Не мога да забравя детската си любов, а имам сериозна връзка с друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да забравя детската си любов, а имам сериозна връзка с друг
преди: 3 месеца, 12 дни, прочетена 768 пъти
Жена на 25. Преди две години срещнах любовта на живота си. Мъжът ми е прекрасен, всичко върви като в приказка, той има стабилна професия, аз ще завършвам и започвам по специалността си, живеем заедно от шест месеца, говорили сме са брак и двамата искаме семейство. Знам, че ме обича безрезервно и трябва да бъда много щастлива... имам обаче една тъмна тайна, която много ме мъчи. Ще наречем сегашния ми приятел Георги, а другото момче Никола. Когато бях на 15 се запознах с Никола и за всички тези години не мога да забравя. Знам че звучи смешно и е била детска любов, но просто не издържам. Никога през тези години не забравих за Никола. Той беше всичко за мен тогава. Аз бях истински влюбена, но той просто ме харесваше. След четири месеца ме заряза и повече не го видях... поне не и до няколко години. Когато бях на 17 се срещнахме отново, но той не ме позна. Бях се променила много, беше на публично събитие, на което той беше с новата си приятелка. После разбрах, че са скъсали. Видях го за толкова малко и въпреки това сърцето ми се скъса. Живеем в голям град в различни квартали и трудно ще се засечем. Въпреки това го видях... мислех че е съдба исках да говоря с него, но поради начина по който се държеше с мен не го направих. Намерих го в социалните мрежи, опитах да му пиша пак, но той не искаше да говори с мен, защото не съм била достатъчно атрактивна. Не съм дебела, много мъже са ме сваляли, но аз винаги съм имала очи само за Никола. После продължих с живота си, срещнах Георги и ето ме тук. Щастливо обвързана с човек който ме обича и цени, но сърцето ми продължава да мисли за някой с който бях четири месеца когато бях на 15. Нормално ли е? Не съм казвала на Георги, защото знам че ще го нарани. Не искам да се разделяме, обичам го, обичам да съм с него, но вечерите когато заспи в мислите ми съм с друг. Намерих Никола в социалните мрежи (всъщност никога не съм спирала да го търся и следвам, макар да не се следваме официално) и знам че няма нищо общо с това което беше. Безработен е, живее с родителите си и изцяло е спрял да се грижи за себе си и външния си вид. Когато се разрових повече разбрах че страда от порно зависимост към аниме момичета, която не мисля че иска да оправи или нещо... честно не знам какво не е наред с мен... този човек ми се подигра толкова жестоко, имам до себе си прекрасен лоялен мъж, с добра кариера и желание за семейство, а вместо това мисля за безработен мизерник който по цял ден гледа порно? Какво да направя? Как да го забравя? Минаха толкова години, как да се отърся от тази детска любов?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 11 дни
hash: d1e6f4d5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мъжът ти не ти е мъж. Съпругът ми е мъжът ми! Докато не сключиш брак този ти е един приятел. Като не го харесваш направи услуга на човека и се раздели с него. Обичала го била - нее, не го обичаш!!

Ж31

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: e5083848f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тръгнала си по пътя на доста твои съвременнички.
Любовта на живота ти, някак трябвало да ди щастлива ама не си. Някак говорите и сте сигурни за сериозни неща, семейство, дете, пък ти не си и никога няма да си на 100% в тези взаимоотношения. И каквото да ти бъде казано би било глупаво, защото ти се оплакваш, а даже не подозираш че нищо не може вече да се направи, защото когато е трябвало да бъдеш отговорна и да се бориш за нещо или да решиш някакъв проблем, не си го направила.
Иначе сметката е хубаво нещо, готин мъж, осигурен, виждаш че би се хвърлил от 8 етаж ако му кажеш, всичко е перфектно, ама ти самата не знаеш къде се намираш.

За теб съвет няма. Има за мъжете, твоя и подобни палячовци, които дават 200% от себе си за такива мърши като теб, и не след дълго ще бъдат в графа разведени с дете, само защото не са мислели с акъла си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: edb21a9426
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Какво не е наред с теб ли?
Много преувеличаваш, като представяш нещата в по-розова светлина отколкото, много си объркана и емоционално нестабилна.

Прочети пак какво си написала в началото!
"Любовта на живота ми", "мъжът ми", "живеем заедно от шест месеца"

Нямаш мъж! Не си омъжена! Имаш приятел! Живеете едва от шест месеца заедно и вече е мъжът на живота ти, а мислиш за някой си бивш, с когото дори не си имала истинска връзка.

Имаш и проблеми с егото. Бленуваш за мъж, който се е превърнал в социален отпадък, само защото някога те е отхвърлил.
Разсъжденията ти са като на 12-годишна.



Проблемът ти е

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: f4d96b1d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Нормално ли е? Не. Отивай на терапия.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 0ed97cebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Значи от една страна имаш сериозен мъж до себе си, който те обича, стабилен е и иска семейство с теб, а от друга имаш ученическа любов, който е безработен, пристрастен към аниме порно и не те иска, защото не си достатчно атрактивна?
Ти сериозно ли питаш какво да направиш? Какъв по-точно ти е избора? Да създадеш семейство със стабилен мъж или да останеш сама и да се молиш на безработния с порното?
Ако просто не обичаш мъжа до себе си го зарежи, защото той заслужава нещо по-добро.
От моя опит това влюбване и невъзможна любов винаги минават, може да е и след години, но минават и даже после се чудя защо съм ги харесвала тия хора. Когато се създава семейство според мен повече трябва да се мисли с главата, да хубаво е да има и любов, но любовта не може да я намажеш на филия...

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: e20a3beced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защото те е заболяло си мислиш, че си го обичала.

Много често, при раздяла, особено ако е била внезапна и е заболяло, бъркаме болката с любов. Щом ме заболя толкова много значи наистина го обичам, да ама не е точно така, просто така сме пригодени да мислим.

Ако се замислиш малко, ще видиш, че като си мислиш за него си спомняш само за болката, а щом те боли, значи все още имаш чувства към него, да ама не е така.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 4e4b0c6fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Типичен случай за съжаление. Проблемът ти е като на повечето жени. Ти не можеш да обичаш мъж който се отнася добре с теб, ходи на работа, изкарва пари и се грижи за теб. Трябва ти някой наркоман, някой пройдоха, да те метне на задната седалка на Москвича на баща му, да те опраска като к... и да мине на следващата. Що такава е женската природа, кой знае... Философски въпроси. Няма какво да направиш, но един мъж трябва да се замисли много добре какво той трябва да направи в тая ситуация.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: aa53123330
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Браво, номер 7! Да се замислят всички мъже каква жена може да имат до себе си. За жалост, така става. Намерил си жена и искаш да създадеш семейство, но не подозираш изобщо, че сърцето ѝ принадлежи на друг, и си използван, унижаван...

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 17118eb9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   М31
Абе моме! Моооммееее!
Как хубаво ще ти се скарам!
Знаеш ли какво е станало!? Аз ще ти кажа! На детски години си се влюбила в тоя тъпанар и си го фетиширала в ума си! Тоест той се е превърнал в един фетиш за тебе! В момента имаш нужда от някаква психологическа помощ, защото ако това продължава, ще ти кажа какво ще стане! Ще се разделите със сегашния ти приятел, ще притичаш да скочиш на гегата на тъпанара, ще те изчука, ще видиш що за боклук е наистина и че човека от главата ти, няма нииииищо, ама нищо общо с това което е в действителност и тогава, мое прекрасно момиче, ще седнеш и ще плачеш, че си плюла в лицето на това добро момче! Но ще е късно! И това което казвам е предсказание! Казах! Тйъ ще е! Само, ако искаш да вземеш да пораснеш, че и ти си останала на 15 в акъла си!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 7fb17bdfa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Как точно успя да го диагностицираш с "порно зависимост към аниме"? Тази фраза ме накара малко да се усъмня в достоверноста на историята. Независимо от това от написаното ми се струва, че имаш някаква фиксация към този човек, който е показал, че не те харесва и не иска да има контакти с теб. Тази "любов" си е само в твоята глава. Не е честно спрямо настоящия ти приятел, който си мисли, че ти мислиш само за него. Много жени обаче сте така, стремите се да вържете някой наивен, но осигурен мъж, за да имате сигурност, а любовта е с други мъже.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: bb2a0ed0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Две идентични истории в рамките на 14 часа. Дали са истина, а?

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 721711ffd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   1. Не си влюбена - на подсъзнателно ниво търсиш вина в себе си, че някакъв твой недостатък го прави съвършен и го идеализираш. Освен това явно си по-романтична натура и те води копнежът към непостигнатото.
2. Блокирай го от всякъде.
3. Излез на разходка и си представи животът ти без сегашния ти приятел.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: d39e3f62b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11 - Другата е за оня, който 17 години преживява ученическата си любов? И да са измислени точно тези, в реалността има много такива индивиди, обсебени от любови и драми, които съществуват само в болните им мозъци, но тровят не само собствения си живот, а и този на човека, имащ лошия късмет да живее с тях.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: e74336145a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Винаги в една двойка единият е извисен - тоест в случая твоя е с жена, която му е над нивото. А другият принизен - ти си принизената, защото вместо да си с любовта на живота ти си се принизала и си си свалила критериите. Какво ти дава тоя - просто някакъв среден стандарт на живот. Храна - кварира. По-добре се раздели с този.. С времето нещата за теб ще стават все по-зле. Ще дойде скуката, битовизмите, той ще иска деца, ще те затвори в клетка. И преди да се усетиш ще си на 50 и все още ще мислиш за другия. Много жени познавам в твоето положение. Хванали се с някакви среднисти, за да не са сами. Омърлушени, изтормозени, отдадени на мотонното ежедневие работа - пазаруване - готвене. А среднистът, или извисеният мъж, намерил жена над нивото му се е превърнал във фикус, който чака всичко на готово. Ти си решаваш. Аз не бих стояла с тип, към когото нямам чувства и да мечтая за друг.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 7189c95d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако прочетеш още веднъж какво си написала, ще се хванеш за главата. Баси глупсотите, ако така и мислиш, направо става супа от джанки.
Сега ако се замислиш, вероятно не само един те е наранил, даже вероятно ще има такива, които са направили по-големи глупсоти от този за който мислиш, ама не боли за тях.
По принцип не се меся в нечии терзания, обаче при теб е очевидно, че говорейки на авторката се самонавиваш, че не обичаш някого, пък то не боли от нещо си, а боли защото те е страх да се изправиш срещу себе си.
Споко, често срещано е, след едни години изперквате, защото уж сте много силни и умни, ама това само пред тези които ви целуват краката, ама те не са интересни нали?
Пред тези другите сте се изложили толкова много, че нямате очи да се покажете, за това били.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: a159bd65cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Така и не обясни този Никола с какво точно те е грабнал. Може би е бил побойник, комарджия, престъпник? Кое от тези е? Явно не е бил 210см примерно щото щеше да се изфукаш първо, че си излизала с такъв.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 95d230c971
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз знаех че това ще те жегне!
Работи много добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker