Лош дъх и окосмяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лош дъх и окосмяване
преди: 6 месеца, 13 дни, прочетена 1348 пъти
Здравейте,
Темата ми е малко странна, но ми е неудобно да се обърна към приятелка за съвет. Имам отскоро сериозна връзка с мъж, който се държи с мен уникално добре, като с принцеса. Отношенията ни се задълбочиха с лекота. Твърди, че с мен се чувства сякаш се познаваме много отдавна. Имаме много общи интереси, приличаме си за много неща и всичко предполага едно задълбочаване и продължаване на отношенията ни във времето, а защо не и семейство след време. Аз много бързам да направя такова, защота съм вече на 35 години. Изглеждам много добре, но сериозен мъж не се среща под път и над път. Този поне е сериозен и прави всичко за мен, всеотдаен е. Звъни ми по сто пъти на ден, постоянно ми пише и постоянно иска да сме заедно. Изглежда влюбен.
Проблем имаме във физическото привличане. Аз не се чувствам достатъчно привлечена от него и явно съм прекалено претенциозна. Той е хубав, като изключим зъбите му, които са по- издадени и малко му променя дикцията това. Има хроничен синузит и постоянно му е запушен носът. Притеснява ме дъхът му, който никога не е приятен. Мие си зъбите редовно, явно не е заради тях. Може би заради това, че му е запушен носът, диша повече през устата и има някаква връзка с лошия дъх.
Другото, което ме притеснява, са космите му. Прекалено е окосмен и кожата му не е гладка. Има косми по гърба, които бръсне и не са гладко избръснати, а винаги израснали. Същото се отнася и за гърдите му. Ръцете и краката не си ги обезкосмява, това не е проблем.
Отделно от това има няколко странни образувания по тялото си, неща като циреи, не знам как да ги опиша, подутини с неправилна форма. Питах го дали това е от операция, отрече. Всички тези неща доста ме смущават при физически контакт. Никога не съм била с мъж, който да има косми по гърба, да не говорим за такъв с лош дъх. Не стига това, ами постоянно иска да се целуваме.
Не забелязвам да има лоша хигиена, къпе се, слага си хубави парфюми и затова нямам обяснение как е възможно….. , но съм разочарована. Искам много сериозна връзка с него, но наистина тези неща ме плашат и отблъскват.
Започват да ми минават даже супер крайни мисли през главата, като това дали не е циганин. Той е много висок, 190см. и се съмнявам да е от ромски произход, кожата му е бяла, очите зелени, обаче никога не съм виждала негови роднини и как бих могла да съм сигурна?? Почвам да си мисля как чалга певецът Меди също е много висок, обаче е циганин, значи не е изключено….
Моля ви дайте ми съвет и не ме съдете. Може да звучи повърхностно всичко това, но когато нямаш желание да се целуваш с някой, как да си представиш остатъка от живота с него….

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 1033d898ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мислиш че ако той нямаше изброените три кусура, криви зъби, косми и лош дъх, нямаше да спечели 25 годишна а пак щеше да залита по теб застаряващата? Вече си на 35г каква е вероятността да можеш да му народиш три деца?
Питам се защо хора като теб си мислят че те самите нямат кусури, които половинката им търпи без да коментира?
Човека прави каквото може мие се, бръсне тялото, какво искаш? Да ще има лош дъх докато има синузит, това си е възпаление, гной, ще мирише. Кажи му че не обичаш много много да се целуваш и ще избегнеш многото целувки.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: d9d25f960a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Има лазерна епилация за гърба ,а за зъбите е възможно да има развален зъб ,надали е от това ,че диша през устата.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 1e3c01a926
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Така, предполагам предните 2 или 3 коментара ще оплюят човека, както е типично да се прави тук под всяка публикация.

Ще ти дам моите 2 стотинки. Лошият дъх вероятно идва точно от това, което каза. Запушен нос, хроничен, стича се секрет в гърлото и оттам идва този проблем. Лошото е, че и аз го имам същия проблем и не знам как да го реша. Мия си зъбите, и езика задължително и на 10-тата минута усещам моят дъх. Та това е от там.

За другите неща няма да коментирам, но едно е ясно. Не го искаш този човек, което ок. Не е твоя човек и тези неща ВИНАГИ ще ти правят впечатление, дори дъха да се оправи, другите неща ще бъдат на първо място и ще те отблъскват.

Това за циреите не знам какво да кажа, не разбирам.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: b2bfb33522
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Виж му венците на зъбите, ако са лилави, е циганин, а те така си смърдят, За лошия дъх може да има образувания в гърлото, тонзилитни камъни, те смърдят много, ....

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 046b535ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не се насилвай, като не те привлича.
Това, че се държи добре с теб, може да е умишлено.
Старае се да те привлече и затова да го прави.
Отскоро се познавате.
Изчакай, не бързай със секса, нито с раздялата.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 7f18c3517e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Няма смисъл да се насилваш с човек, който не те привлича. Не е нужно да е супер модел, ама все пак да има симпатична за теб външност. Красотата е условна, ама ти сама казваш, че човека не ти харесва. Ами как ще правиш секс с него, като ти се струва отблъскващ? Само заради едното семейство си способна да се обречеш на нещастие цял живот, пък и него да направиш нещастен? Недей да допускаш тази грешка!
Недей да се хващаш като удавник за сламка. По-добре сама отколкото с човек, който не харесваш.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: bcc5a17b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мен повече ме притеснява това:
"Звъни ми по сто пъти на ден, постоянно ми пише и постоянно иска да сме заедно. Изглежда влюбен. "
Прилича ми на love bombing.
Не бързай да задълбочаваш отношенията. Възрастта ти не е проблем или причина да се втурваш през глава в отношения.
Опознай добре характера му, личността му, за да си сигурна, че не е нарцис.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 1d3ce7eeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От авторката да номер 3: Ами всъщност, ако тези неща бяха наред, щях да го харесвам. Аз съм много впечатлена от сериозното му отношение сам мен и това, че е много грижовен и внимателен. Аз на негово място щях да дъвча дъвки редовно. Не знам защо не го прави….

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: c6e43c6e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторке, лошият дъх не се оправя с дъвки!

Както горе ти писаха - може да е от синузита, а също и от развален зъб. Има и други фактори, които могат да го предизвикват.

Значи виж сега - целуването не е проблем! С жена ми имаме прекрасни отношения, но никога не сме си падали особено по целуването, а като дойде ковида - оттогава не сме се целували(с език). Иначе се целуваме по бузите, шията, тялото...

Имаме дългогодишен добър брак. Така, че целуването - казваш му че не обичаш да се целуваш - и точка!
Но, аз ако съм на твое място ще му кажа по тактичен начин за лошия дъх - защото ако проблемът е от развалени зъби - да отиде и да ги оправи! А и по принцип може да отиде на лекар за лошия дъх, ако не е от зъбите.

За космите - това не е никакъв проблем? Какви са тези твои пуберски разсъждения! Мъжът е нормално и естествено да има косми, и на гърба също! Като не те кефи - хвани си някой женчо!

За тези обраования - при някои хора имат такива неща!

Въобще тези фактори, за които пишеш(освен дъха) са смешни!

За външен вид е достатъчно да ти е леко симпатичен и приятен!

Гледай душата на човека! Да е добър, сериозен, отговорен, жертвоготовен, благочестив, разумен.
Това са важните качества в един мъж.

И да те обича и уважава.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: af9bf5ffdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ти така както ги описа нещата, не знам как искаш сериозна връзка, но.. все пак тези неща са поправими. Бъди честна и директна с него. Кажи му, че искаш да се погрижиш за него и ако иска да продължите сериозно нека ти се довери. Заведи го на ортодонт да му оправят захапката. За гърба ще го святкаш всеки месец с филипс лумеа. Аз имам този епилатор и е уникален. Забравяш за космите. За другите неща да отиде на доктор.

Това с дъха е наистина много отблъскващо и вероятно се дължи на дишането през устата. Стимулирай го да си оправи проблемите, ако го обичаш.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 521ad74f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз също имам лош дъх и това е причината всичките ми връзки да приключват бързо. Вече гоня 50-те и съм се примирил, че ще си остана сам.
Въпрос към авторката. Усеща ли се лошият дъх на човека, когато НЕ говори? Примерно, седите един до друг на дивана, гледате филм и мълчите. В това положение, усещаш ли дъхът му?
Питам те, защото при мен се усеща и когато ми е затворена устата. От метри се усеща и виждам, как хората си запушват носовете, когато минавам покрай тях.
Ходил съм години наред по доктори и никакъв ефект. Имаме роднина доктор и той каза така "Аз съм доктор и не мога да си го обясня. " А когато за първи път отидох при GP-то, той ми се развика "Какво значи това лош дъх? Ти знаеш ли, че има хора, които миришат на свине". Сестрата обаче му се сопна "Защото е ергенче бе докторе. " Това преди 23 години беше.
Нито дъвки помагат, нито целодневното смучене на тик-так бонбонки.
В заключение искам да те посъветвам да не се обвързваш с него, след като ти пречи дъхът му, защото на по-късен етап може да му се ядосаш и да го обидиш и да настъпи раздялата. Така една дето уж много ме харесваше и искаше, в яда си ми каза "Смрад такава". Казах й да си намери някой, който не смърди и връзката приключи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: afce9848d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Висок тестостерон - може да се коригира.
За лошият дъх е възможно да е от натрупани тежки метали--сурова целина- 1-2 стръка ей така с храната; спирулин; дъвчене на карамфилови "гвоздейчета" (не знам как точно се казва на български, но мисля, че се разбира, а и е изключително полезно за зъби и венци, дори за болки- проучете)и поглъщане на слюнката, извличане на полезните му свойства, продължително жабурене със запарка от смрадлика БЕЗ да се гълта от течността--токсична е за пиене; продължително жабурене (поне 5 м) с кокосово масло- също е антисептично.
Също може и диабет да е причина за лош дъх.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 1d3ce7eeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката до номер 13: Потресена съм, ти си рядък случай, със сигурност има някаква медицинска причина за това и може да бъде лекувано. Не е чак толкова сериозно положението. Усеща се само при целувки. Ако непосредствано преди това си е измил зъбите, не се усеща май. Но иначе да. Той постоянно се натиска за целувки.
До номер 11: Това за окосмяването не е така. Има разлика. Аз никога не съм била с мъж с косми по гърба. Кожата му не е гладка. Има мъже с мека кожа. Неговата е грапава от непроболите косми и това не може да се промени. За образуванията да не говорим. Пълно безхаберие. Аз бих отишла не лекар веднага да ми ги оправят, ако имах. Същото се отнася и за синузита. От 1 година бил със синузит. Ходи със запушен нос, има предостатъчно време да отиде на лекар, ама не ходи… Е тва не го разбирам. Да не би да ме лъже и да няма никакво време и да работи нещо друго… Простооо не знам… ниска култура е това.

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 23edfb57cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Проблеми със стомаха също водят до лош дъх

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 8d59c1d5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   И защо това, че е окосмен и има брадавици и лош дъх те кара да си мислиш, че е циганин? За всичко ли те са ви виновни?

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 1afa3a01ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Сериозен мъж, който се държи чудесно с теб и те уважава, не се намира под път и над път. Още повече че си на 35 и нямаш безкрайно много възможности, каквото и да ти разправят. Биологичният часовник тиктака и е крайно време да вземеш решение.
Потърсете заедно решение за лошия дъх и космите, не е чак толкова драматично, макар че е неприятно при физически контакт. Щом човекът е стойностен, не подхождай повърхностно към него.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: d651375586
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Космат, гноясъл, дъх на гнило, криви зъби и запушен нос. Но пък си принцеса за него. Не може да се даде съвет- прекалено ми се струва. Но ако го виждаш в бъдеще баща на твоите деца ще се наложи да направиш компромис.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker