Време за раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Време за раздяла
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 4113 пъти
Понякога ние жените често си противоречим със сърцето, понякога толерантни дори и агресивни. Защо жените понякога потайни, доверчиви, тъжни и самотни?
Любовта е силно чуство, да! Но трябва ли цял живот да останат сами...

Чуството да не останат сами често предизвиква сълзи и отчаяние заради един мъж който не го заслужава. Не е ли ясно, че когато обичаме някого трябва да си мълчим - да изпадаме по депресии и отчаяния заради човек който не го заслужава! Просто трябва да се замислим... поне за минута - да ли от това имаме нужда.

Затвори очи и си престави най-красивата любов и мечтата да имаме някой до себе си. Ако дълбоко в теб осъзнаеш, че той не отговаря на чуствата ти, просто направи решителната крачка.

Идеални хора няма. Лесно е да се самосъжеляваш, много по трудно е да кажеш КРАЙ! Сами трябва да намерим пътя иначе сме изгубени.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 278afb851d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мн правилно бих казала, дори да е трудно човек наистина трябва да намери сили да каже край на това. Дано тези, които четат това и в момента са в такова положение имат сили да направят тази решителна крачка, защото всеки от нас заслужава една истинска и пълноценна любов.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: db27183ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте! Имам приятелка, която от 15 години е с един мъж. Още от детските си години, когато е била на 15 год. Сега е на 30 г. и все още не са женени и дори не мислят за съвместно съжителство. Тяхната връзка е нещо от рода на: биеме, караме се, изневерява ми, унижаваме и аз пак му прощавам. Защо?

Питала съм я не веднъж и два пъти. А тя ми отговаря: "Защото го обичам и защото ме е страх да остана сама на тия години". Как може да се обича подобен МЪЖ? Как може човек да предпочита да бъде с някой, който го нарянава, вместо да си потърси щастието някъде другаде? Ние, жените сме много глупави същества. За съжаление!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 9e527fe9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не всеки може да намери силата да каже край. Понякога страхът надделява. Този страх има много аспекти - възможно жената да се страхува от агресията на мъжа, възможно е да няма подкрепа от никого и да не се чувства независима и силна да продължи сама. Не мога да си представя такава любов, която да оцелее въпреки унижението и въпреки насилието и болката. По-скоро това е една проява на страх - страх от самота. Понякога психическото насилие променя човека и го прави лесно манипулиран и послушен - нещо като зомби. Всичко като изживяване е много лично и вероятно всеки ще реагира според разбиранията си и според характера си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker