Откакто се разделихме никой не ме уважава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Откакто се разделихме никой не ме уважава
преди: 1 месец, 15 дни, прочетена 746 пъти
Работя в малък град в средно голяма фирма. Бившата ми е колежка. Когато бяхме заедно всички ни уважаваха, но откакто тя ме заряза, всички започнаха да и се мазнят. Питах я защо ме заряза, тя каза че новият и е много по-добър от мен. А я обичах с цялото си сърце и никога не съм се държал лошо с нея, дори и когато се карахме. Колегите ни казват, че тя е права. Това си е нейн живот и ако иска може и да сменя мъжете през няколко дни. Шефът ми вика, че това не е справедливо, но някои хора като мен били заслужаваме такива неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 15 дни
hash: d61760216e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Какво има за обсъждане тук?
Проблемът ти е че ди мислиш, че на някой му дреме дали си с нея или не. Чувстваш се мега сконфузно и на изражение сигурно го докарваш по същия начин, за това хората те отбягват. Тази шаврантия се прави на щастлива, от там всеки би предпочел да контактува с весели хора, но тук има една уловка, ама ще е за друг път обстойно, че ме мързи да пиша.
Може да не те е обичала, случва се, човешко е, както и да е. Но да се мята от мъж на мъж е често срещана грешка на доста жени и няма да прокопса, не защото аз го казвам, а защото я чакат тежки психически бърнаути.
Ти разбира се не бива да чакаш тия неща, просто си бачкай и да не ти пука особенно кой какво казал или ди мислел, ще те изгради като силен характер.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 40ef61d2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Добре дошъл в реалния свят. Жените са хипергамни. Искат мъж, който да ги превъзхожда. Новият ѝ те е превъзхождал. От секундата, в която тя го е забелязала, вече е била извън вашите отношения, макар и да сте били все още заедно. Вече си бил отписан. Колкото до колегите ти ще кажа 2 неща.
1. Мъжете се мазнят защото искат да ѝ влезнат под полата
2. Жените се мазнят, заради "женската солидарност"
Бих вметнал, че е доста тъпо раздялата ви да се обсъжда с колегите. Стигам до този извод, защото спомена че са ти казали, че тя е права. Може и да греша. От тук нататък най - доброто, което можеш да направиш е да не гледаш назад. Подобрявай се като мъж, вдигай си тестостерона, издигай се и ще видиш как ще те лазят други и тази ще я забравиш. Не сваляй главата! Това е една малка трудност в живота ти, твоят човек е там някъде. Без да се подобриш обаче, може и твоят човек да не задържиш в живота си и тази история да се повтори.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 661d973c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Какво значи "хора като мен"? Никой няма право да определя кой какво заслужава.
Ако можеш се премести в друг град.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 76fb85fcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ето затова човек не трябва да си хваща гаджета на работното място. Стигне ли се до раздяла, пак се гледате. Няма измъкване.
Освен, ако някой не напусне. Това е единственият изход.
Какво те вълнува с кого е? Зарязала те е, защото е кръшкала. Точка. Какво дълбаеш още?
Шефът ти пък е поредният сеирджия. Това не е фирма, а някакъв цирк.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 41d4af7463
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Тоя вика, оня вика... Нищо не разбрах от толкова викане. Ти си добър спред теб и твоите разбирания. Уважението не се дава даром. Уважавали са те заради нея явно, но са знаели що за стока си и като те е разкарала не им пука за теб. Аман от хленчовци в тоя форум,

 
  ...


...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 312cc283ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   E, това ти е 4 тема за 3 дни. Не се учудвам за положението ти.
Много е просто- някой не иска да бъде с теб и толкова.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: ece8f03f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Н 6
А аз пиша тема... а толкова ми е болно и гадно а уважаемите админ. Не я поблигуват незнам защо даже ми махат коментарите ако питам защо не ми е побикувана темага... пуснете ми я много ви моля! От 3 седмици я чакам в любов и изневяра.
А този кокто твърдиш ако е вярноо че, 4та тема за 3 дни!!!!

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: bcc665e4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Веднъж излизах с колега. Всички много ни се радваха, много ни харесваха и сякаш го преоткриха. В сградата обаче имаше и други фирми и по някое време го усетих, че нещо му шарят очите и един ден се разбрахме, че е хлътнал по друга, трябва да прекратим отношения. От моя страна драма нямаше. Въпреки че много си го обичах или именно заради това - просто си му дадох свобода да си намери щастието, след като това не съм аз. И не съм злословила изобщо за него! На никой. Както се казва, дори и на себе си лоша дума за него не казах.
Но колегите като започнаха да го виждат да се натиска с новата тук и там. Като започнаха да злословят... Нямах голямо желание ама от време на време се е случвало даже да го защитавам, защото ми ставаше неудобно.
Е, наложи му се да напусне след 2-3 месеца макс. Наистина не се издържаше това напрежение. Всички се отнасяха с него като с пълен боклук. От моя гледна точка не беше виновен, че е хлътнал по друга, случват се такива работи. Но в хорските очи беше много грозен. На мен ми олекна, защото спрях да го виждам и спрях да чувам за него.
Не виждам друг изход освен смяна на работното място. Има ситуации, които не отшумяват. Аз бях (и съм) много обичан човек в колектива и хората като знаят, че нещо ме е наранило, дори аз да не обвинявам пряко виновния, заемат моята страна и един вид се опитват да ме бранят, нападайки моя "нападател".

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 384a6e1e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И с моят бивш бяхме за кратко колеги. В общи линии колеги ни сватосаха. Бяхме заедно 5 години, през които маската му падна и хора, които в началото го смятаха за свестен, после ми се извиняваха, че са ме подвели с преценката си. Не сме се разделили заради друг/друга, аз няколко години след това нямах друга връзка. И до сега ако се случи да го срещнат някъде, са учтиви с него, но вече знаят що за стока е и определено всички подкрепят решението ми да прекратя връзката си с него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker