Защо така се държи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо така се държи?
преди: 5 месеца, 13 дни, прочетена 1354 пъти
Ситуацията е такава, че се запознах с момиче/жена на 27 с много общи хобита, даже чисто съвпадение сме на един рожден ден, но е на 300+км от мен.

За протокола съм мъж на 30, но с неголям опит с жените, имал съм само 2 връзки досега, най-дългата 3 години и нещо, та не мога да тълкувам смесени сигнали.

Та пиша си аз с въпросното момиче, дотук добре. Но на моменти ме игнорира.
Въпреки това рискувах и я поканих на среща, очаквах да откаже, но се съгласи. Дотук добре уж, докато не е. На следващ ден сутринта, ден след моята покана и пиша дали иска на кино дали иска на определен филм, при което тя вместо да ми отговори пълноценно с текст, просто ми реактна в месинджър с един 'палец'. Стори ми се странно, дори несериозно и взех да си мисля, че не иска и реално няма да се видим. Цял ден не и писах, но и тя не ми писа. Направо не знам, голям игнор. На следващия ден(втори ден след моята покана) сутринта ми пише 'Добро утро' започва един наш дълъг чат, говорим за срещата, абе все едно игнор е нямало, при което си мисля, че всичко е наред вече, докато не дойде вечерта където и писах нещо, гледам я линия... няма отговор в продължение на над час. След като ми отговори, докато напиша някакъв отговор, пак е превключила на друг си чат...
Ясно е, не сме никакви още и въобще не се знае дали ще бъдем някакви, но не мога да разбера защо така ме игнорира на моменти, при положение, че е на линия, че ще се виждаме. А в други имаме непрестанен чат за по-дълго време, на моменти пак само така с палец ми отговаря.

За мен това са едни смесени сигнали и не знам как да ги тълкувам. Има ли интерес, няма ли? Уж ще се виждаме... не мога да я разбера.

Просто аз съм по-такъв, навътре ги приемам нещата и като има такъв игнор... особено за важни неща за срещата малко ме притеснява, че ще пропътувам 300км до София, за да ми каже, че не иска да се видим примерно. По принцип имам и страх от отхвърляне и не знам, може дори да се видим да прекрати по-рано срещата и някак си, просто ми е тегаво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 12 дни
hash: a0bb32e77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Ти си изтолерирал няколко пъти тотален игнор, което те е направило да изглеждаш мухльо. Това е някакъв шит тест от нейна страна. Според мен трябва да я отрежеш тотално, не искаш да бъдеш с някой кой то се държи като нея нали.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 1ad8bbea62
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Защо си мислиш, че хората седят по цял ден и чакат ти да им пишеш, че да могат да ти отговорят? Може жената да е била на работа или някъде другаде, където не може да пише дълги обяснения, за това само ти е потвърдила.
Филмираш се излишно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 6a124244d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Преди да разбереш някой друг, трябва да разбереш себе си.

Това “аз съм си просто такъв”, значи само неприятни неща по ред причини. Първо си се хванал като удавник за някаква жена, която дори не познаваш, но това е следствие. Не си знаеш недостстъците и чисто и просто оправдаваш своята неадекватност. Реално ти си страшно лабилен и състоянието ти зависи от това какво мислят и какво правят другите, което е много далеч от това, което би следвало да представляваш на твоите години. От там ще изникнат много други твои приоритети и реално какво представляваш ти.
От там и глупостите че сте имали много сходни интереси, реално ти не знаеш за това, знаеш това спрямо това какво тя иска да знаеш, ама на думи.
За нея: има си друг, вероятно дълга връзка или друга със странен отенък, от който тя е недоволна и тъй като е дечко като теб и е необходимо потвърждение че е много голяма работа и да знае, че винаги стига да иска, ще има някой в чакалнята.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: c8a307bf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Или играе някакви игрички да почнеш да я следваш, или не й пука въобще. Дори и да стане нещо между вас, не мисля, че ще си напълно щастлив с нея. Такива жени често са недорасли, вмомента най-вероятно се опитва да бъде преследваната във връзката/да има властта/. Дадеш ли я, тя никога няма да те уважава на 100%. А не случайно е казано - жената има нужда от любов, а мъжът - от уважение. По тая логика появи ли се някой в живота й, когото уважава повече, голяма вероятност има да се раздели с теб заради него. Пожелавам ти никога да не изпадаш в такава ситуация. А няма да попаднеш, ако не се подаваш на игричките й, които тя в момента върти. Добре е, че не си вербализирал тревогите си с нея и реално тя не знае какво си мислиш. Сега трябва да се "отделиш" от нея. Не й пиши повече, не й храни самочувствието, пишете си единствено по нейна инициатива и тя трябва да усеща, че можеш да си тръгнеш всеки един момент, било то при неуважение от нейна страна (писането с други, като си отговорил примерно), при липса на ентусиазъм като говори с теб и всякакви такива тъпотии. Но пак ти казвам, можеш да си намериш по-добра

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 44296f5cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ако бях на нейно и място и аз бих се отдръпнала... И ще ти кажа защо. На първа среща не е окейй да ходите на кино и да прекарате 2 часа на тъмно, в мълчание и гледайки филм. Как ще си говорите и опознаете, иначе. Другото което е, питаш я искаш ли това, искаш ли онова. Като, че ли нямаш самочувствието на мъж и не си решителен. И звучиш от онзи тип мъже, които след края на срещата питат жената:"Може ли да те целуна"... Тоест ти трябва да си инициатор, да се покажеш като мъж, като джентълмен. След като си я попитал какво ще прави уикенда и дали е свободна уикенда или там който и да е друг ден, да и кажеш:"Ще мина в еди колко часа да те взема с колата". Знам един много хубав ресторант, ще отидем там". И толкова.... А не тя да планира срещата ви и това какво да правите, кое, как и къде.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 7951789cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Прекрати отношенията си с нея незабавно. Докато те третират като възможност, никаква пълноценна връзка няма да стане. В редките случаи, в които сте си писали, може просто никой друг да не ѝ е обръщал внимание. Твърде си зрял за такава жена.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 3ecb8223cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Няма интерес
М 25

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: a18cbd42ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   До 5,
Ей жените сте... Трябвало да е кавалер, трябвало да ви разбира, трябвало не знам си какво и като действа като кавалер... ама не... трябва да си като батката от крайният квартал с 20 татуса, на който не му пука за тебе и задачите ти и ти заповядва кога да излезеш с него, къде ще ходите и т. н....

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 2934c6e066
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нека позная-с хиляди лайка на всяка снимка, повече мъже от жени в приятели? Тип чалга принцеса?
Държи се, защото не я кефиш.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: e67b62a854
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   На кино за първа среща ако сме 15 годишни ок, ама възрастни хора...
Прекалено "специално" и важно нещо правиш да изглежда срещата, да се приеме като задължава ща едва ли не за нея.
А е просто среща без значение дистанцията ви.
Аз ако усетя такова. астояване за "важно, ексклузивно" т. н ще прекратят комуникация на мига, тя може би още те проучва все пак.
Не може така да притискаш, та вие дори не се познавате още. Просто жена, с която си говорите, може да има привличане и жела ке за втора среща, а може да стане тягостно и да не завърши добре дори първата.
Успокой се и се остави на течението малко... изглежда си почти готов и пръстен да купуваш.
Ти искаш да ходиш там, не я задължавай да го приеме като УАУУУУ защото ще те отсвири и нормално.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 619916fd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От номер 5 до номер 8
Да трябва... А ако теб някоя те е заразяла за някой квартален с 20 татуса... Ти си си такъв какъвто си и тя си е такава, каквато е... Но от теб зависи какви хора ще допуснеш в обкръжението и в живота си. Това, че ти допускаш такъв тип жени в своя живот си е лично твой проблем. И никой не ти е виновен..

До автора
А относно момичето от историята и тя не е стока, защото е можело да пише, че не проявява интерес, вместо да изчезва така. И това, че само ти е реактнала с палец съобщението, без да си направи труда да ти напише нещо, макар и със закъснение говори за тотална липса на интерес и че
тя те игнорира. Също и това, че ти пише едва на следващия ден, всякаш нищо не е станало. И без да даде конкретна причина за това нейно изчезване. Според мен не се занимавай с нея. Може да й харесва да играе игрички и да си помпи самочувствието, докато само ти губи времето. Или някой друг да й е обърнал интерес и да се чуди кой да избере. И в двата случая не е окейй. Ти си преценяш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: c8a307bf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До номер 5: Едно е да оставиш жената да планира срещата, друго е да й предоставиш избор от неща, за които си мислил. И защо да не отидат на кино? Преди това имат цял ден да се опознават, а киното да е част от срещата

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: d76299c0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторе, аз се ожених за жена от далечен град. Запознахме се по интернет и в началото си пишехме само писма по имейлите, дори не сме си чатили, защото за мен това е безсмислено.

Предпочитам да напиша писмо, да го обмисля внимателно, да разкажа за себе си, да прочета за другия. Освен това в очакване на писмото от другия също има тръпка и очарование. А този чат - е напълно безсмислен, Няма време да обмислиш думите си и да напишеш нещо интересно и хубаво.

И при нас се получи това, че много си допаднахме като хора, като начин на мислене, имахме общи възгледи, цели и приоритети. И мога да кажа, че първо се влюбиха душите ни, а много по-късно се харесаха и телата ни.

И едва след като се харесаме много душевно - си уговорихме първа среща на неутрално красиво и духовно място и се срещнахме...

А ти поставяш каруцата пред коня! Защо я каниш на среща, когато изобщо не се познавате! Ако бяхте от един град - ОК! Но в твоя случай - избързваш!
За да се срещнете - трябва да има защо! Тоест да сте си допаднали първо като характери, възприятия, възгледи, цели, приоритети.

И не ги слушай тези, които ще ти кажат, че няма смисъл да се опознавате чрез писма - напротив! Така много по-добре ще опознаеш душата на човека, отколкото при жива среща.

Така, че моят съвет е да не бързаш и да не пришпорваш нещата! Първо се опознахте, вижте дали ще си допаднете, и ако това е налице - тогава вече се срещайте!

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 1348bfeb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, не само нямаш опит с цените, а и нямаш опит с Messanager.
Може без да иска да е натиснала и да се е появила иконката с палец. Може да е била на лекции или на работа и да не е могла да говори в момента.
Писането в чатове не е много добра идея. Обади и се по телефона и я попитай директно, че не ти е станало ясно.
Когато говориш по телефона се усещат емоции, настроения, искреност, неискреност, размотаване, увъртане, шикалкавене, откровеност и т. н.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: de9c14c71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Блокирай я на всички възможни места! Трудно ще ти е, няма да ти е приятно няколко седмици, но ще ти мине.

Не си заслужава да даваш вниманието на такива жени. Няма да бъде оценено никога и връзката ти ще е проблемна!

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: b79798a935
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   На 30 г сте а имам чувството че сте на 12 г. Колкото и да нямаш опит с жените. Свършиха ли се момичета в близост до вас. 10, 20, 30км ще го разбера но 300км не че са невъзможни тези връзки но близкия контакт остава ограничен поради разстояние.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 337a301dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   А там, където си ти жени няма ли, че ще ходиш на 300 км и то за някакво кино? В София е пълно с по-подходящи места за среща. Дори да тръгне всичко ок (в което се съмнявам), не ти ли е ясно, че повечето връзки от разстояние се разпадат? Тя и така не проявява особен интерес към теб и ти пише само когато няма какво да прави, от скука най-вероятно. Може и да си пише с 5-6 такива като теб.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: b02f606d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Принципно, нали не се залъгваш, че си чати само с теб? Ако са под десетина като теб, пак добре... Реакциите ти са малко като на тинейджърка, много се филмираш. И аз бях така на 20, но 30 е доста по-зряла възраст. Докато не сте се срещали поне няколко пъти да видиш какво представлява на живо, и какво и е реалното отношение, не се вживявай толкова. Ти чакаш "сигнали", тя си гледа живота...

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 4547b5d5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм точно така с един мъж от доста време... И от опит ти казвам среща няма да има! Все пак ти желая успех! :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: e3036e8368
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Така, благодаря Ви за отговорите. Срещата така или иначе беше уговорена. Срещнахме се все пак, но през целия ден момичето не ме пита нищо за мен. Всичко, което говорих беше непоискана информация, но нямах избор иначе щяхме да мълчим. Наистина ме ми зададе никакви въпроси, не искаше явно да знае нищо за мен, сиреч нямаше интерес.
Отделно през целия ден изглеждаше много отегчена.

До номер 17 и 18. Да, няма. Живея в малък град, Сливен или Ямбол, тук всички се знаем взаимно. Не се шегувам като кажа, че или са на 17 18 преди да заминат за Уни, или дори тези на 25 и нагоре бутат колички. Това е реалността. Тук няма място където да се запознаеш, защото има само кафенета и някой друг ритейл парк. Засега още не желая да бъда с жена с деца, но в един момент ако нямам избор... тогава ще мисля.


Именно затова си разширих хоризонтите с приложенията. Даже без майтап изразходвах и възможните жени и там. Баду, Тиндър, ФБ Запознанства. Често ми показва, че няма хора 160км около мен. Като сложа на Цялата страна ми излизат повече, но все се въртят Варна, Пловдив, София. Даже в Бургас не ми дава кой знае колко хора.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 461fdcfeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Изобщо не са смесени сигнали. Не те харесва. Явно на външен вид, защото въобще не те познава. Не знам как очакваш да се държи някоя, която те те иска. Хората от любезност правят като нея. Реално погледнато щом ти игнорира съобщенията, значи не иска да те вижда и си й досаден.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 034b7df30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 22, от АВТОРА, ти въобще прочете ли ми коментарите? ВИДЯХМЕ СЕ НАЖИВО!

Вече не си пиша с нея, и аз изгубих интерес. Но не го разбрах... съгласи се да се видим, ИЗЛЯЗОХМЕ. Уви не ме пита нищо, буквално. Защо се съгласи да се видим, пък хем не е искала.

Обаче усещам някаква пасивна агресия от теб.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 11aad7a8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   В България няма млади свободни жени. Прекалено малко са в сравнение с мъжете. Затова мъжете имат затруднения да намерят жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker