Много страдам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много страдам...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2868 пъти
Здражейте!

От 5 г имам връзка с мъж, който много обичам. Той също показва много любов и уважение към мен. Проблема е в това, че той иска да се вижда само от време на време и да има своята лична свобода, а пък аз искам да живеем заедно и да бъдем семейство.

Тъй като всеки има различни виждания за нашата връзка неколкократно се разделяме и след определен период пак се събираме и сме много щастливи и непрекъснато сме заедно и след като се наситиме един на друг, той пак иска да бъде свободен и да се чуваме и виждаме по-рядко.

Аз много страдам и изживявам много тежко времето през, което не сме заедно. Много го обичам този мъж, той също показва, чувства към мен, но не иска да предприеме никаква сериозна стъпка. Държи ме на разстояние за да не се чувства обвързан с мен, а в същото време когато е с мен ми показва много любов и че аз съм нещо специално за него.

Много съм объркана и много тежко изживявам всичко това, защото се надявам, че той ще ми предложи брак, но той не предприема тази крачка и аз много се измъчвам и се съсипах от страдание и чакане, а не мога да го оставя, защото не си представям живота си без него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: afe4ab347a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не пишеш на какви години сте, а това е от решаващо значение за да получиш добър съвет. Фактът че не иска да се обвързва и иска свобода е показателен. много е вероятно да се вижда и с други жени.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8b53cad454
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблемът е, че той явно не е готов за сериозна връзка, докато ти мечтаеш точно за това. Просто и двамата сте на коренна различна вълна. За съжаление, отношенията ви навярно ще останат същите, освен ако той внезапно не започне да иска същото като теб, но не е сигурно дали ще се случи.

В момента ти си в една голяма неизвестност. Може би трябва да изчакаш малко. След време е възможно и той да поиска да бъде с теб за постоянно. Но все пак търпението ти трябва да има граници. Ако видиш, че не се променя и все още се отнася несериозно с теб, може би ще се наложи да го напуснеш и да се преориентираш към мъж, който ще те приема сериозно, а не просто за даденост.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7603170f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Автора - аз съм на 40, а той на 39

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 68f0da0113
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм, пораснали хора, а детска работа. Най-вероятно човекът има вече един брак зад гърба си и не му се занимава, напатил се е. Може и да е заклет ерген просто и да не му се променя начина на живот.
Въпросът е тук, ти какво искаш?
Имаш ли вече деца, или искаш деца от него. Ако е второто, то на 40 е последната възможност да имаш деца, трябва да говориш директно за това.
Ако ли не искаш да имаш деца, тогава не разбирам припряността ти.
Ами прави като него - наслаждавай се на свободата си. Нека на него му стане ясно, че ти често-често вечер си с приятелки, че си на фитнес, на театър... че ти самата имаш интересен живот. Тогава ще видиш, как ще му стане интересно и сам ще почне да настоява за повече време заедно... е, има и още една възможност - просто той да си върти паралелно няколко женички. Ако заживеете заедно, нали ще му знаеш пътищата....
Помсили, ние имаме малко информация, ти си знаеш най-добре. Най-важното е да се питаш - какви са ТВОИТЕ желания и нужди, щастлива ли си и на базата на това да вземеш решение. 5 години са достатачно време да го чакаш и да правиш компромиси.
Успех.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8d2ba0a998
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тва не е сериозна връзка и той съющо не е сериозен, а е вече на 39. Остави го, нмери си някой друг.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 21454b24e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А дали той не гледа на тебе по същия начин? Той е срамежлив, не се решава на първата крачка, но очевидно ти също. Била си с мъже, които първи са поемали инициативата по изграждането на връзка помежду ви. Сега явно ще трябва самата ти да се постараеш малко повече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker