Връзка с чернокож мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с чернокож мъж
преди: 2 месеца, 28 дни, прочетена 1308 пъти
Как в действителност хората възприемат тези връзки? Българските жени харесват ли такива мъже? По-голям или по-малък избор на жени има такъв мъж ако приемем, че е с висок социален и финансов статус? На какво според вас се дължи общественото неодобрение спрямо тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 6bef29b8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Във всеки един момент може да си замине и да те остави с чернокожото дете, което най-вероятно ще има проблеми в детската градина и училище. Неприятно е когато видиш самотна майка с...

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: aa3ff98125
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Харесва ми как звучи.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 1b2f1598f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз не ги възприемам за себе си.
През времето, в което живеех в чужбина имаше и много красив чернокож, който проявяваше интерес към мен. Млечношоколадов тен, големи очи, висок, мускулест, от заможно семейство, не съм виждала по-красив чернокож, но не ме привличат. Съжалявам.
Отказах всички негови покани за заведение, ресторант и кино. Дори избягвах да говоря с него.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 4b6518f8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Във всяка една държава голям процент от тези индивиди са боклука на обществото.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 1618826794
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Мечтата ми е негър с голям... да пробвам, но засега е невъзможно, защото мъжа ми е много ревнив. И той е мургавичък, но друго си е черната мамба.

Един от многото.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 1aaee46077
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   За кратка връзка може би, за семейство категорично не, само секс категорично да.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 9b419b04a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Авторке, задай на познатите си мъже въпрса дали биха искали да имат отношения с жена, която е преспала с черен и ще си отговориш на въпроса.
Аз една такава я отрязах на момента, а ми беше много време тръпка, добре че не преспахме преди да го науча. Някои жени тук ще ти кажат, че не дължиш обяснение никому и тялото си е твое. Така е, но хората съдят за нас по постъпките ни и си правят изводи. Тоест, ако човек на когото държиш и го искаш в живота си някога научи /а това ВИНАГИ рано или късно се случва/, и този човек се окаже с нетърпимост към такъв жизнен опит, ще загубиш важен за теб човек за едната авантюра. Други жени самодоволно ще ти кажат, как не искат в живота си човек, който е с такива разбираиния. Ами ако вече имаш семейство с такъв човек и го разбере? Връзката ви отива на кино, а може да е дългогодишна, да имате общ дом и деца?

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: d2881d062b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Общественото неодобрение се дължи на стадното мислене на обществото като цяло и на техните предразсъдъци.
Само погледни какви отговори са ти нацвъкали. Съдят хората по това как изглеждат на външен вид. Ако е добре облечен и се фука със скъпа кола и подобни, дори и най-големия боклук да е, ще му се кланят. Ако е скромен човечец с евтини дрехи, ще го имат за смотаняк още преди да са го заговорили.

Коментарът на номер 1 е доказателство че още от детската градина се поощрява такова отношение: да се подиграваме и да изолираме различните. Било то поради цвят на кожата, произход, някакъв недъг... няма значение. Важното е да бъдат дискриминирани ей така, без реален повод. И щом възрастните го възприемат за нещо нормално, можеш да си представиш с каква ценностна система растат децата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: ccb3b86ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторката:

Номер 8, можеш ли да конкретизираш на какво се дължи тази неприязън? Питала съм свои познати мъже, но те нямат подобни предразсъдъци и са широкоскроени.
Разхождайки се с този мъж се сблъсках с втренчени погледи и изрази на възмущение, а дори не си давах сметка, че толкова хора от големия град са расисти.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 4b6518f8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Авторке, ясно е защо те гледат така.
А твоите приятели те подкрепят, не че мислят така както говорят.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 73f7efedbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Авторке аз като работех по корабите съм правил обратното с негърки да си начеша крастата. Когато следващата ми приятелка разбра беше изключително отвратена, въпреки че бяха доста симпатични мамби. Общо взето инстинкт. От мъжка гледа точка е още по-отвратително, дори и лицемерно от моя страна - ако разбера, че жена се е думкала с негри или други тропически маймуни край - не съществува за мен. Капака ще е бебе негърче от българка - радиоактивна за повечето от нас както и да изглежда. Все пак физиката на жените е да са пасивни и като видя българка с негър - курвентия, разпоретина, daddy issues, себеомраза и куп болести. Според мен ако се метнеш на негри си стои на негри и така.

ПС. - забавна история - на един познат жена му отиде в Судан уж да помага в УНИЦЕФ (имат дете в БГ), и момчето така представя историята - отиде в Африка да помага на децата. Един общ приятел я представи по съвсем различен начин - на тоз жена му отиде да се е*е с негри в Судан. Такъв човек освен да го съжаляваш... , но повечето хора по-скоро се подиграват на такива. Никой не иска да е на негово място, а за жената си я представям какъв миндил е.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 9b419b04a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 8 съм - към авторката.
Не мога да кажа че има общо виждане на ненавист, но има една неприязън към междурсовите връзки, която е повече у мъжете, отколкото у жените - те са са по-безкритични към такива отношения. От личния ми опит за граница - а не е малък, двойките черен с бяла жена са много повече от бял с тъмнокожа. Да не говорим, че за черните си е някакакъв фетиш да са бяла жена, а понеже пък има сума ти бели жени мераклийки, които нямат проблем и се получава така. Все пак сме на Балканите - от една страна нашата култура е патриархална, което изключва чуждите, от друга - поради историческите наслагвания тъмните хора са асоциирани с лошо - “черен арапин“, от трета - ние нямаме ежедневен досег с друга раса като в америката, което не дава възможност общуването да дапочне да се приема като нещо обичайно. Децата от такива връзка нямат много щастливо детство в училище. И още нещо - у Българина има расисъм, но той е избирателен - предизвиквам те за попиташ приятелките се дали биха легнали с негър, а след това ги питай за циганин - а те са по-светли като кожа :) Отсега знам какъв ще е резултата.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: db0964d8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Аз живея в Германия и тук всички бели жени, които виждам с негри са или грозни или дебели или и двете. Само по рекламите не е така, разбира се. Там се показват красиви жени с негри, млади мъже със стари жени, целуващи се лесбийки, травестити рекламират продукти за жени... Това е целенасочена политика. Хората тук само се правят, че приемат такива връзки. Май само вариантът по-възрастен бял мъж с млада чернокожа се приема добре.
Вчера се разминах с един негър, беше много симпатичен. Поздрави ме и си разменихме няколко думи. Той ходи с една дебела възрастна съседка. Надява се скоро да вземе немско гражданство.
Но може би има и красавици, които ходят с чернокожи, всичко се среща.

Това, че хората се възмущават като те видят с негър, не ги прави автоматично расисти. Вече ако не искаш да спиш с негър може и да те обвинят в расизъм!

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: eb5c5c1aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   7
"... категорично не, само секс категорично да. "
И това може да не е съвсем безопасно.
Ако телегонията се окаже вярна може да стане кофти.
Аз не бих рискувал ако разбера че жена е спала с негър или ром.
Може да се отрази негативно на моите деца (хипотетически).

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: e1d3840373
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Причините са многобройни. Те не са еволюирали още от маймуна към човек. Имах един колега нигериец. Уж завършил университет икономическо образувание. Заедно живеехме на работа. В колата ми си гризеше ноктите и ги плюеше. Трябваше пет пъти да му правя забележка, че не е хигиенично и, че това е моята кола с моите правила. Бяхме се разбрали да си делим бензина, последната седмица се направи на ударен и ме излъга с парите. Примати! Имам дъщеря и посмъртно няма да разреша да има какъвто и да е контакт с тъмнокож!






Мъж на 41г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker