Правилно ли съм постъпил, какво изпитва тя към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правилно ли съм постъпил, какво изпитва тя към мен?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2178 пъти
Моята история е следната. Аз съм мъж на 29 год. Познавам се с едно момиче от 2 години. Тя си имаше приятел и аз си имах приятелка. Тази година аз се разделих с моята и не знам как стана след известно време почнахме да се чуваме по-често с нея (с новото момиче). Тя още си имаше приятел, но постоянно се оплакваше от него, казваше че ще го остави и т.н. един ден аз и признах, че много я харесвам.

Почнахме да се чуваме още по-често (на ден по 10-15 пъти) пишехме си закачливи смс-си до като излязохме най накрая. първата вечер само се целувахме, нищо по-сериозно не правихме. И така малко по- малко си легнахме и беше много хубаво и за двамата.

Чувставата се задълбочиха от моя старана, а и от нейната мисля. Все казваше, че иска да остави приятеля си, но той много щял да страда. Не му давала да правят секс, не го целувала и т.н (все ми говореше). Казваше ми, че е много объркана, гонеше я и съвестта от това, което прави с мен.
Също ми казваше, че изпитва голяма тръпка към мен, а към него само привързаност.

На 4-тия месец, откакто бяхме започнали нашите отношение тя се скара с приятеля си. Аз пак бях до нея, както винаги до сега. След 2 седмици той и се обади и пак се содбриха. И каза, че с мен иска да си остане само приятелка, не можела без да ме чува и вижда, без да ме гушка и т.н., но нямала да прави повече секс с мен, колкото и да и е било хубаво, защото било грозно.

И така пак продължихме с смс-ите и обажданията около 1 седмица и аз накрая и казах, че не става така и спрях да и вдигам и пиша. Преди това (първите 4 месеца) си пишехме по 50-100 смс на ден и когато отиваше да спи в приятеля си аз направо се побърквах. Не мога още един път да го преживея това нещо, за това и написах повече да не ме търси и сега знам, че и е много гадно, както и на мен. Правилно ли съм постъпил, какво изпитва тя към мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1a0de0d066
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно си постъпил! На такива дето незнаят какво искат и само развъртат мъжете един шут в Г... и не си трови живота повече! Представи си само че изведнаж тя се откаже от гаджето си и тръгне с теб и всичко е ок... обаче да кажем след година-две има нова тръпка в лицето на някой друг... кво правим тогава?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e4d6aa6476
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   правилно си постъпил, не си намерен на пътя че да позволяваш да злоупотребяват с добрината ти. Момичето и то не знае явно какво изпитва и нещо не я слуша главата"грозно"било, 4 месеца сте се въргаляли зад гърба на човека сега осъзнала че е грозно. Ти що не и каза че е грозно и спрямо теб да ти се превзема и да ти говори за любов и след като сте имали шанс да сте двойка тя те е пренебрегнала и е избрала отново него. Да си седи при него като обича толкоз

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1e80430daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само не ми казвай, че си зарязал приятелката си заради ТАЯ която не и стига нейния ми си е търсела още един който да я задоволи..!! Ти сериозно ли си на 29? Защото един ИСТИНСКИ мъж би помислил първо преди да действа..!! Тя НЯМА ЧУВСТВА КЪМ ТЕБ ОСЪЗНАЙ ГО АКО ИМАШЕ ЩЕШЕ ДА ИЗБЕРЕ ТЕБ, а не само да те използва за утеха. И не и е гадно измислици от нейна страна, искала да го зареже но не можела да не го нарани, и накрая какво като и мина мерака те ЗАРЯЗА правилно си постъпил като си и написал това, не мисли само с горната си глава, изневерявал си на момичето до теб заради ТАЯ и какво получи накрая :Д на такива като теб точно такива мацки който да те разиграват после да пишеш тука дали си постъпил правилно до като не спреш да се занимаваш, с такива които гледат само да си направят кефа (защото ти си резерва в тоя случай) няма да срещнеш истинското момиче.

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 36e7ca6fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно правилно си постъпил. Забрави я. Не мисля, че ? пука много много. Не мисля, че страда. Не се вживявай много в женската чувствителност. Не всички жени я притежават. Даже са доста малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker