Да се боря ли, когато той обича друга?... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря ли, когато той обича друга?...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 9206 пъти
Здравейте! Дълго време се чудех дали да споделя за проблема си... но наистина не знам какво да правя... Моля Ви за някой съвет.

Момиче съм на 24 години. Запознах се с Него (30) лятото - бяхме колеги. Сближихме се доста, всичко беше страхотно и все още продължава да е. Когато сме заедно много се забавляваме, смеем се, споделяме си, мога да разчитам за всичко на него, секса е страхотен, много внимателен и миличак... Абее всичко е супер, какво повече да иска едно момиче... Но от скоро разбрах историята му преди мен (той няма идея, че аз знам)

Имал е дълга връзка с едно момиче (2-3 год.), обичали са се много, но на нея й се наложило да замине за чужбина, защото тук не можела да се справи. Това ги е разделило. Всеки поел по пътя си... Тя заживяла с друг. И адски много го е наранила. Но той продължавал да й пише, колко мн му липсва и т.н. Всичко до момента в който тя идва в България на почивка и се виждат. Случва се някъде около момента в който започнах връзка с него. След идването й тук започват да си пишат, колко много се обичат и как си липсват и търсят начин да бъдат заедно завинаги...

И ето тук моите крилца се срязват и паднах от високо...
Не знам какво да правя, вътрешния ми глас крещи да бягам докато е време... но вече е късно. Не искам да бягам, искам да се боря! Но трябва да знам има ли смъсъл... Или съм просто заместничка, колкото и грубо да звучи. Опитах се да поговорим, каква съм аз за него и как ме приема. Обясни ми, че преди мен е имал дълга връзка, но всичко е приключило. Има чувства към мен и иска да е с мен. Не би направил нищо което може да ме нарани и че ще ми го докаже с времето. По държанието му, наистина съм склонна да повярвам. Държи на мен и гледа да ми е добре, мн е добричък и грижовен...

Да се боря ли?
Да повярвам ли или да бягам...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 17ca1e2b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Понякога се случва човек да обича души едновременно и да не знае с кого иска да е. Да, бори се. Любовта означава да искаш човекът, когото обичат да е щастлив. А не непременно да е с теб.
***Кървавата роза***

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: aa0fb585ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тръгни си и ако те потърси, и избере теб, остани с него. ако избере другата, да са живи и здрави, ти бъди свободна и търси щастието другаде

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 25feae9510
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Недей да си губиш времето с този човек. Щом са почнали да си пишат такива работи значи не държи толкова много на теб, а не ти го казва, защото не иска да поеме отговорност пред теб. Постави му ребром въпроса и ако почне да ти мънка направо ставай и си заминавай. Може да те боли, но е по-добре от колкото да си с него и да се измъчваш. Ако все пак решиш да се бориш успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8dd8aa96bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той лъже или теб или нея. Но лъже. На лъжец трудно се вярва.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 827ee30dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти си гума, 2ра употреба... махай се от тоя неблагодадник, кви са тия имал друга, които се обичали... ама била в чужбина... после се върнала... бла, бла.. неблагодарник..

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6c146cf68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Да бори се имаш големи шансове с него . Успех наборке .

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4fcc2b1dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Повярвай... без да се замисляш, защото в противен случай рискуваш да попаднеш в плен на постоянни съмнения и в жалки опити да задържиш някой... а това не е борба... след като действията му говорят, че държи на теб, просто му повярвай... ЗАРА36

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 065bca0ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Нищо не ти пречи да опиташ.Но при първия сигнал,че е влюбен силно в нея,може би ще се наложи да се отдръпнеш.Но все пак опитай.Възможно е той вече да не я обича така както преди,а просто да изпитва носталгия към миналото.Ако е така,рано или късно ще я зареже.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ad795b51de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   А аз искам да попитам как и от къде разбра историята за другата? Защото понякога от ровичкане по скайпове, изваждане на отделни изречения и, от тук-от там, дочути и недоразбрани неща могат да ти размътят много хубаво мозъка. Довери се на интуицията си и на това как се държи към теб. Ако е искрен то ще си личи от отношението му към теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5728e93c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не! Категорично НЕ! Недей се самонаранява. Никога не ставай втора в която и да е връзка. Никога! Знам, че ти се иска да се бориш, да му докажеш че имате бъдеще заедно, но недей. Само по тоя начин той има шанс да разбере какво си за него. Дръпни се, но без злоба и демонстрации. Но на страна от тях. Така само ще ги настроиш против себе си и двамата. Остави го! Имаш някакъв шанс само ако оставиш хубав спомен но.... незавършен. Така ще се сеща за теб винаги когато някоя му заприлича на теб. Ще разбере какво е загубил. Повтарям загубил. Не му, давай право да те забрави, но и не му досаждай. Стой на страна, но това да не значи, че си винаги на разположение. Повярвай ми, минала съм много пъти по тоя път и разбрах каква е тактиката, но за съжаление загубих много време. Успех!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a1a318fa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Чесно ли? Всички тук ще ти кажем да бягаш... Мирише цялата тази история... Според мен найстина заместваш йената, която той обича истински. Защо ли питаш след като сама знаеш какво ще направиш... Ще пропилееш някоя годинка с този господин и когато им се отвори парашутът на тез двамката влюбените ще те изрита същият този мил и любвеобилен мъж като мръсно коте... дано не съм права.. Искрено ти стискам палчета :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 74536efb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям мнението на номер 10. Жалко, че когато бях в твоето положение послушах съветите на близките си като ми казваха БОРИ СЕ! Много страдания щях да си спестя. Бях малка и наивна, и явно съм си фантазирала как той ще разбере, че съм повече от нея, как ще я забрави. Има някои връзки, които са специални, има някои хора, които си остават в живота на някого и никой не успява напълно да ги измести. Тъжно, но до сега съм била само от вторите. Беше много влюбен в мен, много внимателен, грижовен, но след достаа време разбрах, че това не е достатъчно. Важното е кого обича, кой е запазил уважението му през годините въпреки всичко.

И тъпото беше, че си мислех, че проблема е в мен, а то дори нямаше проблем - просто силна връзка между двама бивши. Аз и за това имам обеца на ухото - бивш ли е не важи, няма поздрави за празници, няма здрасти - за да не попадне някое момиче в ситуацията, в която бях, защото знам колко е неприятно.
Бъди разумна и се махни, докато е време. Много ще страдаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c7cbd2b5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Здравей!
Какво означава да се бориш за някого? Любовта не е състезание. Да убедиш някого да е с теб може да стане, но ще е временно и ще си платиш доста скъпо - нас могат да ни убедят в почти всичко (тази паста за зъби е по-добра, онази жена има по-големи гърди, значи е по-хубава, ароматизаторът прави дрехите меки). Сърцето е способно само на доброволни актове. Мъжът е млад, има някои нужди, а също и не му се стои сам. Ти си заместник. Ако не мога да имам желаната кола ще си купя друга, но винаги ще мечтая за първата и тя ще ми изглежда превъзходна във всяко отношение. Не вярвай на думи, употребяваме ги често, за да постигаме цели, а не да показваме какво е вътре в нас. Малко са хората, които споделят наистина себе си, защото вероятността да се превърнат в открити мишени е голяма. Откажи се, докато е време.

Soul

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b73d07b341
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Зарежи го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker