Сама съм от над 8 години, защото съм грозна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сама съм от над 8 години, защото съм грозна
преди: 1 месец, 24 дни, прочетена 2055 пъти
Здравейте!

Имам нужда да разкажа на някого и, ако има други със сходен проблем, да споделят и те.

Жена на 35 и винаги съм страдала заради лошия си външен вид, най-вече лицето. Знам го, просто го знам... чувала съм коментари, шушнене, директни нападки, виждала съм израженията на непознати и роднини. Не е ниско самочувствие, не е оплакване и търсене на внимание, а факт. Висока, стройна и с хубава фигура, но имам ужасно грозно лице - крив нос, мъжка челюст, малки очички и тънки устни. Преди години една възрастна съседка ме попита дали имам роднинска връзка с тогавашна министърка - Николина Ангелкова, защото много сме си приличали. Дълго ме наричаха и женската версия на Дий Снайдър от Туистед Систър и т. н., примери много.
Нищо друго не ми пречи, колкото това отвратително лице - остроумна съм, интелигентна, със сговорчив и благ характер, когато получавам същото разбира се. Колегите винаги ме канят с тях на събирания или да излизаме поотделно, финансово също нямам проблеми. Непрекъснато общувам с хора покрай професията си и въпреки че не ми остава време за излизания с приятели, потокът от хора около мен е огромен, така че не си седя вкъщи, чакайки някой да ме намери. Последните мъже, към които проявих интерес, бяха точно покрай работата ми, споделяхме общи интереси и прочее, но ясно. Не се интересувам от красавци, богаташи и някакви недостижими идеали, нито изглеждам отчаяна - отказите и отвращението ме направиха много сдържана и внимателна, но не и съвсем пасивна.
Ходила съм при двама пластични хирурзи за консултация, но не звучаха обнадеждени - рисковете надхвърлят ползите, тъй като става въпрос за интензивна намеса. Засега съм си правила само отопластика (прибиране на ушите), защото стърчаха безобразно.
Чувствам се много самотна, но не виня хората, никой не ми е виновен, че съм толкова грозна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 24 дни
hash: 9209c2d065
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Е, а Николина Ангелкова не е ли (била) омъжена!??

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 694f220cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Прекрасна си, сигурен съм, че ще срещнеш подходящ мъж за тебе.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 170d1cc383
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Ми щом имаш хубаво тяло си си супер, кой мъж обръща чак толкова внимание на лицето, ако имаш хубаво дупе и гърди притесненинията ти са безпочвени.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 80d61fead7
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Аз съм в подобна на твоята ситуация(естествено с някои разлики, няма как да е абсолютно същото), но съм мъж. Имам белези от акне по лицето които се опитвам от доста време да оправя. Слава богу вече има по модерни срества за справяне с този проблем. За съжаление докато чаках да се справя с този проблем времето мина и аз си останах сам. Никога не съм имал връзка и не съм и търсил защото смятах че тези белези ме правят грозен. Сега обаче като си гледам снимките отпреди забелязах че на някои снимки белезите ми дори не се виждат и че май проблемът ми е в това че с негативното си мислене съм си задълбочил и увеличил проблема отколкото е в дествителност. Затова те съветвам да си промениш мисленето, независимо какво виждаш в огледалото и се опитвай да правиш нещо за да си оправиш проблемите. Друго нещо което искам да кажа е че тънките устни не са ти никакъв проблем. Никога не съм гледал какви са устните на жената. Да не говорим че много жени са си правили подобни корекции, уголемяване на устните и резултати в повечето случаи са доста зле(според мен).

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 87a2278a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

5.   Сигурна съм че проблемът е по-скоро в начина по който се възприемаш. Може да си грозна, но има доста грозни жени които си имат съпруг и семейство. Дори съм виждала някои баш грозни хванали под ръка красив мъж. Вероятно трябва да наблегнеш повече на твоята женственост. Ако ходиш със смотани или унисекс дрехи и не отделяш време на своята външност, защото се чувстваш грозна и мислиш че няма смисъл да се гласиш, никога няма да изглеждаш привлекателна.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: e0fc98fc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

6.   Сигурна съм, че с малко дискретен грим можеш да превърне това, което според теб е дефект в ефект.
Но все пак не е само външният вид. Ясно, че ти си се концентрирала в това, смяташ, че по-малки очи или по-тънки устни пречат някой да види цялото, а не само отделни детайли от цялото.
Факт е, че в България не е останал много качествен "материал" и от двата пола. Не е визията ти, а липсата на качествени, отговорни мъже в твоят случай, които да искат отговорно, равноправно семейство, а не просто да имат до себе си трофей, за показ и ползване.
Влизаш ли във форуми, групи по интерес--български и чужди? Пробвал ли си в чужди сайтове за запознанства?
Добре е, че имаш голяма соц. среда, но излез и извън нея- по Интернет, разходки в други градове, дори държави. Не е казано непременно с цел, но човек никога не знае от къде ще изскочи човека, който търси точно теб.
Има круизни кораби, които организират пътешествия за свободни именно с цел запознанства също.
При всички положения--не, не е проблема в очите, носа ти.
Виж, че и тук доста млади хора, които описват себе си като дори красиви (това зависи от човека, който гледа, де) се оплакват от липса на качествени хора за връзка.
Рядко и трудно за отсяване са тези, които имат нещо интересно и в горната глава...
Не дълбай само в твоята постоянна среда, излизай извън нея.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 1b716b6045
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

7.   Николина Ангелкова не е била грозна и преди операциите. Вярно, че не е била първа красавица, но не се е причислявала и към другата крайност. Различните хора имат различни възприятия за грозота и красота. В наши дни всеки, който не се доближава до едни изкуствено създадени идеалистични норми (включващи тонове грим, операции и обработка на кадрите), пробутвани в Instagram, музикални видеа, филми, списания и прочее, бива нарочен за "грозен". Това е по-скоро обикновен външен вид и е далеч от грозен. Съмнява ме да няма мъже, които да пожелаят жена на 35 години със сходна външност, особено пък и когато е с приятен нрав, сговорчива и с хубаво тяло. Зависи авторката към какви мъже се е насочвала и какви е пренебрегвала. Разковничето е някъде другаде, а не лицето.

За повечето жени нормалният мъж е "грозен" (макар да не е), мъжът със среден доход е "бедняк" (макар да не е), мъжът с нормална кола кара "таратайка" (макар да не е), мъжът със среден ръст е "нисък" (макар да не е), мъжът с късо подстригана коса е "плешив" (макар да не е), батката с болните органи и трите мозъчни гънки е "генетично най-добър за баща" и "годен да гледа семейство" (макар да не е) и прочее зловещо изкривени представи в женските възприятия. Самите жени, когато са въздебели, се мислят за "пухкави" или "леко над нормата", под "равни права" разбират "предимства и ползи за жените и задължения и отговорности за мъжете", а за по-малко свършена работа искат равно заплащане.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: d0df8dd550
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Не ти вярвам, че си сама, защото си грозна (както твърдиш).
Сама си, защото явно не можеш да разпознаеш кой те харесва - отвърляш част от тези, които имат интерес и вероятно при всеки комплимент си мислиш, че ти се подиграват. Давай малко по-леко, отпусни се, отдай се на флиртове и свалки, приеми, че и мъжете не са перфектни - кой ще е с шкембе, втори с малък член, трети оплешивял. Не ги омаловажавай, но знай, че и те си имат своите притеснения и страхаве, че могат да са отхвърлени.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: b9f1a3a444
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Знаеш ли, има една приказка "Грозна, но чаровна".
Първо, не е добре да се наричаш така. Просто изхвърли тази дума за себе си от речника си и ума си.
Да се върна на приказката.
Няма грозни жени.
Има жени без излъчване.
Не чертите правят хората грозни или красиви, а енергията, която излъчват! А енергията, която излъчват, е плод на техните мисли. Лоши мисли, негативни мисли - лошо излъчване. Хубави, положителни мисли - чар, красота, харизма... Оставаш запленен. Това го прочети десет пъти и вникни в смисъла.
Има много жени, които нямат хубави черти, обаче... пленяват.
Можеш да контролираш тази енергия около теб с мислите си. Представяш си лъчи, които буквално дърпат към теб, а ти светиш... Правила съм го, когато реша. Черният цвят ще засили магнетизма. Но първо смени чипа в ума си....

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 327bc216af
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Не знам колко си грозна. Познавам обаче жена на твойта възраст, която в лице е наистина много грозноватичка. Даже тя преди години ми предложи директно секс, аз отказах, а тя ме обвини, че съм бил гей хахах. Истината е, че тя просто нямаше да ми го вдигне, а вече имах опит с такова момиче.
В съшото време тя не е оставала без мъж изобщо, чак се чудя как го прави. Има хубаво тяло, даже доста и големи естествени гърди, обаче с това лице... ти се изпарява желанието.
Щом обаче има мъже, значи ги омайва по някакъв начин. Помисли си дали просто не се самонавиваш прекалено много.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 93a12f9e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Здравей, мъжете сме привлечени от цялостното излъчване и вид на една жена - тяло(крака, дупе, талия), лице, коса, дрехи, глас, чар.

Ако всичко друго ти е окей няма да имаш никакъв проблем да си намериш мъж, дори и лицето да не ти е перфектно(а и както казаха по-горе 'красиво' лице е относително понятие).

Идеални хора няма. Харесвал съм жени, които не са мой тип или са например с малки гърди или нещо друго, което се води за недостатък, но ме е грабвали друго в тях.

Някой ще има по-големи уши, друг криви Уби зъби, трети нещо друго.

Аз примерно съм с малко по-голям нос от средното и като тийнейджър даже съм се филмирал и комплексиран(сега не се и сещам за това).

Наскоро пък писах на една жена, която определено по стандартите се води с кофти лице - има белези от акне, леко мургаво й е, веждите са й буквално нарисувани.

Както се сещаш не ме е привлякла с лицето си, а с други неща

Т. ат

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 62ebe75eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Сигурно ще се изненадате, но връзките и браковете не са само за топмодели мъже и жени. До качества и късмет е. Има много красиви хора (според моето субективно мнение, разбира се), които цял живот не могат дори да се задържат във връзка, или са с откровени боклуци, или живеят сами.

Пластичната хирургия, ако не спасява живот, е абсолютно безсмислена и дори опасна. Рядко оставаш с едната операция, има възстановяване, трябва поддръжка, има и рискове. По-добре здрав и с "крив" нос, примерно, отколкото съмнителна хубост и не се знае какви последици. А и често резултатите са потресаващи - виждаме ги разни Убавици със силиконовите топки, патешките устни и скули като на чудовища. Не, мерси!

Тези, които са Ви обиждали така просташки, по-добре да се погледнат сами. Имайте малко характер и не оставяйте очевидно невъзпитани и неинтелигентни хора да си градят самочувствието на Ваш гръб. В училище много сме били жертви на агресорчета, но след това вече си зависи от нас дали ще им го позволим. Така е в живота, има ниски, високи, слаби, дебели, има и тежко болни хора. Рекламите, музикалните клипове и сериалите, в които всички са "перфектни", са една красива илюзия и нищо друго. Звездите извън работата си също не са много по-различни, също остаряват, претърпяват инциденти и умират.

Не дължите нищо никому. Ако за някого сте "грозна", той има проблем с това, не Вие.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 26f5fc966c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Моме, на 20-25 години, почти няма такова понятие като "грозна жена". Жени изглеждащи като Николина Ангелкова, нямат проблем да си намерят мъже докато са млади. Проеблемът е друг - че си вече на 35 години, и надали си способна да си снижиш толкова силно критериите колкото се налага.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 931a87da99
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Твоето е нищо, аз съм мъж на 35, красив, висок и с добра професия и от 15 години съм сам.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 45e7470379
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Ето, № 13 го казал - т. нар. привлекателен външния вид не е гаранция за успех във връзките. № 15 също. № 10 е право в десетката!
Авторке, не саботирай сама самочувствието си.
Човек сам на себе си може да бъде най-лютия критик и с това никак не си помага.
"Висока, стройна и с хубава фигура... остроумна съм, интелигентна, със сговорчив и благ характер, когато получавам същото, разбира се. "
Аз това прочетох от публикацията ти.
Казваш, че колегите те канят. Значи са чаровна. Използвай го този чар!
Имаш го, носиш го в себе си!
Елегантна секси черна рокля, подчертаваща прекрасната ти изваяна фигура.
Стилно бижу, подхождащо на очите ти.
Шанел № 5 (или друг парфюм, който харесваш и подхожда на характера ти).
Добавяш лек грим, хубаво червило... и загадка в погледа. И ставаш изкусителка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 65313d9b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ма те колегите й я канят не защото е чаровна. А за да знаят колко да пият. Ако почне да им харесва, значи са се насвяткали

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 357395c9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 15,
Може да си красив, но по - важен е характера на човек.
Мъжете са обратно на жените.
Мъж като се види в огледалото, е доволен от видяното.
При жените(повечето) има една несигурност, подхранвана от мъжете.
Ако действително си красив, нормално е да искаш жена, която да ти подхожда!

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 31f814fd16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Мисля, че това е стара тема, защото абсолютно същата я четях преди години с абсолютно същите сравнения с Ангелкова и Дий Снайдър
Явно някой я е копирал, но може да греша.

И все пак... Николина Ангелкова не е толкова зле в лицето. Да, има малко грубовати черти, но не бих казала че е грозна. Жени с много по- грубовати черти имат семейства, деца, връзки, че и сменят мъже. Сигурна съм, че има мъже, които харесват авторката, дори и тя да не е с 10/10 външност, но тя подсъзнателно ги държи далеч от себе си, защото се смята да недостойна за връзка. А и това поведение само по себе си е отблъскващо за хората. Отчаянието е товарещо (не го казвам с лошо или с цел обида).


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 45e7470379
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   17, ти си откровено груб.
И какво спечели с тази грубост?
Стана ли ти по-щастлив животът?

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 855e1d9cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Коментарите са много хубави и щяха да звучат на място, ако живеехме в по-нормално общество, но на тоя фон, са направо наивни, да не кажа дразнещи с глупостта си. "Малко грим; повече самочувствие; секси дрешки; флирт... ". Ще повърна. На един непривлекателен човек отдавна му е писнало да слуша баналности как за всеки влак си има пътници и красотата била в очите на гледащия. Ако не сте били отхвърляни, подигравани, сочени с пръст и отвращение в продължение на години, не знаете изобщо за какво говорите и заучените ви захаросани клишета имат точно обратен ефект.

За грозната жена има два варианта: да компенсира с някакво изключително друго качество (интелект, талант и т. н. ), което трябва да е достатъчно ярко, за да засенчи външния вид, а колко хора са супер уникални в нещо? Или да снижи критериите под санитарния минимум и то с неясен резултат, защото, по мои наблюдения, хората много рядко сме осъзнати колко струваме и какво заслужаваме, та и най-кривите маймуни често си мислят, че им се полага минимум Моника Белучи.
Приемете, че външният вид, е едно от основните качества на жените, по-малко на мъжете, но и при тях. Има стотици изследвания и наблюдения по тоя въпрос, особено с популяризирането на социалните мрежи. Еднодневни бебета разпознават красивото и симетрично лице. Забелязали ли сте как се реагира на грозна дебелана, която го играе "изкусителка" и на красива жена, която прави същото? Айде, моля...
Да, разбирам целия филм с излъчването и чара, хиляди пъти бих предпочела такъв мъж пред скучен красавец, но това е изключително рядко и специфично качество, което има много по-малък ефект от конвенционалната красота.
В един период прекарвах много време с момичета от популярна модна агенция в България. Повечето бяха естествени, без корекции, някои изглеждаха по-странно, други си бяха класически хубавици и ми беше много любопитно да наблюдавам как ги третират мъжете, колко внимание получават на живо и онлайн и всичко, свързано с тоя аспект от живота им в сравнение с по-невзрачните девойки наоколо. Еми... излишно е да казвам. Помня как третираха най-добрата ми приятелка, която на младини беше страхотна и как я третират сега, когато напълня.
Просто престанете да будалкате хората. Ако си грозен и обикновен човек - сложността на живота ти се вдига с около 1000 точки, това е. Естествено, че външният вид не е всичко, но ти отваря много повече възможности и избор, от който да отсееш малоумниците, защото никой не бяга от хубавото и всеки се стреми към него... уви, трябва да се съобразяваме с реалността и да се простираме според чергата си.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 45e7470379
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   21, и какъв съвет даваш на авторката, не разбрах?
Тя има качества, с които да "компенсира". Описала е достатъчно личностни характеристики.
Нещо конструктивно ще напишеш ли или само ще се заяждаш на базата на собствените си комплекси?
Не вменявай комплексите си на други хора. Това е много подъл начин да се почувстваш временно по-добре, че видите ли не си само ти.
Ти, ако си направила грешката да се примириш, не значи, че и другите са длъжни да я правят.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: d8cbf889f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Една жена със самочувствие няма как да е грозна, сложи малко грим, хубава прическа и си готова. Тя Николинка стана хубава, не можеш да я познаеш. Ти мислиш така и провокираш мнението на околните.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: d8cbf889f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   11 може би не подбира и затова има мъже. Аз подбирам и между връзките му съм била доста сама, защото не искам някой, който не ми харесва

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: f7884602f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Гримирай се, потърси модни съвети, постарая се да изглеждаш хубава, има начин.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 21805fd71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Мисля, че нямаш самочувствие и го прекриваш зад маската на високомерието.
Виждал съм много грозни жени ама то едно самочувствие до небесата. И познай хората още повече ги отбягват особено мъжете. Знаеш ли какво си мислим? Ее гледай я тая колко е грозна пък и е високомерна ай сиктир бе
А то всъщност не е така, но така изглежда.
Усмихвай се по често. Няма нищо страшно. Всяка жена има чср. Не може да си толкова грозна колкото твърдиш.
Но осем години да си сама е много време. Все пак си жена. Не мога да повярвам че си се задържала толкова време.

Незнам какво да ти кажа. Освен да не се отчайваш. Ходи на фитнес. Наорависи регистрация в някой сайт, като мен :)

Аз не съм грозен, но е трудно да се намери жена в сайта.

Филип

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: f1229298bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   О, ето тема в която мога да се включа!
И аз съм тъй. Само че аз не съм критично грозна, по принцип имам някакъв чар, но пък съм дебела. То хормони не са наред, то витамини, оправям едно, идва друго. Потръгнат нещата, чупя крак, айде стой обездвижена не знам си какво време, трупкай си килцата на воля. После пак прогрес, чупя нещо друго и айде пак застой. После пак нещо не е наред с хормините, айде да ги оправим и тъй непрекъснат цикъл на слабеене и качване. Но генерално съм си все дебела. А и не особено красива. За капак нямам и значителен опит в секса, така че винаги съм притеснена в леглото и за кратките ми връзки не съм стигнала и веднъж до момент, в който да чувствам увереност, че се справям. И докато на 20 години е допустимо, то на 30 със сигурност не е особено очаквано.
Миналата година имах гадже за месец. Заряза ме без да каже и дума защо. Просто ей тъй. Ама както се казва, аз не бих се и хванала със себе си, така че пак добре.
Преди това бях сама три години. Имаше интерес от един мъж само междувременно към мен, но го играеше играч и нещо не си паснахме. Връзката ми преди три години пък прекъсна бързо след като младежът се влючи рязко в своя колежка и ме отеба от днес за вчера.
Преди това бях сама две години. А връзката прекъснах аз, защото мжът беше агресивен алкохолик.
Преди това пак бях сама две години, като тогавашната връзка я прекъснах, защото нямах никакви чувства към мъжа, а вярвах, че съм достатъчно млада, за да си намеря някой, с който да изживея романс.
Ако ида на дискотека, аз съм последната жена, която някой ще заговори. Ако се регистрирам в сайт за запознанства ми пишат само търсещи само секс. Чувствала съм се искрено желана само от двама в живота си. При останалите съм имала усещането, че просто се примиряват с положението и биха ме зарязали за някоя по-симпатична веднага.
Не си сама! Има и други.
И колкото и да обясняват тук някакви розови фантазии, това е положението. Аз имам приятели-мъже. Които определено нямат нищо против да си легнем в едно легло без да ме докоснат и сме го правили. Спали сме и в една палатка без да дадат индикация, че искат нещо да се случи. И аз съм ги питала за откровено мнение за мен като жена и те тактично казват, че просто не ме приемат по този начин и не могат да бъдат обективни. Но иначе, разбира се, ще бъде щастливец мъжа, който ме вземе. ;D

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 6e23705f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   И аз съм жена на 35. Не се смятам за грозна, но преди се смятах. Имаше нещо малко, което ме комплексираше. Когато си оправих проблема направо разцъфтях. Чувствах се по-добре от всякога. Сега много ме заглеждат мъжете, но не защото съм по-хубава, а защото го няма този комплекс, че съм грозна. Преди като са ми казвали, че съм красива, все си мислех, че просто искат да ме манипулират. Сега им вярвам. Аз съм много красива дори. Всичко е въпрос на себеусещане. Проблемът ти е в главата най-вече! Ако толкова мислиш, че носът ти е грозен, оперирай го. Или там какъвто комплекс имаш...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker