Самота и липса на избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122394)
 Любов и изневяра (30045)
 Секс и интимност (14480)
 Тинейджърски (21981)
 Семейство (6562)
 Здраве (9669)
 Спорт и красота (4735)
 На работното място (3237)
 Образование (7363)
 В чужбина (1668)
 Наркотици и алкохол (1121)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1752)
 Други (18827)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самота и липса на избор
преди: 4 месеца, 15 дни, прочетена 4789 пъти
Здравейте,
Пише ви една жена на 33 години от София. Това е поредната такава тема, но реших и аз да си излея мъката, както се казва.
Не мога да намеря човекът за мен. Мисля, че изглеждам добре, тъй като съм висока, стройна, тренирам 3-4 пъти седмично, спазвам и хранителен режим. Поддържам се, както външно, така и като хигиена и здравословно. Работя от вкъщи на компютър, имам кола и изплащам жилище. Проблемът е че харесвам малко по-симпатични мъже (външно). С който и да се запозная е или женкар и гледа само да ме мине, или поредният женен, или някой свободен, но психично болен, който ми създава куп проблеми. В интерес на истината доста мъже ми пишат, но това изобщо не ми разрешава проблема. Също лошото е че аз нямам среда реално, тъй като работя от вкъщи. Излизам с приятели, но по заведенията, а там дори и не търся вече, тъй като не вярвам, че ще намеря нещо.
Опитвала съм се да харесам някой не толкова привлекателен мъж, буквално съм се насилвала да излизам на такива срещи, но просто не се получава. Най-лошото е че забелязвам, че това е някаква тенденция напоследък и масово хората са сами и нещастни, или в токсични отношения, с които седят заради децата.
Пробвала съм и сайтове за запознанства, но и там не се получава.
Моля, за съвети и предложения(ще се радвам ако е нещо полезно, а не поредната подигравка)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 1cb6827a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (300465 гласа)

1.   Няма да намериш почва в тази държава, на тия години трябва да си го разбрала отдавна. Търси си чужденец.
Тук се търсят натокани, простовати жени. Пусни си Ергенът, или виж в нета участничките и ще разбереш какви са критериите за женска красота и акъл. Кой каквото и да те лъже, това се харесва. Трудно жена като теб ще е оценена тук, загубена кауза е.
Пробвай с общи интереси. Запиши се на танци, или някакъв друг курс. Или някое туристическо дружество в твоя град.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: f38040a4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (247582 гласа)

2.   Ами какво да ти кажа това е риска като се заглеждаш само по топа на топа на мъжете :) Обикновено са нарцистични и имат богат избор на жени и трудно се спират само с една. По несимпатичните пък не са ти интересни... абе нямаш правилно решение :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 80a8c61471
гласове:
1 2 3 4 5
  (218848 гласа)

3.   Сега ще те оплюят, че до сега не си си намерила, че проблемът е в теб и тн. Не ги слушай.
Истината е, че масово мъжете не стават. Материалът е лош. Не им се поема отговорност, не знаят къде се намират, на 33 си, предполагам, че ти пишат за секс, не се усещат, че жените над 25 търсят друго. Безотговорни са, мислят си, че са вечно млади и тн. Мога да изброявам още много, но свиквай. Не само, че тенденцията е така, ами все повече жени ще си правят бебета от донор просто защото, на мъж не може да разчита. Да ти бъде опора, да сградите заедно, да се обичате. Това го забрави. Няма го вече.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: c614c0ca79
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Всъщност няма проблем в изискванията ти. Казваш, че си красива, висока и имаш пари. Казваш, че търсиш красиви. Няма лошо, в правото си си. По принцип мъжете, които са красиви и високи често са и много желани и имат избор, следователно е по-вероятно да са промискуитетни.

Макар, че е странно, че в цяла София няма такива.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: def9549d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Аз съм същия, но съм на 36. Симпатичен съм, работя, спортувам, но не мога да открия дама, с която да се харесаме и да създадем дом и семейство. Не си единствената!

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: e3c7865930
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

6.   Това, че тренираш по 4 пъти на седмица, че спазваш хранителен режим, или че имаш кола, или изплащаш апартамент не те прави ЧОВЕК или нещо повече! Там се корени всичко.
Твой набор, М

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 7048c75f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

7.   А да ти е хрумвало, че тези "по симпатични" мъже дето си харесваш, са решили, че ти самата не си достатъчно симпатична и не си заслужаваш времето и усилията дори и за "една бърза"?

Иначе си права за тенденциите, наистина са такива - на хората масово им липсва обективна самопреценка, преди всичко. Затова и "просто не се получава".

Очевидният съвет - опитай се да разбереш какво у теб отблъска мъжете, дори и тези които просто биха те опънали веднъж. Гаранция ти давам, че не е щото "мъжете се страхуват от интелигентни и красиви жени". Дори и да има такива, все трябваше да попаднеш на някой "по симпатичен", дето има самочувствие ( а на този тип мъже по принцип тва не им е проблем) и е решил, че и ти си "по симпатична", въпреки многото червени лампички които твоят типаж афишира доста бързичко. За мен лично те са видни дори и по начина по който се изразяваш и термините които ползваш но ще си запазя мнението за себе си. Само ще кажа, че не ме учудва положението ти и тихата истерия до която самотата вече те е докарала, че да искаш такива банални съвети тук.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: acbde35c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

8.   Не знам какво да кажа. И аз съм в това положение от години. Всички сме. Колкото си по красива, толкова по зле става, защото проблемът не е, че ние сме грозни или дебели, проблемът е, че никой не иска връзка. Тея които са го постигнали, са го направили с цената на всичко. Не знаеш и те колко са нещастни. Аз вече даже не се занимавам с мъжете които аз искам, ми с който ми обръща по-сериозно внимание. Харесах си трима що годе. Само един от тях ми пише и звъни редовно. Ще пробвам с него нещо, ще си изгубя месец два в опознаване и накрая сигурно ще ме разкара и той след секса. И не стига това, ами и е турчин. То вече само турците и циганите искат семейство явно. Другите двама ухажори уж супер много ме харесват, но всъщност си бъркат в носа и ме чакат едва ли не да ги свалям аз. Нищо няма как да стане с тях. Явно искат по красиви, по натокани или просто нищо. Уж и двамата твърдят, че искат семейство, обаче единият въобще не ми пише, а другият ме кани на кафе веднъж на една две седмици и тва е. Простооо умряла работа. Чак след секса разбираш какви са истинските намерения на мъжа и никога не са добри, освен ако не е някой грозен и дебел, че и сред тях даже има много комплексари дето също са женкари.
Изходът не знам какъв е. Аз ходя на психолог. Тя не ми оправя личния живот, но поне ме успокоява.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 12ba8ba761
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

9.   "Проблемът е че харесвам малко по-симпатични мъж"

Т. е. харесваш мъже над 1. 90, с външност на манекени, а като добавим и възрастта ти, най-вероятно очакваш да са с успешна кариера, с пари, и да се интересуват от брак и деца. Проблемът е, че такива мъже са малко, и явно ти пък не отговаряш на изискванията им... за колкото и страхотна и уникална да се смяташ.

Моето предложение е да си вземеш котка, защото ще имаш значително по-малко претенции към нея, а и тя към теб...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: f302340934
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

10.   Авторке, намали критерия за външния вид! Избягвай такива мъже, които са атрактивни за жените! Достатъчно е да ти е леко симпатичен!

Гледай душата на човека! Да е добър, сериозен, отговорен, жертвоготовен, благочестив, разумен.
Това са важните качества в един мъж.

Бъди търпелива - понякога минават години, докато срещнеш подходящия човек!

Имаше тук, в същия раздел, една много добра тема по този въпрос, аз съм си я запазил и ти давам връзка към нея:
http://spodeli. net/4/story-172076. html

Заглавието й е:
"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "

Махни интервалите във връзката, за да се отвори от нея, защото сайтът автоматично добавя два интервала!
Ако не - напиши в Гугъла заглавието - и тя ще ти излезе.

Не обръщай внимание на спорещите с автора в тази тема, а обърни внимание на неговите аргументи и начин на мислене!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: e44b75dfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   С този начин на мислене сама си го правиш. Намери си друга работа, която не е шоум офис, ти имаш нужда да си сред хора. Второ в главата ти има някакъв идеал за мъж, който няма да намериш, защото е нереален. Външността ти на перфектна не е предпоставка, проблемът е в главата ти, жени с наднормено тегло и не красиви имат връзки и социален живот. Но първият ти проблем е психиката и че си сама вкъщи, хоум офис не е за теб, а за хора с деца, ангажименти, които ти нямаш. Деградираш с този си начин на живот, търси работа със срещи с хора за да разшириш мирогледа и познанството си, излез от илюзията интернет с нереалени отношения и снимки. Ако искаш мъж и деца промени нещо, защото може и да намериш някой и да се откажеш, че закъсняла за дете с реалната диагноза, изчерпан яйчников резерв.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 06d4bf389e
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

12.   Еми то за да се занимават с тебе, щом си на 33 - или искат да те минат, или са психично болни.

Какво се чудиш? :)

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 05c739c2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Мъж с 13 години по-голям от теб, редовно спортуващ, с привлекателна външност, висок около 1, 80 със собствен апартамент в София и на морето, с висше образование или по-точно няколко, владее 2 западни езика - ново езикова гимназия, както и руски. Никога не се е женил, не е живял на семейни начала, няма деца.
Не пие, не пуши, не е агресивен, спокоен и усмихнат би ли бил вариант за връзка?
Знам, че иска да създаде семейство, да сключи брак и да има деца.
Ако имаш желание, мога да намеря начин и да ви запозная.
Познавам го много отдавана. Жена съм.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 631b64f89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Разбирам те, напълно! Аз съм мъж на 31 години, поддържан и образован и не мога да намеря жена, с която да създам семейство. Не работя от вкъщи, за разлика от теб! И аз държа на жената да бъде образована и поддържана, но винаги едното липсва. За това и предпочитам да си остана сам.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: d536cd6b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Насили се пак. Прави си приятели мъже и след няколко години като си отчаяна до краен предел все някой ще ти се стори приемлив. Те масово имат много ниско самочувствие и ще те чакат, споко. И те предпочитат по-красиви от теб, но също са отчаяни.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: f5ac2cad60
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Мисля че си схванала всичко и не ти е нужно нищо, мила ми авторке. За мен разсъждаваш абсолютно правилно и рядко срещано, за което само мога да ти стисна ръката.
Сама знаеш къде е проблемът, реално има адски много мъже в същото положение като твоето.
Тоест хора с достойнство, които дори да те харесат навън, не биха ти се натрапили на масата със сладникави думички, както и ти на тях, така че дори да имаш средата, доста трудно ще се осъществи тази комуникация.
Нямам представа какво да направиш, но знам какво не бива да правиш. Не бива да бързаш, че знаеш какви ще ги свърши и не бива да потъваш в самота, нещо прави да се разсееш и кой знае, някой ден може да стане.
М38

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: a057386e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

17.   Айде бе нямало български мъже с щасливи семейства? Това извинение го използва всяка нашенска Ганка дето са я минали една дузина плейбои взели са най-хубавото от младините и и на 33 години когато вече стара чанта почват да реват по сайтовете как нямало читави мъже за семейство. Читавите мъже си търсим млади жени максимум на 23 години, които да ни родят здрави деца и да дадат младините си на нас. Самите факти, че си на 33г. добре изглеждаща и осигурена, и все още без семейство си е голяма червена лампа. Или си много тегав характер или нямаш нито правилна преценка за себе си, нито към какви мъже да се насочиш. Ако имаш баща накарай го той да ти намери мъж. На случайно преди години старите са правили подбора. Те са били по-мъдри от младите и са успявали да правят много по-правилни избори. Но ми се струва, че си прекалено много твърдоглава и свободолюбива и ще си останеш стара мома.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: d4a811a9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

18.   Харесваш алфите. Нормално, всяка жена е така. В природата ни е. Те са токсични, но възбуждат. А това е важно, мъжът трябва да те възбужда на макс.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 342ab323ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Форуми по интереси/хобита. Нямаш идея колко много, самотни, интелигентни хора има опипващи на сляпо почвата в разни форуми.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 7048c75f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

20.   "Темата на онези които се блъскат в стая пълна с огледала и въпреки това не виждат себе си" :)

Специален поздрав за онези тип "много съм готин/а, скромен/а, красив/а ама не мога да си намеря половинката" Много сте ми умнички ама не можете да да вържете 2 и 2 :)

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 7923feaf1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   Имаш избор, но нямаш желание.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 4cbfe73880
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Аз съм мъж на 31. Не мога да кажа, че няма никакъв интерес при мен и, че никоя не ставала. Може би защото и нямам някакви мега високи критерии за външност. Харесвам жени с извивки, а такива нямат огромни претенции към моята външност. Нямам и някакви мега високи критерии да има някаква яка професия жената. Достатъчно е да не е глупава и да има някаква работа, която да не е на минимална заплата, че да чака всичко от мен.

При мен проблемът по-скоро е, че както ти казваш, нямам някаква среда и дори от познати жени, много от тях нямат интерес към мен или изобщо към мъже. Най-големият проблем за мен е, че съм извън София и не ми се живее в София, а повечето жени са в София.

Но не мога да повярвам, че никой не намираш. За мен това означава, че имаш специфични или високи критерии.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: e7cc96da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   Ще си останеш сама. Мъжете, по които се заглеждаш, имат реален избор за разлика от теб. Дори от грозноватите някой, който не те иска само за секс, ако разбере колко са ти правили чук и бег досега, ще избяга на мига, освен ако не е отчаян.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 5eb0e302b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

24.   Има споделени работни пространства, където можеш да отидеш да работиш. Там ще се запознаеш с хора. Пробвай с консултанти, агенция, групов спорт, курс по език, танци, бързи срещи, запиши се да членуваш в НПО. Варианти много къде да срещнеш хора. Може да поработиш над общуването си, да си усмихната, да поздравяваш. Скоро гледах някакво клипче на Кобилкина.... знааам, че е глупост, но тя организира подобни срещи, които струват скъпо и се водят за мъже и жени с висок стандарт. Пробвай!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: d504eb3c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

25.   Отново се влиза в голям спор по темата. И залюханите жени, които се увеличават все повече в днешно време, отново говорят как никой от мъжете не ставал. Това е огромна тяхна заблуда, защото се вглеждат само в топ мъжете и останалия голям процент нормални са на заден план. Истината е, че обикновения мъж смъква все повече изискванията и работи все повече върху себе си, но не му се дава шанс - я заради нормален външен вид, я заради среден ръст, я заради нормална заплата.. По този начин топ мъжете, стават все по-разглезени, имат все по-голям избор и им се налага да правят все по-малко в отношенията с жените. От там идва мнението на повечето жени.

И не, 33 години е много късно да се сети една жена за сериозна връзка или за семейство. Трябва зверски много да смъкне изискванията, което не знам как ще стане. Ако приемем, че авторката изглежда добре, през всички тия години със сигурност не е била с обикновени мъже, а се е развращавала само с най-хубавите. Не познавам жена на този свят, която да е била с топ мъже - с външност и пари и да се върне на нещо по-малко от това. Сама ще стои, но няма да влезе във връзка с обикновен мъж с нормална заплата. Да ама годините минават, роднините остаряват, някои си отиват и тогава жената осъзнава колко ценно нещо е семейството и как агресията срещи всички мъже е нещо много вредно. Феминизма също проми мозъците на жените, че да са самички, да са кариеристки и да имат много бройки е щастие. Представете си.. Агресивна 40 годишна и сама, обяснява какво е да си щастлива. И младите жени вярват.

Убеден съм, че авторката е имала много възможности досега да си направи семейство с качествени мъже, но ги е скъсала, за да търси по-доброто. Да ама в един момент разбира че красивите и успешни мъже имат кофти характери, не искат сериозна връзка или искат само млади и красиви жени. Да, на 33 пак си много млада, но 20 годишната е още по-млада.

Желая успех на авторката.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: d504eb3c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

26.   Не, Номер 3, проблема си е изцяло в авторката. Имам позната, когато беше на 23 имаше до себе си наистина стойностен и хубав мъж, който много си я беше харесал, но тя му се правеше на интересна. Беше не зряла и се занимаваше паралелно с разни филмирани, но добре изглеждащи типове. Нейния също беше готин, но тя предпочете да се прави на тежка и в един момент пича я остави. Може би 5-6 години по-късно, тя не може да си намери мъж, който да е симпатичен и да иска семейство с нея. А бившия и искаше. Та бившия и след нея си намери мацка и са заедно. А тя сега е на 28 и се чуди какво да прави. Подмятат я разни наляво и надясно и никой не я иска дори за връзка... Да не говорим за семейство... Сега тя тепърва си признава, че проблема е в нея.

За подобни женски същества не бива да ни е жал и грам и трябва да сме щастливи от подобен развой на събитията. Така трябва да се случва с всяка, която се гаври с нормалните мъже и дава всичко на топ батовците, че и за без пари и връзка. Пропилява най-ценните си години в изреждане на вскякави топ батковци и се гаври с нормалните мъже, които са готови да и дадат всичко.

Знайте едно не-мили не-дами, хубавите, сериозни и успешни мъже никога не са сами! Имат си семейство с много красива жена и на опашката за семейство с тях чакат хиляди като вас и то много млади.

И не, мъжете е днешно време стават все по-добри, отговорни и възпитани, но това са нормалните мъже, топ мъжете са мега зле. От тях не може да се очаква нищо!

Така че към пичовете... Ако една жена в днешно време ви каже, че не можела да открие мъж, нормален или какъвто и да е... Знайте на 100%, че е била в много мъже и не става като жена. И с такава семейство никога!

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: d504eb3c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

27.   Пишат и със сигурност не малко мъже в социалните мрежи и вика липса на избор... Майко мила...

В момента психолози.. Главно в Щатите изказват мнение на база последните тенденции, че ако се запази същия тренд, до 2030г. над 50% от младите жени ще да самотни, без деца и семейство. Което е ужасяващо. Ама така е като им бива промиван мозъка на жените...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: bd3807c1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

28.   До Авторката. Не съм Фройд, но доколкото разбирам Вие сте едно стойностно момиче, с визия за своят живот и развитие, които следвате в своето израстване. Не разбирам лигавите сополи, от мъжки пол, които Ви вербално нападат. Мой съвет не си сваляйте критериите, външният вид е до време. Той е с продължителност максимум двадесет години, след това настъпват необратими изменения, които колкото, някои да ги бутат назад, ами нищо не помага. При един "красавец", който се радва на внимание днес, след пет години в главата ще е гол като "Александър Невски". Те и затова "плешаците" измислиха "голата глава" Вярно ние на времето в казармата също бяхме гола глава и по това се познаваха войниците и затворниците. Вие си следвайте вашият път и не се променяйте. Търсете не физиката, а интелекта, той се надгражда. И аз бях комплексиран от майка ми и природата, бях пъпчив почти до влизане в НШЗО, а и не бях висок по критериите на майка ми/182-183см/, за което беше обвинявано джудото, защото майка ми смяташе, че ако съм тренирал тенис или пък баскетбол щял съм да стана по-висок. Да, има такова нещо, че голяма част от съвременните зрели момчета/млади мъже са много не сериозни. За тях дадена дума е фраза лишена от смисъл. Често съм попадал на такива, даже един, за който ходатайствах пред съпругата ми да му даде възможност да се докаже на един монтаж на телекомуникационна апаратура, вместо в уговореното време, той идва ухилен до уши със закъснение от 2 часа. Тя съпругата ми добре е свикнала своите хора, а те са над триста мъже, ако закъснееш с повече от пет минути и преди това не си се обадил да обясниш защо закъсняваш, ами по-добре не влизай при нея. Не разбирам, как може същества/ предполагаеми от мъжки пол/ от посочената по-горе категория, да приемат лишената от всякакъв смисъл постъпка да си делят сметката с момичето в ресторанта. Не го разбирам, това не може да бъде. Аз може да съм правил някои постъпки, които дълбоко биха наранили съпругата ми, ако тя знаеше за тях, но винаги съм я уважавал, а също защитавал жените. Сигурен съм, че при Вашата организираност, работохолизъм, ясна визия за развитието и живота си, ще си намерите добро момче. тя и дъщеря ми беше попаднала на един лигльо, аз исках да го пусна по стълбите, но съпругата ми ме обвини във всякакви грехове, като споменаваше нещо от типът "ти принц ли искаш. " Отговорът ми, че искам момче, а не имитиращ продукт, само наля масло в огъня. Разделиха се. Сега има до нея момче/мъж, което е много умно, интроверт, програмист, не е красиво. Разбират се, защо и двамата са в АйТи-то. И още нещо, гледайте да не е от разпаднало се семейство-не са стабилни. Имали са лош модел за следване. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 7e7bcdac8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

29.   От 22. Аз преди съжалявах много жени като авторката, които може да не са попаднали на някой свестен и затова още да не са обвързани. Бившата ми също я съжалявах донякъде. Тя беше на над 30 години също, оплакваше се как били лоши бившите и. Но след като видях за какво става дума, какви условия и критерий се поставят за ламтене на пари, как след връзката изобщо не и дремеше за нищо и си правеше каквото поиска, съжалението ми вече тотално се изпари.

Затова съм съгласен с коментарите, че най-вероятно авторката сама си е виновна. Щом много мъже и пишат, няма от какво да се оплаква и да реве. Разбирам наистина (Пази Боже) да има физически проблем, но тя сама си казва, че изглежда добре и, че не е умствено изостанала. Има вариант и просто да е попадала на лоши мъже, но силно ме съмнява това. Приказката за ужасните бивши вече не минава при мен.

То аз, който съм малко по-млад от авторката и нямам чак такова внимание към мен, си признавам, че поне част от проблема си е в мен, че не съм обвързан в момента. А жени като авторката не могат да си го признаят.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: d4a811a9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

30.   27, има липса на избор от мъже, които съчетават всички желани качества в едно. Другите са баластра, те се не се броят. Това не го ли разбрахте мъжете?

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 1bdd73795a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

31.   27. А като погледа друга статистика - за домашното насилие - по-добре да съм си сама. Кое е ужасяващото? Че ще си имам спокоен живот ли? Ако след 20-30 години мъжете се научат да се държат като хора може и да се случи бум на раждаемостта. Но сегашните мъже на години годни за семейство са токсични.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 0518ed6e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

35.   Авторке, не слушай злобните коментари на другите... И не сваляй летвата, само защото някой не може да я достигне. Явно имаш самоуважение, достойнство и класа. И не допускаш всеки льохман, който точи лиги по теб, за което... Евала! А правилния човек ще дойде в точното време, на точното място и поради правилната причина. Ти прости си живей живота и му се наслаждавай. Имай си твоите интереси и хобита, дали ще са някакъв курс по танци или йога, пилатес, каквото и да е... Излизане с приятели, пътуване до друг град или държава. И се грижи за себе си. Дали ще ходиш на спа процедура, дали в някоя сладкарница, където ти е хубаво и си с приятна компания.. И правилния човек за теб ще се появи. Късмет!

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 80a8c61471
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

37.   Авторке, наш Ганьо пак се изхвърли с мечтите за 20 годишни. Искрено ви пожелавам да ви се сбъднат и да си хванете 20 годишна, тъкмо да не губите времето на жените над 25, които искат семейство. Само а кажа, че последната ми мисъл на 20 беше да раждам и то от някой над 30. Друг пък индивид обяснява колко било късно на 33 за семейство. Интересно, че на писане сте много силни ама на живо... като ви намекна за деца и физиономията ви е безценна "ооо не, скъпа, нека не бързаме, и на 40 може да родиш, за къде си се разбързалс", "още не съм се на живял". Но тука в чата всички сте топ готови и тн.
Ганьо иска да хване 20 годишна и на 26 да я разкажа с думите "не съм готов" и да хване следващата 20 годишна, само че няма да му се случи, освен, ако не е с много пари.
Другият проблем, авторке, е че може би си доста добра. Ганьо обича да го разиграват. Ако си коректна, няма да го бъде

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: ef750e012a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

39.   Виж какво си написала: "... масово хората са сами и нещастни, или в токсични отношения, с които седят заради децата". Значи сега си сама, (доколко нещастна не знам), но искаш да си в токсични отношения? Струва ли си?
Нарисувала си в съзнанието си някакъв образ-еталон и естествено всеки срещнат е под мечтаното. Ако я караш все така, май както ти пишат по-горе ще си правиш компания с някоя котка или куче.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 1882223dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

40.   Аз с удоволствие чакам в тази тема.. те се появиха много вече де... които да говорят как проблема не бил в авторката. Ами, благодарим ви, феминистки. Вие създадохте този тип жени :).

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 1882223dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

41.   Не е виновна тя, че е била с една камара мачовци, виновни са сега всички, че тя няма уникален, красив, висок и богат мъж, който след толкова много години "наживяване" да я вземе...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 168ef4f7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

42.   Като бях на 29 за един месец излизах с някакъв, който не можах да изтърпя. Все гледаше да си избива комплексите върху мен и като цяло се държеше много лошо. Накрая го отрязах. Каза ми следното: "жена на твоите години, която не се е обвързала е или луда или нещо друго не е наред". Преди години бях сгодена, но беше нещастник от класа. Просто не харесах никой достатъчно.

Малко след като приключих с онзи гаден долник, срещнах моят съпруг. Скоро чакаме бебе. На 32 съм почти.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 168ef4f7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

43.   Да допълня към горния коментар: ще познаеш Твоя мъж. Не се отказвай. Дори от приложения. Те също са източник.

Има прекрасни мъже, но ако се откажеш..

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 63328c3fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

44.   Към 37


Жена ми е на 22г. аз съм на 41г. и вече си имаме дете. Жена ми роди миналата година хубаво здраво дете. Имаме си официално и брак. Така прави, , Наш Ганьо, , . Размечтала си се ти и авторката за подобни типажи като нейния главен герой да ви предложи брак и направи деца и да бъде добър и отговорен съпруг. Да ама не! Такива ще ви шибат само до като станете дърти чанти на по 33г. после ще започнат да ви шибат още по-долна категория мъже до като приключите или като самотни майки или като самотни стопанки на котки. Това, че ти не си мислила на 20г. да раждаш, както със сигурност и авторката не е мислила на 20г. да ражда, ви е докарало на дередже да сте по на 33г. и само да ви шибат и бягат и нито един стойностен мъж да не иска да се занимава с вас.




От Наш Ганьо

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 1882223dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

45.   До Номер 37, говориш така, защото никога досега не си имала достъп до такъв мъж. В момента, в който всяка една от вас влезе в огромния апартамент, влезе в новата кола и усети удобствата и комфорта от това да си с такъв мъж, много трудно ще се върнете в панелката на мама с умирисаните и манджи. Или пък да искате да се занимавате от там нататък с някой пикльо на вашите години.

Имам познат в момента, спи с една на 19 и ми вика не можеш да си представиш каква и беше реакцията като ми видя апартамента. А неговия апартамент си го взе преди няколко години на ония по-евтини цени за 300 000 евро. Колата му е за 100 000 евра... И назовавам конкретно такъв тип мъже, защото авторката търси такъв. Тя не търси обикновения с обикновената работа. По нейните думи и пишат много и пак не може да си хареса.

Всяка една от вас, която генерализира мъжете колко били безотговорни, се е тряскала само с разни топ батки, топ мъжленца и отрепки, но с хубава външност - най-добрите от най-добрите, които имат женски и разглезени характери и не им се налага да правят нищо за жените. Затова и много от вас прикючват тук с разбити нерви и психика. Защото не могат да вкарат релси такъв мъж, както правят с добричките мухльовци, които им пишат постоянно.

"Интересно, че на писане сте много силни ама на живо... като ви намекна за деца и физиономията ви е безценна "ооо не, скъпа, нека не бързаме, и на 40 може да родиш, за къде си се разбързалс" - Това на кого си го намекнала? На топ мъжагата и на мъжа с големия избор, който те размотава докато си намери някоя по-хубава и читава от теб.

Казвам ви го в прав текст... от тия няколко познати, които наистина сами си купиха апартаменти, имат прилични коли и разполагат с пари, никой от тях дори не си и помисля да излиза с жена на 28-30 или 35. Това е безумие. И отниво - умишлено назовавам тези мъже, защото те са предпочитани от всяка една от вас. Вие когато си търсите, търсите такъв, не търсите обикновения който всеки ден ви пише.

Борбата винаги е за краисата, млада и детеродна Елена, никога не е за състарената и съсипана 30 годишна чанта.

До Номер 42, Ок, на 29 като си била е имало някакъв кофти пич, но от 23 до 32, докато срещнеш твоя сегашен съпруг какво си правила? Сигурно си се наживявала... Лека бременност ти желая и да знаеш, че ще изпращаш абитуриент на 50, на 55 ще излезе от университета и ако той попадне на такава като теб, евентуално ще станеш баба тепърва на 60, внука ти ще е първи-втори клас, когато гониш 70. Затова много мъже, които плюете, че ви използват, искат 20-25 годишна, защото има много време да се случат много интересни неща. Със съсипаната 30 годишна нЕма как. Или пък такава като авторката, която ще донесе товар с камиони от предните кофти връзки.

Жените в днешно време правят нереална селекция от целият им избор от мъже, преди да започнат да се занимават с някого. Затова не изпитвам никаква жал, когато видя някоя с разбити нерви и съсипана, защото на опашката чакат една камара мъже, които са нормални, но не са желани.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 060b358d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

46.   Разбирам те, сред българските мъже красивите са рядкост. Повечето са ниски, плешиви, с кръгли глави, дебели вежди и шкембета. Нямаш голям избор. Търси си западноевропеец, те са по-хубави като цяло

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 9223dac9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

47.   Този начин на живот който харесваш, е виновен за самотата ти. Защо ли? Задавала ли си въпросът, защо в миналото е имало много малко самотни мъже и жени? Защото браковете са били уредени от родителите. Ти веднага ще кажеш, че това е пълна глупост и ти не искаш да те урежда който и да е. Ти си самостоятелна, самодостатъчна и сама решаваш. Добре, но сама си разбрала, че бавно, но сигурно, вървиш да останеш вечно сама. Задай си въпросът: Ако всички са били с уредени бракове, всички ли хора са били вечно нещастни? Не, не са били всички нещастни. Напротив. Повечето бракове са били успешни и щастливи. Това се дължи на това, че близките хора виждат много ясно кой става за съпруг, или въобще не става. Сама казваш, че попадаш на неподходящи мъже. Защо? Защото критериите ти са неправилни. Една млада жена се оплакваше, че вече иска да е с друг. Настоящият е красив, толерантен, обича я, работи и изкарва добри пари и тя го обича. Намерила е принцът, но вече след две години, иска друг принц. Нали разбираш, че феминизмът не прави жените по-щастливи? Тези които харесваш, не стават. Тези които стават, не ги харесваш. Изглеждаш добре, поддържаш се, спортуваш, но виждаш пълнички жени, които се радват на децата си и съвсем не им пука как изглеждат в хорските очи. Дори много по-бедни жени, са по-щастливи от теб. Задавай си въпроси на себе си и се опитвай да намериш правилните отговори! Много голяма част от браковете, са ставали на работното място. Там винаги има такива, които да кажат ти ставаш ли за брак, или той става ли за брак.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: ffeb7c749a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

48.   не може да няма избор.
Как така за другите има, а за теб няма?
Нещо не е наред тук.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 2a7c860e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

49.   Сега ще ти дам обратна връзка на мъж на твойте години.
Живея сам, висок, издържам се сам, не съм богат засега, имам кола поне.
Какво виждам аз, красивите жени аз лично изобшо вече не ги и гледам, не ги отразявам изобщо, въпреки че ме заглеждат доста настоятелно. Зашо ли? Защото през годините всички такива ми показаха, че винаги искат някой по-добър, винаги тъесят нещо изключително едва ли не. Ок, аз изобщо не се занимавам с тях, даже им правя услуга дето се вика.
Обаче най-интересното е, че и по-зле изгшеждащи жени ми се дъежат по съшия начин. Съшите претенции, съшите изисквания за красиви мъже. Аз изглеждам 10 пъти по-добре от нея, тя се прави на интересна. Точно затова изобщо и не се занимавам с никоя. Ама 5 пари не давам какво си мислят за мен и как се оплакват от мъжете. И гледаш по улицата с какви смачканяци излизат, а в съшото време тя е отрязала 100 човека.
Сами сте си виновни, това е положението. Който е перде като мене и му е през оная работа дали го харесват, ще е щастлив. Всички останали ще чакат принца и принцесата.
И днеска гледам съседката, тя в главата като куче, ниска, обаче ходи с една важна походка като кралица.. това е положението.
Взимайтв по една котка

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 477f6f3705
гласове:
1 2 3 4 5
  (9936 гласа)

50.   Малко като димка е тая тема, какво значи по-симпатичен - в лице какъв трябва да бъде - опиши го, примерно овално, кръгло, продълговато като кон; на каква възраст, какъв тип на тялото, килограми; като характер какъв търсиш, ей такива неща, иначе как да ти даде някой съвет, като не е е наясно, за всеки е индивидуален избора на партьор.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: bd3807c1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

51.   Има едни жени, които се различават от другите. Външно те не изпъкват. Не са красиви по мутренско-бизнесменските-чалгарско- лумпенско -дегенератски критерии, но нещо неудържимо те привлича към тях. Срещал съм две или три такива. По някакъв необясним начин, човек при общуване с тях усеща някаква топлина. Това не е физическа топлина, като застанал до радиатор, я някаква душевна. Все едно душата ти се стопля, като, че ли слънце е огряло в нея. Чувстваш, някакъв душевен мир и спокойствие, като, че ли си се преродил. Все идно си бил в ледено -студена, зимна, нощ и снежна буря, премръзнал си до кости и изведнъж влизаш в топла, светла стая. Защо има такива жени нямам представа, но са рядкост, бих казал, че са цветята на човешкият вид. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 1bdd73795a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

52.   Ще срещнеш своя човек. Не бързай. Виж ги момченцата горе какви съвети ти дават - сваляй критериите и се хващай с първия кретеноид. И аз като теб не мога да бъда с някой само за да не съм сама. По тази причина съм имала само две връзки. Една с училищната ми любов и една със настоящия. Предпочитах с години да не правя секс отколкото да бъда с някой бунак. Между двете връзки бях 6 години сама и отхвърлях всякакви индивиди. Сега съм на 43 и чакам първото си дете. Но моят мъж не е българин, затова ги нямаше въпросите "как така си сама", "стара мома ли искаш да си, хаващй първия"... и такива като коментарите на момченцата тук. Имаше само разбиране. Имаш време, животът е пред теб.
ж, 43

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: bc49744572
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

57.   45
Хаха, ами не, не го намекнах на топ мъжага, а на мъж, с който имах уж сериозни отношения. В рози ред на мисли ти си изписал роман, а самият ти семейно ориентиран ли си? Защото, ако не си, целият този роман губи смисъл. Много ми е интересно като започнете да коментирате, че цените харесали привлекателно мъже. Ами какво да харесват? Ниски, плешиви и дебели ли? Нали, ако с някой трябва да те привлича. Ти би ли бил с жена, която не те привлича? !? Много сте силни на писане, ама на живо супер пасивни. Коментираш колко много й пишат. Разсъждава като момченце. Нали се сещаш, че тия й пишат за забавление, едва ли за семейство, каквото тя търси. Това колко й пишат изобщо не е показателно.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: dde397b793
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

58.   Ако жена в днешно време ви каже, че няма избор - бягайте с 200... 100% е овършала сумати мъже... И ще си имате само ядове.

Само от тези няколко приказки "няма мъже вече", "къде са мъжете", "всички са боклуци", "не мога да си намеря мъж", "всички са несериозни"...

Последните няколко пъти, в които чух подобно нещо от жени, всички се оказаха супер проблемни и с много бройки. И на ръба психически.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 8f5a50bd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

61.   Никъде не съм споменала, че имам перфектна визия. Казах че според мен изглеждам прилично и никъде не съм казала, че търся мъж с кола за 100к и апартамент за 300к - номер 45. Търся симпатичен мъж между 30 и 43. Тези, с които съм излизала даже и жилища нямаха и по една кола от порядъка на 5-20к. Дори моята е по-скъпа, но аз не съм гледала това, а до колко ще има привличане и разбиране, най-вече комуникация, тъй като масово не умеят да комуникират. Парите и домът се създават. Относно това кой на каква възраст жена си търси - бракове има всякакви, понякога и мъжът е по-млад.
Относно 44 - искренно ти пожелавам жена ти да не те зареже след 10 години, когато ти си на 51, а тя на 32, както постъпиха с мои познати и им взеха и децата, защото не са се наживяли. Успех!
Има толкова красиви жени на 30-40, но да.. масово са занемарени.
Авторката

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker