Родителите му не ме приемат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родителите му не ме приемат
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 6153 пъти
Здравейте бих искала да ви разкажа моята история.. аз съм момиче на 19 години. Аз съм дете от смесен брак между българка и турчин имам прекрасно семейство но както винаги не може само хубаво да има...

Тази година срещнах моето момче и той е от турски произход заедно сме от 6 месеца но се обичаме и то много той е само с една година голям от мен.. Проблема при нас е че неговите родите ли не ме приемат защото майка ми била българка иска ли чиста туркиня за сина им..

Те направо го манипулират - казват му да избира между мен и тях, той е между чукя наковалнята и не знае какво да реши, не знае как да постъпи... заедно сме все още но не знам какво ше реши изведнъж, казва ми ако се разделим ще е най добре, така родителите ми ще живеят спокоен живот..

Аз не мога да позволя да го загубя защото наистина много го обичам, но не знам колко той ме обича няма смелоста да застане срещу тях и да им каже че трябва да се примерят.. не минава ден в които аз да не плача само за това мисля мили хора и приятели, моля ви дайте ми съвет как да постъпя имам нужда от вашата подкрепа предварително ви благодаря. Бъдете щастливи.... с много обич - Ани.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: fd3393c118
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попитай майка си! Тя ще ти даде най добър съвет.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 96a28f5448
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Мила аз мисля че ако той наистина те обича ще се опълчи не само на родители си а и на целият свят! Ако се разделите заради това бъди сигорна че изобщо не му пука за теб! Казвам ти го защото аз самата бях поставена между този чук и наковалня, но осъзнах че аз не го обичам и повода да го зарежа беше идиален а ако го обичах не ми пука от никои и нищо нямаше да ме спре да съм с него!!! Успех.....

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 425bfede96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мисля, че нещата трябва да се разгледат в няколко посоки.
Напоследък се засилва ролята на исляма. Преди живеехме и вероизповеданията съществуваха, но никой не поставяше такъв голям акцент на това. Сега има вече едно противопоставяне. Може да няма вяра в истинският смисъл на думата, може хората изобщо да не са чели библия и коран, но се бият в гърдите и говорят за религията какво позволявала и какво забранявала.

Но възпитанието в тази семейства се основава на един строг ред и дисциплина. В този смисъл един син никога няма да се противопостави на майка си. Може да те обича, но ще застане твърдо до майка си. Може да се ожени за друга и след това отново да те потърси - но все едно, ти ще си една негова приятелка в по-тесен смисъл на думата. Ще имате връзка, но не и семейство. Още повече, че съжителството без брак вече е узаконено.

А ти вярваща ли си? Каква религия изповядват твоите родители?

Не забравяй, че ислям и християнство са винаги в конфликт.
Винаги исляма държи да е доминанта. Християните са по-толерантни, но те се държат на дистанция и същевременно признават правото на избор.
Така че ако вашата фамилия е твърдо към исляма и традициите, които се определят от това - няма да имаш толкова голям проблем.

Но ако ти си християнка, ако твоята майка е запазила почит към християнството - трудно ще ти бъде да си с твоето момче.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 69f2634862
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами вкъщи се спазват и турските и българските празници, нямаме такъв проблем за това, родителите на баща ми са приели маика ми без проблем...

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 5ad7a5ff8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Моето мнение е че прекалено много го обичаш. Разбери дали наистина той те обича. Знам, че е гадно да избираш м/у родителите си и любовта, но съм сигурна, че ти ако беше на негово място щеше да избереш ЛЮБОВТА. В крайна сметка родителите не са тези с които продължаваш живота си. Идва момент в който трябва да се отделиш - да се откъснеш от мама и тате. ПОМИСЛИ И РИШИ все пак времето лекува или пък си дайте малко време и премислете нещата.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 324aff20f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако не те приемат сега никога няма да те приемат, аз имах същия проблем. Тои избра мен и в началото бяхме добре, оженихме се родини се детенце, но техните си останаха против мен. Живяхме 7 години заедно, но за жалост се разделихме преди 1 година и за това трябва да благодаря на неговите родители. И до ден днешен говорят за мен глупости въпреки че не сме заедно вече, така че си прави извода. Които веднъж не те приеме никога няма да може да го направи.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: dcaf8a5796
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Говори с приятеля си за това и му постави въпроса иска ли да е с теб или ще слуша мама и тате за всичко. Дали е съгласен родителите му да му избират жена...

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 8fbba09c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сигорно сте бедни моето момиче. Ако имаше 2 шепи
със жълтици баща ти даже и да беше поп, пак щяха
да те приемат. Не трябва да се делим на българи и на
турци, а на добри и лоши хора. Ти си попаднала на
лоши хора. И на такива българи да попаднеш, пак лошо
ти се пише. Ще ти дам един пример.

Моето комшийче, много хубаво момче, на 29 години. Русо със сини очи, българин, има бус и кола, ходи по пазарите, от там си изкарва парите ми вика.
Ходя със една студентка 4 курс право, ама няма да стане работата. Майка и е наредила да си търси мъж с 2 висши образования който да и вади по 10 бона на месец.

Ти сега май се оплакваш че, не те приемат за туркиня. Ако се чувстваш такава, хвани се за българин. За българите ти си туркиня, за турците ти си българка, за циганите ти си циганка. От негър и бял какво става? Човек със приятен слънчев загар. Чудя се закакво се натискаш у турска къща.
Ти недей гледа у вас как си живяла. Скоро беше, гледам
един много богат турчин, дето не си знае парите, купува
фураж за пиленца. Викам му какво става? Ти готови
пилешки пържоли ядеш. Пък той ми отговаря:
Абе търся им работа на жените у дома. Взел съм им
малки пиленца, да имат с какво да се занимават. То
като нямат работа само за хуй мислят. Сега съм им взел
телефоните. Перът килимите и се карат. Аз пък отивам
да пия някоя бира. У такваз къща ли искаш да попаднеш.

Какво ще правиш без мама и тати. Няма да им е хубаво
на твоите родители да чуват че нищо не става от тебе.
Бъди сигорна, че няма да те подкрепят. И у българска
къща да влезеш с такива изедници, пак ще бъде същото.
Хубавото е че си млада. Позагледай се по българите.
Викам на моя син, ако един ден се зажениш и смяташ че,
няма да изневеряваш на жена си, няма нищо по хубаво
от една млада хубава съвременна туркиня.
Той ми вика: Има такива, ама те са кадър на ДПС.
Е ти нали не си кадър на ДПС. Живота моето момиче
не е само секс с любимия. Ще го забравиш. Колко има
още да се влюбваш. Направо си за моето русо комшийче.

Интересува ме как си живяла досега. Много намразих
турците, защото не дават на една туркиня да разговаряме.
Надявам се с такива писма да стана по толерантен.
ГС1

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 69f2634862
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами виж сега маика ми е българка а баща ми е турчин но никога е нямало такъв проблем, а до колкото до това дали да съм с турчин или българин не е важно за мен, но не мога да заповядвам на сърцето си, просто се влюбих и обичам много това момче наистина много, а родителите му не ме приемат защото в техния род нямало българгаска кръв и какво щели да кажат хората.

Аз съм живяла един спокоен и хубав живот имам всичко, от нищо не съм била лишавана до сега, тази година завъпших, но сега съм си вкъщи, исках да работя, но баща ми не ми позволява и съм си вкъщи но съм много нещастна сега без моя любим и до колкото до секса, не всичко е секс в този живот на мене ми стига само да знам че е до мен и да ми каже че ме обича..

Моите родители го приемат и го искат дори казват нека доиде у нас да живее, сезен ми казва ако оставя моето семеиство и тръга с тебе ани какво ще стане казва след това тои не е сигорен в моите чувства а пък аз наистина много го обичам, мисля да застана пред баща му и да говоря с него поне за сега това ми идва само на ума.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 425bfede96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се унижавай да говориш с бащата на приятеля си. Ако някой трябва да говори - това е самият твой приятел. Ще повече си дете от смесен брак - би следвало да разбираш каква е ролята на жената според ислямските традиции.

Жената е винаги поставена в ролята на подчинение. Тя е подвластна на мъжа и подобно бунтарско поведение не би било в твоя полза пред хора, които имат толкова ограничени разбирания.....

Мисля, че щом приятелят ти пази неутралитет - това е показателно, че е взел решение за вашата връзка и неговото мнение се различава от твоето. Но не му прави чест, че няма доблест да ти каже как точно стоят нещата. Определено може да имате връзка, но не и брак.

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0f4e737b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако те обича, ще те приеме всякаква.
А това, че турците такива или онакива, са предразсъдци.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1deea41efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз да изкажа моето мнение, като човек със смесен брак...
Аз съм туркиня, а мъжът ми е българин разбираме се дотолкова, колкото дане намесваме религиите, никой няма нищо против религията и обичаите на другия, но всеки държи на своето..

Та искам да кажа, че ако твоето момче държи прекалено много на религията си и на семейството си, знай че той ще предпочете ТЯХ пред любовта и рано или късно ще останеш сама... Затова поговори с него докато е време докато си млада, защото от личен опит знам че когато и да се случи ти ще мислиш за него поне 1-2 години, ще търсиш него във всеки следващ, ще сравняваш и ако има само един недостатък то ще бъде пречка за по нататъшното ти приятелство. Аз лично мисля, че е подобре да го зарежеш времето е пред теб още си млада и неси струва да си губиш времето и да чакаш човек който незнае какво иска, това разбира се е мое мнение.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 829e6d762e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравей, аз също съм в такова положение въпреки, че много го обичам се опитвам да си дам сметка, че е по-добре ако се разделим. Аз съм на 27 години от 3 години сме с моя приятел. Аз съм помакиня, а той турчин и неговите родители не просто не ме искат, а ме мразят, правят всичко възможно да ни разделят. Той неможе да вземе решение, много ме обича и иска да сме заедно, но и неможе да събере куража да им се противопостави. Няколко пъти стигаме до брак и той отказва. Обещава ми, че всичко ще се оправи, но толко време нищо не се оправи, само болка сълзи и драми. Сега си замина, че му трябвало време да реши, но аз знам, че решението му няма да е в моя полза. МНОГО СТРАДАМ. Много ми е трудно да се отърся и да продължа сама по пътя си. Много е тежко разбирам те напълно, но трябва да сме търпеливи, времето ще покаже.
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0f352ad01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Турците не казват нещата направо, оправдават се с родителите си например. Помисли за това.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 567b34fc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами знаеш ли че май си права че турците трудно казват тежката истина не защото немогат, а зада не обидят партньора си именно затова им е по лесно да се оправдават та извода е че оправдава ли се някой трагни си сам защото му е трудно датиго каже!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker