Как да приема, че тя си намери друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да приема, че тя си намери друг
преди: 3 месеца, 20 часа, прочетена 742 пъти
Преди няколко месеца любимата ми си намери друг и каза, че вече иска да бъдем само приятели и аз я изоставих и се затворих в себе си. Но не мога да го приема. Всички други пъти винаги съм приемал такива неща и си търся нови връзки, но за пръв път ми се случва да не мога да приема раздяла. Това ми влошава живота и психиката ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 4 часа
hash: 65f2ddf01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Зле си, защото ти е изневерила и това те кефи несъзнателно. Не можеш да приемеш, защото изневеряващата жена е ценна, любима. Грам не те уважава, но и това ти харесва.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 часа
hash: a1ea07e588
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Още не си приключил с процеса на приемане на загубата - отричане, ядосване, пазарене, депресия и приемане. Изглежда, че си в депресивната фаза. Изживей си я. Това, че в предишните връзки не си страдал толкова, означава просто, че не си ги чувствал като чак толкова голяма загуба. Сега явно е различно и ти трябва време. Нормално е да страдаш за човек, когото си обичал. Още повече, че тя те е наранила като е избрала друг. Това не се приема лесно. Дай си време.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 часа
hash: 135320cad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И сто пъти да я пуснеш тази тема няма да се върне при теб. Намери си друго занимание.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 4308c0f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   За любовта трябват двама. Това е егоизъм, искаш някой, който не те иска, има милиони жени на този свят, вкопчил си се в една. Правилно ли е това?

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 4f5a3d6dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Трябва да си правиш живота интересен, тогава ще ти е по лесно да приемеш нещата.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 02ce644de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моето мнение е по-различно.
Това че някой ти липсва, просто значи че ти липсва. Причините може да са много, може и да е само една. Реално е без значение.
Сега е много модерно да се оправдаваме и да търсим причините, да слагаме етикети, но истината е да се върнем към природата.
Можеш да видиш радостта на едно животно куче примерно, но и не само, което не те е виждало ден, месец или година. Гледах едно такова клипче в тубата, стопанинът изгубил кучето преди повече от 3 години и го вижда случайно. Кучето го позна и беше повече от щастливо.
Та значи ли това, че едно куче е егоистично, че има някакви крайни състояния които то изпитва? Абсурд.

Чувството си е чувство. Така че бъди силен, не се бори с това, просто работи върху себе си. Не се оплаквай и не се прави на страдалец, защото няма съвет за такова нещо, нито налични решения. Просто ще станеш по-силен. Взел си правилното решение, по- добре сам в такова състояние и без човек, на който може много да държиш, но виждаш че той не изпитва същото, не е и длъжен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: d8ee254396
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не знам какво да ти кажа. Любовта на живота ми ме остави преди 6 години и дори последните седмици положението е нетърпимо. Не мога да спра да я гледам. Тя чака второ дете а аз правих опити да си намеря жена, но без успех. Вече прехвърлих 40-те и бъдещето изглежда все по-мрачно също като мен, за разлика от нея, която на 39 години изглежда като цвете.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: f011e17704
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дай си време! Знам, че е клише, но преживяно - работи.
И за сведение в моя случай - той се върна. Аз не го исках вече обаче.
Време

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 135320cad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, не можеш да приемеш защото не можеш да намериш заместител. Ако ти беше ѝ казал край и сега си с друга щеше да го преживееш, нали? И нямаше да ти пука за нея.
Можеш, не можеш, това е положението.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 6169b1dfe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Погледни по друг начин. На мен това ми помогна. И аз като теб може би живеех в някаква идеалистични форми. Но се огледах около мен колко приятели, колеги, приятели на приятели се разделят постоянно. А пък тези, които са във връзка масово се оплакват от сегашния си партньор. Виж колко много самотни майки има. Видно е, че не си единствен и просто живеем в такъв живот, в такава ера. Важното е да се нагодиш и по-скоро да си нагодиш психиката, че идеализма, който си изградил на базата на семейния пример, който най-вероятно ти е даден от родителите просто не работи сега. Аз съм на 32 и се срещам с момичета в диапазона 21-28 години и масово и те казват, че са деца на разведени/разделени родители. Т. е. има нещо, което няма как да те подмине и теб. Даже ще е тъпо, че ако има някаква пандемия (това го категоризирам като болест на обществото) да си мислипш, че ще те подмине и теб. Кажи си, че не си подминат. Изгради се себе си като човек и не се филмирай толкова за някакви, които не заслужават твоето внимание. Загледай се какви са темите тук пускани от жени и какви са темите пускани от мъже.
Цитирам заглавията на последните актуални теми в сайта писани от жени:
Може ли да обичаш повече от един;
Семейна, но имам нова тръпка;
Изневяра и урокът от нея;
Имам ли право да му кажа "не ми е до теб"? ;
Харесвам друг;
Не мога да забравя детската си любов, а имам сериозна връзка с друг;
Не съм жена за него;
Комшията ме използва и ме захвърли;
А сега цитириам заглавия на теми писани от мъже:
Беше ми невярна, а сега иска да се женим;
Това е “ТЯ”, моят Човек. ;
Вече много време плача за сродната ми душа.

ИМа още една тема: Защо все повече се засилва тенденцията жените да раждат деца не от собствените си съпрузи и приятили, а от чужди?

Всичко това какво ти говори?
Вероятно, че ние мъжете обичаме, раздаваме се за жената до себе си емоционално и материално, а жените насреща правят всякакви дивотии. Ако ти искаш да си част от целия тоя цирк сваляй още звезди на някви, които не са се доказали въобще пред теб.
Ако искаш да живееш хубав живот ще осъзнаеш, че такава като твоята избраница не помага на това да се подобри животът ти. А точно обратното- вкарва те в мисли и филми. Въпросът е какво искаш. Или искаш да си част от целия цирк- именно страдащ мъж, незнаещ кога неговата ще иска да се раздели с нея или да теглиш майна на всякви такива измислени жени. Ще видиш, че когато не им тичаш по гъза автоматично се обръщат нещата. Ако гарнираш това с развитие в личен и професионален план. Малко тренировчици- съсем леко да избуташ над средното ниво сами ще те гонят жените. Вече дали ще са такива, каквито ти харесваш е друго. Но това е другата част- сам ти да се изградиш за да можеш да филтрираш жените, а не да тичаш с оплезен език, към някоя, която ти се е усмихнала 2 пъти и ти е казала 3 приказки.
Обобщено ти казвам- не мисли за недоказани жени пред теб. Гледай себе си малко. Прояви мъжество и това ще се хареса на жените, които сами ще ти искат да ти се натискат.
Ако седиш и ревеш за няква пикла, която те е зарязала при първия срещнат това няма да доведе до изразстване и излизане от твоята ситуация, в която знам, че не си искал да попаднеш.
Осъзнай в каква ера се намираме, опитвай се да се нагодиш и си кажи, че не всички жени са такива, за каквито ги мислим. Все някога ще се появи тази, за която си мечтал, дори и да не се появи не съжалавяй и виж с какъв материал сме обградени. Като качествен човек, за какъвто се надяявам да се мислиш, едва ли ще отива някоя, която се чуди дали може да обича двама или ще се разделя с теб при първия срещнат льольо.
И последно нещо за успокоение. Щом има толкова много жени, които се разделят с партньорите си и си хващат нови за секунди. То значи в определена подредба и ти ще си този нов хванат за секунди, просто се отличи от масата.
Надявам се поне малко да съм ти помогнал.
М32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker