Вече не съм същата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не съм същата
преди: 3 месеца, 4 дни, прочетена 1542 пъти
Здравейте!
Предварително се извинявам за дългата публикация, но просто имам нужда да споделя и да чуя мнението и на други хора. Жена на 23 години съм и от 3 години имам връзка с мъж, който е с 9 години по-голям от мен.
В началото всичко беше прекрасно! Летях в облаците от любов по него, разбирахме се, обичахме се и се подкрепяхме.
Преди 2 години започнах работа, и от офиса ме изпратиха на едноседмично обучение в централния офис, който се намира в София. Когато се прибрах у дома намерих ластик за коса, който не беше мой; рокля, която аз лично не бих облякла - заяви, че тази рокля била от жената на старият собственик на апартамента и нещото което ме накара да се усъмня на 100% - презерватив.
Когато го попитах за тези неща, той отговори, че не знае за тези предмети. Приех го, досега не съм приповдигала тази тема, но съмненията ме разяждат.
На малко по-късен етап държанието му към мен се промени. Стана по-студен, безотговорен, вече не споделяше толкова и не показваше чувства.
Опитвала съм да разбера каква е причината за внезапната му промяна, като отговор от негова срана съм получавала, че бил изморен. Добре, премълчах и изчаках търпеливо, докато този етап премине, но уви.
Стигнах до там да се изнеса от апартамента му и да се преместя при семейството си, мислейки, че това ще даде резултат, но отново нямаше такъв.
Откриха ми МС (Множествена склероза) бях изплашена и открито го попитах, ако някой ден остана инвалид би ли останал с мен, а той ми отговори, че не би искал да поема такава отговорност - стана ми обидно, защото аз без да се замисля бих поела отговорността.
Малко по-късно ми се наложи да се оперирам. Изписаха ме от болницата, а на 5 ден приятелят ми се обади, за да ми каже, че баща му ни канил на някакво събиране. Тогава му казах, че не мога да дойда, понеже едва преди дни се оперирах, умирах от болки, а и шевовете не ми бяха свалени - той се разсърди защото няма да отида. Започна да ме нарича Юда, защото съм го била предала едва ли не.
Малко след като се възстанових отидох при него, а тогава той беше настинал, а според него се заразих и аз. Докато той беше болен аз бях неотлъчно до него, готвих му, давах му лекарства, мерих температура. А когато се разболях аз дори не дойде до леглото, за да ме попита дали имам нужда от нещо, а бях зле с почти 40-градусова температура и повръщане, което продължи 4 дни. Казах му, че ще се прибирам, помолих го ако може да ме кара до нас, понеже не бях в състояние да гоня автобуси, а той ми каза, че не му се шофирало, само дето не ми каза спасявай се сама.
На по-късен етап той ми каза, че искал отново да живеем заедно, но вече му нямам доверие, всеки път се сещам за нещата, които изброих.
Сега от почти месец не сме се виждали, не ми звъни, или ако ми звънне го прави в седмицата веднъж, не ми пише, не ме подкрепя, когато най-много имам нужда от него. Вечно съм на втори план.
От известно време започна от мухата да прави слон, опитва се да ме контролира. Явно ме е приел да даденост.
Всичко това вече ми се отразява на психиката. Вече и аз не съм същата, неговото държание ме отчужди от самия него. Всячески се опитва да убие и остатъчните чувства, които имам към него.
Обмислям раздяла, но все си мисля, че нещо може да се промени.
Моля ви, дайте ми някакъв съвет!
Благодаря на хората, който останаха до края на моята история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 172d7c8f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   нямаш бъдеще с този човек! Колкото по-рано напуснеш тази връзка, толкова по-добре! Моля те, направи го за себе си!

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: fecd9975ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пише ти жена, също с мъж с 9 години по-голям, изневерил и аз имах съмнения за МС, на този етап отречени, но се чака мнение и от други лекари. Също студен и пр. Аз разбрах какъв егоист е, докато се чакаше резултата за МС, на него не дойде той, с майка ми. Гледаше си себе си, на моето притеснение отвръщаше, че преди резултат нищо не се знаело и си свирукаше. Пускаше сръбско, докато на мен не ми беше до музика и самият факт, че не се притесних грам ми доказа що за егоист е. Съответно това, че е студен е от изневярата и това ти го казвам сигурно е. Или остани с него за компания, но гледай себе си, или въобще скъсай. Ако ми бяха открили МС и да чуя такъв отговор, това е много гадно, макар че не за всеки е такава отговорност, това е сигурно. Но жестоко е да го кажеш така, а не дори по-леко на човек, който има нужда от подкрепа

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 3702fe2a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей, мъж съм. Съчувствам ти, без да те познавам. Много тежка история споделяш, а не виждам капка съчувствие от негова страна. Бягай, момиче от него! Знай и вярвай, че има достоен за теб човек, който ще срещнеш. За МС- кураж и горе главата! Не е задължително да станеш инвалид ( познавам такива хора) и вътрешно в себе си, без да се познаваме с теб, знам, че ще го преодолееш. Желая ти здраве, пълноценен живот и да откриеш ГОЛЯМАТА любов!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 14f52e697a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Този не те бръсне за пет стотинки, но обича да си му на разположение като секс играчка и втора мама затова те търси, ама само когато той има нужда. Хвани си някое добро момче, с което ще има взаимност.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: bf40e21cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Може да се каже много, може да се мине и с 2 реда.
Не го съди, не всеки реагира еднакво в такива ситуации. Болестта ти е сериозна, няма как да не го мисли. Той решава как да живее неговият си живот. Най-вероятно чака да го зарежеш, така мисля.

За теб лично : поуки няма, няма кой знае какви дълбоки размисли, няма една истина и както виждаш, няма никакви гаранции.
Вече знаеш, лоши неща се случват със или без твоето съгласие. Някак с времето се привиква към тях, та даже като лисват моментни неприятности, човек с “опит” в тези неща се смее и се чуди каква друга гадост го очаква и от кой ъгъл го дебне. Постарай се да си добре психически, някак трябва да осъзнаеш, че можеш да контролираш само своите реакции и дейности, чуждите не можеш. Прави добро, но не очаквай такова, защото често не идва. Нямай очаквания, така денят ти ще е доста по-пълноценен.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 88f23a4d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Отвратих се от държанието му спрямо теб. Изневярата няма и да я коментирам. Причината за изстиването му е, че вече си има още една. Още тогава не е имало смисъл да му даваш повече шансове. Много съжалявам за болестта ти и се надявам да не се влошава. Аз за една настинка, съм стоял с дни до нея. За мен това неговото изобщо не е мъжко поведение. Типичен страхливец, който не иска да поема някаква отговорност. Изключително жалко. За мен нормалното е да си там и да ѝ дадеш нужната ѝ в този тежък момент подкрепа. Една усмивка лекува много. Подкрепата на човека е безценна. Ти сама виждаш разликата на какво ще способни да си дадете. Когато е бил болен ти си му била домашна прислужница, получил е каквото иска. Едно мрънкало си има играчка. След като те е наиграл, те оставил да се мъчиш. Поредния използвач, който жената до себе си като секс кукла и слугиня.
Човек който обича не се държи така. Колко пъти не съм спал, като знам че я боли. За себе си съм приел да имам уважение към жената до себе си. Да се грижа за нея така както искам, тя да се грижи за мен. Може и да съм идеалист, но вярвам в неща в минало време.
Нормално да му нямаш довери. Даже прекалено много си му позволявала да те тъпче. Остави този „мухал”. Ако имаш нужда да поговориш с някой, аз съм на среща.
М 25

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: c95a4efe03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Авторке, ти имаш поведението на идеалната жертва (на овца, с извинение). След цялото неуважение, пренебрежение и егоизъм, които ти е показал, за какви остатъчни чувства и каква надежда за промяна говориш? Какво има да ѝ обмисляш на раздялата? Ако не можеш да кажеш край, напиши му го и после block и пълен игнор.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 0c7025dda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Споделяш, какви обаче отговори очакваш да получиш?
Защо в такава ситуация имаш въобще нужда някой да ти даде съвет, когато е повече от ясно и сама знаеш, че този мъж не те обича, не е доброто за теб самата.
А това, че ти би направила нещо за някого, не го задължава той да отговори със същото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: b8c4100870
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Цялата любов, привързаност, вярност е само твоя. Той няма такива емоции, дори и елементарна емпатия няма. Връзката е едностранна.
Някакъв студен, груб, лъжлив коцкар. Същество, неспособно да прояви елементарна загриженост.
Иска да живее с теб, защото си добър човек и му търчиш подире. Добрите жени винаги си патят, използват ги точно такива психари. Нищо няма да се промени. Нищо. Бягай.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: bb9b66ea2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Съветът ми е, да не се замоуспокояваш и самозаблуждаваш. Дори и да останете заедно, този човек не е ангажиран с теб. Ако наистина имаш МС, той ти е казал в прав текст какво ще става.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 24ff7ed9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Дали наистина имаш множествена склероза или е лаймска болест с картина в мозъка. Дали лекарят, който те е диагностицирал наистина разбира? Лечение с интерферон при някои дава доста добри резултати. Жената, която познавам се лекува с интерферон, когато беше на 32 години. Сега е на 53 и е добре. Вече няма проблеми с очите и няма никакви физически проблеми, но започна лечение бързо. При друга позната лечение с интерферон така и не се проведе и се стигна до инвалидизация. Преди да избухне войната си прави операция със стволови клетки в Русия и казват, че вече има значителни подобрения.
За този не си заслужава да питаш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 6b482dfa26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   И от какво се оплакваш точно? Проблемът си е изцяло в теб. Хубав ли е или ти си зле?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: ec3b5e4401
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "Летях в облаците от любов"

Летяла си в облаците от хормони... Сега просто си се призимила и започва да ти прави впечатление какво наистина представлява. Ако това което описваш е така, не трябва да обмисляш раздяла, а вече да си в друг град.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: fe4cf04917
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Няма смисъл. Не е дете за да промени характера си. Просто е егоист. Винаги той е на първо място!!

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: fc701106db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Откъде ги намирате такива душевни инвалиди? Този не ти е никакъв приятел, а по-скоро враг. Връзката ти е толкова жалка, че може да се опише така - той паразитира върху тебе, а ти му вярваш. Чудно в какво по-точно вярваш? Че не ти е изневерил? Хахаха. Че ти сама даде достатъчно доказателства за изневяра от негова страна. Какво повече търсиш и искаш?

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 19ab5457e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Окончателна раздяла и пълно прекъсване на контактите с този човек - това е единственото правилно решение.
Ж36

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 0f1524c466
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Винаги съм подозирал, че нормалните /истинските/ жени имат притежават някаква имагинерна сила, която се появява в екстремни условия. Мъжът може в пъти да е по-силен от жената в бита, но той като, че ли не притежава такава сила. Може би затова истинската жената има основната роля за продължаването на живота на тази планетка наречена Земя. Има един израз " хиляди ръце пляскат, когато си на върха. Две ръце прегръщат, когато си на дъното". Това са ръцете, когато жената обича мъжът. Просто Вие сте попаднали на нещо имитиращо, при това не много сполучливо мъж. Той е лигльо, по възпитание, завършен егоист. Всичко гнусно, което може да извърши, той го извършил или е постъпил. На Вас желая диагнозата да е грешно и да срещнете истинският мъж, а не имитацията. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 73d60ddfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Нещо не се връзват нещата-никой мъж няма да остави ластик, още повече рокля, а още повече презерватив в спалнята. След подобни изпълнения се почиства и ликвидират всякакви следи. Предполагам ако беше поровила още малко току виж би изровила и забрадка и кюлоти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 5d185c81dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 16, аз викам същото на повечето мъже. Защото не рядко става така, че една жена е с тях, заради това което и предлага, нищо друго и това че няма никой предлагащ и повече. И по някое време като пича закъса, щото се е раздавал колкото може, ама то тия неща не са като да имаш кладенец и тя хване и се държи по същия начин и си бие камшика, пък даже се намерят някакви дето обвиняват клетия глупак, че не се държал като хората и той ептен се обърка, пък оная просто се преметнала на друг клон, а пък ти дето редиш глупсоти тук, ще редиш глупсоти и там, нищо ново.
Раздяла веднага, нямат семейство, нямат деца, нямат общо имущество, очевидно по една или друга причина нещата не вървят. Кой виновен, кой крив без значение, няма смисъл.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: c56da15301
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Нарцистично личностно разтройство е диагнозата му.
Лишен от емпатия и човечност. Изневеряващ егоист, озлобен егоцентрик, комплексиран манипулатор, садистичен безчувствен консуматор. Повръща ми се от такива чудовища. Гади ми се от тях. Познавам не един или двама от този вид. Бих го смачкала като хлебарка. Не се шегувам. Те има болно его и много ниско самочувствие в действителност.
Моля те, спасявай се от него!!!
В началото всичко е било цветя и рози, защото с нарцисите в началото винаги е нереално красиво. Докато те спечелят. Докато са сигурни, че са те хванали на кукичката. После започва фазата на омаловажаването и отхвърлянето, защото са намерили нова играчка. Прочети за love bombing и narcissistic personality disorder.
Съчувствам ти за диагнозата и ти пожелавам да е сгрешена.
Обичай се, цени се, уважавай се.
Заслужаваш ЛЮБОВ. Най-чистата и истинската любов. Като твоята. Ти носиш любов в себе си. Заслужаваш човек, добър и чувствителен като теб!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 069193aa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Слаба си, хванала си се като удавник за сламка. Мисли за себе и разкарай тоя човек

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: b1d54dc1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Кой както иска да го разбира следващият текст. Една дума не е променена, нито един знак. ЦИТАТА::"""Защо бракът ми е толкова труден? Не ми стигат другите грижи, ами и вкъщи постоянно проблеми, мрънкане, вечно недоволство. Писна ми! Иде ми да си стегна багажа, ама не искам да си виждам децата само по празниците“.

Сигурна съм, че не малко хора са с подобни мисли. Дали имате деца или нямате, съвместното съжителство в съвремието ни е истинско изпитание, особено за по-младите, решили да следват романтичния модел на наслада и съвършенство. За много хора семейните отношения се оказват много по-трудни, отколкото професионалната им реализация. Днес дори става модерно да си не просто на няколко брака, а да си в поредния, но не и последен. Когато нещо не върви, не върви: „... ако и стика“, „... ако му изнася, и жилището и доходите са мои“, „…и ще си види децата на куково лято“. По-рядко сменяме колите си, отколкото партньорите си. „Кой знае какво станало. Ей колкото искаш свободни хора има, все някой друг ще си намеря“. Разбира се, точно така и не докато смъртта ни раздели, а до следващия конфликт или не, до следващата обида. Защо изобщо трябва да търпите?

Смирение, ами отживелици. Да търпи тая, дето взима по-малко пари от мъжа си. Вече нито социалният натиск, нито пък християнските ценности могат да служат за спойка на брака, така че не ни остава нищо друго освен това да се опитаме да разберем кои са онези чувства, които ни оставят в прегръдката на другия и онези негативни пориви, които затръшват вратата под носа му. Звучи изненадващо простичко, защото щастливо женените двойки или тези, живеещи на семейни начала, не са нито по-умни, нито по-богати от останалите. Разликата е в това, че обвързаните щастливци не позволяват на отрицателните мисли и чувства, които е нормално понякога да изпитваме помежду си, да вземат превес над положителните. Разбирам колко е трудно, когато някой ти къса нервите вкъщи да не му вдигнеш един приличен скандал или да не й теглиш една майна. Тогава тежките думи се превръщат в оръжие срещу другия. Българският фолклор изобилства от народни мъдрости за онези лоши думи, които посичат по-зле от ножа. „Нямал кости езика, но кости трошал“. Така раната може някой ден и да зарасне, но обидата ще тежи и ще рикошира при всеки следващ конфликт. Отровните ни мисли ще се надигат всеки път, когато другият реши да ни посъветва или сподели, че боклукът е за изхвърляне. След оскърбителните думи следват и критиките към другия, къде основателни, къде преднамерени. Вече сте влезли в ролята на невинната жертва и вашето негодувание е основателно.

На никого не му е приятно постоянно да му търсят кусурите, но ако човек може да погледне добронамерено към всяка една отправена забележка, това би му помогнало да усъвършенства своите умения. Спомням си една моя клиентка, която беше женена за много авторитарен мъж. Нямаше ден, без той да й натрие носа, къде за лошото ядене, къде за липсата на хигиена. И вместо да се усъмни в добронамереността на партньора си, тази жена даваше всичко от себе си, за да може да угоди на високите изисквания на съпруга си и с това си поведение да намали напрежението у дома. След повече от двайсет години семеен живот, тя бе станала перфектната домакиня и жена, която може да очарова всеки мъж. Когато въпреки уменията и сръчността й, острите критики и оскърбление не спрели, тя не изтърпяла и си събрала багажа. Презрението и отвращението вследствие на ежедневните обиди си бяха казали думата. Другият вече се беше превърнал във враг. След време беше дошла да ми се похвали какъв добър втори мъж има и колко често благодарял на първия й съпруг за уменията на жена си. Така е, за какво ви е да спасявате брака си? В много случаи успяваме да оценим стойността на един съюз едва когато той се разпадне. Добрият брак се приема за константна даденост, а не като процес от действия, които искат постоянна грижа и внимание.

Сигурна съм, че по-често сте във фитнес залата или на разкрасяващи процедури, отколкото в действие на старание към другия. Една баба в Странджа ми разказваше как „служавала“ на мъжа си. Както и да разтълкувате значението на тази дума, то служаването следва да бъде взаимно, а при старите хора е имало постоянно уважение. Харна дума да си кажат, блага ракия да си пийнат. И не са случайни българските ни поверия, че добра дума железни порти отваря. „Тъй баби да говориш на мъжа си, че мед да ти капе от устата“ - съветваше ме леля Рада. Добрите думи, придружени с нежност, са най-добрата спойка за една двойка. И всеки път, когато го погледнеш в очите, да ти тръпне и да знаеш, че точно това е твоят човек. Да работиш за отношенията си, не са паратики работи. А нашите баби са знаели как да го правят. Не защото са били зависими от мъжете си и разводът е бил недопустим, а защото семейството е било най-голямата им ценност. """" Всеки го разбира според своите когнитивните, аналитични, емоционални, чувствени възможности. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: b8c4100870
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   24, 21-ви век е, не 15-ти. Мъж си, нормално е да мислиш колко е яко жената да търпи, да слугува. Насадената робска психика у жените за двадесет века трудно изчезва.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 2b7e22ebd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Такива много, търси някои качествен, този не е от тях, но да не ти пука, дръж си като него да види как е и без това не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: b2df90e801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Измислена история. Така се забравя цяла рокля.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: b1d54dc1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До №25- Уважаема Г-жо/Г-це, но защо така ми скочихте, не е хубаво. Когато бях млад, толкова много пъти са ми скачали и на татамито, а в казармата при отиграване на техники от бойното самбо. Вместо да се заяждате с мен и да ми обяснявате, кой век сме, прочетете внимателно това което съм написал. Над 95% от съдържанието е цитат от жена -лекар, семеен терапевт. Тя описва съвременното поведение, на масовата, ниско образована жена, защото и висшето образование, с купените дипломи е просто трагично. В последният абзац тя описва традиционните семейни ценности. Вярно, че те са някак твърде идилични, защото съвременните баби, в случая визирам- моята майка и тъща /баби на дъщеря ни/, ами те говореха по два чужди езика, като еднана беше главен счетоводител на външно-търговска организация, а другата шеф на контролната служба на едно министерство. Прочетете един разказ от Джек Лондон "Мъжеството на жената", линк https://chitanka. info/text/2178-myzhestvoto-na-zhenata. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 167ae82107
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До №25 - доколкото разбирам Десантчика е цитирал история, писана от жена. Това не е точно неговия стил на писане.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 61396afbf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Това ако не е измисмена провокация, се махай веднага от този "човек". Даже си ьакъсняла с години...

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 83ea4bcb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Тоя дори не се преструва че го е грижа за теб. Щях директно да го блокирам след поканата. Що за безсърдечен гад. А ти вместо да мислиш за него, мисли за себе си и здравето си. Такъв боклук може да те довърши без да му мигне окото, здрав човек да разболее. Как може да има такива неценящи себе си жени. Не го проумявам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: bf40e21cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   22 ти мислиш ли сериозно това, което пишеш.
Ако отговорът е ДА, то освен написаните глупости, определено аз ще ти лепна някоя диагноза-абсолютно професионално.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: b8c4100870
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   29, писано от жена с робска психика. Семмен терапевт, който учи как жената да търпи, за да има мъж и семейство.
Ако съветваш жената, написала темата да търпи и да и капе мед от устата като говори с въпросния, значи я съветваш да си съсипе психиката. И преди сте качвали женски цитати на подобни тематики, които отново проповядват смирение, подчинение.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 158867e5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   25, да, яко е жената да търпи и да слугува, даже много е яко. Само жените си мислите, че не е, ама ако бяхте мъже, щяхте и вие да сте на същото мнение. Щом така го е създала природата, значи така е трябвало да бъде! Изхвърли си телефона, таблета, лаптопа и телевизора през прозореца, и остави на някой камион да свърши останалата полезна работа, като те отърве завинаги от феминистичната проказа, за твое добро ти го казвам!!!

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 47faba48ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Ти си мазохист.
Нямаш чувство за самосъхранение.
Напусни го без да му даваш обяснения и си смени телефонния номер.
Не разбирам желанието да си мъченица и да страдаш. Бъди си самодостатъчна. Този мъж ти е враг.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: c95a4efe03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   25 - Не си ли му чел другите коментари на този? Жена му била "центурион", ама му готвела, чистела, возела го и му давала и джобни сутрин. Само че била асексуална, по неговите думи. Пък той се забавлявал с културните си колежки. Ама иначе много я обичал. И още живее със спомените за незабравимата казарма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 часа
hash: b8c4100870
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   35, не е създадено от природата, а от мъжете. :)
Не е феминизъм, ако искаш да си добре.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 13 часа
hash: b8c4100870
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   37, всичките му коментари са такива. Флиртове с колежки по някакви командировки, спомени от бурната младост и прочие.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: a9fcce147c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   От 6 до 38 Винаги съм уважавал жената до мен. Лично за мен задълженията трябва да са споделени. Това, че днес тя ще изпере или сготви не го приемам за робско мислене. Естествено, ако всеки ден го прави, а мъжа ѝ не си мърда пръста е друго. За разлика от 35, за мен не е ок жената да ми слугува, даже би ми станало неудобно. В една връзка жената не е робиня.
За мен е по-мъжко да ѝ помогна, за да се чувства добре. Не е трудно да се поемат част от задълженията, за да може и на нея да ѝ олекне.
Когато тя е била до късно на работа, аз съм готвил и чистил, което приемам за по-редно, отколкото да я чакам. Аз не разбирам жените, който доброволно приемат да са втори майки.
М 25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker