Женен е, с 3 деца, но аз го научавам едва сега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женен е, с 3 деца, но аз го научавам едва сега
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2536 пъти
Здравейте... На 22 години съм и от 1 година имам връзка с мъж, който е женен и с 3 деца. Разбира се това преди не го знаех. На рождения ми ден се обади жена му, за да ми каже, че Той е женен и с 3 деца, а аз какво правя с него. Много късно го научих, вече бях влюбена до уши. Той не е българин и за това не знаех почти нищо за него.

От 4 години работи в България и от както е дошъл тука, той прекъснал връзката си със жена му. Много рядко се е прибирал, за да види децата си и толкова. А от както е почнал с мен всичко е станал още по- зле. Дори не я търсил, за да пита децата. Поне така ми казаха братята му... цели я му род ме търси, за да се разделим... Нито техните, нито пък наще са съгласни за тази връзка... :(

Много го обичам... и знам, че дори и да се разделя от него той няма да се върне при тази жена. Иска развод, а тя не дава... Аз не знам какво да правя. опитах се да се разделя от него, но той постоянно ме търси, и не ме оставя на мира. Само ми повтаря - аз теб обичам не нея. Не си ти причината за развода ми, а самата тя... Не съм щастлив с нея, не я искам и това е.

А не мога да приема тези 3 деца. Нямам нищо против тях. да им прати пари, да ги посещава не го спирам, но ми е болно, а жена му постоянно ме търси, куб Смс'и. Не знам какво да правя. Обичаме се много, но и техните и наще са против връзката ни. На всички съм казала, че не сме заедно, но още продължаваме напред. Искам да се разделя от него хора, но не мога, толкова много го обичам, че не мога да си представя живота ми без него... не знам....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: ebd8c63d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Тука си пропуснала да споменеш тънката подробност, че той е мисюлман. Познах ли? Сигурен съм, че съм прав! Въпрос на време е да му омръзнеш и със тебе да постъпи така както с бившата, дали ще имаш деца от него преди да те зареже е вече подробност. Разберете, че такава им е религията! Те, така са възпитани. В този сайт има над 100 еднотипни историй на българки с мисюлмани и всички си приличат.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 09e173a4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Интересно ми е какво можеш да очакваш от човек, който не поглежда децата си.... Също мен би ме отблъснало и това, че ме е лъгал и ме поставя пред свършен факт.
Съжалявам, че ти го казвам, но може доста да се разбере за човек като се види начина, по който се изразява. Моля те, оправи си правописа или поне научи какво означава "куб"....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c86a72a86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „Иска развод, а тя не дава...? “

И с какво е виновен човекът? Той е искал да въведе някакъв ред в отношенията, тя не иска. Това е станало много преди ти да се появиш в живота му. Иначе, няма да се върне при нея, споко. Ако е мюсюлманин само, не знам, как са традициите им, но ако е европеец, американцец и всичко без мюсюлманин, няма да имаш проблем. След определено време автоматично ще има право да се разведе и без съгласието на жена си.
Хайде, не се отказвай от любовта. Децата иначе си имат майка, няма да дойдат да живеят при теб, спокойно. Трагичното е, че тази жена сама го разделя от децата му, защото ако му беше дала развод, той нямаше да има причина да страни от децата си - сега най-вероятно ги избягва, за да не му се налага да се вижда с нея.
Не ти разваляш семейства и такива глупости, то семейството жената и мъжът сами са си го развалили, сега тя преди всичко сигурно иска да си му връща. Стой на страна, защото може да станеш жертва на тяхната война с рози!
Успех.
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a46d36a46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Твоето писание тук звучи като измислено. Дали не ни будалкаш нещо украсявайки разказчето си като по този начин се опитваш да ни убедиш, че си в правото си да имаш връзка с този мъж, който е баща и има задължения към три деца ако не към жена си. Но, ти си знаеш - този сайт е анонимен и всеки пише каквото си иска - вярно или не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker