Два фетиша - чак толкова ли е извратен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Два фетиша - чак толкова ли е извратен?
преди: 2 дни, 10 часа, прочетена 890 пъти
Чудя се как да започна, имам проблем с двата ми фетиша, не смятам, че са изпратени но след два опита тя категорично отказва смята ги за извратени.

Да уточня, че имаме що годе нормален сексален живот за хора в началото на тридесет-те и с деца. Но ето ги и двата проблема:

Фетиш едно: Харесва ми, по време на любовната игра и секса жена ми да е с червило/гланц и да ме целува по лицето и вратът, оставяйки лепкави цветни следи. Това ме побързва, влияе изключително на либидото ми. Но за единадесет години сме пробвали три пъти и последно преди четири години. Първия път беше в началото на връзката ни и от превъзхожда свъриш бързо. Следващите два пъти се представих добре. Но така и не стигнахме до там отново, даже престанапда ползва червило и глац изобщо. Чел съм, че е типично за пубертета но това е само.

Фетишизъм две. Тук ще се съглася, че е извратен леко. Харесва ми съпругата ми която има дълги крака да носи тесни дънки и това което касае темата ни клинове от изкуствена кожа. Обожавам как кожени клин подчертава формите и. А като е и със секция бельо направо ми се разхлопва сърцето. Та преди пет години я изненадах купих и кожен клин. Отказах да го носи, съгласих се и я помолих да го обува само за любовна игра преди секс. Склони след три месеца и това ме зарадва много. Но ги обу само два пъти. В общи линии минаха по един и същ начин. Който ми стана любим, но повече не пожела да повторим. А аз още го сънувам. Подготви се и в допълнение към това черно кожено клинче сложе едни тънки червени прашки. Започнахме да се натискаме на леглото, тя легна и обърна крака около тялото ми а аз прокарват ръце около краката и. Натискахме се и в един момент тя се отзова върху мен с дупе към лицето ми. Аз си отърках лицето в него, а тя го разруса. След това легнах по гръб и я накарах да седне леко на лицето ми. След около малко и събух клончета и отново приседна но аз започнах ия и правя френска любов. Хареса и. В този момент тя започна да прави и на мен. (Да уточня, че френска ми прави рядко ако поиска. Не и давам зор, общо ми е все едно дали ми прави или не). След това правихме много добър секс. Но повече не потретихме. Дори не смея да питам, понеже го нарича смахнато.

Да втория си е малко чалнат, но не смятам че е извратен чак толкова. Какво смятате за тях, надявам се без обиди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 14 часа
hash: 4b456f6d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   По принцип рядко чета в тази секция, още по-рядко пиша, а съвсем пък никога лични неща. За мен сексуалният живот между двама е твърде личен дори за анонимен форум.
Имайки предвид това, дори за мен фетишите ти са съвсем нормални.
Мило, сладко е и много приятно да прочета как след толкова години заедно, ти продължаваш да се възбужда като тийн от собствената си жена, сексуалните ти фантазии са насочени към нея.
Не разбирам защо и коства, защо го приема за "смахнато" но щом и тя се наслаждава освен, че няма дори намек за "смахнато"...
Може би да я по говориш с нея в неутрална зона, е в спалнята. Да и кажеш (не, че не знае, но женска ни работа, обичаме да ги чуваме тези неща) че те възбужда както В началото, че само нея си представяш т. н да не би пък да си мисли, че фантазиите ти са с друга, а тя е само "инструмента" с който да си представяш как го правиш с друга някоя? !
Но да, по- скоро е дори съвсем невинен фетишът ти, почти за "довечера девствени".

 
  ...
преди: 1 ден, 13 часа
hash: 12da121390
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не си извратен... нормален човек с желяния си. Просто жена ти не те разбира и за нея не е важно явно как се чувстваш. Приеми, че както има мъже които не се интересуват от ерогенните зони, желанията/фетишите на жените и си търсят само кефа, така има и такива жени. Кофти. М38

 
  ...
преди: 1 ден, 12 часа
hash: 32e3704ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Прекрасно звучи и дори не е нещо крайно.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 9 часа
hash: 5ff17470f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имаш скучна же, това мога да кажа. Скоро сексуалния ти живот ще намалее и до някоя година ще изчезне! На теб всичко си ти е наред. За съжаление ще трябва да търсиш удовлетворение навън.

 
  ...
преди: 1 ден, 4 часа
hash: 6bfecb4b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Някой жени имат късмет и не го знаят!
Първият фетиш е съвсем нормален, вторият най- обикновен също.
Явно и двамата сте консервативни и покрай жена ти, не смееш да си искаш.

 
  ...


...
преди: 1 ден, 1 час
hash: 7a868efda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ужасен правопис, едва го прочетох. Обърни си сериозно внимание!

 
  ... горе^
преди: 17 часа
hash: 55792dc744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз имам съвсем прозаичен фетиш: вечерта преди секс жена ми да седи до мен и да си говорим разни приятни неща. Може да гледаме филм - приключенски, любовен, еротичен...
Е, не се получава. Тя все ще си намери някаква работа (която би трябвало да е свършила в друго време), ще гледа турски сериал или просто ще си разпуска в спалната с телефона...
Категорично отказва да се къпем заедно.
И става "един качествен секс"... Всеки път.
Та така мили дами - никакви подобни фетиши не сте длъжни да изпълнявате за партньорите си. Те, като мъже, са длъжни да ви обслужат, когато вие пожелаете. Как ще заповядат на кръвообращението си да се насочи към инструмента им, това вас не ви засяга.

 
  ...
преди: 16 часа, 46 мин.
hash: 08464b4959
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Позната история. Аз също имам един прост фетиш, партньорката ми да е с обувки с високи токчета докато правим секс. Моята биваш съпруга никога не го направи. Сегашната ми приятелка два пъти в началото на връзката ни. Аз ако зная, че партньорката ми харесва нещо, бих го правил постоянно, за да и доставя удовлоствие, но имам чувството, че жените не го правят от някакво извратено чувство за контрол и независимост, може би дори от това, че не им пука за желанията на пртньора. Или ей така нарочно. Какъв е тоя, та ще ми казва как да се обличам аз. Каквото и да пишат тук, много голяма част от жените са с ниско либидо и за тях сексът е нещото с което да "хванат" партньор и след това да го задържат. И по-странното е, че либидото им наистина се вдига, когато започнеш да се държиш като задник, което те приемат за мъжко поведение. Защо бе жени? Аз съм добър, съвестен и разбран мъж. Защо трябва да се правя на артист? Та авторе как да си получиш фетишите и страхотен секс от съпругата. Направи се на непукист. Просто не и обръщай внимание един месец. През това време и врътни два яки скандала за нещо незначително. Изкомндвай я няколко пъти за дребни неща, като например, че за три минути трябва да се е приготвила за излизане или че трябва де ти е сложила маста за вечеря. Излез два три пъти без да и даваш обяснение и си гледай постоянно телефона. И никакво внимание и нежности през това време. И ще видиш как рязко ще и се доебе и ще сложи червило и кожения клин. Гарантирано от опит ти го казвам.

 
  ...
преди: 10 часа, 58 мин.
hash: 318c13ef84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Нормални предпочитания, дори не бих ги нарекла фетиши. От описанието обаче ми се струва, че жена ти просто не те желае, както ти нея. Явно си добър съпруг и баща, ама друг сънува в еротичните сънища. Към тебе средна работа тръпка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: 3 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker