Състояние на връзката - сложно е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121576)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Състояние на връзката - сложно е
преди: 3 месеца, 7 дни, прочетена 1761 пъти
Здравейте! С приятеля ми сме заедно от 2 месеца и половина. Той е първото ми гадже. По-голям е от мен с 10 години, научи ме на всичко което знам. Грижи се за мен, готви ми, когато сме заедно ме прегръща силно, сякаш го е страх да не ме загуби, когато излиза с приятелите си, винаги вика и мен, въпреки че аз почти не се обаждам, затова не разбирам защо продължава да ме вика. Както и да е. Обичам го и искам това да бъде мъжа на живота ми и едва ли не бащата на децата ми. Има всички нужни качества. Къде е проблема обаче? Нещо в него се промени. Имам чувството, че усилията ми са едностранни.
- Преди пишеше всяка сутрин и всяка вечер добро утро и лека нощ, сега дали ще се сети да ми пише до към късния следобед ако аз не пиша първа. А преди пишехме денонощно. Имам чувството, че той може да си изкара цял ден без да се сети за мен вършейки ежедневни неща, докато аз мисля и говоря за него постоянно. Някой ми каза, че това означава че вече се чувства комфортно във връзката, но аз се страхувам да не губи чувства към мен. ;
- От приятелите и колата му едва се нареждам аз, за да се видим (вече едва по един път в седмицата).
- Казва че не обича празниците и вчера ми написа, че за 14ти (първия ми Св. Валентин, за който много се вълнувах) и за който и друг празник да е, не иска нищо. Все още 1 подарък не ми е купил, въпреки че аз му взех и за Коледа и за рождения ден и за Свети Валентин. Не съм меркантилен човек, но смятам че момичето трябва да се спечели. Обичам малките жестове, като едно цвете или мила дума, но дори това не получавам. Може да е рано за "обичам те", но дори един комплимент не съм получила от него. Един път не ми отговори обратно, когато му кажа "Липсваш ми", а все ме пита да не съм пила, въпреки че знае че не пия. Само отбива темата, за да не го каже.
- Също така, не иска да имаме обща снимка. Много сантиментален човек съм и всичко свързано със снимки и спомени значи изключително много за мен. Казвала съм го и въпреки това винаги излиза с извинението, че не е фотогеничен. Всеки има нещо, което не харесва в себе си. И аз не съм фотогенична, но тя си е за мен, няма да я качвам никъде. Как може една двойка да няма общи снимки. Не пожела да си снимам дори такава на която си държим ръцете и дори не се виждаме. Обижда ме това, че често качва във Фейсбук общи снимки с приятелите си и винаги той снима, затова го приемам лично.
- Друго нещо е въпроса с това, че винаги щом заговоря за това какви са чувствата му към мен, той просто млъква. Казва, че говоря глупости, но за мен е важно да изговорим тези неща, за да съм сигурна. Такъв човек е, че е болезнено честен и мрази лъжите. Затова предпочита да замълчи вместо да ти каже нещо, което не искаш да чуеш.
Когато сме на живо няма и спомен от такова държание. Чувствам се обичана и желана. Но през другото време се чувствам сякаш въобще не държи на мен, щом няма намерението един път да направи компромис със себе си, за да ме зарадва. Много съм наивна и ме е страх да не ме държи само за да задоволява нуждите си. Разбирам, че може да е бил наранен в миналото, но защо аз да плащам за това, когато намеренията и чувствата ми са искрени и чисти. Знам и също, че различните хора показват чувствата си различно. Но колко струва да зарадваш едно момиче. Едно добро утро отнема 5 секунди, а един малък подарък може да се нареди между всички негови пратки от части за колата му, които си поръчва. :) Нямам намерения да се отказвам от него, защото ме е страх, че няма да намеря втори като него повече. Той пере, чисти, готви, изтърпява настроенията ми, изчака ме да се почувствам готова докато връзката ни премине на едно друго ниво. (Иначе винаги е действал търпеливо спрямо мен. Винаги е премислял нещата предварително, преди да предприеме някакво действие относно мен и кара нещата бавно. ) Все пак аз вярвам, че човек може да реши проблемите в една връзка само с хубав и честен разговор, вместо със спорове и раздели. С него обаче ми е много трудно. Докога ще си казвам "ама той си е такъв". Освен това нищо не си слага на сърце. Когато аз преживявам някое негово несъзнато действие измъчвайки се цял ден, той вече го е забравил и е продължил с деня си. Това е изключително трудно за едно свръх-емоционално момиче. Не си представях точно така нещата един ден като си мечтаех за връзка. Нито охажвана, нито нещо.
Ще оценя всеки прочел това и моля най-вече да чуя мненията на някои момчета, за да видя как стоят нещата от тяхната гледна точка, а също и на момичета били в подобни връзки и ситуации. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 7 дни
hash: cb38f343c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   1. Виждате се един път в седмицата.
2. Нямате общи снимки.
3. Не ти прави комплименти.
4. Дори не иска да говори за чувствата си към теб.

Само 1 и 4 са достатъчни, за да се разбере, че няма сериозни намерения. По отношение на това, че се "грижи" за теб като готви като се видите и те е "научил на всичко, което знаеш" за 2 месеца, това е много по-лесно, отколкото си мислиш. Не е геройско усилие да готвиш веднъж седмично и да даваш акъли. Като добавим факта, че имате 10 години разлика, шансът са си му странично забавление е огромен. Може дори да има семейство и да не ти казва.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: bb53676ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, мъж съм и имам силно предположение какво може да си мисли той. На времето и аз бях като теб с момичето си - обгрижвах я, мислех предимно за нея, винаги съм се старал тя да се чувства най-специалния човек за мен, карах я да се чувства добре, като истинска жена, с една дума - покривах всички фактори за перфектния мъж (не се преструвах, само за да я задържа, това ми е характерът). Винаги се чувстваше на тръни с мен в добрия смисъл, всеки ден правехме нещо различно. Но изведнъж тя сякаш се отдръпна. И ние си писахме добро утро и лека вечер всяка нощ преди това и тя ми пишеше всеки възможен момент, както и всяка вечер преди лягане, но след време сякаш свикна с мен и се държеше дистанцирано. И впоследствие се разделихме. Като я питах защо, тя ми каза, че съм бил твърде достъпен. От тогава спрях да се раздавам на 100% в бъдещите си връзки, както правих с нея, само за да не чуя тази причина никога повече. Доста ме нарани и ми остави голяма травма. Представи си твоя човек да ти каже същото. Идеята ми е, че приятелят ти е много вероятно да се чувства като мен. Не мисля, че нещо може да "заздрави" тази рана. Съветът ми към теб е да правиш каквото и той прави - не променяй държанието си с него, докато сте заедно, бъдете с позитивно настроение, но не го слагай като приоритет в живота си, стреми се да можеш да живееш и без него. Така хем няма да изглеждаш все едно зависиш от него (но не се преструвай, а наистина живей по този начин), хем няма да се поставяш в ситуации, в които аз се поставях на времето и евентуално той да те мисли за досадна и да се разделите - много ще боли, повярвай ми. И реално и двамата ще се кефите на връзката без задни мисли и тревоги. Другото нещо е да не почнеш сега да въртиш някакви игрички с него, идеята ми е ТИ да се чувстваш независима, всичко да е автентично, а не само той да те мисли за такава, не е задължително директно да му казваш, че можеш и сама, той сам ще си усети. В началото ще ти е трудно да не мислиш за него като не сте физически заедно, няма да те лъжа. Но след месец най-много ще свикнеш. Просто се фокусирай върху своите цели и задачи и му се отдавай само докато сте заедно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: dae1baa9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ох, да, втори такъв кретен се надявам да не срещнеш.
По-голям е от теб с 10 години, но не пишеш ти на колко си?
Да не си на 14-15?
Не му пиши повече и не му говори за чувствата си.
Отношението му към теб не ми харесва
Виждане сами веднъж седмично е нищо
Това не бих го броила за връзка


Как може толкова много да подценяваш себе си???

За 2 несеца той те бил научил на всичко, което знаеш?
Извинявай, но ти да не си живяла в коптор преди да го срещнеш, на училище ли не си ходила, родители ли не си ималс, книги ли не си чела?
Този тип ли ти внушава, че преди него нищо не си знаела и можела? Отвори си очите!!!
Такива хора са опасни!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 8a03ee2d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   И така, драги мъже, създавате "кучката".
Скоро ще ревнеш авторке, ще ти мине, спокойно.
А после няма да си толкова наивна и ще се научиш да отсяваш боклука.
Но ще минеш може би и през това да "наказваш" наред.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 3e9880c154
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Макар да не казваш възрастта си си личи че си на 12г.
От 2, 5 месеца връзка, това са 10 седмици, виждте се веднъж на седмица, тоест общо около 10 пъти и ти мислиш че имаш връзка, че и вече имало преди и сега във връзката. Момиче а той знае ли, че имате връзка?
Като мъж ако има някъде момиче с 10г по младо и мога веднъж седмично, да хапнем, да получа свирка, да топна чушката, много ще се радвам, но не бих казал връзка на описаните отношения.

Защо му е да те печели та ти си му дала всичко което си способна да му дадеш, когато му е нужно (веднъж седмично) обръща ти малко внимание и ти си готова, спечелена, защо да търси подаръци, защо да влага повече усилия, за какъв валентин може да става на въпрос.
Мислиш че имал чувства към теб, но по описанието нито е казал такова нещо нито е показал, защо реши че губи чувства, при условие че той никога не ги е имал. Показал те е няколко пъти на приятелите за да знаят да не пипат там, докато ти се насити, по мъжки се нарича заграждане. Щом си решила че вече изстива към теб, значи се е наситил.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 9a4d8480ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Сложно е само, когато не те иска и си резерва.
За този си опция. Подложил те е на lovebombing в началото, че да си помислиш, че си намерила Мъжът. А реално е поредният използвач. Ти нямаш никакъв опит, което също подпомага да си прецакана в първата си връзка.
Не ти пише, защото вече си подсигурена. Побъхтил се е като за 10 човека и сега си почива. Писането не значи нищо, нито на добро утро, нито на лека нощ. Това е лесен начин за задържане на интерес и напомняне за себе си. Друго е да ти звънне за някоя и друга минута.
Рядко се виждате, защото не си приоритет. Ти си примерно десета по важност.
Не ти взема нищо, защото не иска да се харчи. То и да се харчи, пак не значи нищо, пак може да те лъже. Ама хич нищо да не прави също не е на добре. Не му се овътря за момиче, което му е резерва. Не познавам човек, който не обича празници. Нито някой, който няма да иска да купи нещо за важен човек, независимо колко струва. Готвел ти, ама и той яде. Не е лично за теб. Вика те уж с приятелите, защото знае, че ще откажеш. Няма да ти ги доведе, поне един-двама. Да ви покани и да ви запознае.
Нямате снимка, защото не иска да те афишира. Може да мисли, че я качиш във фейса. А той да се представя като свободен, или да иска да си върне някоя бивша. Една снимка би му затруднила свалките.
Не говори за чувствата си, защото ги няма. Мъжете като цяло не са много емоционални, но влюбят ли се, определено ще разбереш. Ще ти го казват, пишат, ще ти звънят, ще те запознават. Ще виждаш, че се стараят.
Нормално е това, което преживяваш, защото нямаш опит. За обиграният мъж ти си лесна, нищонеизискваща и наивна. Прекратявай докато е време и си отваряй повече очите

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 6e6362b5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Той се държи достойно, не те лъже както сама казваш, мълчалив което е рядко срещано, но това не го прави глупав. Не е показал неуважение към теб, не те е обиждал, не те е биел, но на теб това не ти стига.
Ти искаш да се почустваш жена, искаш подаръци, искаш да ти казва през 10 минути че те обича, искаш да ти звъни за добро утро, искаш всичко.

Не ти подарява, защото няма възможност, това че не ти говори за това, не значи че няма проблеми. Видял е как реагираш на тези неща, видял е че искаш всичко по възможност сега и веднага. Със сигурност иска да ти предостави всичко стига да може, но очевидно не може. Той знае че това го прави по-малко мъж, достатъчно се самообвинява, но не е достатъчно това, ами вероятно ти му подмяташ по нещо между другото и сега освен засрамен и самонаказваш се, той се чувства безпомощно, защото няма какво да направи към момента. От там слага границата, депресиран е, не знае какво да прави, тези неща не се променят от днес за утре, днес нямаш, утре имаш.
Така че ти казваш че той не ти влиза в положение, но истината е че ти не го правиш. Не можеш да искаш нещо от човек, който няма, при това говорим за любим човек. 100% му натякваш че искаш да ходите тук, там, то да си се почуствала желана, ама същевременно му подаряваш някакви неща от които той не се нуждае, а се нуждае от твоето търпение и разбиране. Нуждае се да не му дуднеш, да не превърташ всичко през удобствата и това кое те кара да се чувстваш желана.
Пък ти цял ден се чудиш как да се вторачиш в него, да го съдиш че не те кара да се чувстваш жена, което в по късен етап ще направи така че да го намразиш, ще си кажеш защо ми е този, ще намеря някой който да ми покаже че ме желае Какво бачкаш? Бас държа че е някаква простотия в сферата на услугите, оставящо ти много свободно време което няма какво да правиш.
В същото време пича бачка, самообвинява се и пак е нещастен че ти си нещастна, няма време за нищо, но не му стига това, ами и знае че го обвиняваш за твоето душевно състояние, макар че той не е виновен че няма пари към момента. Също така знае че това е преходен етап, че скоро ще го намразиш, ще потърсиш този който да те прави пълноценна и по тази причина хем те иска покрай него, хем се налага да се дистанцира от теб.

Всичко това, заради твоите усещания че не се чувстваш желана. Което ми говори че си жена, която е свикнала да и обръщат внимание и всичко трябва да се върти около теб. Също така че някак са те възпитали, че само парите могат да покажат отношение на някой към теб, което не е точно така.

И както често става, виждаш двама човека които рядко срещано се обичат, уважават се, но са се разминали във времето, в ценностите си и в желанията си.
Той не е виновен че е беден към ден днешен, ако мислиш че не си дава сметка за това, много се лъжеш. Не е виновен обаче че се е влюбил в теб, просто е станало в кофти момент. И да, не можеш да се доредиш до него от приятелите му, защото може би само там може да разпусне за малко, някъде да го разбират, а пък човека който уж го обича, само да ….. , не че си длъжна разбира се, можеш да правиш свои избори и ще го направиш.

А теб те чакат авторке много приключения тепърва. Тази връзка при така създадената ситуация няма как да просъществува. Натам е лесно за теб. Ще търсиш и намериш някой с повече възможности за да те води на Мелмак, да ти прави подаръци, да те кара са се чувстваш добре, нали това искаш, значи ще го намериш.
Твоя човек ще се затвори в себе си, ще се бори и от написаното че не е глупав, един ден ще натрупа достатъчно средства.
Всеки постигнал своето, но не заедно, край на приказката.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 46700cbe83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мъж съм и според мен се влияе от така нареченто модерно течение мъжа да не издига прекалено много на пиедестал жената и да не прекалява с вниманието. Много мъже си промениха държанието последните години точно поради тази причина да държат жената в напрежение и мислеща постоянно за него и да не знае какво му се върти в главата, защото се страхуват че ако ти пише през 10 мин ще се отекчиш от него и ще ти омръзне. Малко е защитна реакция

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: cba4e2f768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не е сложно. Просто е такова, каквото е. Изживей си любовта (като много се пазиш от бременност и болести, предавани по полов път), но не влагай прекалено много надежди в нея. И да знаеш, че има още много хора и ситуации, които ще ти се случат в живота. Успех!
Ж

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 284797949d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   На колко години си ако не е тайна?

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 9d56ff66c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Кое му е сложното, не строиш ядрен реактор, не спасяваш животи, не си напрягаш хич сивото вещество.
Как успя тоя да те научи за два и половина месеца на всичко което знаеш, от къде идваше топлата вода преди него?
Отърви го от себе си...

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 2b51eb2fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Само като прочетох заглавието, което идва от скапан турски сериал и ми стана ясно че ще е някаква сапунка. Няма как някой постоянно да се занимава с теб. Човекът си има задължения. А ти си обсебваща. Всеки ще бяга от теб ако не се промениш. Аз че съм жена и всичко което си написала ми е твърде сладникаво и лигаво. Излез от турския сериал. Любовта не е сладникав филм.
ж, 26

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: d2986f9ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От два месеца и половина и вече ''мъжът на живота ти''?

Голяма заблуда.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 339f7b872d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За мен ситуацията ти е съвсем проста, та чак вади очи. От истината обаче ще те заболи, за което ти съчуствам, но така човек се развива като личност. Първо, средната продължителност на една връзка в гимназията, предполагам си на около 17-18, е 3-4 месеца, а ти за 2. 5 месеца си мислиш, че си влюбена за цял живот. Хората живеят години заедно, и понякога чак тогава разбират, че не си пасват, а вие, ами айде изкарайте заедно но по цял ден поне 2-3 дни някъде с преспиване, за да го разбереш що за човек е.
Да ти губя времето, на човека наистина му е приятно да е с теб. За това не симулира и не лъже, общуване с млада девойка, секс, на кой няма да му е приятно. Но с това се изчерпват и "чувствата" му към теб. вашата връзка нито е връзка, нито има бъдеще. Даже ще ти предложа и един малък трик да провериш дали е така. Като се видите другия път, но преди да се разделите, и категорично не по телефон и съобщения на вайбър, подметни му ей така небрежно, все едно между другата, но сериозно, ясно, следното: Знам, убедена съм, че нашата връзка няма бъдеще, така че мисля по нататък да се виждаме само за секс от време на време. По това как ще реагира ще разбереш. Най-вероятно ще каже нещо от типа "Едвам ме нави", "ами щом мислиш, че така ще е най-добре, така да е".
Ако е друга реакцията, значи притесненията ти са излишни, а аз ще призная че съм сгрешил. И ще си посипя главата с пепел. Емо, 50 г.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: a4b316f2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Странни времена и странни отношения, нещо не разбирам между-личностните отношения, по линията момиче-момче. Не разбирам и тревогите, не разбирам и държанието на двете страни, не разбирам дребните игрички за "извоюване на надмощия" над другия. И какви са тези писания по разните мрежи. Когато искаш нещо да кажеш на едно момиче, стоиш лице срещу лице, държиш му ръцете, гледащ искрено и открито момичето в очите и му казваш за своите чувства. Да момичета по времето когато бяхме млади, не бяха толкова лесни и достъпни. Та ние тогавашните момчета, бяхме почти всички девствени когато влизахме в родната казарма за две години. Те /момичета/ и без това бяха емоционално израснали поне две години спрямо своите връстници, а службата в името на Родината по някакъв начин спираше или силно забавяше емоционално израстване на момчетата. Чак след уволнението си започваше тяхната бърза социализация и опити да догонят момичетата в своето емоционално израстване. Следване, завършване на висше образование, започване на работа, попадаш в колектив, в които преобладават момичета и жени. Чувстваш се леко притеснен, въпреки приятелското посрещане при първият работен ден. Стоиш на тръни, по цял ден, нещо да не сбъркаш, да не засегнеш някоя, изключително любезен си, внимателен си. В тази среда няма как да не си харесаш някоя колежка, да пиете заедно кафе, да си споделяте неща от личният живот, които със задълбочаване на отношенията ставаха все по-дълбоки и по-лични. В началото я чувстваш като, приятел, с който може всичко да си споделяш, но някак постепенно, започваш в събота и неделя да си мислиш за нея, да чакаш с нетърпение понеделник, да я видиш да срещнеш милият и усмихнат поглед. На честите купони почти винаги, танцувате блусовете заедно. Тогава светлините са приглушени и да танцуваш с колежката, с която работиш бюро срещу бюро е силно емоционално изживяване. Тя е сплела ръце на врата ти, тялото И е притиснато до твоето, вдъхваш аромата на парфюма И, и топлината на тяло И. В ръцете си усещаш гъвкавото И пъргаво тяло, постигнато от много системна аеробика. Говори ти тихо и нежно в ухото и топлият И силно те вълнува. От алкохола, топлината, близостта, нежността, сърцето ти силно се е увеличило и се наместило някъде около трахеята, така, че се усеща тъпа болка зад гръдната кост, та чак гърлото те заболява. Имаш чувството, че разпадаш на милиарди парченца и се разтваряш в бездънната, тъмна-дълбочина на очите И, където трептят звездите на цялата вселена. Просто бяхме млади , а момичетата умни, висок образовани и възпитани. Няма такива игрички, карти на масата, личният контакт или разговор са най-добри. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 9a4d8480ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   7, жена била свикнала на внимание, а е първата и връзка и най-вероятно е била девствена. Беден бил пък редовно излиза с приятели. Достоен бил. С кое?
Като се защитавате мъжете, поне го правете по по-малко смешен начин. То е ясно, че го защитаваш, защото си същият несериозен. Иска тя да го сваля, защото той се чувства жена.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: bad807b391
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Има друга, затова е така

Честито, вече си резервна гума!

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 1160b9525b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Като бях млада и аз вярвах, че има сложни връзка, с дълбоки, но противоречиви чувства :-) С времето се убедих, че нещата са прости: човекът или те харесва достатъчно за връзка или не, всичко друго са оправдания и хубави думи, за да те омае. В случая явно не те харесва толкова, държи те на резервната скамейка колкото да си на разположение.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: ba239a2325
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   За 2 месеца и половина стана сложно, за 3 и половина ще е токсично, за 4 и половина- невъзможно, на 5тия месец- айде край и кой откъде е. Ако изкарате и толкова.
На какво те е научил не е трудно да се сети човек, забравил е да те научи, че (почти) няма жена, на която първият мъж да е последен. Дано поне да те научи да готвиш, че ще ти трябва за по-нататък. При приятелите си те води за да се изфука каква млада пичка е свалил. Историите за празници, подаръци, валентинки, комплименти, цветя и т. н. за него са излишни подробности и лиготии. Не забравяй, че той тези пиеси вече ги е играл с други жени и не го вълнуват.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 3f84dc9ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До 19. Колко мъдро и изпълнено със съдържание вдъхновение.

Може адски много да те харесвам, да имаш най-прекрасните черни очи, да харесвам всяка извивка по тялото ти и същевременно да ми се досира като си отвориш устата и ми бълваш някакви страшни глупсоти като тези, които вече си изпяла.

Или всичко уж е наред, обаче хвана разбера по общия ни път че ти не си се спряла от училище, въртяли са те на всякакви нестандартни места където им е кеф, пък ти ми го играеш скромната и морална девица в началото.

После чакай връзка, отварям ти вратата и ти пожелавам попътен вятър без обяснения, ти после ходи си търси причините.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 339f7b872d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Виж сега, - до авторката, хубаво, че си получила доста опит от тази връзка. Ясно е, накъде вървят нещата. Така че свикни с мисълта, че тази връзка няма бъдеще. Има една поговорка - Мъжете вземат и забравят, жените дават и забравят.
Десантчик, ти ме кефиш от все сърце, още малко и хуя ми ще стане от разказа ти. Само че, ето наблягаш на "умни, високообразовани и възпитани".
Възпитание, една съученичка, която всъщност беше първата, която още 8 клас ме покани у тях да се ебем, после стана гадже с един, като се разделиха разправяше из цялата гимназия колко му е малка пишката.
Къде да ги намерим умните и високообразованите? В библиотеките? Виж че всички или почти всички само искат, имат нереалистични изисквания, но почти нищо не предлагат. Емо.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 04b925a17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Започни да си гледаш останалите неща, не го търси да видиш ще те търси ли. Купи си цвете и го сложи във ваза, ако пита от кой е, един там ти го подарил дето много те харесвал.
Така му е по- лесно, не си дава много зор човека, а и не иска. Виж, ако е някоя друга, за нея може да го направи. Мисли за себе си, този от сега не те обича.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: ba239a2325
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   С течение на времето и различните мъже ще научиш, че цветята, комплиментите, жестовете и т. н. са само в началото, докато не те е изч-кал. После, когато вече има каквото е искал, постепенно спира да се старае да ти се харесва, интересът към теб вече намалява. Даже колкото повече ти напираш и се стремиш към него, търсиш разговори за чувства, бъдеще и пр., толкова по-досадно му става и се отдръпва.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 216bef76ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   24. Това важи за тези, които искат само ч-кане. Мъжете, които си мечтаят за любов и семейно щастие, обичат с години и си правят комплиментите, подаръците и жестовете дълго след сватбата, раждането на децата, че даже и на внуците.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 71cee61c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Според мен си му станала досадна. Единствения начин е да престанете да се виждате за известно време и тогава или ще разбере, че му липсваш и иска да е с теб или се разделяте по живо по здраво.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: e96b686ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Пълно е значи със стиснати мъже, дето за празници не могат да зарадват жените си и само те искат, такива по добре да не съществуват!

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: c3bcf20b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 29. Ако жената разчита, че нещата са добре, само когато получава нещо за празниците и по принцип, то тогава тази жена не е партньор, с платена позната.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker