко трябва да е достойнството на един човек, за да се събере отново с някого след изневяра! Разбира се, че реакциите ти са резонни. Колкото и да потискаш емоциите си, горчивината е там. Я се постави на мястото на „колежката“, кой знае за колко наивна те мисли.

Не си споделила всички обстоятелства относно изневярата, но генерално аз не бих простил такова нещо.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 3727dff865
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Твоичкият не става, независимо къде и с кого работи. Е, ако тя е знаела за теб, би могла да го отхвърли, но... минало. С дебнене не става, само се съсипваш. На твое място не бих се върнала при него и да изживявам целия тоя стрес.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: cc8065c22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Нормални са чувствата ви, но вие сте във връзка с него, не с нея, тоест този, който трябва да се обвинява е мъжът до вас. Тя колкото и не ок да е постъпила, е гледала себе си. Нормално е да не я харесвате, но това е прехвърлен яд от мъжа към трето лице.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 268e93806d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бившата ми приятелка също ми изневери. Каза, че иска да е сама да помисли, но разбрах, че се е напила и е спала с нейн колега. За жалост това което преживяваш е нормално. Изневяра се прощава адски трудно. Може мислено да си простила, но по-трудната част е да накараш и сърцето да е съгласно. За мен е невъзможно, дано ти намериш сили в сърцето си, щом още обичаш този човек.
М 25

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: d272096c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да, нормално е мноого да те дразни. Няма начин да си сигурна, че той не продължава да ти изневерява с нея.
Ако имаше друга връзка и беше зарязала кръшкача, отдавна нвмаше да ти пука за съседката-изтривалка, независимо къде и колко често я стещаш.
Търси си друг, а приеми, че този е само за секс и колкото да си запълваш времето, докато срещнеш по-подходящ.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 46986fe07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке, най-малкият ти проблем е тази жена. Моето мнение е, че една уважаваща себе си жена няма да си позволи да спи с женен мъж, т. е. толкова й е капацитета. Проблемът ти е мъжа ти, един път щом се е случило ще стане и втори и трети път и т. н. Дали са нормални взаимоотношения това, за мен не са, само наивник ще развали всичко създадено с такива простотии.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 6bd38612dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Е, това сте жените давате шанс на помиярите, а на добрите момчета, показвате среден пръст, защото не са ви интересни. Давайте, бе давайте, но после не ревете по форумите.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 21813f5088
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Значи, нея не можеш да я гледаш, кипиш и се дразниш? А твоя партньор как го гледаш всеки ден, как лягаш с него всяка нощ? Когато видиш нея ти изплувало всичко, а когато гледаш него- не? При положение, че не тя, а ТОЙ ти е изневерил предал те е и се е подиграл с доверието ти? Твоичкият малолетен ли, невменяем ли е, не е знаел какво прави или тя му събу гащите и го е изнасили? Тя е виновна, но по-виновен е той. Като си му простила, не прехвърляш ли неговата част от вината върху нея? Проблемът е в него, ако не беше с тази, щеше да е с друга. А и в теб, че не уважаваш достатъчно себе си.
И не можел да напусне, естествено, че ти каже ред причини и ще му повярваш отново. Има една мисъл- който иска, намира начин, който не иска, търси причина.
Помисли върху това, спри да я гледаш и да се дразниш, няма смисъл. Колкото и да ровиш миналото няма да го промениш. По-добре гледай него, който е излъгал и предал веднъж, ще го направи пак, особено щом е видял, че му се разминава.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: db0d9957c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Затова хората казват, че изневяра не може да се прости, просто раздялата се отлага във времето.

Познавам двойки, които още са заедно дълги години след раздялата, но под "познавам" - имам предвид, че от време на време правя секс с жените. С други думи - уж са простили на мъжете си, но нямат вече задръжки.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: c495fad317
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Сигурна ли си, че те дразни тя или по-скоро подсъзнателно се дразниш на себе си?

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: c182536e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Щом си взела решение да се съберете, ще търпиш. Глупаво е да го обичаш, ама всеки си знае за себе си. Според мен няма да изкарате още дълго. Емо.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 16f285a8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Изневярата винаги е дълбоко емоционално, разтърсващо действие. Мобилизира се целият интелектуален, когнитивен, физически, емоционален и полов потенциал на мъжът. Той се превръща в съвсем друго същество, сетивата се изострят, умът става като бръснач, вниманието е изострено до краен предел и т. н. Въпреки, че вътрешно се променяш, то като облекло, лексика, държане, отношение към съпругата и близките -не се променят, те не страдат от липса на нежност и внимание, даже обратното. Все едно си превърнал в добрият вариант на " доктор Джекил и мистър Хайд". Много е вълнуващо, а ако се забъркаш и в по сложна комбинация с още една жена, вече ситуацията е три-векторна, като правило това, вече е най-тежко. Може да се отслабне до 7-8 кг за една година. Това са наблюдения и действия, когото отношенията жена-мъж бяха по оста на чувствата и емоциите, а не на финансите. Времето на прекрасните 80-те години. Разкрепостяване. Не можеш да му се наситиш, то е като опиат. Поне за мен. Не съжалявам. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: b3332a6c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Нормално е да те връща непрекъснато към изневярата, но ако не е била тя, щеше да е някоя друга с която да ти изневери твоя мизерник. Но тя не ти е длъжна с нищо, претенции можеш да имаш единствено към твоя Ромео.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 8d1572ed5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да ти изневерят е ужасно и съсипващо. Най-вече за "простилия". С дебнене само ще се съсипеш и вдигаш акциите, на този, който дебнеш. Той трябва да се опита да те спечели отново, а не ти да го дебнеш. Ако има изневери, то и без дебнене рано или късно ще разбереш. Ще се случват случайности, които ще те водят до отговора, както и не се съсипвай, не си струва за такъв боклук.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker